Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Nέο κύμα χιονιά και σφοδρές καταιγίδες. Μέχρι το Σάββατο θα συνεχιστεί η κακοκαιρία.

Πλήθος προβλημάτων έχει προκαλέσει το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει πολλές περιοχές της χώρες, με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις τις χιονοπτώσεις, και τους ισχυρούς βόρειους ανέμους.

Σε πλήρη ετοιμότητα παραμένουν οι τοπικές αρχές στον Εβρο, εξαιτίας των πλημμυρών. 


Λόγω της αυξημένης στάθμης του νερού διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Βιολογικού Καθαρισμού Κομοτηνής, στον επαρχιακό δρόμο Παραδήμης - Κρανοβουνίου και στις διαβάσεις των ποταμών Τραύου (περιοχή Νέας Καλλίστης), Τραύου (γέφυρα Γλυκόνερου), Ηφαίστου, Κάλχα, Ποντικόρεμα (μεταξύ Αρριανών και Φιλύρας), Σκαλώματος, Δοκού, Λίσσου (περιοχή Αγίας Μαρίνας Ιμέρου), Κομψάτου (περιοχή Μωσαϊκού), Γρατίνης, Λοφάριου - Στρύμης και Διώνης – Αετοκορυφής. 

Διαβάστε περισσότερα στο piazzadelpopolo.blogspot.com

Αλλά και στην Εγνατία, λόγω των ισχυρών ανέμων διακόπηκε η κυκλοφορία των φορτηγών, άνω των 3,5 τόνων, στο τμήμα από τον κόμβο Ιάσμου (νομού Ροδόπης) έως τον κόμβο Βαφέικων (νομού Ξάνθης), στην επαρχιακή οδό Ποταμιάς - Μάνδρας Ξάνθης. 


Η κυκλοφορία έχει διακοπεί ακόμη στον οδικό άξονα των ελληνοτουρκικών συνόρων (μέσω συνοριακού Σταθμού Καστανέων), καθώς η γέφυρα Αδριανουπόλεως, στο τουρκικό έδαφος, κατακλύστηκε από νερά.

Στη Θεσσαλία, αποκλεισμένα λόγω της έντονης χιονόπτωσης στον Δήμο Πύλης Τρικάλων παραμένουν 22 δημοτικά διαμερίσματα και άλλα 30 στο Δήμο Καλαμπάκας. 


Παράληλα, για προληπτικούς λόγους διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Χορτιάτη - Αγίου Βασιλείου Θεσσαλονίκης. Διαβάστε περισσότερα στο www.kosmoslarissa.gr

Σε δυσχερή θέση βρίσκεται φορτηγό πλοίο ανοιχτά της Σκύρου Λόγω των θυελλωδών ανέμων, ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή βοήθειας.


Ο καπετάνιος του πλοίου, που μεταφέρει αλάτι για το Βόλο και στο οποίο επιβαίνουν 9 άτομα πλήρωμα, 7 Έλληνες και 2 αλλοδαποί, έχει ζητήσει την άμεση συνδρομή του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης. Ήδη στην περιοχή σπεύδουν δύο ελικόπτερα «Σούπερ Πούμα» και ένα αεροσκάφος C-130.


Στην περιοχή Μαύρικα, του Δήμου Καρδίτσας, υπερχείλισε τοπικό ρέμα, πλημμυρίζοντας ακατοίκητες γεωργικές εκτάσεις, αποκλείστηκαν αμνοερίφια σε ποιμνιοστάσιο, ενώ πλημμύρισαν και γεωργικές εκτάσεις, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Καλέτζη. 


Εξαιτίας των ισχυρών βροχοπτώσεων, συγκεντρώθηκε μεγάλος όγκος υδάτων στον οικισμό Μαύρικα Καρδίτσας, με αποτέλεσμα να εκκενωθεί ο οικισμός και να μεταφερθούν στην Καρδίτσα, για προληπτικούς λόγους, 35 σκηνίτες. 

Από την κακοκαιρία διακόπηκε επίσης, η ηλεκτροδότηση και η σταθερή τηλεφωνία σ' ολόκληρο το Δήμο Αργιθέας και στους οικισμούς Νεοχώρι, Καλύβια Πεζούλας, Μορφοβούνι, Κρυονέρι και Πλακωτό. Διαβάστε περισσότερα στο www.karditsalive.net

Την ίδια ώρα, με αλυσίδες κινούνται τα οχήματα στους δρόμους Δολίχης - Λιβαδιού, Πυθείου - Κοκκινόπλου και Τσαπουρνιάς - Φαρμάκι Λάρισας, ενώ στο δρόμο Τρικάλων - Ιωαννίνων (μέσω Κατάρας) απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των μεγάλων φορτηγών. Επίσης, αλυσίδες χρειάζονται στους επαρχιακούς δρόμους Σοφάδων - Αμπέλου, Μουζακίου -

Άρτας - Άνω Αργιθέας, Ιτέας - Πέτρινου Καρδίτσας, Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου και Βίγλας) και Αμυνταίου - Καστοριάς (μέσω Αετού Φλώρινας).

Ακόμα, σ' ολόκληρο το επαρχιακό οδικό δίκτυο των νομών Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, κεντρικής και βόρειας Χαλκιδικής, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, Μεταξάδων - Παλιουρίου - Αλεποχωρίου και Ορμενίου - Πενταλόφου - Πετρωτών - Βάλτου Έβρου, Ξάνθης - ελληνοβουλγαρικών συνόρων (από το 31ο χιλιόμετρο), στο ορεινό οδικό δίκτυο του νομού Ροδόπης, από τη συμβολή του αεροδρομίου Καβάλας, προς το ορεινό δίκτυο (παλιά εθνική οδός Καβάλας - Πλαταμόνας - Λεκάνης - Βουνοχωρίου - Ζυγού - Λύμνιας) και από την πόλη της Δράμας προς Εξοχή και Σιδηρόνερο. Διαβάστε περισσότερα στο
www.spnews.gr

Στην πόλη της Φλώρινας ο δείκτης του θερμομέτρου παραμένει καθηλωμένος στους -10 βαθμούς, ενώ -4 είχε η Ορεστιάδα, 1 η Αλεξανδρούπολη και τα Γρεβενά και 2 η Θεσσαλονίκη.


Όπως ανακοινώθηκε, κλειστά θα παραμείνουν την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη Φλώρινα, την Πτολεμαΐδα και το Κιλκίς.


Κλειστό παρέμεινε στο μεταξύ και την Δευτέρα το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, λόγω των ισχυρών ανέμων που συνεχίζουν να πνέουν σε ολόκληρο το νομό. Στο μεγαλύτερο μέρος του νομού συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις, ενώ σε πολλά σημεία το ύψος του χιονιού ξεπέρασε τα δύο μέτρα και στο Μέτσοβο το ένα μέτρο.


Οι πολύ έντονες βροχοπτώσεις των τελευταίων ωρών στην Αρκαδία έχουν σαν αποτέλεσμα να συσσωρεύεται υπερβολικός όγκος υδάτων στον Αλφειό ποταμό χτυπώντας καμπανάκι συναγερμού στην Ηλεία. Διαβάστε περισσότερατο
patrisnews.com

Συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας

Συνεχίζεται και αύριο Τετάρτη το κύμα κακοκαιρίας, που πλήττει τα τελευταία δυο 24ωρα τις βόρειες και ηπειρωτικές περιοχές της χώρας. 

Σύμφωνα με προγνωστικά στοιχεία της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας ο καιρός θα παραμείνει άστατος μέχρι και την Κυριακή 12 Φεβρουάριου. 

Πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη θα σημειωθούν βροχές, καταιγίδες και χιονοπτώσεις, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι οι θυελλώδεις άνεμοι καθώς και η πτώση της θερμοκρασίας. 

Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού την Παρασκευή και το Σάββατο με βροχές και χιονοπτώσεις. Βελτίωση του καιρού αναμένεται να σημειωθεί από το βράδυ της Κυριακής καθώς ανεβαίνει λίγο ο υδράργυρος. 
Τέλος τη Δευτέρα οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Πέμπτη

 

Στο βόρειο Αιγαίο και στα ανατολικά κυρίως ηπειρωτικά θα σημειωθούν νεφώσεις με χιονόνερο στα νοτιότερα πεδινά και ασθενείς γενικά χιονοπτώσεις στα υπόλοιπα. 
Τις πρωινές ώρες στο βόρειο Αιγαίο, τη Μαγνήσια και την Εύβοια οι χιονοπτώσεις θα είναι σχετικά εντονότερες. Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες .

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. 
Στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανώς 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  σε χαμηλά επίπεδα. 
Παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ενώ στα βόρεια τοπικά θα είναι ισχυρός.

Παρασκευή και Σάββατο

 

Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες στα βόρεια και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς χιονοπτώσεις. 

Στην υπόλοιπη χώρα θα εκδηλωθούν νεφώσεις με βροχές στις νοτιότερες περιοχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά-ημιορεινά και στα βόρεια και κεντρικά πεδινά. 

Το Σάββατο στα δυτικά τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. 
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το Σάββατο. 
Στα ανατολικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα την Παρασκευή. 
Μικρή άνοδος αναμένεται να σημειωθεί το Σάββατο. 
Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, όπου τοπικά στα βόρεια θα είναι ισχυρός.
 
Κυριακή και Δευτέρα

 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της βόρειας και κεντρικής χώρας. 
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο 7 μποφόρ. 
Στα ανατολικά θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. 
Τη Δευτέρα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.  
Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο .
Διαβάστε Περισσότερα »

ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΛΟΓΩ ΕΝΤΟΝΗΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗΣ

Με δυσκολία η κίνηση στο δρόμο μεταξύ Δελφών -Αράχωβας λόγω της έντονης χιονόπτωσης και συγκεκριμένα στη θέση Ομφαλός μιας και ο δρόμος έχει αρκετό χιόνι σε μήκος 2 χλμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρόμος είναι στρωμένος με χιόνι μόνο σε αυτό το σημείο αυτήν την ώρα κατά μήκος του οδικού άξονα Λειβαδειάς -Δελφών.  Έντονα φαινόμενα χιονοθύελλας παρατηρούνται και στη θέση ''Πανια" πριν το τούνελ της Αράχωβας.
agnantiroumelis.blogspot
Διαβάστε Περισσότερα »

Κοινοί εκβιαστές: "Κλειδώνουν" πετρέλαιο, φυσικό αέριο & χρυσό σε ειδικό λογαριασμό!

Οι απατεώνες της Ε.Ε. και του ΔΝΤ εκβιάζουν, και οι δικοί μας οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες, παίζοντας τα παιχνίδια τους, μας κοροϊδεύουν χοντρά, και συνεχίζοντας να μας παραμυθιάζουν όλους για δήθεν σκληρές διαπραγματεύσεις και πράσινα άλογα, παραδίδουν την πατρίδα μας στα χέρια των απατεώνων. Τόσο απλά.
Τα χρήματα από την πώληση των υδρογονανθράκων (πετρελαίου και φυσικού αερίου), αλλά και τα έσοδα από τα τελωνεία σε λιμάνια και αεροδρόμια, όπως επίσης από τις αποκρατικοποιήσεις των ΔΕΚΟ θα είναι η «προίκα» του «κλειδωμένου λογαριασμού» που θα περιλαμβάνεται μέσα στην δανειακή σύμβαση και από τον οποίο θα πληρώνονται οι τόκοι και τα δάνεια των ξένων!


Όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές της κυβέρνησης...


 «Το συγκεκριμένο άρθρο είναι έτοιμο και θα εκχωρεί όλα αυτά τα έσοδα για την αποπληρωμή των χρεών. Πρόκειται για τα βέβαια έσοδα της χώρας, αφού οι φόροι θεωρούνται επισφαλείς από τους ξένους, οπότε προτιμούν τα βέβαια έσοδα των υδρογονανθράκων, των αποκρατικοποιήσεων κλπ» κατέληξε η σχετική πηγή.


Πρόκειται για μία τεράστια επιχείρηση αρπαγής του δημόσιου πλούτου, ο οποίος σε συνδυασμό με το αγγλικό δίκαιο που θα διέπει τη νέα σύμβαση, θα δίνει σοτυς ξένους αυτό που έχουμε γράψει: Ακόμα και την ένοπλη αρπαγή του ελληνικού πλούτου!


Στο σημείο αυτό να αποκαλύψουμε και ένα άλλο θέμα, αυτό του ελληνικού χρυσού: Ο ελληνικός χρυσός, αυτός που έχει μείνει στην κυριότητα του ελληνικού δημοσίου μετά την διάθεση μιας τεράστιας ποσότητας το 2001 για να μειωθεί το δημόσιο χρέος από την πώλησή του, βρίσκεται σε θησαυροφυλάκιο του Βελγίου και ήδη έχει διατυπωθεί εμμέσως πλην σαφώς η απειλή ότι «Θα κατασχεθεί αν δεν υπάρξει άμεση υπογραφή της δανειακής σύμβασης»!


Δυστυχώς εκεί φτάσαμε: Η χώρα να εκβιάζεται για να δώσει και τα τελευταία χρυσαφικά της από τους υποτίθεται εταίρους της. Και να τίθενται ερωτήματα όπως η ίδιας η σκοπιμότητα παραμονής στην Ε.Ε…


Δεν πρέπει να εκφεύγει ότι τέτοια αλήτικη συμπεριφορά που επιφυλάσσουν στην Ελλάδα οι Μερκοζί επικρίθηκε σφοδρά από το γερμανικό περιοδικό Spiegel, το οποίο σήμερα ζήτησε το μοναδικό που μπορεί να εξομαλύνει την κατάσταση «να προχωρήσουν στην πιο έντιμη λύση, την χρεοκοπία και την διαγραφή όλων των χρεών και εν συνεχεία με ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ να μπορέσει να αναστηθεί η χώρα»…




.
 
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Διαβάστε Περισσότερα »

Οι ..."Δημόσιοι υπάλληλοι" των πέντε ηπείρων!!! (PHOTOS)


Τα γραφεία και οι μισθοί δημοσίων υπαλλήλων από 8 χώρες, που αντιπροσωπεύουν πέντε ηπείρους. Οι παρακάτω φωτογραφίες αντανακλούν επιπλέουν και τις κοινωνικοπολιτικές συνθήκες της κάθε χώρας.






Ινδία, Μπιχάρ, Υπάλληλος στο ’Bihar House’

Μισθός: 197 δολάρια

Ινδία, Μπιχάρ, Επιθεωρητής της αστυνομίας

Μισθός: 220 δολάρια

Ινδία, Μπιχάρ, Σύμβουλος Ανάπτυξης

Μισθός: 220 δολάρια

Ινδία, Μπιχάρ, Διευθυντής με 45 υφισταμένους

Δεδομένου ότι είναι ο πιο υψηλόβαθμος δημόσιος υπάλληλος στο Makhdumpur, έχει μια πετσέτα στην καρέκλα του.
Μισθός: 263 δολάρια

Βολιβία, Προϊστάμενος των υγειονομικών υπηρεσιών του δήμου Betanzos

Μισθός: 143 δολάρια

Βολιβία, αστυνομικός τρίτου βαθμού του δήμου Tinguipaya

Μισθός: 100 δολάρια

Βολιβία, ντετέκτιβ στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας

Το αστυνομικό τμήμα διαθέτει μόνο σπασμένες γραφομηχανές, δεν έχει κανένα υπολογιστή,κανένα φωτοτυπικό μηχάνημα, ούτε καν τηλέφωνο.
Μισθός: 114 δολάρια

Κίνα, Υπάλληλος στο τμήμα Οικονομικών Υποθέσεων του δήμου Gu Lou

Μισθός: 260 δολάρια

Γαλλία , Ωβέρνη

Υπάλληλος της επιτροπής για την προώθηση των ίσων ευκαιριών και της ιθαγένειας στο δήμο της Ωβέρνης. Είναι επίσης υπεύθυνος του τμήματος θρησκευτικών υποθέσεων (ιδιαίτερα του ισλαμισμού).
Μισθός: 2038 δολάρια (1550 ευρώ)

Γαλλία , Ωβέρνη

Αστυνομικός επιφορτισμένος με την δίωξη εμπόρων ναρκωτικών.
Μισθός: 2893 δολάρια (2200 ευρώ)

Λιβερία

Εργάζεται στο τμήμα ανασυγκρότησης της τροχαίας στο αρχηγείο της Εθνικής Αστυνομίας
Μισθός: μόλις 18 δολάρια (υπάρχουν και έξτρα από τους συγγενείς των θυμάτων)

Λιβερία

Πρώην αγρότης και ταχυδρόμος, είναι τώρα επίτροπος της περιοχής Nyenawliken
Μισθός: μόλις 20 δολάρια

Ρωσία

Γραμματέας του διευθυντή οικονομικού τμήματος της επαρχίας Tomsk
Μισθός: δεν τον αποκάλυψε

Ρωσία , Σιβηρία

Είναι ο μοναδικός αστυνομικός στο χωριό ktyabrsky (περίπου 2000 κατοίκους)
Μισθός: περίπου 143 δολάρια

ΗΠΑ, Τέξας

Σερίφης στο Crockett (περίπου 3000 κάτοικοι)
Μισθός: 3166 δολάρια

ΗΠΑ, Τέξας

Διευθύντρια στο τμήμα Αδειών και Κανονισμών
Μισθός: 5833 δολάρια

Υεμένη

Σύμβουλος στο Υπουργείο Γεωργίας
Μισθός: 160 δολάρια

Υεμένη

Διευθυντής της υπηρεσίας αποκομιδής σκουπιδιών στο Al-Mahweet. Προΐσταται 11 υπαλλήλων και 4 εργατών.
Μισθός: 163 δολάρια
http://thepla-net.blogspot.com


Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πέταξε η Maria Menounos

Η Maria Menounos, φανατική οπαδός των Patriots, έβαλε στοίχημα με τον συμπαρουσιαστή της Mario Lopez και τον AJ από τον τηλεοπτικό σταθμό «Extra» ότι αν η ομάδα της έχανε το Superbowl θα έβγαινε με μπικίνι στην Times Square. Δυστυχώς για εκείνη, οι Patriots έχασαν κι αναγκάστηκε να «πληρώσει». Έτσι φόρεσε το μπικίνι των NY Giants, αντιπάλων της....





ομάδας της κι εμφανίστηκε live στην τηλεόραση με τη λιτή της αμφίεση. Σημειωτέον, η θερμοκρασία ήταν στους 10 βαθμούς Κελσίου στη Νέα Υόρκη.



Διαβάστε Περισσότερα »

Στην 24η AGROTICA η Στερεά


Στην 24η AGROTICA η ΣτερεάΜε επιτυχία ολοκληρώθηκε η 24η AGROTICA 2012, η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, στην οποία συμμετείχε με κεντρικό περίπτερο και η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με σκοπό την προβολή των δραστηριοτήτων της και των αγροτικών της προϊόντων.
Η συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση διακρίθηκε από την κριτική επιτροπή με την απονομή του Ειδικού Βραβείου Διοργανωτή και  Οργανωμένης Παρουσίας, γεγονός που αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας της Περιφέρειας αλλά και των υπαλλήλων των αρμόδιων υπηρεσιών και μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας μας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τοξικά «νεκροταφεία» στο Λουτράκι εντόπισαν οι επιθεωρητές

Εξασθενές χρώμιο πάνω από 50 μ.γ. ανά λίτρο, πάνω δηλαδή κι από το όριο του ολικού χρωμίου εντόπισαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος σε τρεις γεωτρήσεις στα Μέγαρα....


Του Κασσιανού Τζέλη
 ktzelis@pegasus.gr

Εξασθενές χρώμιο πάνω από 50 μ.γ. ανά λίτρο, πάνω δηλαδή κι από το όριο του ολικού χρωμίου εντόπισαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος σε τρεις γεωτρήσεις στα Μέγαρα. Λίγα χιλιόμετρα πιο νότια, στα Γεράνεια Ορη, στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου εντόπισαν δεκάδες χωματερές χιλιάδων κυβικών μέτρων και συνολικής έκτασης χιλιάδων στρεμμάτων, γεμάτα παράνομα τοξικά απόβλητα που πετούν εκεί βιομηχανίες της Δυτικής Αττικής. Οι επιθεωρητές αναζητούν τους δράστες που φαίνεται να ρίχνουν εκεί τα τοξικά επί δεκαετίες. Σε αυτά τα «τοξικά νεκροταφεία» εντόπισαν και εξασθενές χρώμιο και εκφράζουν έντονους φόβους ότι μολύνθηκε ήδη ο υδροφόρος ορίζοντας. Να σημειώσουμε ότι πρόσφατα ανακοινώθηκαν και τα αποτελέσματα των αναλύσεων που πραγματοποίησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, σύμφωνα με τα οποία εντοπίστηκαν σημαντικές ποσότητες εξασθενούς χρωμίου σε δείγματα εταιρείας εμφιάλωσης νερού που βρίσκεται στην περιοχή.

«Η κατάσταση είναι απολύτως δραματική», αναφέρει χαρακτηριστικά, στην «ΗτΣ», στέλεχος των επιθεωρητών περιβάλλοντος, που τις τελευταίες ημέρες έμειναν έκπληκτοι ερευνώντας την ευρύτερη περιοχή της ΝΔ Αττικής. Μιας περιοχής που και στο παρελθόν τούς είχε απασχολήσει, αφού στην περιοχή των Μεγάρων και συγκεκριμένα στην παλιά χωματερή του δήμου διαπίστωσαν ότι γινόταν, με το αζημείωτο, ανεξέλεγκτη εναπόθεση τοξικών βιομηχανικών αποβλήτων.

Οι επιθεωρητές εντόπισαν:

Εξασθενές χρώμιο πάνω από 50 μ.γ. το λίτρο σε τρεις γεωτρήσεις έξω από τα Μέγαρα. Τα δείγματα αναλύθηκαν από το Γενικό Χημείο του Κράτους. Εξετάζεται η σύνδεση των γεωτρήσεων με την προαναφερόμενη χωματερή. Τα νερά των γεωτρήσεων χρησιμοποιούνται για άρδευση, αλλά οι επιθεωρητές υποψιάζονται ότι μπορεί να γίνεται και ύδρευση. Από τις γεωτρήσεις αυτές φαίνεται ότι εξυπηρετούνται και πάμπολλα πτηνοτροφεία που βρίσκονται στην περιοχή, τα οποία μπορεί και ως ένα βαθμό να ευθύνονται για τη ρύπανση. Υποψίες υπάρχουν και για τα ελαιοτριβεία της περιοχής, ενώ ρόλο φαίνεται να έχουν παίξει και τα βιομηχανικά απόβλητα που πετιούνται ανεξέλεγκτα στην περιοχή.
Χιλιάδες στρέμματα διάσπαρτων χωματερών στα Γεράνεια Όρη γεμάτων τοξικά βιομηχανικά απόβλητα, που σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν στερεοποιηθεί, σε άλλες λιμνάζουν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχουν απορροφηθεί. Τα τοξικά αυτά έχουν φτάσει εκεί από βιομηχανίες της Αττικής μέσω του παράνομου κυκλώματος διακίνησης τοξικών αποβλήτων. Εντοπίστηκαν εκτός από βιομηχανικά απόβλητα και απόβλητα τυροκομείων και ελαιουργείων. Παλιότερα στην ίδια περιοχή σε αναλύσεις νερού που είχαν κάνει σε γεωτρήσεις εντόπισαν μεγάλες ποσότητες εξασθενούς χρωμίου. Οι επιθεωρητές υποπτεύονται ότι ο υδροφόρος ορίζοντας της περιοχής έχει πληγεί ανεπανόρθωτα καθώς φαίνεται ότι τα τοξικά καταλήγουν στα Γεράνεια επί δεκαετίες. Οι επιθεωρητές βρίσκονται επί ποδός σε συνεργασία με την αστυνομία προκειμένου να εντοπίσουν τα φορτηγά που ρίχνουν τα απόβλητα καθώς και την προέλευσή τους.
http://www.imerisia.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Η τιμωρία ενός παιδόφιλου...Πολύ σκληρές φώτο...

Μαρτυρικός θάνατος για παιδόφιλο..
Δείτε τις φώτος...

Του  έκοψαν το πέος και του το έδωσαν να το φάει...λίγο πριν τον σφάξουν.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μονιμότητα τέλος στις ΔΕΚΟ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Μονιμότητα τέλος στις ΔΕΚΟ με πράξη νομοθετικού περιεχομένου

Αίρεται με πράξη νομοθετικού περιεχομένου η νομιμότητα στις ΔΕΚΟ ενώ ένα βήμα πριν το οριστικό κλείσιμο είναι η συμφωνία της κυβέρνησης με την Τρόικα για τα νέα σκληρά μέτρα που απαιτούν οι δανειστές προκειμένου να προχωρήσει η νέα δανειακή σύμβαση.
Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, οι Τροϊκανοί έχουν στρέψει την προσοχή τους στις ΔΕΚΟ και στα ελλείμματά τους. Γι' αυτό ζήτησαν να αρθεί η μονιμότητα των υπαλλήλων αορίστου χρόνου που εργάζονται σε αυτούς τους οργανισμούς (ΔΕΗ, ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΕΡΤ, ΕΥΔΑΠ, κλπ) με στόχο φυσικά τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα που απολαμβάνουν αυτοί οι εργαζόμενοι.
Την ίδια ώρα, βρέθηκε λύση για το «κενό» των 3 δισ. ευρώ που υπήρχε μέχρι χτες ανάμεσα στα προτεινόμενα μέτρα και τις απαιτήσεις των Τροϊκανών και πλέον ετοιμάζεται το τελικό κείμενο της συμφωνίας, το οποίο θα είναι έτοιμο πριν από τις 9 το βράδυ όπου έχει προγραμματιστεί η συνάντηση των πολιτικών αρχηγών. Ουσιαστικά κυβέρνηση και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ τα έχουν βρει με την Τρόικα και απομένουν τεχνικές λεπτομέρειες. Για τις λεπτομέρειες αυτές υπάρχει συνάντηση κατώτερου κλιμακίου της Τρόικα με γενικούς γραμματείς των υπουργείων. Η μόνη διαφορά που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ένα «κενό» 550 εκ. ευρώ, από 650 εκ. ευρώ που ήταν χτες, αλλά όλοι θεωρούν ότι θα υπάρχουν περιθώρια για περικοπές ώστε να καλυφθεί και αυτό.
Ειδικότερα, όπως υποστηρίζουν οι ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση κατάφερε να διασώσει την «μετενέργεια» προς το παρόν ώστε να εξακολουθεί να υπάρχει εξάμηνη παράταση μετά τη λήξη των συλλογικών και κλαδικών συμβάσεων και να μην επαναλαμβάνονται οι διαπραγματεύσεις εργοδότη-εργαζομένου με βάση τη Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΕΕ). Όπως έχει αναφέρει ήδη το iefimerida.gr, μια τέτοια εξέλιξη θα είχε ως αποτέλεσμα δραματική μείωση (ακόμα και 35%) σε όλα τα μισθολογικά κλιμάκια και όχι μόνο σε όσους αμοίβονται με τον κατώτατο μισθό. Παράλληλα, κύκλοι του υπουργείου Εργασίας διαρρέουν ότι διασώθηκαν τα τεσσερα βασικά επιδόματα: Οικογενειακό (γάμου, τέκνων), σπουδών, εργασιακής εμπειρίας και βαρέων - ανθυγιεινών.
Στα υπόλοιπα, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει. Θα υπάρξει μείωση του κατώτατου μισθού κατά 20 με 22% ενώ για τις επικουρικές συντάξεις θα δοθούν στους αρχηγούς τρία εναλλακτικά σενάρια:
α) Κόψιμο μεσοσταθμικά κατά 15% των επικουρικών
β) Περικοπή κατά 5% των επικουρικών και παράλληλη μείωση κατά 10% των κύριων συντάξεων ή αντίστροφα.
γ) Ψαλίδι 15 έως 20% στις κύριες συντάξεις.
Σε κάθε περίπτωση, την τελική απόφαση για τις επικουρικές θα πάρουν οι τρεις αρχηγοί.
Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης συναντήθηκε με τον Γιώργο Παπανδρέου για να τον ενημερώσει για το περιεχόμενο των αλλαγών στα εργασιακά που αποφασίστηκαν με τους επικεφαλής της Τρόικα. Αμέσως μετά επέστρεψε στην Ζαλοκώστα για να συνεχίσει τις επαφές με την Τρόικα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Θέλουν να κάνουν Τούρκους «120.000 Έλληνες»!

Θέλουν να κάνουν Τούρκους «120.000 Έλληνες»!Η οικονομική ανάπτυξη της Τουρκίας έχει γίνει πόλος έλξης για «120.000 Έλληνες», οι οποίοι όχι μόνο θέλουν να μεταναστεύσουν στη γείτονα, αλλά να πάρουν και την τουρκική υπηκοότητα, ισχυρίζεται ο Εκρέμ Ερντέμ, ένας εκ των αντιπροέδρων του κυβερνώντος κόμματος AKP.

Σύμφωνα μα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, το στέλεχος του κόμματος του Ερντογάν επιχειρηματολογούσε για τις επιτυχίες της τουρκικής κυβέρνησης στην οικονομία και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα της υγείας, της διπλωματίας και της κοινωνικής πολιτικής, κατά της διάρκεια ομιλίας του.
Μάλιστα, ο κ. Ερντέμ υποστήριξε ότι η Τουρκία έχει γίνει πρότυπο για όλο τον κόσμο και ως απόδειξη ανέφερε ότι 120.000 Έλληνες επιθυμούν να λάβουν την τουρκική υπηκοότητα, όπως του εκμυστηρεύτηκε ένας πολίτης ελληνικής καταγωγής.
Ο αντιπρόεδρος του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης το πήγε ακόμα πιο μακριά, λέγοντας: «Αυτοί οι άνθρωποι ήταν εδώ και έφυγαν. Τώρα επιθυμούν να γυρίσουν πίσω και αυτό επειδή είναι το ΑΚΡ στην εξουσία. Διότι εδώ όλοι οι πολίτες είναι ίσοι», είπε ο κ. Ερντέμ, παραγνωρίζοντας ότι οι Έλληνες της Κωνσταντινούπολης δεν έφυγαν αυτοβούλως, καθώς και ότι η κυβέρνησή του καταδικάζεται συχνά από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς για παραβιάσεις ανθρωπίνων και δημοκρατικών δικαιωμάτων.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Σπερχειός απειλεί να κόψει την Ελλάδα στα δύο - Παρά λίγο να πνιγούν άνθρωποι




Είμαστε λίγο πριν κηρυχτεί ο νομός Φθιώτιδας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης...


Σε επιφυλακή όλες οι δυνάμεις της πολιτικής προστασίας στη Φθιώτιδα, αφού η στάθμη του "θυμωμένου" Σπερχειού είναι σε οριακό σημείο στη γέφυρα της Αλαμάνας και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να κλείσει την εθνική κόβοντας την Ελλάδα στα δύο.


Νωρίς το πρωί άνθρωποι κινδύνεψαν να πνιγούν όταν τα αυτοκίνητά τους εγκλωβίστηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους, όπως αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο οδηγός ευτυχώς κατάφερε να βγει μόνος του την τελευταία στιγμή, ενώ σε άλλες δύο περιπτώσεις χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της 7ης ΕΜΑΚ, για να απεγκλωβιστούν οδηγοί και επιβάτες.


(Δείτε φώτο από τον πλημμυρισμένο Σπερχειό στη νότια πλευρά της πόλης):



















Διαβάστε Περισσότερα »

Ενίσχυση της Αστυνομικής δύναμης ζητά η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας



ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Λιβαδειά 7 Φεβρουαρίου 2012

ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.400/1/4
ΠΡΟΣ:
1. κ. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη (μέσω Π.Ο. ΑΣ. Υ )
2. κ. Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη
3. κ. Γεν.Γραμματέα Υπ. Προστασίας του Πολίτη
4. κ. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

ΚΟΙΝ:
1. Γενικη Αστυν.Δ/νση Περ.Στερεάς Ελλάδος
2. Αστυνομική Δ/νση Βοιωτίας
3. Π.Ο.ΑΣ.Υ
4. Υπηρεσίες Νομού Βοιωτίας
5. κ.κ. Βουλευτές Βοιωτίας
6. M.M.E.

ΘΕΜΑ: Μείωση υπηρετούντων στη ΔΙ.ΑΣ Λιβαδειάς-Ενίσχυση Α.Δ.Βοιωτίας.

Η στελέχωση της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Λιβαδειάς από 24 Αστυνομικούς έχει ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση των υπολοίπων Υπηρεσιών της Α.Δ. Βοιωτίας και παρατηρείται το φαινόμενο τα επαρχιακά αστυνομικά τμήματα να έχουν τεράστια έλλειψη προσωπικού αδυνατώντας να διαθέσουν ακόμα και εποχούμενη περιπολία, ενώ όποτε είναι αυτό δυνατό να επανδρώνεται περιπολικό με ένα (!) μόνο άτομο, έχοντας σαν επακόλουθο από τη μία την καλλιέργεια αισθήματος ανασφάλειας και ανησυχίας στους πολίτες της Βοιωτίας και από την άλλη οι αστυνομικοί να αισθάνονται αδύναμοι και εκτεθειμένοι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους .
Η ομάδα ΔΙ।ΑΣ Λιβαδειάς ,πόλης με πληθυσμό 25।000 κατοίκων περίπου, απασχολεί αριθμό (24!) Αστυνομικών ισάριθμο με αυτόν που διατίθενται για τη στελέχωση ομάδων ΔΙ।ΑΣ κατά πολύ μεγαλύτερων πληθυσμιακά πόλεων όπως για παράδειγμα Βόλος, Λαμία, Χαλκίδα, Τρίκαλα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη॥
Κατόπιν των ανωτέρω καλούμε την άμεση επανεξέταση του αριθμού των Αστυνομικών που στελεχώνουν την ομάδα ΔΙ.ΑΣ Λιβαδειάς και την μείωση αυτών σε δώδεκα (12) ώστε να ενισχυθούν λοιπές ομάδες (Ο.Π.Κ.Ε.-Ο.Ε.Π.Τ.Α.) αλλά κυρίως τα περιφερειακά τμήματα !
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι η έλλειψη σε αστυνομικό προσωπικό στη Βοιωτία ανέρχεται στο ποσοστό του 26% (!) ,ήτοι 79 κενές οργανικές θέσεις και 15 αποσπασμένοι σε υπηρεσίες εκτός Νομού σε σύνολο 362 οργανικών θέσεων, ενώ για τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2012 προκηρύχθηκε η κάλυψη μόλις εννέα (9) οργανικών θέσεων!!
Η διαρκώς αυξανόμενη στη Βοιωτία εγκληματικότητα λόγω της ελλιπούς αστυνόμευσης ,συνεπεία του μεγάλου αριθμού κενών οργανικών θέσεων, της συνεχούς μετακίνησης-διαφυγής κακοποιών από την Αττική αλλά και του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών που διαμένουν στο Νομό ,σε συνδυασμό με τη συχνή ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Α με τη διμοιρία υποστηρίξεως και τη λειτουργία των φυλακών Ελαιώνα χωρίς να υφίσταται έως τώρα Τμήμα Μεταγωγών στη Θήβα ,επιτάσσουν την άμεση ενίσχυση της Α.Δ. Βοιωτίας σε αστυνομικό προσωπικό ώστε να εμπεδωθεί και πάλι το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες και να δοθεί η δυνατότητα στους Αστυνομικούς να εκπληρώσουν την αποστολή τους.
Για τους λόγους αυτούς αλλά και δεδομένου ότι τους τελευταίους τρεις μήνες τοποθετήθηκαν στη Γ.Α.Δ.Α. περίπου 3400 αστυνομικοί και καταργήθηκαν τα έξοδα μεταθέσεων, χωρίς να υφίσταται πλέον κανένα οικονομικό βάρος για το δημόσιο, ζητούμε την έμπρακτη υποστήριξη-συμπαράσταση εκ μέρους της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας η οποία μπορεί να εκδηλωθεί μόνο με την άμεση κάλυψη των κενών οργανικών θέσεων της Α.Δ. Βοιωτίας και την προκήρυξη συμπληρωματικών κενών οργανικών θέσεων για τις τακτικές μεταθέσεις του Αυγούστου του 2012 ,δηλαδή με έργα και όχι λόγια…


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ।ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ
orchomenos-press
Διαβάστε Περισσότερα »

VIDEO : Δείτε τα επεισόδια στο Σύνταγμα

Δείτε τα επεισόδια που έγιναν νωρίτερα στο Σύνταγμα, 
όταν οι διαδηλωτές προσπαθούσαν να μπούν στη Βουλή, 
ενω άλλοι έκαιγαν ναζιστική σημαία.

Οπως γράψαμε και νωρίτερα η πλατεία Συντάγματος γέμισε δακρυγόνα αλλά έγιναν και προσαγωγές.



































Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόγραμμα εορτασμού της μνήμης του Αγ.Χαραλάμπους Θεσπιών

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΛΕΒΑΔΕΙΑΣ
ΙΕΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΣ ΑΓ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΘΕΣΠΙΩΝ
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2012
Ωρα 6.00μ.μ Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετα αρτοκλασίας και Θείου κηρύγματος.
Ωρα 10.00μ.μ Ιερά Παράκληση και Αγιασμός.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Ωρα 7.00π.μ:Εόρτιος Ορθος,Αρχιερατική Θεία Λειτουργία,Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ Γεωργίου.
Ωρα 5μ.μ: Εσπερινός εις μνήμην του Αγ.Βλασίου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Ωρα 7.30 π.μ:Ορθος και Θεία Λειτουργία.
Ωρα 5 μ.μ Εσπερινός
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012
Ωρα 7.30 π.μ Ορθος και Θεία Λειτουργία.
Σε όλη τη διάρκεια των εόρτιων  εκδηλώσεων θα τίθεται προς προσκύνηση το τεθησαυρημένο εις την ενορία μας λείψανο της Ιεράς Κάρας του Αγ. Χαραλάμπους.Παρακαλούνται οι ευσεβείς χριστιανοί να συνεορτάσουν μαζί μας προς αγιασμόν αυτών και των οικογενειών των.
ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ








Διαβάστε Περισσότερα »

Λεφτά για... πλύσιμο αυτοκινήτων υπάρχουν!

του Παναγιώτη Σουρέλη
600 ευρώ για πλύσιμο μέσα – έξω, 5.000 ευρώ για το κυλικείο του Υπουργείου Ανάπτυξης!

Λεφτά για... πλύσιμο αυτοκινήτων υπάρχουν!
Μπορεί το ταμείο του υπουργείου Ανάπτυξης να έχει πιάσει «αράχνες», όμως τα αυτοκίνητα του υπουργού, του υφυπουργού και των διευθυντών είναι πάντα πεντακάθαρα και γυαλιστερά. Την ώρα που οι μισθοί των υπαλλήλων έχουν περικοπεί κατά το ήμισυ με το Ενιαίο Μισθολόγιο και αναμένεται να μειωθούν ακόμη περισσότερο, το υπουργείο Ανάπτυξης ξοδεύει 600 ευρώ για το πλύσιμο των οχημάτων της ηγεσίας του υπουργείου!
Το newsbomb αποκαλύπτει την απόφαση της Οικονομικής Διεύθυνσης του Τμήματος Τακτικού Προϋπολογισμού και Μισθοδοσίας του υπουργείου στις 31 Ιανουαρίου του 2012, έπειτα από σχετική εντολή του υπουργού, σύμφωνα με την οποία «εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ύψους ( 600,00€) εξακόσια Ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ειδικός φορέας 110. - Κ.Α.Ε 0861- οικ. έτους 2012 για την "κάλυψη δαπάνης καθαρισμού (πλυσίματος) των αυτοκινήτων της Δ/νσης Διοικητικού καθώς και των οχημάτων της Πολιτικής Ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ, για το 2012».
PLYSIMO
Το ποσό μπορεί να μην είναι μεγάλο, είναι όμως ενδεικτικό της νοοτροπίας ορισμένων «καρεκλοκένταυρων» να σκορπούν δημόσιο χρήμα χωρίς να το υπολογίζουν ακόμη και σήμερα που ο κόσμος παραμιλάει από τα χαράτσια και στήνεται στην ουρά για να πάρει δωρεάν μερικές πατάτες. Όσο για τα αυτοκίνητα των απλών υπαλλήλων, μπορούν να πάρουν κουβά και σφουγγάρι για να τα πλύνουν ή να περιμένουν τη βροχή...
Και άλλα «χρυσά» σάντουιτς
Τα «χρυσά» σάντουιτς των τριών VIP αεροσκαφών με τα οποία πετούν οι κυβερνώντες φαίνεται, ότι ζήλεψαν στο υπουργείο Ανάπτυξης. Το κονδύλι για το κέτερινγκ μπορεί να μην έφτασε τις 440.000 ευρώ, όμως και οι 5.000 ευρώ που δίνονται, φτάνουν για το κολατσιό του Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με την απόφαση της στις 31 Ιανουαρίου του 2012 «εγκρίνουμε την δέσμευση πίστωσης ύψους (5.000,00€) πέντε χιλιάδες Ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Ειδικός φορέας 110. - Κ.Α.Ε 0845- οικ. έτους 2012 για την "κάλυψη δαπανών δημοσίων σχέσεων μηνός ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012 (δαπάνες κυλικείου, συσκέψεων, διοργάνωσης ημερίδας, εκδηλώσεων, εθιμοτυπικών». Την ίδια ώρα οι υπάλληλοι του υπουργείου έχουν κόψει όχι μόνο το σάντουιτς, αλλά ακόμη και τον καφέ, προκειμένου να μειώσουν τα έξοδά τους.
kylikeionewsbomb.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ