Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Καταστροφές και βανδαλισμοί στο νέο γήπεδο Αλιάρτου


Όλοι το είδαν όταν γινόταν, μικροί και μεγάλοι, όλοι το  χάρηκαν και τα παιδιά πανηγύριζαν. Ζήτησαν  και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου από το Δήμαρχο κι αυτός τους είπε ότι θα το φτιάξει γιατί το αξίζουν. Το καινούργιο γήπεδο, στην πιο πυκνοκατοικημένη συνοικία της Αλιάρτου, γέμισε παιδιά και φαινόταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά και ίσως ήταν.
Χτες στην ίδια γειτονιά κανείς δεν είδε την καταστροφή για να τη σταματήσει, λες και άδειασε ξαφνικά και κείνα τα παιδιά που πριν λίγους μήνες αγάπησαν το όμορφο γήπεδο, το μίσησαν ξαφνικά; Ή μήπως δεν ήταν παιδιά!!!!
Όπως και να είναι «κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας».   Ζήτω η Παρακμή!!!  
                                 ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ  

Ο Δήμαρχος
Γεώργιος Π.Ντασιώτης

8 σχόλια:

  1. Ο τοπος μας εχει αρχισει και παιρνει τα πανω του! Πολλα καινουργια εργα γινονται που σε καποιους λιγοστους μπορει να μην αρεσει ηττε μικρους ηττε μεγαλους! Συνεχιστε το εργο σας ετσι σωστα και δημιουργικα οπως το κανετε! Διορθωστε τους βανδαλισμους που εχουν υποστει! Και εαν ειναι εφικτο λαβετε κάποια μετρα προστασιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκατοψυχοι τι σας φταιει το γηπεδακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε δεν βρίσκεται κάτι άλλο να κάνετε και ξεσπάτε σε άψυχα πράγματα τόσο μίσος και κακία.τι αλήθεια σας φταίει; έχετε άντερα ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε ακόμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ακομη και ενα δελτιο τυπου για καταστροφη μπορει να περιγραφει ποιητικα και να νας τσαντισει περισοτερο. μην σταματας δημαρχε προχωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ! 1000 ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ. ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ! ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ