Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

4o ENDURO MEETING στην Αλίαρτο-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με μεγάλη επιτυχία και πολλές  συμμετοχές  πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το  4o ENDURO MEETING  στο παλιό γήπεδο Αλιάρτου.
Το Enduro Meeting είναι μια συνάντηση όλων όσων αγαπούν και στηρίζουν τον χωμάτινο αθλητισμό. Περιλαμβάνει όσα χρειάζονται για μια ξεχωριστή χωμάτινη Κυριακή τόσο για τους λάτρεις όσο και για την υπόλοιπη οικογένειά τους.
Την εντουροβόλτα στον Ελικώνα,είχαν επιμεληθεί το PLAY DIRTY LIVADIA ENDURO TEAM και ήταν μια βόλτα που διασφάλιζε  ποιότητα και απόλαυση! Η διαδρομή ήταν 75 χιλιόμετρα με ποικίλο βαθμό δυσκολίας, 6-7/10 και επιλογή εναλλακτικών διαδρομών για τα δυσκολότερα περάσματα ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στη ροή της διαδρομής. Στο παλιό γήπεδο Αλιάρτου υπήρχαν διαμορφωμένα περίπτερα – τέντες, από γνωστές εταιρείες, καταστήματα του χώρου και Καντίνα που  παρείχε όλα τα απαραίτητα!

Στο χώρο έγινε και επίδειξη Freestyle Trial από τον Λευτέρη Καρέτσο και την παρέα του.  Παρουσίασαν ένα μοναδικό θέαμα σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα με τεχνητά εμπόδια, όπως τσιμεντένιοι σωλήνες, κάδοι και αυτοκίνητα,προσφορά του Εμπορικού Συλλόγου Αλιάρτου Θεσπιέων.

Το Permisospress. ήταν εκεί και σας μεταφέρει πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο


 



ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΆΖ ΕΔΩ

To βίντεο είναι απο τον TEO-MARTINOS



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ