Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

Άγρια ληστεία στην Αλίαρτο! Χτύπησαν με λοστό 26χρονο

Συνελήφθησαν άμεσα τρεις (3) αλλοδαποί, μετά από
διάπραξη ληστείας σε οικία αλλοδαπού στην Αλίαρτο Βοιωτίας


Συνελήφθησαν, χθες (09-08-2016) το μεσημέρι στην Αλίαρτο Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και της Α’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, τρεις (3) αλλοδαποί και συγκεκριμένα δύο υπήκοοι Ινδίας, ηλικίας 37 & 28 ετών, καθώς και ένας 49χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη ληστείας.

Επιπλέον από τον έλεγχο των στοιχείων τους, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος διέμενε παράνομα στην χώρα μας, στερούμενος παντελώς νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής.

Ειδικότερα χθες το πρωί, καταγγέλθηκε από 26χρονο υπήκοο Πακιστάν, ότι πρώτες πρωινές ώρες της 08-08-2016, έξι (6) άγνωστοι δράστες, κρατώντας ξύλινα και σιδερένια αντικείμενα, εισήλθαν στην οικία του και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (700) ευρώ και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από διενέργεια άμεσων και επιστάμενων αναζητήσεων στην ευρύτερη περιοχή, οι αστυνομικοί εντόπισαν και προσήγαγαν στο Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς τους τρεις (3) εκ των δραστών, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον παθόντα και συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προκειμένου να ταυτοποιηθούν τα πλήρη στοιχεία των υπόλοιπων δραστών, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ