Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

To Permissospress στον "Μύλο των Ξωτικών" ΦΩΤΟ

Το Permisospress στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας μας,δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί!!!

 Ο «Μύλος των Ξωτικών» ακολούθησε με επιτυχία τα χνάρια της  «Ονειρούπολης της Δράμας». Έτσι τον Δεκέμβρη του 2011, ο ιστορικός Μύλος Ματσόπουλου, εξαιρετικά αναπλασμένος, άνοιξε τις πύλες του και έκτοτε αποτελεί κάθε χρόνο  και για όλη την περίοδο των γιορτών το σπίτι των ονείρων, του κεφιού και της χαράς μικρών και μεγάλων, όχι μόνον για την πόλη και την περιοχή των Τρικάλων αλλά και για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από παντού.Με το μαγικό όνομα «Μύλος των Ξωτικών» και περιτριγυρισμένα από χειμερινά spots τα Τρίκαλα διεκδικούν τον ρόλο της χριστουγεννιάτικης εγχώριας Disneyland. Δεν είναι μόνο τα χίλια-δυο ευφάνταστα spots, αλλά και ένα καλοπροαίρετο background που φτιάχνει ατμόσφαιρα στην πόλη. Ακόμα και ο καιρός συναινεί στο κατάλληλο mood για να αισθανθείς καλά-καλά το παραμυθένιο κλίμα. Περνώντας από το Κάστρο των Ιπποτών στο Μαγεμένο Δάσος είναι αδύνατον να μην ευχηθείς να »μικρύνεις» – έστω και με ένα ταχυδακτυλουργικό τρικ από αυτά που θα δεις- για να τρυπώσεις μέσα και να διασκεδάσεις με την ησυχία σου.
Ο Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, λειτουργεί από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2016, καθημερινά 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.
Το πάρκο Ματσοπούλου -πλέον διάσημο και ως Μύλος των Ξωτικών- φωτίζει από μακριά σαν χριστουγεννιάτικος φάρος.

 





 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ