Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

Καταγγελία Σαγάνα για απόφαση Δ.Σ.Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

Εξέταση αίτησης δημότη για την επανασύνδεση νερού την οποία κατείχε  40 χρόνια και που διέκοψε ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων λόγω αντικατάστασης του αγωγού ο οποίος ήταν αμιαντίτ.
Επανασυνδέθηκαν όλες οι άλλες πλην της συγκεκριμένης γιατί ήταν εκτός σχεδίου και άρα  κατ' αυτούς παράνομη(σημειωτέων ότι όλες ήταν εκτός σχεδίου).
Τώρα πως γίνεται να είναι παράνομη μια παροχή  η οποία προυπήρχε απο το 1975 και η οποία διαθέτει μετρητή τον οποίο οι "κυβερνώντες"έπαιρναν την ένδειξή του εδώ και πέντε χρόνια δεν το καταλαβαίνω.
Αν είναι έτσι καλώς: Αλλά Είναι;;;
Δυστυχώς όχι,  γιατί αν ήταν έτσι θα είναι υποχρεωμένοι να διακόψουν όλες τις παράνομες συνδέσεις με τα ίδια χαρακτηριστικά.
Κατήγγειλα λοιπόν ότι  οκτώ μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές,αυτοί που αποφάσισαν την διακοπή της συγκεκριμένης ,κατασκεύασαν νέο αγωγό μήκους περίπου 300 μέτρων για να εξυπηρετήσουν και να επανασυνδέσουν επτά(7) προυπάρχουσες παροχές και να δώσουν έξι νέες,όλες εκτός σχεδίου και εκτός ζώνης.Όλως τυχαίως η μία είναι συγγενής πρώτου βαθμού του Δημάρχου και η άλλη συγγενής πρώτου βαθμού του αντιδημάρχου!!
Με αποκάλεσαν ανέντιμο!Κατά την αποψή τους είσαι ανέντιμος όταν λες την αλήθεια.
Δεν περιμένω βέβαια απο ανθρώπους οι οποίοι θεωρούν ότι το δίκαιο των συγγενών τους είναι πιο ισχυρό απο το δίκαιο των υπόλοιπων δημοτών.Έχουν την ευαισθησία να ζητήσουν συγνώμη,ας το κάνουν τουλάχιστον για τον δημότη και να επανασυνδέσουν την παροχή νερού,που του διέκοψαν μόνο και μόνο επειδή ο συγκεκριμένος έκανε το Λάθος να ψηφίσει Λαϊκή Συσπείρωση.
Αντιμετώπιση αλλά καρτ;;Μικρόψυχη απόφαση-Μικροπρεπής συμπεριφορά.
Για την Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων
Σαγάνας Φίλιππος




12 σχόλια:

  1. Τι έγινε παληκάρια; και άλλο ατόπημα
    μπας και έπιασε κατηφόρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο σαγανας καταγγελει αποφαση του ΔΣ του δημου που την ψηφισε και αυτός και οι συμβουλοι του. εκεινο με τον τοτο τελικα δε λεει τιποτα μπροστα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολλα ατοπηματα και σοβαρα, σε εχει παρει η κατηφορα δημαρχε και δεν σε βλεπω καλα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εβγαλες πορισμα τωρα εσυ ε;; σε επεισε αυτος που ψηφιζει να μη μπει η παροχη και μετα βγαζει καταγγελια γιατι δε μπαίνει. ρε ουσττττττ

      Διαγραφή
    2. Τωρα εσυ 6.14μμ εβγαλες πορισμα ε;; σε επεισε καποιος που χτες ψηφισε να μη μπει η παροχη και σημερα καταγγελει γιατι δε μπηκε. μη κυκλοφορεις και πολυ εξω.θα σου πουλησουν φυκια για μεταξωτες κορδελες

      Διαγραφή
  4. δηλαδη συντροφοι οσους εχουμε σκοπο να ψηφισουμε ΚΚΕ αυριο,εδω στον Αλιαρτο μας επροσωπει αυτος; το κομμα δε βλεπει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μετα λεμε για γιατι το κκε εχει πιασει πατο....αφου ολοκληρος δημος εκπροσωπειται απο ανθρωπους που ονειρευονται σκανδαλα (κριμα και σε ειχα ψηφισει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά με την καταγγελία Σαγάνα θέλω να ρωτήσω τον κ.Δήμαρχο και τον συν αυτώ τα εξής.
    1) Λέτε ότι η απόφαση ήταν ομόφωνη δηλαδή τι άλλο θα μπορούσε να είναι για μία παράνομη παροχη;
    2) Μιλάτε για ρουσφέτι ποιοί εσείς που έχεται κάνει το ρουσφέτι επιστήμη.
    3)Όταν αναφέρεστε στον κανονισμό ύδρευσης τον οποίο ερμηνεύτε κατά πως σας βολέυει (βλέπε πυροσβεστικός κρουνός).Η αποθέωση του ρουσφετιού.
    4)Τώρα στην αναφορά για τα έργα για την ταμπακέρα θα μας πείτε κάτι;
    Θα περίμενα κ.Δήμαρχε να είχατε το θάρρος τουλάχιστον να πείτε την αλήθεια για την απόφαση του Δ.Σ ότι ο Σαγάνας ψήφισε να κοπούν όλες οι παράνομες παροχές και όχι επιλεκτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συντροφε αστο το γ@@@@σες το πραμα.πνιξτο το θεμα ζητα και κατι σα συγνωμη και μη πολυμιλας για κκε γιατι εμεις που ειμαστε δε σε ξερουμε και δε θελουμε να μας εκπροσωπεις ετσι.

      Διαγραφή
  7. O Σαγάνας ψήφισε να κοπούν οι παράνομες παροχές και με την ανακοίνωση λέει να ξανασυνδέσουν πάλι την παράνομη παροχή του Φίλου του; Ρε φίλε δε ντρεπόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κυριε σαγανα υπαρχει κατι που το λενε ντροπη.εσεις μαλλον δε το ξερετε.εμεις ομως σας ξερουμε.απο τοτε που εισσασταν υποψηφιος με το βιτση.τοτε παλι κκε εισσασταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΕΡΙΦΑΝΑ ΠΩΣ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚΚΕ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΟΥ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΙΜΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΝΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ