Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Έτρεξαν στον "ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ" και διακρίθηκαν οι Αλιαρτίστας!!!!



Με δυο συμμετοχες...οι διακρισεις συνεχιζονται για τους Αλιαρτιστας!!!
Mε μεγαλη επιτυχια πραγματοποιηθηκε και φετος στο Δημο Θηβαιων ο Λαικος Ημιμαραθωνιος <<ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ>>,που διοργανωσαν ο Δημοτικος Οργανισμος Θηβας (Δ.Ο.Θ),ο Συλλογος Δρομεων Υγειας Μαραθωνοδρομων Θηβας (ΣΔΥΜΘ) και ο ΓΣ Πινδαρος προς τιμην του μεγαλου θηβαιου στρατηγου Επαμεινωνδα!
Πληθος δρομεων απ ολη την Ελλαδα δηλωσαν συμμετοχη,κατατασσοντας την διοργανωση σε μια απο τις καλυτερες πανελλαδικα!
Η εκκινηση δοθηκε στο Τροπαιο του Επαμεινωνδα στα Λευκτρα και οι δρομεις μεσα σε μια διαδρομη 22χλμ διασχιζοντας τα Λευκτρα,το Καπαρελλι,το Μελισσοχωρι και το Λουτουφι,τερματισαν στην κεντρικη πλατεια της θηβας!
Η Αλιαρτιστας Σπυριδούλα Παλαντζά δειχνοντας για ακομη μια φορα οτι βρισκεται σε τρομερη κατασταση ,τερματισε στη 2η θεση(κατηγορια γυναικων) με χρονο 1:56:00 !! Απο τους αντρες ειχαμε τη συμμετοχη του ανανεωμενου Marios Kourounis τερματιζοντας στη 4η θεση (κατηγορια ανδρων) με χρονο 1:34:00 ,που για λιγα μετρα του στερησε μια θεση στο βαθρο!!
Επομενο ραντεβου τη Κυριακη 28 Μαιου ,στο 33ο ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ!


ALIARTISTAS RUNNING TEAM





2 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια το 1:34 στα 21.8 με πολυ ανηφορα είναι πολύ καλή επίδοση για παιδια που κανουνε ερασιτεχνικο αθλητισμο. ευχομαι παντα καλους τερματισμους και τα παιδια να βαδιζουνε στα υγιη προτυπα του μαζικου αθλητισμου μακρυα απο τα σκοτεινα μονοπατια και τις παγιδες που κρυβει η συγχρονη κοινωνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειδήμων όπως πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ