Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Βράβευση των νέων φοιτητών στα Βάγια-φωτο,βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε τη Κυριακή 27-9-2015 στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Βαγίων  η απονομή Αναμνηστικών Διπλωμάτων στους μαθητές του Λυκείου Βαγίων  που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ κατά το σχολικό έτος 2014-2015.
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΒΑΓΙΩΝ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου στον Ι.Ν.Αγίας Τριάδος Βαγίων η καθιερωμένη εκδήλωση για την βράβευση των νεοεισαχθέντων φοιτητών της πόλεως μας.Στην εκδήλωση συμμετείχαν η σχολή Παραδοσιακης και Βυζαντινής Μουσικής του Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου Βύρωνα Αττικής, υπο τον χοράρχη  Γεώργιο Ντόβολο καθηγητή μουσικής καθώς και οι χορωδίες των Γυναικών Βαγίων και του ΚΑΠΗ Θήβας.
Παρέστησαν οι Παν.Αρχιμ.Νικόδημος Κάστιζας ως εκπρόσωπος του σεβ.μητροπολίτου μας,ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε Βαγίων Π.Τσαραμπάρης ο πρόεδρος της Τ.Κ Βαγίων . Παπαλουκάς Ευάγγελος,ο Λυκειάρχης Βαγίων Ισσαρης Θρ.  και πλήθος κόσμου.
Θερμές ευχαριστίες στον Α.Τσαρουχά, τον Δημήτρη Παπαθεοδοσίου και το Permissospress για την κάλυψη τής εκδήλωσης,τον Θ.Στέφα για την ηχητική κάλυψη και τις κύριες του Ε.Φ.Τ της ενορίας μας.
 Ευχόμαστε στους νέους φοιτητές μας καλή φοίτηση και καλο πτυχίο.
 


 


 


ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

2 σχόλια:

  1. ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα συμφωνήσω με το παραπάνω σχόλιο και θα προσθέσω οτι ο μόνος που κινείται στα βάγια ειναι ο πολύκαρπος με τις εκδηλώσεις του και ακουγεται το χωριό μας.έχουμε δυο συλλόγους γυναικών (ελεος)στο χωριό μας και η μόνη δραστηριοτητα τους είναι να κοβουν την πρωτοχρονιάκη πίτα τους.συγχαρητήρια στους μαθητές μας στη χορωδία μας και στη εκπληκτική βραδια που μας χάρισε η χορωδία του βύρωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ