Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Αιτία πολέμου η επέκταση της ΔΕΥΑΘ για τους προέδρους της Δ.Ε. Θίσβης


80% καπέλο επι της τιμής της κατανάλωσης νερού ανα κυβικό στους καταναλωτές των Δ.Ε.Θίσβης,  Πλαταιών και Βαγίων!!!
 Mετωπική όπως φαίνεται θα είναι η σύγκρουση του Δήμου Θηβαίων  και των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων της  Δ.Ε. Θίσβης, οι οποίοι είναι αντίθετοι στην πιθανή επέκταση της ΔΕΥΑΘ στις Δ.Ε. Θίσβης Πλαταιών και Βαγίων.Οι Πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων της Δ.Ε. Θίσβης,στο πλαίσιο  της ενιαίας στάσης τους συναντήθηκαν στις 24- 11 προκειμένου να εξετάσουν τον τρόπο αντίδρασης.

Διαβάστε την επιστολή διαμαρτυρίας που έστειλαν στο Permissos press


Προς :ΔΗΜΑΡΧΟ ΘΗΒΑΙΩΝ ΚΑΙ Δ.Ε.Υ.Α. ΘΗΒΩΝ


ΣΗΜΕΡΑ, 24/11/2016 ΚΑΙ ΩΡΑ 20:00 ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Δ.Ε. ΘΙΣΒΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ  ΘΙΣΒΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΘΙΣΒΗΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ ΣΤΙΣ Δ.Ε. ΘΙΣΒΗΣ- ΒΑΓΙΩΝ- ΠΛΑΤΑΙΩΝ.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΟΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤ΄ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ)ΟΤΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ 80%  ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΑΝΑ ΚΥΒΙΚΟ.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΡΗΜΗΝ ΗΜΩΝ ΛΕΜΕ «ΟΧΙ» ΣΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ..  ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΕΝΑ ΣΤΕΙΡΟ ΟΧΙ, ΤΟ ΛΕΜΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ Η Δ.Ε. ΘΙΣΒΗΣ  ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.
ΒΙ.ΠΕ. – ΤΙΤΑΝ – ΤΕΛΗ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΩΝ – ΣΑΤΑ  Κ.Λ.Π..
ΡΩΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ: ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ., ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ;
ΘΕΛΕΤΕ Η ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΗ  Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ  ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΡΙΑΚΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η Ε.Υ.Δ.Α.Π.;
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΛΥΚΗΣ – ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Θ.;
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΕ ΤΗ Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ;
ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ –ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ. ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙKΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ- ΓΙΑ ΚΑΘΕ Δ.Ε. ΚΑΙ ΚΑΘΕ Τ.Κ. ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.
ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ Δ.Ε. ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ .
ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΙΣΒΗΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΩΝ Δ.Ε. ΠΛΑΤΑΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΓΙΩΝ ΣΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ.
ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ..
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  ΘΙΣΒΗΣ.

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ
ΣΑΛΤΑΣ Χ. ---- ΚΙΟΥΣΗΣ Γ. ---- ΚΕΦΑΛΑΣ Σ.
ΚΑΤΣΙΒΕΛΟΣ Μ. ---- ΣΙΑΠΑΤΗΣ Σ.

6 σχόλια:

  1. Αυτές είναι οι φαϊνές ιδέες του κ. Στάικου!!!!!!!!!!
    Αλλά ευτυχώς εμείς στα χωριά μας έχουμε προέδρους που μάχονται!!!!!!!!
    Και μιλάω για τις Πλαταιές!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΚΑΠΑΡΕΛΙ ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι λενε ρε οι αποτυχημενοι χρεωσανε την δευαθ και θα την ξεχρεωσουμε εμεις θα σκεφτομαστε να πιουμε νερο ολοι μαζι με τους προεδρους μας για να μην περασουν οι κουτοπονηριες του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στους προέδρους που αγωνίζονται για το συμφέρον των κατοίκων τους,να δούμε εμεις οι Βαγαίοι ποοοοοοοοοοοοοοτε θα ξυπνήσουμε!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητήρια στους προέδρους...να ξέρουν ότι είμαστε δίπλα τους.....και είμαστε έτοιμοι για μάχη μέχρι τέλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο δήμαρχος ζει στον κόσμο του! Άλλοι είναι αυτοί που κατευθύνουν τα νήματα και και παίρνουν τις αποφάσεις. Η αντίδραση πρέπει να γίνει με ένα μαχητικό συλλαλητήριο με την συμμετοχή όλων των κατοίκων των δημοτικών ενοτήτων της Θήβας. Αρκετά μας άρμεξαν τόσα χρόνια για να φτιάχνουν την Θήβα με τα δικά μας χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ