Παρασκευή 22 Ιουλίου 2016

Ρομά χτύπησαν τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων


Στο απροχώρητο έχει φτάσει πλέον η κατάσταση με τους ρομά στην Αλίαρτο.


Πριν λίγο μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress, δεν δίστασαν να επιτεθούν και να ξυλοκοπήσουν τον Δήμαρχο Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη.
Το  άγριο σκηνικό εκτυλίχθηκε σήμερα το απόγευμα όταν ο δήμαρχος συνοδεία του αντιδημάρχου κ.Αραπίτσα και του δημοτικού συμβούλου κ.Ζαχαρόπουλου,επισκέφθηκαν τον χώρο πάνω απο το κλειστό Αλιάρτου όπου εχουν στατοπεδεύσει ομάδες ρομά,για να συνομιλήσουν μαζί τους για την απαράδεκτη κατάσταση που έχουν δημιουργήσει στην περιοχή, ενοχλώντας τους περίοικους με τις φασαρίες τους και τη δυνατή μουσική.
Ξαφνικά   30 περίπου μεθυσμένοι ρομά επιτέθηκαν στους τρεις άνδρες με χτυπήματα και απειλές,τραυματίζοντά στους ευτυχώς ελαφρά.
Οι ρομά έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των κατοίκων και των περαστικών που ζητούν επιτέλους να βρεθεί λύση.
ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ
* Σύμφωνα με  τελευταίες πληροφορίες  ένας εκ των δραστών εντοπίσθηκε και συνελήφθη απο την Αστυνομία οπου και τον μετέφεραν στο Α.Τ. Λιβαδειάς.
Πλέον είναι θέμα χρόνου  να βρεθούν και οι υπόλοιποι ένοχοι οι οποίοι είναι γνωστοί στη τοπική κοινωνία.


20 σχόλια:

  1. καντε κατι εχουν μπει στα σπιτια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν υπάρχουν λόγια για να χαρακτηρισουν την κατάσταση που δημιουργούν οι ρομα στην Θήβα, Αλιαρτο, Ορχομενο, Λιβαδειά... Είναι απλά τα πράγματα. Ή συμμορφώνονται με τους νόμους ή φεύγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι ρομά είναι οι χαρακτηριστικές βδέλες και παράσιτα της κοινωνίας (με κάποιες εξαιρέσεις βεβαίως ,οι οποίοι είναι αξιοπρεπέστατοι και βγάζουν τα προς το ζην τίμια και φυσιολογικά.)Τόσους αιώνες δεν έχουν ενσωματωθεί στην κοινωνία με την καραμέλα της "διαφορετικότητας" και της "ελευθερίας επιλογής". Κουτοπόνηροι για σεμινάριο, Ξέρουν και παίρνουν όλα τα επιδόματα που υπάρχουν, δεν θέλουν να μορφωθούν,δεν θέλουν να μάθουν τέχνες, έχουν μια μαγκιά ασήκωτη και αν πάνε φυλακή το έχουν καμάρι αφού γίνονται πτυχιούχοι πλέον και πρέπει να τους φοβάται η κοινωνία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚ ΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΕΙΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ Κ.Λ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οσο και να τους αποκαλειτε ρομα, σκατογυφτοι θα ειναι παντα...ο Αλιαρτος εγινε γυφτοχωρι..οπως λεγανε καποτε για τον Ορχομενο.
    Ο Ορχομενος ομως καθαρισε λιγακι εμεις γιατι παμε προς το χειροτερο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ειναι η δευτερη σοβαρή επίθεση στο δημαρχο. Μάλλον τους ζοριζει.δεν εξηγείται αλλιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θελει τωρα να παει ενας πυροσβεστης με καναντερ να το αδειασει πανω απο τον γυφτομαχαλα να τους στειλει αδιαβαστους.κατα λαθος παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι οι "μεγάλες αντιδράσεις"; Μονο λόγια είμαστε. Τιποτα άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οταν ομως τους εδιναν οικοπεδα γυρω απο την Αλιαρτο, με το αζημιωτο παντα.., ή υπεγραφαν για στεγαστικα ως εγγυητες, με το αζημιωτο παντα..., ηταν καλα εε; Καποτε ολοι θα κανουν την ποινη τους. (Αυτα για να ξερουμε λιγα πραγματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι τεραστιο πρόβλημα οι ρομά. Να μην ξεχνάμε όμως οτι κάτι τέτοια οικόπεδα που κατοικουν τους τα χουν πουλήσει ανεγκεφαλοι συνάνθρωποι μας. Οι άνθρωποι δημιουργούμε πολλά προβλήματα απο μόνοι μας και αργότερα το καταλαβαίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ενα έχω να πω! Κάποιοι λένε ότι είναι ρατσιστικό να μιλάμε έτσι για αυτους γιατί είναι και αυτοί πολίτες με δικαιώματα. Να σας πω κάτι; όχι δεν είναι πολίτες με διακαιώματα και ο λόγος δεν πληρώνουν φόρους, δεν πηγαίνουν στρατό, δεν πληρώνουν νερό ή ρεύμα, δεν πληρώνουν για δίπλωμα αυτοκινήτου, δεν έχουν πινακίδες, ασφάλεια αυτοκινήτου κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για να πούμε και "του στραβού το δίκιο" υπάρχουν και άτομα που όντως είναι ΡΟΜΑ και δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που συναντάμε στους καταυλισμούς.

    Αυτά Περαστικά και καλό κουράγιο στον δήμαρχο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aπο την μία τα αδέσποτα από την άλλη οι αδέσποτοι σε λίγο για να κυκλοφορήσουμε πρέπει να ακολουθήσουμε συνταγή Far West .....Κουδούνια χτυπάνε κύριοι της πολιτείας ...τα ακούτε ή δεν φτάνουν στα ηχομονωμένα γραφεία σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δημαρχε ξεσκησετους μπορεις ολος ο αλιαρτος και οχι μονο ειναι στο πλευρο σου.Περαστικα σου και γρηγορα σιδερενιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προστατεψτε μας επιτελους απο τους γυφταραίους. Δεν εχουν αφησει τιποτα όρθιο.Αποθρασυνθηκαν χτυπησαν και τον δημαρχο. Εχουμε την φτώχεια μας , δεν αντεχουμε παραλληλα και την εγκληματικότητα των.....ευπαθών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΞΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ,ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙΑ ΤΑ ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΧΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΜΑΞΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ,ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ.Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ,ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΛΙΑΡΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ,
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δήμαρχε πρόσεχε.σε εχω δει πολλες φορες να τα βάζεις μαζι τους μόνος σου εκει στα γκαζόν. Αυτοί ειναι εγκληματίες. Δευτερη φορα που σου ρίχνονται άγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΡΟΜΑ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΙ ΣΥΡΙΟΙ, ΟΙ ΑΥΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ. ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΕΙΔΗ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΦΟΙ ΣΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΓΟΝΕΣΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΝΑ ΣΚΙΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΗΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΛΙΑΡΤΟΥ -ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ-ΤΙΜΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ- ΛΟΓΩ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ