Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Τι πρέπει να κάνετε σε περίπτωση πολύ έντονων καιρικών φαινομένων

Κατ'αρχήν διατηρείστε την ψυχραιμία σας...

1. Να ενημερωθούν από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τα ΜΜΕ για την επικρατούσα κατάσταση σχετικά με τον καιρό και την κατάσταση του οδικού δικτύου και να λάβουν υπ’ όψιν, ανάλογα µε τον προορισµό τους, το είδος των καιρικών φαινομένων που ενδέχεται να συναντήσουν (χιόνι, παγετός, χαλάζι, βροχόπτωση, κλπ.)

2. Να προγραμματίζουν τη μετακίνηση τους έτσι, ώστε να µη συµπίπτει µε την αιχµή των καιρικών φαινομένων

3. Εάν είναι απαραίτητο να μετακινηθούν πεζοί, να φορούν τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια

4. Να ελέγχουν την κατάσταση του αυτοκινήτου τους, προτού επιχειρήσουν οποιαδήποτε μετακίνηση

5. Όταν είναι απαραίτητο να μετακινούνται με αυτοκίνητο, οφείλουν να χρησιμοποιούν αντιολισθητικές αλυσίδες. Να ταξιδεύουν κατά προτίμηση κατά τη διάρκεια της ημέρας. Να προτιμούν τους κεντρικούς δρόμους και να ενημερώνουν τους οικείους τους για τη διαδρομή που θα κάνουν. Εάν μετακινούνται στην πόλη να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς

6. Να μην εγκαταλείπονται τα οχήματα, σε καμιά άλλη περίπτωση εκτός από αυτήν όπου τούτο ζητείται από τους εκπροσώπους των αρμόδιων κρατικών φορέων που έχουν την ευθύνη της διάσωσης

7. Να προφυλάσσονται από τις πτώσεις και να προφυλάσσουν και τους άλλους αφαιρώντας πχ το χιόνι μπροστά από την κατοικία τους, αποφεύγοντας να βουλώσουν τις απολήξεις των υδρορροών

8. Σε καμιά περίπτωση να μην αγγίζονται ηλεκτρικά καλώδια που έχουν πέσει στο έδαφος

9. Να προστατεύονται οι σωληνώσεις του νερού απέναντι στον παγετό
Διαβάστε Περισσότερα »

Μέχρι και οι ιερόδουλες κόβουν αποδείξεις! pics

Βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου καθένας από εμάς αναζητεί τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να «ξεκλέψει» κάποια χρήματα από το κράτος!

Και δικαιολογημένα, βέβαια, με τόσα χαράτσια που μας επιβάλλουν…
Οι ιερόδουλες όμως, όπως φαίνεται, δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία! Προσφέρουν τις υπηρεσίες του και είναι νομοταγείς πολίτες…
Το γεγονός αυτό, το αποδεικνύει περίτρανα η απόδειξη που έχει κοπεί από εργαζόμενη σε οίκο ανοχής και αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες της δίωρης συνεύρεσης με τον πελάτη!
Διαβάστε Περισσότερα »

Η απάντηση των ΠΑΟΚτζήδων στα Σκόπια!

Οι ακρότητες και οι γραφικότητες των απατεώνων Σκοπιανών με τις “κηδείες” της Ελλάδας και τα τεράστια αγάλματα του Μ.Αλέξανδρου, δεν πέρασαν φυσικά απαρατήρητες και πρώτα απ΄ όλα βέβαια από τους Θεσσαλονικείς, και ειδικά τους ΠΑΟΚτζήδες!


Απάντησαν λοιπόν μ΄ ένα πανό στο οποίο προτείνουν τη δική τους ονομασία για τα Σκόπια, χρησιμοποιώντας πολύ...


δηκτικό χιούμορ είναι η αλήθεια!


Κατανοητή η οργή όλων μας, αλλά ας μην ακολουθούμε τους γραφικούς απατεώνες Σκοπιανούς στις προκλήσεις τους... 


Δεν αξίζουν τον κόπο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Απίστευτο ! 700 Ελληνίδες παντρεύτηκαν Πακιστανούς το 2011

Μια περίεργη «βιομηχανία» γάμων φαίνεται να ανθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στα δυτικά προάστια της Αθήνας. Πρόκειται για εκατοντάδες γάμους ανάμεσα σε Πακιστανούς και Ελληνίδες!


Όσο κι αν μοιάζει περίεργο, περισσότερες από 700 Ελληνίδες «αποφάσισαν» μέσα στο 2011 να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου με πολίτες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές και άλλων ασιατικών χωρών, οι οποίοι δεν βρέθηκαν στην Ελλάδα και με τους πλέον νόμιμους τρόπους, προκαλώντας, όπως είναι φυσικό, εύλογα ερωτήματα.

Το θέμα έφερε στην επιφάνεια το dexios.gr κάνοντας σαφές ότι η εποχή που οι Έλληνες παντρεύονταν ανατολικοευρωπαίες υποκύπτοντας στην γοητεία τους και παραχωρώντας τους μια ισόβια σύνταξη χωρίς καθόλου κόπο – γι' αυτές – έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

«Πόσες από τις καλομαθημένες Ελληνίδες, που δεν παντρεύονται πια και εύκολα και είναι αναγκασμένες να εργάζονται, θα παντρευόντουσαν έναν εξαθλιωμένο μουσουλμάνο, ο οποίος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ζει στην εξαθλίωση και αντιλαμβάνεται την γυναίκα ως αντικείμενο», αναρωτιέται η συγκεκριμένη ιστοσελίδα δημιουργώντας έτσι υποψίες για ταπεινά ελατήρια των αλλοδαπών – λαθρομεταναστών οι οποίοι χορεύουν τον ...πολιτικό χορό του Ησαΐα σε δημαρχεία της δυτικής Αθήνας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν οι γάμοι αυτοί πραγματοποιούνται στο Ίλιο, το Ζεφύρι, τους Αγίους Αναργύρους, την Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω και το Περιστέρι. Παράλληλα αφήνονται σαφή υπονοούμενα για ύπαρξη κυκλώματος που έναντι αδράς αμοιβής βρήκε αυτό τον τρόπο για να προσφέρει πράσινη κάρτα σε λαθρομετανάστες οι οποίοι υπό διαφορετικές συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να την αποκτήσουν!

dexios.gr
http://logia-starata.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξαμελής οικογένεια "ζει" μέσα σε αυτοκίνητο



Χωρίς ελπίδες και όνειρα – θύματα της δύσκολης εποχής που όλοι ζούμε – έχει μείνει μια πολύτεκνη οικογένεια, που από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε στο δρόμο, χωρίς στέγη, χωρίς τροφή, να αντιμετωπίζει το κρύο, την παγωνιά και τις κακουχίες, ανήμπορη να αλλάξει τη μοίρα της.



Το δράμα της εξαμελούς οικογένειας ξεκίνησε τη στιγμή που ο 33χρονος πατέρας, που μέχρι πρότινος δούλευε ως οικοδόμος, έμεινε άνεργος.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν να μην μπορεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες να φανεί συνεπής στην πληρωμή του ενοικίου του σπιτιού που νοίκιαζαν μερικά στενά μακριά από την πλατεία Σινάνη του Ηρακλείου και έμεναν με τη σύζυγο και τα τέσσερα αγγελούδια του, ηλικίας 12, 11, 7 και 20 ετών, που χωρίς να το θέλουν βλέπουν την άσχημη πλευρά της ζωής, καταλήγοντας στο δρόμο, με την απόγνωση και την πικρία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους.

Το δράμα

Πριν από λίγες μέρες και αφού πλέον δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ενοίκιο στο σπίτι, με εξώδικα και κλητήρα, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού τούς έκανε έξωση, ακριβώς όπως λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, όπως είπε πικραμένος ο πατέρας, τους έκοψε το ρεύμα, αφήνοντάς τους να κάνουν Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά μέσα στο σκοτάδι και στην παγωνιά. Μένοντας κυριολεκτικά στο δρόμο, υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες που κανείς δεν μπορεί να σταθεί έξω, μέσα στην απογοήτευσή τους και μη έχοντας πού αλλού να πάνε, καταφύγιο για αυτούς για περίπου μια βδομάδα έγινε το αυτοκίνητό τους.

Σε αυτές τις τέσσερις ρόδες στηριζόταν όλη τους η ζωή. Εκεί έτρωγαν, εκεί κοιμόντουσαν, εκεί διάβαζαν τα παιδιά. Μετά, μάλιστα, και την ξεκάθαρη ειδοποίηση του ιδιοκτήτη, το σπίτι πρέπει πλέον να παραδοθεί, οριστικά και αμετάκλητα, αύριο Τετάρτη. Όμως μέχρι πότε θα μπορούν να βρίσκονται στο δρόμο;

Ψάχνει ένα μεροκάματο

Δουλεύοντας στο μεροκάματο από τα 14 του, γεμάτος δύναμη, ζωντάνια και αισιοδοξία για το αύριο, ο 33χρονος πατέρας θέλησε να κάνει οικογένεια και να παλέψει για αυτή, όμως η ζωή τού τα έφερε αλλιώς. Άνεργος σήμερα επί μήνες, τώρα ψάχνει απεγνωσμένα για ένα μεροκάματο. Ψάχνει για μια δουλειά που θα τον βοηθήσει να ξανασταθεί στα πόδια του, για να μπορέσει και πάλι να συντηρήσει την οικογένειά του, που άθελά του τώρα ζει αυτή την κόλαση, όμως δε βρίσκει τίποτα, πουθενά.

Κάθε μέρα από τότε που η ζωή τους πήρε αυτή την τροπή, γυρνούσε στο σπίτι θλιμμένος, ανήμπορος να αντικρίσει τα παιδιά και τη γυναίκα του, για να τους πει ότι δε βρήκε πουθενά δουλειά, για να του απαντήσουν γεμάτοι αγάπη, παρά τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες ζουν, «ας βγάλουμε όπως μπορούμε και τούτη τη μέρα και αύριο έχει ο Θεός…».

ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ


Λίγη συμπόνια, μια στέγη

Χωρίς δουλειά και χωρίς καθόλου χρήματα, όμως, πού να βρουν στέγη να τους φιλοξενήσει; Αυτό που ζητούν; Μα το αυτονόητο… λίγη κατανόηση, λίγη συμπόνια και λίγη βοήθεια, όπως αυτή που τους προσέφεραν το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και η Αρχιεπισκοπή, που προθυμοποιήθηκαν να τους βοηθήσουν στο βαθμό που και εκείνοι μπορούσαν στη δύσκολη εποχή που περνάμε.

Μόνη ελπίδα σωτηρίας για αυτούς; Μια στέγη να τους στεγάσει και μια δουλειά για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν ξανά, ώστε να μπει τέλος στον καθημερινό εφιάλτη που ζουν. Όσο για αυτούς που οδήγησαν την οικογένειά τους σε αυτή τη θέση και μαζί με αυτή και άλλες δεκάδες οικογένειες, όπως λέει ο 33χρονος πατέρας, δε θα ήθελε να πει κουβέντα, αφού, όπως σημειώνει, ό,τι και να πει δε θα μπορέσει να φέρει πίσω την αξιοπρέπεια και την ελπίδα στην οικογένειά του.


Διαβάστε Περισσότερα »

Πως θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία στη Λιβαδειά

Με απόφαση του Δημάρχου Λεβαδέων και μετά από εισήγηση των Διευθυντών της Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας, αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των σχολείων της Α’βάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Λεβαδέων. Ενώ όσον αφορά τα σχολεία της Β’βάθμιας Εκπαίδευσης, αυτά θα λειτουργήσουν κανονικά μετά τις 9:30 π.μ. και μετά από εκτίμηση των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων.
Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατούν αύριο, παρακαλούνται όλοι οι δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους.
Τέλος, σημειώνουμε ότι όλες οι Υπηρεσίες του Δήμου θα είναι σε επιφυλακή για να αντιμετωπίσουν τυχόν προβλήματα που θα υπάρξουν στο οδικό δίκτυο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Δ.Αλιάρτου:Κατεπείγουσα ανακοίνωση για την λειτουργία των σχολείων


Αχαΐα: Ποια σχολεία είναι κλειστά λόγω του χιονιά Δεν πήγαν σήμερα για μάθημα τα παιδιά των ορεινών περιοχώνΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από τον Δήμο Αλιάρτου ανακοινώνεται :
       Με τα δεδομένα της στιγμής έκδοσης της παρούσας ανακοίνωσης (Τρίτη 31-1-2012 & ώρα 8.15μμ),εκτιμάται πως τα Σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου, την Τετάρτη 1-2-2012, μπορούν να λειτουργήσουν από τις 9.30 π.μ
       Ωστόσο η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί το πρωί, σε συνεννόηση  με τους Δ/ντές των Σχολείων και θα εκδοθεί νεώτερη ανακοίνωση στις 7.30πμ.
       Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από τα σχολεία , την γραμματεία του Δήμου στο τηλ. 2262350211 ή από την ιστοσελίδα του Δήμου http://www.aliartos.gov.gr


Διαβάστε Περισσότερα »

Δ.Θηβαίων:Κλειστά σήμερα όλα τα σχολεία










Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει μετά από απόφαση του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ευθύνης του Δήμου, θα παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012. 
 www.thiva.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων - Πολικές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα - Παγετός στους περισσότερους δρόμους


Νέα επιδείνωση του καιρού από Τετάρτη

Προβλέπει ισχυρές χιονοπτώσεις το βράδυ της Τετάρτης στην Αττική
- 15 εκχιονιστικά στην Αττική με τις... μηχανές αναμμένες για να μην κλείσουν δρόμοι
- Στις 10:00 θα ανοίξουν την Τετάρτη τα σχολεία σε Κηφισιά, Βριλήσια και Διόνυσο
- Οι περισσότεροι δήμοι θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή αν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στην περιοχή ευθύνης τους
- Δεμένα παραμένουν τα πλοία σε Πειραιά - Ραφήνα και Λαύριο - Πότε περιμένουμε βελτίωση

Οι πολικές θερμοκρασίες δε θα μας εγκαταλείψουν ούτε την Τετάρτη. Στη δυτική και βόρεια Ελλάδα, στις 08:00 το πρωί, θα επικρατήσει δριμύ ψύχος, ενώ στην κεντρική και νότια χώρα, αλλά και στα νησιά του Αιγαίου θα επικρατήσουν χαμηλές θερμοκρασίες. Θυελλώδεις οι άνεμοι στο Αιγαίο.

Με απόφαση του δήμου Κηφισιάς, λόγω παγετού, τα σχολεία της περιοχής θα ανοίξουν στις 10:00 για να είναι ασφαλής η πρόσβαση των μαθητών.  Το ίδιο και στα Βριλήσια, ενώ την ίδια ώρα θα ανοίξουν και τα Ανάβρυτα.

Η κίνηση των αυτοκινήτων έχει απαγορευθεί στην περιφερειακή οδό Πεντέλης, από το ύψος του 414 στρατιωτικού νοσοκομείου έως τον ιερό ναό του Αγίου Πέτρου, ενώ μόνο με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στη λεωφόρο Πάρνηθας, από το τελεφερίκ έως το καζίνο.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δρόμο Βαρυμπόμπης - Αγίου Μερκουρίου από το ύψος της εισόδου των βασιλικών κτημάτων προς Αγιο Μερκούριο και Κατσιμίδι.

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ


Αλλαγή του καιρού από το απόγευμα της Τετάρτης (01-02-2012) και από τα δυτικά με ισχυρές χιονοπτώσεις αρχικά και έντονες βροχοπτώσεις αργότερα και ενίσχυση των ανέμων στο Ιόνιο.

Πιο συγκεκριμένα:

Α. Το απόγευμα της Τετάρτης (01-02-2012)

1. Σε όλη τη Δυτική Ελλάδα με εξαίρεση ίσως τις Νότιες περιοχές της Πελοποννήσου θα σημειωθούν χιονοπτώσεις τοπικά ισχυρές. Σταδιακά τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλα τα Ηπειρωτικά και τα νησιά του Βορείου Αιγαίου.
2. Οι Νότιοι άνεμοι στα Δυτικά θα ενισχυθούν στα 8 με 9 μποφόρ και πιθανώς στο Ιόνιο στα 10 μποφόρ.
3. Ταυτόχρονα το βράδυ στο Ιόνιο και τα Νότια θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Β. Την Πέμπτη (02-02-2012) ισχυρές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και στις περισσότερες πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας χώρας. Σταδιακά όμως θα περιοριστούν στα ορεινά και στα πεδινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εκδηλώνονται βροχές και καταιγίδες που κατά διαστήματα στα Δυτικά, τα Νότια και το Ανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρές.

Γ. Την Παρασκευή (03-02-2012) οι ισχυρές χιονοπτώσεις κατά διαστήματα θα περιοριστούν στα ορεινά της Ηπείρου και τα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας κυρίως της Δυτικής.

Δ. Ειδικότερα για την περιοχή της Αττικής χιονοπτώσεις πιθανόν ισχυρές θα σημειωθούν το βράδυ της Τετάρτης (01-02-2012) προς την Πέμπτη (02-02-2012) κυρίως στα Βόρεια του Νομού, γρήγορα όμως την Πέμπτη (02-02-2012) θα περιοριστούν στα ορεινά.


Πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη:
Σταδιακή επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με έντονες χιονοπτώσεις. Καταιγίδες το απόγευμα στα δυτικά.  Παγετός στα ηπειρωτικά τοπικά στα βόρεια ολικός. Οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 8 και τοπικά 9 μποφόρ στο Ιόνιο.
  
Πιο αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις τοπικά στην Πιερία και τη Χαλκιδική αυξημένες όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων. Σταδιακά και από τα δυτικά οι νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και από αργά το βράδυ και στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη. Τα φαινόμενα αργά το απόγευμα στη δυτική Μακεδονία και από το βράδυ στην κεντρική Μακεδονία θα είναι έντονα.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από μείον 06 (-06) έως 03 βαθμούς Κελσίου. Στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά ολικός παγετός και η ελάχιστη στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα πέσει στους μείον 14 (-14)

Νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Από το απόγευμα οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενισχυμένοι σταδιακά σε 6 με 8 και στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από μείον 1 (-01) έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά από μείον 5 (-05) έως 03 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στην ανατολική Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Το βράδυ στη Θεσσαλία και τη νύχτα στα υπόλοιπα τα φαινόμενα θα ενταθούν και στα νότια πιθανώς να εκδηλωθεί καταιγίδα.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά το πρωί τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Από το βράδυ θα γίνουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από μείον 4 (-04) έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με πρόσκαιρες τοπικές βροχές ή χιονόνερο στα νότια πεδινά και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Το βράδυ θα γίνουν νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ ενισχυμένοι τη νύχτα.
Θερμοκρασία: από 02 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια νεφώσεις με πιθανότητα για ασθενείς χιονοπτώσεις. Στα νότια αρχικά αίθριος και από τις απογευματινές ώρες σταδιακή αύξηση των νεφώσεων.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: στα νότια από 05 έως 10 και στα βόρεια από μείον 4 (-04) έως 04 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις που το απόγευμα θα περιοριστούν στα βόρεια όπου όμως τη νύχτα θα ενταθούν.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Το βράδυ θα γίνουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από μείον 1 (-01) έως 05 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά του νόμου από μείον 4 (-04) έως 01 βαθμό Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: λίγες νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν χιονοπτώσεις οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από μείον 6 (-06) έως 01 βαθμό Κελσίου.


Με τις... μηχανές αναμμένες περιμένουν 15 εκχιονιστικά μηχανήματα, που έχει ήδη διαθέσει η περιφέρεια Αττικής για να διατηρήσει ανοικτό το οδικό δίκτυο.

Όπως ανακοινώθηκε από την Περιφέρεια, διατέθηκαν:

- Πέντε εκχιονιστικά στον οδικό άξονα Π.Ε.Ο. ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ - ΘΗΒΑΣ
- Ένα στον οδικό άξονα Π.Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ (περιοχή Αυλώνας)
- Ένα στον οδικό άξονα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙΟΥ - ΒΑΡΝΑΒΑ -ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ
- Ένα στον οδικό άξονα ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ - ΜΑΡΑΘΩΝΑ- ΛΙΜΝΗ ΜΑΡΑΘΩΝΑ
- Ένα στον οδικό άξονα ΜΑΡΑΘΩΝΑ - Ν. ΜΑΚΡΗΣ (Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ)
- Δύο εκχιονιστικά στον οδικό άξονα Λ. ΔΙΟΝΥΣΟΥ - Ν. ΜΑΚΡΗΣ
- Ένα στον οδικό άξονα Λ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ - Λ. ΠΑΡΝΗΘΑΣ (μέχρι ραντάρ)
- Ένα στον οδικό άξονα Λ. ΤΑΤΟΪΟΥ - ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ - ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΚΤΗΜΑΤΑ - ΑΓ. ΜΕΡΚΟΥΡΙΟΣ
- Ένα στον οδικό άξονα ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ - ΚΑΛΑΜΟΣ
- Ένα στον οδικό άξονα ΜΑΛΑΚΑΣΑ - ΜΗΛΕΣΙ-ΩΡΩΠΟΣ

Όλα τα εκχιονιστικά υποστηρίζονται από φορτωτές και φορτηγά οχήματα μεταφοράς άλατος και παραμένουν στους συγκεκριμένους οδικούς άξονες και επιχειρούν όποτε κρίνεται απαραίτητο.

-12,6 η θερμοκρασία στην Ορεστιάδα - 103 χλμ την ώρα οι άνεμοι στο Κάβο ντ' Όρο

  Η βαρυχειμωνιά συνεχίζει να μας... κρατάει συντροφιά. Και θα το κάνει τουλάχιστον μέχρι την Πέμπτη.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, η θερμοκρασία έπεσε κάτω από το μηδέν και στην Αθήνα. Στο σταθμό του Αστεροσκοπείου στο Θησείο, η θερμοκρασία έπεσε στους -0,4 βαθμούς και στους -0.2 βαθμούς στο σταθμό των Αμπελοκήπων.
Στην Παλαιά Πεντέλη, το πρωί της Τρίτης επικράτησαν συνθήκες χιονοθύελλας, με τον αέρα να ξεπερνά τα 90 km/h και τη θερμοκρασία σταθερά αρνητική κάτω από τους -3 βαθμούς Κελσίου.

Στην Ορεστιάδα, στο σταθμό του Αστεροσκοπίου, η θερμοκρασία έφτασε τους -12,6 και τους -12 βαθμούς στους Μεταξάδες. Και στις δύο περιοχές σημειώνεται ολικός παγετός τις τελευταίες 5 ημέρες. Ακόμα και στην παραλιακή Αλεξανδρούπολη, η ελάχιστη θερμοκρασία την Τρίτη ήταν -8.8 βαθμοί.
Στους -4.1 βαθμούς έπεσε η θερμοκρασία στο νέο σταθμό του ΕΑΑ στα Βίλια Αττικής.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στυλίδα:Άγριος καυγάς μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με ένα νεκρό

 
 
Συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Αλβανών με έναν νεκρό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης  σε καφενείο στην Στυλίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  μια παρέα Αλβανών που τα έπινε σε ένα ουζερί ενοχλούσαν και απειλούσαν τρεις Έλληνες, που ήταν σε άλλη παρέα.

Ο ιδιοκτήτης του ουζερί τους έκανε παρατήρηση και τους έδιωξε.

Στη συνέχεια  αυτοί επέστρεψαν οπλισμένοι και άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τον ιδιοκτήτη και τους θαμώνες, ενώ μάλιστα κάποιοι είπαν ότι οι Αλβανοί πυροβόλησαν και εναντίον τους.

Τότε ο ιδιοκτήτης άρπαξε την καραμπίνα που είχε στην κουζίνα του ουζερί και πυροβόλησε εναντίον τους, σκοτώνοντας τον ένα από αυτούς.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις διότι σύμφωνα με πληροφορίες οι Αλβανοί απειλούν με αντίποινα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στη Βουλή η δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ!

Image
Διαβιβάζεται στη Βουλή άμεσα από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Νίκο Παντελή, η δικογραφία για τις ποινικές ευθύνες του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου και του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου για την του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009 της χώρας προκειμένου να επιβληθούν νέα επαχθή οικονομικά μέτρα και να δικαιολογηθεί το Μνημόνιο, πιο γνωστή ως υπόθεση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.).
Τη διαβίβαση της συγκεκριμένης υπόθεσης στη Βουλή είχε ζητήσει ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης, καθώς στην έρευνα που διενήργησε εντόπισε βαριές ποινικές ευθύνες στο πρόσωπο του τέως πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του τέως υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου και άλλων μελών του οικονομικού επιτελείου της τότε κυβέρνησης.
Η υπόθεση ανατέθηκε στον κ. Παντελή από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ιωάννη Τέντε, προκειμένου να την μελετήσει και να αποφανθεί εάν θα πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή ή αν θα έπρεπε να προηγηθούν ορισμένες ενέργειες, όπως είναι η εξέταση μαρτύρων κ.λπ.

Τελικά, ο κ. Παντελής -που είναι και ο φυσικός προϊστάμενος του κ. Πεπόνη- θα διαβιβάσει αύριο τη δικογραφία στη Βουλή, χωρίς να κάνει καμία ποινική αξιολόγηση, όπως άλλωστε ορίζει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών.

Σε ό,τι αφορά τα μη πολιτικά πρόσωπα, ο κ. Παντελής θα ζητήσει από τον κ. Πεπόνη να συνεχίσει την έρευνά του και πιο συγκεκρικριμένα να πάρει εξηγήσεις από τον πρόεδρο της ΕΛΣΤΑΤ, κ. Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος μάλιστα είχε κληθεί ως ύποπτος, αλλά δεν κατέθεσε, κάτι που και ο ίδιος ζήτησε, με αναφορά του στον κ. Τέντε.
Oι εξελίξεις οδηγούν σε εξεταστική επιτροπή, η οποία θα αποφανθεί αν συντρέχουν λόγοι για σύσταση προανακριτικής η οποία έχει την αρμοδιότητα να παραπάμψει τους δύο πολιτικούς στο εδώλιο του ειδικού δικαστηρίου κατηγορούμενους για συνέργεια και ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία και συνεργασία με ξένες δυνάμεις με σκοπό νε τεθεί η χώρα υπό τον έλεγχό τους.
 defencenet.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Που και γιατί εγκλωβίστηκε ο Απόστολος Γκλέτσος στα χιόνια!



Δείτε αποκλειστικές εικόνες του LamiaReport από την επιχείρηση απεγκλωβισμού του Δημάρχου σε ορεινό χωριό του Δήμου Στυλίδας...

Δυο μέρες τώρα ο Δήμαρχος Στυλίδας μαζί με την ομάδα του τρέχει από χωριό σε χωριό του Δήμου του για να μπορέσει να κρατήσει τους δρόμους ανοιχτούς.

Έτσι χθες το βράδυ βρέθηκε στους Μύλους Πελασγίας, όπου προσπαθώντας να φτάσει στο μοναστήρι και στα μαντριά που είναι πάνω από το χωριό, εγκλωβίστηκε σε ένα ανηφορικό σημείο με το αυτοκίνητο.

Όπως θα δείτε στο video του LR, οργανώθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού κάτω από δύσκολες συνθήκες, αφού τα αυτοκίνητα στο συγκεκριμένο σημείο κυριολεκτικά έκαναν "τσουλήθρα".

Ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος με τον Βαγγέλη Κουμπουρλή (στην κάμερα) κατάφεραν με δυσκολία, αφού σε πολλά σημεία ο δρόμος ήταν παγωμένος, να φτάσουν στο σημείο την ώρα της επιχείρησης.

Δείτε το video:


















LamiaReport
Διαβάστε Περισσότερα »

Στο νοσοκομείο ο Σάκης Ρουβάς


ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ: Στο νοσοκομείο ο Σάκης Ρουβάς
Σε ιδιωτική κλινική νοσηλεύεται εδώ και λίγη ώρα ο Σάκης Ρουβάς. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Τρίτης, καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στην μέση. Ιατρικό επιτελείο του νοσοκομείου βρίσκεται ήδη κοντά του, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε αναγκαίες εξετάσεις. Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση.

Πηγή:star.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Στις φυλακές της Άμφισσας μεταφέρεται ο Γαβαλάς


Παρά τις προσπάθειες των δικηγόρων του να αφεθεί ελεύθερος, ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος συνελήφθη χτες για τρίτη φορά για χρέη στο δημόσιο, οδηγείται στις φυλακές της Άμφισσας, όπου θα εκτίσει την ποινή του για μη απόδοση ΦΠΑ.

Παρότι κατεβλήθη ποσό της τάξεως του 20% από το χρέος των 150.000 ευρώ για τα οποία συνελήφθη την τελευταία φορά, οι δικηγόροι του γνωστού μόδιστρου δεν κατάφεραν να τον… γλυτώσουν από της φυλακής τα σίδερα!

Υπενθυμίζεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς χρωστάει συνολικά 7,5 εκατ. ευρώ.

































































Διαβάστε Περισσότερα »

Κίνα: Απαγόρευσαν το Φεστιβάλ Κατανάλωσης Σκύλων μετά από 600 χρόνια




Η κυβέρνηση της Κίνας λόγω των πολλών διαμαρτυριών από ζωόφιλους απαγόρευσε το φεστιβάλ κατανάλωσης κρέατος σκύλων που φιλοξενείται παραδοσιακά στην πόλη Qianxi.

Η ανατριχιαστική παράδοσή τους δημιουργήθηκε 600 χρόνια πριν, από τη δυναστεία των Μίνγκ και το φεστιβάλ επικεντρώνεται...στις σφαγές και τα γδαρσίματα σκύλων ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ της πόλης, με σκοπό να καταναλωθεί το κρέας τους.


Οι έμποροι, όπως στη..λαϊκή, ετοιμάζουν τα σκυλιά-εμπορεύματα και προσπαθούν να πουλήσουν το κρέας στους περαστικούς!

Πριν μερικά χρόνια,οι έμποροι είχαν σκοτώσει σκυλιά μπροστά στα μάτια πελατών για να αποδείξουν ότι το κρέας είναι...φρέσκο και όχι κατεψυγμένο!

Η σφαγή και η κακοποίηση που καταγγέλουν οι ζωόφιλοι απ όλο το κόσμο και κάνει το γύρο του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του Διαδικτύου, τελικά η κυβέρνηση αναγκάστηκε να το απαγορεύσει, μετά από 600 χρόνια!

Η παλιά παράδοση που θέλει το σκύλο ως...λιχουδιά έχει αρχίσει να ξεφτίζει στην Κίνα αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι αποκτούν σκυλιά ως κατοικίδια.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βοσκός που χρωστά στο Δημόσιο 10 εκατ. ευρώ!

Χρωστά στο ελληνικό Δημόσιο περισσότερα... από 10 εκατ. ευρώ. Ένας 65χρονος, πολύτεκνος, πατέρας 5 παιδιών και παππούς 13 εγγονιών βρίσκεται στο Νο 200 της μαύρης λίστας των... επικηρυγμένων μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου...
Δεν ζούσε, ωστόσο, μέχρι σήμερα σε επαύλεις αλλά σε μια καλύβα στο Ρουκάνι της Κρήτης! Και το επάγγελμα αυτού; Βοσκός!
Ο 65χρονος, πριν από 15 χρόνια, εισέπραξε με πλαστά τιμολόγια από κοινού με άλλα άτομα με τα οποία δρούσε, 30 εκ. δραχμές. Σε έλεγχο που διενεργήθηκε τότε, εντοπίστηκε η παρανομία, και στον 50χρονο, τότε, βοσκό, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 4.581.150,56 ευρώ, ποσό που με τις προσαυξήσεις άγγιξε τα 6,214,675 ευρώ, ενώ, σήμερα, κατέχει μία θέση στη λίστα των Ελλήνων μεγαλοοφειλετών, σύμφωνα με το Cretalive, με οφειλή που έχει φτάσει το ποσό των 10.796.226,06 ευρώ!
«Δε με νοιάζει να πληρώσω, και δύο και τρεις φορές, το αρχικό ποσό που εισέπραξα από το ΦΠΑ, αλλά να πληρώσω 11 εκ. ευρώ... Δε φτάνουν ούτε τα 50 πρόβατα που έχω, αλλά και να πουληθεί όλη η περιουσία των Παρασύρηδων στην Κρήτη πάλι δε φτάνει!» δηλώνει μετανιωμένος αλλά και απελπισμένος ο 65χρονος.
Ο ίδιος, πολλές φορές στο παρελθόν προσέφυγε στη Δικαιοσύνη, διεκδικώντας ένα... κούρεμα, που θα έφτανε το ποσό σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο, ωστόσο έχασε όλες τις δίκες.

Διαβάστε Περισσότερα »

Super League: Σε απολογία επτά ΠΑΕ και ο... Σπανός


Επτά ΠΑΕ, καθώς και τον πρόεδρο του Ατρόμητου, Γιώργο Σπανό κάλεσε σε απολογία Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή, για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:


Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 02/02/2012 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 19η Αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΑΕΚ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι : «Κατά την άφιξη της αποστολής της φιλοξενούμενης ομάδας, δύο (2) άτομα stewart της εγκαλουμένης ανάμεσα σε αυτούς και ο Δ. ΤΣΙΚΟΣ, απευθύνθηκαν με έντονο ύφος στα άτομα της αποστολής, κάνοντας συστάσεις για σεβασμό προς τον Άρη» στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Γ) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ., Γ. Σπανό (Πρόεδρος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Γ. Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Ατρόμητος- ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός– ΠΑΕ Εργοτέλης Δ.Ε.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ε) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Skoda Ξάνθη.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΣΤ) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Πανιώνιος-ΠΑΕ Κέρκυρα.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Ζ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά την 5η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ ΠαναθηναΪκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Λεβαδειακός.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20.

Α) ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΟΦΗ-Skoda Ξάνθη.

Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5 και 15 του Π. Κ. ΕΠΟ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Απογραφή Δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων από τα ΚΕΠ


       ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ                                                
          

Την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012 αρχίζει η απογραφή των δικαιούχων Προνοιακών Επιδομάτων, στο πλαίσιο της δημιουργίας του Εθνικού Μητρώου Δικαιούχων Προνοιακών και Κοινωνικών Επιδομάτων. Η διαδικασία ηλεκτρονικής απογραφής των δικαιούχων θα γίνεται στα ΚΕΠ όλης της χώρας και η εγγραφή των δικαιούχων είναι απαραίτητη για να εξακολουθήσουν να λαμβάνουν το επίδομα.

Σχετικά με την διαδικασία απογραφής των δικαιούχων προνοιακών επιδομάτων από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ανακοινώνει τα εξής:
Η απογραφή αφορά τους δικαιούχους επιδομάτων αναπηρίας, απροστάτευτων παιδιών, ομογενών και στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ, είτε λαμβάνουν ένα ή περισσότερα επιδόματα από τη λίστα με τις κατηγορίες επιδομάτων που ακολουθεί:
1.       Βαριάς Αναπηρίας
2.       Βαριάς Νοητικής Καθυστέρησης
3.       Εγκεφαλικής Παράλυσης
4.       Κώφωσης
5.       Κίνησης
6.       Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων Ανασφάλιστων
7.       Παραπληγικών, Τετραπληγικών και Ακρωτηριασμένων ασφαλισμένων Δημοσίου
8.       Συγγενούς αιμολυτικής αναιμίας/συγγενούς αιμορραγικής διάθεσης
9.       Τυφλότητας
10.   Νόσου του Χάνσεν
11.   Απροστάτευτων Ανηλίκων
12.   Ομογενών
13.   Στεγαστικής συνδρομής συνταξιούχων υπερηλίκων ΟΓΑ
14.   Διατροφικό (νεφροπαθών και μεταμοσχευμένων)

Η απογραφή πραγματοποιείται μόνο μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ). Η υποβολή αιτήσεων μέσω ΚΕΠ ξεκινά στις 1-2-2012 και ολοκληρώνεται στις 16-3-2012.
Αναλυτικότερα, η απογραφή των δικαιούχων των οποίων το επώνυμο ξεκινά
από Α έως Ι, θα γίνει από 01-02-2012 μέχρι 15-02-2012
από Κ έως Ο, θα γίνει από 15-02-2012 μέχρι 29-02-2012
από Π έως Ω, θα γίνει από 01-03-2012 μέχρι 16-03-2012
Προκειμένου να καταστεί δυνατή η απογραφή των δικαιούχων είναι απαραίτητη η επίδειξη των κάτωθι εγγράφων στους υπαλλήλους των ΚΕΠ:
Α) Έγγραφο αποδεικτικό της ταυτότητας του και συγκεκριμένα:
  • Για τους Έλληνες πολίτες είναι υποχρεωτική η επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας και για τους υπηρετούντες στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ένοπλες Δυνάμεις η ταυτότητα της υπηρεσίας τους.
  • Για τους Ομογενείς Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Ομογενούς
  • Για τους πολίτες κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης διαβατήριο εν ισχύ
  • Για τους πολίτες χωρών που ανήκουν στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο απαιτείται άδεια διαμονής,
  • Για τους Αλλοδαπούς πρόσφυγες στους οποίους έχει αναγνωριστεί η προσφυγική ιδιότητα και έχει χορηγηθεί άσυλο, «Ειδικό Δελτίο Ταυτότητας Αλλοδαπού»,
  • Για τους αλλοδαπούς στους οποίους δεν έχει αναγνωριστεί η προσφυγική ιδιότητα «Ειδικό Δελτίο υπό ανοχή διαμονής αλλοδαπού που δεν έχει αναγνωρισθεί ως Πρόσφυγας,
  • Για τους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα Άδεια Διαμονής Ενιαίου Τύπου ή Άδεια Παραμονής Αλλοδαπού.

Β) Το εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος οικ. Έτους 2010 ή 2011 ή βεβαίωση απόδοσης Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.). Αν ο δικαιούχος δεν διαθέτει Α.Φ.Μ. θα πρέπει να απευθυνθεί στη Δ.Ο.Υ. που υπάγεται για να λάβει βεβαίωση απόδοσης Α.Φ.Μ.
Γ) Οποιοδήποτε έγγραφο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει ο Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).
Δ) Επίδειξη της πρώτης σελίδας βιβλιαρίου Λογαριασμού πληρωμών ή αντίστοιχης κάρτας του λογαριασμού ή απλού φωτοαντιγράφου αυτών, που θα τηρείται σε πιστωτικό ίδρυμα ή γραφείο ταχυδρομικών επιταγών (ΕΛΤΑ) με δικαίωμα επιλογής από το δικαιούχο, όπου θα αναγράφεται ο αριθμός ΙΒΑΝ. Ο λογαριασμός πληρωμών μπορεί να είναι Ατομικός ή Κοινός με άλλα πρόσωπα με την προϋπόθεση το πρώτο όνομα του λογαριασμού να είναι του δικαιούχου του επιδόματος.
Ε) Αναγνωριστική απόφαση δικαιούχου του δήμου ή περιφέρειας ή νομαρχίας σχετικά με τη χορήγηση του επιδόματος.
ΣΤ) Απόκομμα πληρωμής επιδόματος από τα ΕΛΤΑ για όσους δικαιούχους το διαθέτουν.
Σε περίπτωση όπου ο δικαιούχος αδυνατεί να προσέλθει στα ΚΕΠ, τότε η απογραφή του θα γίνει από τρίτο πρόσωπο. Ο εκπρόσωπος του δικαιούχου θα πρέπει οπωσδήποτε να επιδείξει, εκτός από τα ανωτέρω δικαιολογητικά, τα υπό στοιχεία Α και Γ που αφορούν το ίδιο για την απογραφή των στοιχείων του εκπροσώπου. Επιπλέον θα επιδείξει συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο το οποίο να έχει χορηγηθεί κατά το χρονικό διάστημα των προηγούμενων 6 μηνών ή εξουσιοδότηση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής η οποία να έχει χορηγηθεί κατά το χρονικό διάστημα των προηγούμενων 30 ημερών ή απόφαση Δικαστηρίου για διορισμό του ως νομίμου εκπροσώπου του δικαιούχου.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της ηλεκτρονικής απογραφής του δικαιούχου από τον υπάληλο του ΚΕΠ ο δικαιούχος θα λαμβάνει αποδεικτικό αριθμό απογραφής του.
Επισημαίνεται ότι, η απογραφή κάθε δικαιούχου επιδόματος αποτελεί ατομική του υποχρέωση. Σε περίπτωση που ο δικαιούχος δεν απογραφεί, δε θα λαμβάνει το επίδομα το οποίο ελάμβανε έως σήμερα. Η απογραφή των δικαιούχων προνοιακών και κοινωνικών επιδομάτων επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ψευδής δήλωση στοιχείων αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ο δικαιούχος δεν πρέπει να κλείσει τον παλαιό λογαριασμό εάν δεν βεβαιωθεί ότι η παροχή κατατίθεται στο νέο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εξώδικο Εφραίμ σε Βαξεβάνη για το «Κουτί της Πανδώρας»

Όπως ανέφερε ο Κώστας Βαξεβάνης πριν λίγη ώρα μέσω του Twitter, ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στο «Κουτί της Πανδώρας».«Μόλις ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στην Πανδώρα ενώ ζητά και την προκαταβολική παρέμβαση του ΕΣΡ για να μην παίξει η εκπομπή», ανέφερε....
Η αυριανή εκπομπή «Το Βατοπέδι σε νούμερα» φαίνεται να έχει θορυβήσει τον Εφραίμ, αφού το «Κουτί της Πανδώρας» αποκαλύπτει το οικονομικό σκέλος του σκανδάλου του Βατοπεδίου, τους τραπεζικούς λογαριασμούς και την ακίνητη περιουσία, ενώ για πρώτη φορά μιλά ο παραιτηθείς αντεισαγγελέας Εφετών, Ηλίας Κολιούσης που χειριζόταν την υπόθεση του Βατοπεδίου.
Ο Κώστας Βαξεβάνης έσπευσε να κάνει το δικό του σχόλιο για το εξώδικο και τη στάση του ΕΣΡ, μέσω απάντησης στν ιστοσελίδα του. Μεταξύ άλλων αναφέρει:
"Έγινε και αυτό. Ο Εφραίμ έστειλε εξώδικο στο Κουτί της Πανδώρας ,το οποίο κοινοποίησε και στο ΕΣΡ, για να μην παίξει η αυριανή εκπομπή. Δεν είναι η πρώτη φορά που προσπαθούν να ασκήσουν προληπτική λογοκρισία στην εκπομπή. Το θράσος του Εφραίμ βέβαια ξεπερνά κάθε όριο.Αφού έπαιξε με τις ευλογίες του η "αλήθεια" για το Βατοπέδι στο ΣΚΑΙ,τώρα που η αλήθεια με έγγραφα και μαρτυρίες βγαίνει στις οθόνες, ο ηγούμενος-μάνατζερ,θυμάται την πραγματική του λειτουργία. Του μπίζνεσμαν που πουλάει, αγοράζει και βέβαια στα πλαίσια της δουλειάς του στέλνει και εξώδικα.
Το Κουτί της Πανδώρας αποκάλυψε το 2008,το σκάνδαλο του Βατοπεδίου και συνεχίζει. Αυτή τη φορά με δύο έρευνες που αποκαλύπτουν πού πήγε το χρήμα του Βατοπεδίου, ποιοι το χειρίστηκαν και πώς το απέκτησαν.Ένα δαίδαλο από χρηματικές συναλλαγές, πολιτικές διασυνδέσεις και σίγουρα όχι προσευχές.
Στις εκθέσεις της Τράπεζας της Ελλάδας, το Βατοπέδι δεν φαίνεται να αγοράζει λιβάνι και κεριά, αλλά ακίνητα. Χιλιάδες σελίδες συναλλαγών αποκαλύπτουν εκτός από το real estate, πως εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν χωρίς νομική δικαιολογία σε άτομα που σχετίζονταν με το Βατοπέδι. Ακόμη και κυρίες που περιγράφουν θαύματα της Αγίας Ζώνης, έχουν καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων από τη Μονή ως επιβράβευση.
Ένα στέλεχος του ΔΟΛ, το οποίο εμφανίζεται ως πρόεδρος Πνευματικού Συλλόγου που καλεί τον Εφραίμ σε εκδηλώσεις του, έχει ανεξήγητα μηνιαίες καταθέσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς από τη Μονή Βατοπεδίου. Απευθυνθήκαμε λοιπόν σε αυτόν όπως και σε άλλους που παίρνουν απ ό,τι φαίνεται μαύρο χρήμα από το Βατοπέδι να μας δώσει εξηγήσεις. Έτσι πρέπει να κάνουμε δημοσιογραφικά. Μας απάντησε πως θα μας δώσει εξηγήσεις ο δικηγόρος του. Αντί αυτού μας ήρθε ένα εξώδικο από τον "προιστάμενο" Εφραίμ που προσπαθεί να ανακόψει την δημοσιοποίηση αυτών των στοιχείων
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:. Την "πάτησαν" οι ληστές..Άχρηστα τα 110.000 ευρώ


Την πάτησαν οι ληστές της χρηματαποστολής στη Θήβα, καθώς ο σάκος με τα χρήματα που κατάφεραν να αρπάξουν, ήταν παγιδευμένος με αμπούλες χρώματος.
Όταν εγκατέλειψαν το επιβατικό μάρκας opel corca με το οποίο διέπραξαν τη ληστεία στην περιοχή του Μοσχοποδίου και προσπάθησαν να ανοίξουν το σάκο, τα 110.000 ευρώ, σύμφωνα με τους αστυνομικούς, έγιναν κόκκινα και αχρηστεύτηκαν. Το επιβατικό αυτοκίνητο που βρέθηκε από τους αστυνομικούς έχει μεταφερθεί στην αστυνομική υποδιεύθυνση Θηβών προκειμένου να διερευνηθεί για αποτυπώματα ενώ βρέθηκε και ο σάκος που περιείχε το χρηματικό ποσό και που ήταν επίσης ήταν κόκκινος. Οι δράστες αναζητούνται και τις έρευνες για τον εντοπισμό τους έχει αναλάβει το τμήμα ασφάλειας Θήβας.
 lamiastar.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Βοιωτίας σας προσκαλεί σε πολιτική εκδήλωση στη Θήβα


            Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Βοιωτίας σας προσκαλεί σε πολιτική εκδήλωση - συζήτηση με θέμα:
«Μέσα ή έξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση; Ευρώ ή εθνικό νόμισμα; Κρίση και τρομοκρατία των μονοδρόμων».
Παρασκευή 3 Φλεβάρη και ώρα 6:30 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Βίντεο..Χωρίς σχόλια!

Απαραίτητη προυπόθεση για να το δείτε, είναι να μην έχετε φάει πρωινό.. Κατα τα άλλα.. Ουδέν σχόλιο! Βίντεο..







Διαβάστε Περισσότερα »

Καστοριά: Οι στρατιώτες κοιμήθηκαν με μπλούζες και μπουφάν -Πετρέλαιο τέλος!

''Βροχή'' οι καταγγελίες για τις συνθήκες που συνάντησαν οι στρατιώτες που παρουσιάστηκαν στο Α.Ορεστικό...

Οι στρατιώτες που παρουσιάστηκαν στο Α.Ορεστικό, πέρασαν μια νύχτα που δύσκολα θα ξεχάσουν. Το πετρέλαιο στο στρατόπεδο είχε τελειώσει, θέρμανση δεν υπήρχε...........
και έτσι όταν ήρθε η ώρα του ύπνου, άλλοι έπεσαν στα κρεβάτια με τα ρούχα και κάποιοι φόρεσαν και τα μπουφάν τους, για να προστατευτούν από το κρύο. Η θερμοκρασία τη νύχτα, ξεπερνούσε τους -12 βαθμούς Κελσίου.

Το θέμα κατήγγειλαν στον τοπικό alphafm.gr, στρατιώτες και γονείς, που ανησυχούν καθώς το κρύο παραμένει τσουχτερό και οι δεξαμενές πετρελαίου παραμένουν άδειες. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το θέμα της θέρμανσης δεν είναι καινούριο. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή, παρατηρούνται ελλείψεις και οι στρατιώτες ξεπαγιάζουν...
 eglimatikotita.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Το Νεοχώρι στην κατάψυξη...στους - 4 βαθμούς η θερμοκρασία!!!

Διαβάστε Περισσότερα »

Κλειστά σχολεία στη Βοιωτία λόγω χιονιού.




Κλειστά παραμένουν όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αλιάρτου λόγω του ισχυρού παγετού και του χιονιού.
Προβλήματα αντιμετωπίζονται και στο Δήμο Λιβαδειάς που από το πρωί έχει ντυθεί στα λευκά. Κλειστά έμειναν όλα τα δημοτικά σχολεία στη Χαιρώνεια, τη Δαύλεια, το Κυριάκι και την Κορώνεια ενώ έκλεισε με απόφαση του Δημάρχου το 3ο Δημοτικό σχολείο στη Λιβαδειά. Κανονικά γίνονται τα μαθήματα στα Γυμνάσια και τα Λύκεια όλου του Δήμου. Στον Ορχομενό μαθήματα δεν θα κάνουν μόνο οι μαθητές του Δημοτικού και του νηπιαγωγείου στο Παύλο. Στη Θήβα ο χιονιάς χτύπησε κυρίως την δημοτική ενότητα των Πλαταιών όπου με απόφαση του Δημάρχου παρέμειναν κλειστά τα Δημοτικά σχολεία και τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας θα λειτουργήσουν από τις 9.30 και μετά. Στη Δημοτική ενότητα Θίσβης οι διευθυντές των σχολείων θα αποφασίσουν αν τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά ή μία ώρα μετά το πρώτο κουδούνι. Ο χιονιάς πλήττει από το πρωί την πρώην επαρχία Λιβαδειάς. Η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται χωρίς προβλήματα εκτός από το ορεινό οδικό δίκτυο στο οποίο είναι απαραίτητες σε ορισμένες περιπτώσεις οι αντιολισθητικές αλυσίδες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Δ.Θηβαίων:Νεα ανακοίνωση για τα σχολεία







Ανακοίνωση

Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012 για τα σχολεία ευθύνης του Δήμου καθορίζονται τα ακόλουθα :

1)        Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων θα είναι κλειστά.
2)        Το Γυμνάσιο και Λύκειο Καπαρελλίου θα παραμείνει κλειστό. 
3)        Τα υπόλοιπα Γυμνάσια και Λύκεια  του Δήμου Θηβαίων θα λειτουργήσουν κανονικά.

Το βράδυ θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση για αύριο Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012. Παρακαλώ να ενημερώνεστε και από την ιστοσελίδα του Δήμου Θηβαίων www.thiva.gr  ή στα τηλέφωνα του Δήμου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στην κατάψυξη ολόκληρη η χώρα


Χειμερινός θα είναι ο καιρός και την Τρίτη με παγετό, που τοπικά στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι ολικός. Στην ανατολική ηπειρωτική χώρα, την Εύβοια, τις Σποράδες,τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο. Οι άνεμοι που θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, φθάνοντας στο Αιγαίο τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ, θα κάνουν το κρύο εντονότερο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Αττική:Νεφώσεις προβλέπονται με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις ή χιονόνερο κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά θα φτάνουν τα 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια και ανατολικά του νομού από -4 έως 1 βαθμό Κελσίου.

Θεσσαλονίκη:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, παροδικά αυξημένες το πρωί, με πιθανότητα στα δυτικά του νομού για ασθενή χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 3 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη:Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες προβλέπονται στη δυτική Μακεδονία και πιθανόν τις πρωινές ώρες να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -06 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά ολικός παγετός με την ελάχιστη θερμοκρασία να φτάνει τοπικά στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη τους -12 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος:Νεφώσεις προβλέπονται με ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο, εκτός από τη βόρεια Εύβοια, την κεντρική Στερεά και τη Μαγνησία, όπου πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά 8 και τοπικά 9 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου και στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος:Λίγες νεφώσεις αναμένονται, τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ στα θαλάσσια τοπικά 7 και στα νότια 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου και στην Ήπειρο τοπικά από -04 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη:Νεφώσεις με τοπικές βροχές ή χιονόνερο προβλέπονται στα νότια πεδινά και ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:Λίγες νεφώσεις προβλέπονται, στα βόρεια αυξημένες, όπου πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία στα Δωδεκάνησα θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς και στα νησιά του βόρειου Αιγαίου από -01 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

΄΄ Ηλεκτροσόκ΄΄ στο αγροτικό ρεύμα.


geotrisiagros1Αυξημένη κατά 19% θα είναι η τιμή της κιλοβατώρας για το αγροτικό ρεύμα  απο 1η Φεβρουαρίου η οποία διαμορφώνεται στα 0,05933 ευρώ από 0,04946 ευρώ. Το αγροτικό ρεύμα χορηγείται στους αγρότες που συνάπτουν σύμβαση με υποχρέωση να διακόπτουν τις ώρες που τους ζητείται από τη ΔΕΗ. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης, όλη η ενέργεια της περιόδου τιμολόγησης θα κοστολογείται με το βιομηχανικό τιμολόγιο.Το δελτίο
Διαβάστε Περισσότερα »

Ροζ σκάνδαλο με υποψήφιο περιφερειάρχη και φοιτήτρια

Tι συνέβη με πασίγνωστο παντρεμένο υποψήφιο περιφερειάρχη και 23χρονη φοιτήτρια πριν ένα χρόνο; Πώς γνωρίστηκαν και πώς εξελίχτηκε η σχέση τους;


Τι φοβάται τώρα ο υποψήφιος περιφερειάρχης; Η πληροφορία κυκλοφορεί στα παραπολιτικά πηγαδάκια και δημοσιεύτηκε σε blogs. Σύμφωνα με τα όσα λέγονται, γνωστός παντρεμένος υποψήφιος περιφερειάρχης είχε ερωτική σχέση με 23χρονη φοιτήτρια λίγο πριν ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του και μάλιστα χρησιμοποίησε την πολιτική ιδιότητα του για να την προσεγγίσει.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης φέρεται να γνώρισε την 23χρονη φοιτήτρια στις περσινές εθνικές βουλευτικές εκλογές κατά τη διάρκεια περιοδείας του. Η 23χρονη -τότε- φοιτήτρια ήταν... μέλος της φοιτητικής παράταξης του κόμματός του, που τον στηρίζει και σήμερα στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η φοιτήτρια γοητεύτηκε από τον υποψήφιο περιφερειάρχη και αυτός με τη σειρά του δεν έμεινε αδιάφορος. Με πρόφαση την πολιτική του ιδιότητα την προσέγγισε και της πρότεινε να ξανασυναντηθούν. Στη συνέχεια αντάλλαξαν μηνύματα στο facebook, τα περισσότερα από τα οποία τα έστελνε ο πολιτικός.

Η σχέση φοιτήτριας-υποψήφιου περιφερειάρχη δεν έμεινε σε φιλικό επίπεδο και η συνέχεια... γνωστή. Λίγους μήνες μετά ο πολιτικός και φοιτήτρια σταμάτησαν να βλέπονται.

Σήμερα, ο υποψήφιος περιφερειάρχης παλεύει μια δύσκολη γι' αυτόν μάχη και κάθε ψήφος είναι κρίσιμη. Αυτό που φοβάται είναι μήπως διαρρεύσει η εξωσυζυγική του σχέση του με την 23χρονη φοιτήτρια, κάτι που θα του δώσει τη χαριστική βολή. Κυρίως ανησυχεί λόγω των γραπτών μηνυμάτων που έστειλε ο ίδιος στο facebook. Τα γραπτά, βλέπετε, μένουν.

Προς το παρόν πάντως, το όνομα του υποψήφιου περιφερειάρχη δεν έχει εμπλακεί σε ροζ σκάνδαλο και μια πιθανή αποκάλυψη της σχέσης του με την φοιτήτρια θα έπεφτε σαν «βόμβα» στο πολιτικό σκηνικό.

πηγή:volostv.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ