Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016

Με πολύ κέφι, χορό, τραγούδι οι εκδηλώσεις του "ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ" Θεσπιών-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ


Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι, χορό, τραγούδι και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις  του Εκπολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Θεσπιέων «ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ» στην νέα πλατεία Θεσπιών-αξίζουν πολλά μπράβο σε όλους τους εμπλεκόμενους για την άριστη διοργάνωση !!!
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο.
Απολογισμός 5ήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων 2016 Εκπολιτιστικού-Περιβαλλοντικού Συλλόγου Θεσπιέων «ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ»
Το πολιτιστικό μας 5ημερο έλαβε τέλος! Με τη βοήθεια του κόσμου, των χορηγών μας και τη σωστή οργάνωση οι εκδηλώσεις έλαβαν τέλος με μεγάλη επιτυχία.
Ξεκινώντας από την πρώτη μέρα 6/7/2016 «Καλοκαιρινή παράσταση Ρυθμικής και Ενόργανης Γυμναστικής» να ευχαριστήσουμε πολύ τη γυμνάστρια του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής κα. Ηρώ Βαρθαλάμη για τη διεξαγωγή της εκδήλωσης καθώς και τους μικρούς συμμετέχοντες που ομόρφυναν την ημέρα αυτή. Επίσης ευχαριστούμε το κατάστημα παιδικών παιχνιδιών «Ζουλάμογλου» για το στολισμό της πλατείας και το ζαχαροπλαστείο «ψωμί & μέλι» για τη προσφορά κερασμάτων.
Προχωράμε στην επόμενη ημέρα 7/7/2016 «Κυνήγι χαμένου θησαυρού». Για την διεξαγωγή της ημέρας αυτής να ευχαριστήσουμε πολύ την Κούνου Χρύσα για τη δημιουργία γρίφων και τη καθοδήγηση των μικρών μας συμμετοχόντων καθώς και τους μικρούς μας φίλους που πήραν μέρος στο κυνήγι χαμένου θησαυρού.
Και συνεχίζουμε με το Διήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών 8-9/7/2016. Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμμετοχή τους:
•    το παιδικό χορευτικό τμήμα του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Γεωργίου Βοιωτίας
•    τη Χορευτική Ομάδα Μανουσάκια Κυριακίου
•    καθώς και τα παιδιά των παιδικών χορευτικών τμημάτων του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ
•    το Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «ΟΙ ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»
•    το Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Άσκρης
•    και τους χορευτές του ενήλικου χορευτικού τμήματος του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ
Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τους χοροδιδάσκαλους:
•    Στίγκα Γιώτα
•    Κασσωτάκη Καλλιόπη
•    Σωτηριάδου Αθηνά
•    Κοβός Νίκος
•    και ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ  στο χοροδιδάσκαλο των παιδικών και ενήλικών του τμημάτων κ. Μαρίνη Χαράλαμπο για το κόπο και τη προσπάθεια τόσων μηνών.
Η 5η μέρα των πολιτιστικών μας εκδηλώσεων 10/7/2016  ήταν αφιερωμένη στον Ελληνικό Κινηματογράφο. Η βραδιά περιελάμβανε τραγούδια του παλιού ελληνικού κινηματογράφου καθώς και αφήγηση με σημαντικές πληροφορίες για τη δημιουργία του κάθε τραγουδιού. Στη βραδιά αυτή συμμετείχε και το ενήλικο χορευτικό τμήμα του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ.
Για τη βράδια αυτή ευχαριστούμε τους ερασιτέχνες μουσικούς που πλαισίωσαν την ορχήστρα: Νίκος Κακοσαίος(ακορντεόν), Αλέξανδρος Ράπτης(κιθάρα), Νίκος Κοντός(μπάσο), Δημήτρης Δημητρίου(κρουστά) καθώς και τους επαγγελματίες μουσικούς για τη πολύτιμη βοήθεια τους Βαγγέλης Παπάζογλου(μπουζούκι) και Κωνσταντίνος Δέδες(πλήκτρα). Επίσης ευχαριστούμε τους ερασιτέχνες τραγουδιστές Κώστα Κακοσαίο, Κόλλια Γιώτα και Κούνου Γαρυφαλλιά και τη κα. Ελλάς για την εμφάνιση της.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους βοήθησαν(μικρούς και μεγάλους) για την επιτυχή διεξαγωγή των εκδηλώσεων μας.
Τη κα. Μελισσάρη Μαρία για τον όμορφο στολισμό του χώρου των εκδηλώσεων, τους επαγγελματίες του χωριού μας και όχι μόνο για τη προσφορά εδεσμάτων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μπαμπούλα Κώστα για την ηχητική
 κάλυψη των βραδιών και το permisospress.blogspot.gr και τον κ. Δημήτρη Παπαθεοδοσίου για την κάλυψη των εκδηλώσεων μας και τέλος να ευχαριστήσουμε την  κα. Αλίκη Ξέρα για την εύρεση και τη καταγραφή  πληροφοριών γυρω απ'τις ταινίες και τα τραγούδια απο τον Ελληνικό Κινηματογράφο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκ μέρους του ΔΗΜΟΦΙΛΟΥ σε όλους τους χορηγούς μας για τη πολύτιμη βοήθεια τους, χωρίς αυτήν δε θα είχαμε καταφέρει τίποτα!
Τέλος ευχαριστούμε πολύ τον Δήμο Αλιάρτου-Θεσπιέων για τη βοήθεια του!
Νικητής της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια των προετοιμασιών και των ημερών διεξαγωγής των εκδηλώσεων μας είναι ο κ. Βασίλης Αίσωπος από τον Άγιο Γεώργιο Βοιωτίας. Του ευχόμαστε να είναι πάντα καλότυχος στη ζωή του!
                                                                                  
                                                                                            Με εκτίμηση,
                                                                                                Το Δ.Σ











Πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ