Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Διαβάστε Περισσότερα »

Φωτό: Παναγία μου!Δείτε την Κατερίνα Στανίση με διαφανή εσώρουχα!!!

Κι εγώ που νόμιζα ότι τα έχω δει όλα.Τελικά κάθε μέρα που περνάει είναι και μια διαφορετική ιστορία.
Μια εικόνα. Μια παράσταση που καταγράφεται στον «σκληρό δίσκο».

Ανήκω στη γενιά εκείνων που πιτσιρικάδες όντες ξαφνιάστηκαν με την Κατερίνα Στανίση να ποζάρει γυμνή στο τότε Playboy. Έλα όμως που το κορίτσι προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα.

Δείτε την σε φωτογράφηση amateur  με διαφανή εσώρουχα. Τι να πεί κανείς γι αυτή την εικόνα. Aπο που ν΄αρχίσω. Απο την αισθητική της, την ομορφιά ή τα μέλη του κορμιού; Με προσοχή ε;







Πηγή

Διαβάστε Περισσότερα »

Τέλος δύο στον Λεβαδειακό

Τέλος δύο στον Λεβαδειακό

Παρελθόν από τον Λεβαδειακό θα πρέπει να θεωρούνται οι Τζάκσον Μεντί και Ολιβιέ Μπουμάλ.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους θα πρέπει να αρχίσουν να ψάχνουν ο Τζάκσον Μεντί και ο Ολιβιέ Μπουμάλ. Οι δύο ποδοσφαιριστές ενημερώθηκαν από τον τεχνικό διευθυντή του Λεβαδειακού, Δημήτρη Φαράντο, πως δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία τους τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν οπότε απομένουν τα τυπικά για να λυθούν τα συμβόλαια τους.

Επίσης, οι Βοιωτοί εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί πως δεν έχει γίνει επαφή με κανέναν προπονητή μέχρι σήμερα και χαρακτηρίζει ανυπόστατα τα δημοσιεύματα που αναφέρουν οτιδήποτε σχετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Με τον τεχνικό διευθυντή κ. Φαράντο συναντήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές Mendy και Boumal, από τον οποίο και ενημερώθηκαν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους με τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Σχετικά με ονόματα προπονητών που είδαν το φως της δημοσιότητας, η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι δεν έχει γίνει καμία επαφή με κανέναν προπονητή μέχρι σήμερα. Ειδικότερα, όσον αφορά σε δημοσιεύματα για ξένο προπονητή, από την ΠΑΕ χαρακτηρίζονται ως ανυπόστατα».sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

«Γελοίε σαχλαμάρα»: Άγριος τηλεοπτικός καυγάς Σηφουνάκη - Γαληνού (Βίντεο)

Σκηνές... ροκ εκτυλίχθηκαν στο στούντιο καναλιού της Λέσβου με πρωταγωνιστές τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ Νίκο Σηφουνάκη και τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Σπύρο Γαληνό.


Οι δυο άνδρες ήταν καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή. Όμως η κουβέντα ξέφυγε από κάθε όριο και δεν άργησαν να εξαπολύουν εκατέρωθεν βαρείς χαρακτηρισμούς.

«Είναι ντροπή σου, να είσαι άνδρας...είσαι κότα!» λέει ο πρώην υπουργός, με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ να τον ρωτά: «σε εμένα τα λες αυτά;». «Ναι, είσαι κότα» συνεχίζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Ντροπή σου, δε ντρέπεσαι ρε γελοίε», λέει επίσης.

«Γελοίος είσαι εσύ ρε σαχλαμάρα. Γελοίε, εμένα θα πεις γελοίο», απαντά ο Σπ. Γαληνός.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αύριο κυκλοφορεί το νέο 5ευρω - Δείτε πώς θα είναι

Το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ θα κυκλοφορήσει σε όλη την Ευρωζώνη τη Μεγάλη Πέμπτη, 2 Μαΐου.
Στο υδατογράφημα και στο ολόγραμμα εμφανίζεται μια προσωπογραφία της Ευρώπης, μιας μορφής της ελληνικής μυθολογίας, από την οποία προήλθε και η ονομασία της νέας σειράς τραπεζογραμματίων.
Με τη βοήθεια μικρών ανάγλυφων γραμμών στην αριστερή και τη δεξιά άκρη του τραπεζογραμματίου διευκολύνεται η αναγνώρισή του, ιδίως από άτομα με προβλήματα όρασης.
Τα χαρτονομίσματα των 5 ευρώ της πρώτης σειράς θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν παράλληλα με τα νέα τραπεζογραμμάτια, αλλά θα αρχίσουν σταδιακά να αποσύρονται. Η ημερομηνία κατά την οποία θα πάψουν να αποτελούν νόμιμο χρήμα θα ανακοινωθεί εγκαίρως.
Ωστόσο, ακόμη και μετά την ημερομηνία αυτή, θα διατηρήσουν την αξία τους και θα μπορούν να ανταλλάσσονται ανά πάσα στιγμή στις κεντρικές τράπεζες.
Στην ανακοίνωση της ΕΚΤ επισημαίνεται πως στο νέο τραπεζογραμμάτιο έχουν ενσωματωθεί καινούργια και ενισχυμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.


Διαβάστε Περισσότερα »

1 Μάη ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΘΗΒΑΣ


Τήν αντίθεση τούς στά σχέδια της Τρικομματικής κυβέρνισης βρόντοφωναξαν οι εργαζόμενοι στήν συγκέντρωση
γία τήν πρωτομαγία πού πραγματοποίησε στήν Κεντρική πλατεία τής Θήβας τό εργατικό κέντρο της Πόλης.
Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Σ .Νικολάου , δημοτικοί σύμβουλοι, σωματεία εργαζομένων , οΑντιπεριφεριαρχης Γ. Μουλκιώτης καί πολλοί εργαζόμενοι τής περιοχής




















PHGH diaylos 9
Διαβάστε Περισσότερα »

Ενισχύονται με 125 εκατ. ευρώ οι δήμοι

Με 125 εκατ. ευρώ ενισχύει το υπουργείο Εσωτερικών τους δήμους, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, στο πλαίσιο της μηνιαίας τακτικής επιχορήγησής που λαμβάνουν από τους ΚΑΠ και τη ΣΑΤΑ.

Η απόφαση για την κατανομή των παρακρατηθέντων πόρων, συνολικού ποσού 17.800.000 ευρώ θα υπογραφεί μετά το Πάσχα.

Επίσης, με σχετική εγκύκλιο που έχει σταλεί σε όλους τους Δήμους της χώρας παρέχεται ενημέρωση για το περιεχόμενο, την παρακολούθηση και τους πόρους του προγράμματος ΑΚΣΙΑ.

Στόχος του προγράμματος είναι η διάκριση των αξιέπαινων παραδειγμάτων μεταξύ των Δήμων που προς όφελος του τοπικού συμφέροντος και των δημοτών τους παρουσίασαν μια δημοσιονομική διαχείριση που χρήζει ανάδειξης και επιβράβευσης.
Διαβάστε Περισσότερα »

"Εν Πλώ" στην Αλυκή Βοιωτίας



 Το νέο Καφέ - Σνακ μπαρ "ΕΝ ΠΛΩ" στην Αλυκή άνοιξε και είναι υπέροχο,μοντέρνο, με καταπληκτική θέα στον Κορινθιακό.Εξαιρετική τοποθεσία για καφέ,ποτό,και φαγητό.
  Ο καφές του είναι απλά υπέροχος, έτσι είναι και το φαγητό!!!Το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσεις λίγο ...να απολαύσεις το μπάνιο σου,το όμορφο και ΘΕΙΚΟ ηλιοβασίλεμα.
Αυτό το καλοκαίρι όλοι πάμε   "'Εν Πλώ" στην Αλυκή Βοιωτίας










ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Περισσότερο αίμα στην άσφαλτο το Φεβρουάριο..

 
  • Κατά 14,1% αυξήθηκαν τα τροχαία τον Φεβρουάριο σε ετήσια βάση, αν και τα σοβαρά συμβάντα ήταν περιορισμένα, όπως δείχνουν τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.


Τον δεύτερο μήνα του 2013 καταγράφηκαν συνολικά... 777 τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα σε όλη τη χώρα, αριθμός κατά 14,1% υψηλότερος σε σχέση με τα 681 το Φεβρουάριο του 2012.

Οι ελαφρά τραυματίες από τα ατυχήματα αυξήθηκαν αντίστοιχα κατά 19,1% σε 866 άτομα, έναντι 727.

Αντίθετα, τα δυστυχήματα ήταν περιορισμένα και έτσι οι νεκροί στους ελληνικούς δρόμους περιορίστηκαν κατά 9,4% στους 58, από 64 τον περυσινό Φεβρουάριο.

Οι βαριά τραυματίες επίσης μειώθηκαν κατά 30,7% σε 61 έναντι 88.

Οπως είναι αναμενόμενο η Αττική «φιλοξένησε» τα περισσότερα τροχαία, με πάνω από 11 ανά 100.000 κατοίκους, ενώ είναι «πρωταθλήτρια» και στους ελαφρούς τραυματισμούς με 12 ανά 100.000 κατοίκους.

Οι περισσότερες απώλειες ζωής καταγράφηκαν στην Θεσσαλία, με 1,2 ανά 100.000 κατοίκους ενώ οι περισσότεροι σοβαροί τραυματισμοί στη Στερεά Ελλάδα με 1,4 ανά 100.000 κατοίκους.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μ.Τετάρτη- Όταν ο Ιησούς έπλυνε τα πόδια των μαθητών Του


Μ.Τετάρτη- Όταν ο Ιησούς έπλυνε τα πόδια των μαθητών Του



Η Μεγάλη Τετάρτη είναι αφιερωμένη στη μνήμη της αμαρτωλής γυναίκας, που μετανόησε, πίστεψε στο Χριστό και άλειψε τα πόδια του με μύρο. Το πρωί τελείται o εσπερινός της Μεγάλης Τετάρτης και Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία.
Βρισκόμαστε στο μέσο της Μεγάλης Εβδομάδας. Το γεγονός που έρχεται η Εκκλησία να μας θυμίσει, λαμβάνει χώρα δύο ημέρες πριν οδηγηθεί ο Ιησούς Χριστός στο Σταυρό. Ο Ευαγγελιστής Ματθαίος είναι αυτός που εξιστορεί τι έγινε εκείνη την ημέρα:
Ο Ιησούς βρισκόταν στο σπίτι του Σίμωνα του λεπρού. Εκεί εμφανίστηκε μια γυναίκα κρατώντας ένα μπουκαλάκι με ακριβό μύρο. Ζήτησε συγχώρεση από τον Υιό του Θεού, επειδή ήταν πόρνη, και έριξε αυτό το μύρο στα μαλλιά Του. Οι μαθητές του Ιησού, θεώρησαν την πράξη αυτή μεγάλη σπατάλη, αφού θα μπορούσαν να πουλήσουν το μύρο και με τα χρήματα που θα έπαιρναν να βοηθούσαν τους φτωχούς.
Ο Ιησούς παίρνοντας το μέρος της γυναίκας, επίπληξε τους μαθητές του, λέγοντας τους ότι η γυναίκα αυτή του έκανε καλό, αφού με αυτό το μύρο τον ετοίμασε για την ταφή. Τους θύμισε ότι τους φτωχούς θα μπορούν να τους βοηθούν καθ’ όλη την διάρκεια της ζωής τους, ενώ Εκείνον θα τον έχουν για λίγο ακόμα. Την συγχώρησε για τις αμαρτίες της και, προφητικά μιλώντας, είπε ότι η πράξη της αυτή θα αναφέρεται στο Ευαγγέλιο που θα κηρυχθεί σε όλο τον κόσμο, αποτελώντας, αυτή η αναφορά, ένα μνημόσυνο γι’ αυτήν. Τότε ο Ιούδας έφυγε και πήγε να συναντήσει τους Αρχιερείς. Τους ρώτησε τι θα του δώσουν για να τους παραδώσει τον Χριστό, και αυτοί του υποσχέθηκαν τριάντα αργύρια.
Το απόγευμα γίνεται η Ακολουθία του Ευχελαίου και η τελετή του Νιπτήρος που είναι και ο Όρθρος της Μεγάλης Πέμπτης που αναφέρεται σε τέσσερα γεγονότα. Τον Ιερό Νιπτήρα, το πλύσιμο δηλαδή των ποδιών των μαθητών από τον Ιησού Χριστό, τον Μυστικό Δείπνο, την Προσευχή του Κυρίου στο Όρος των Ελαιών και την προδοσία του Ιούδα, δηλαδή την αρχή των Παθών του Χριστού.
Κατά την διάρκεια του Μυστηρίου του Μεγάλου Ευχελαίου, διαβάζονται επτά Ευαγγέλια και επτά Ευχές. Ευλογείται έτσι το λάδι με το οποίο ο ιερέας «σταυρώνει» τους πιστούς στο μέτωπο, στο πηγούνι, στα μάγουλα και στις παλάμες.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ- Τρομακτική συντριβή αεροπλάνου στο Αφγανιστάν

Νέο σοκαριστικό οπτικοακουστικό υλικό έχει έρθει στην επιφάνεια, το οποίο δείχνει την πτώση και συντριβή ενός φορτηγού αεροπλάνου 747-400 στην αμερικανική αεροπορική βάση του Μπαγκράμ βόρεια της Καμπούλ στο Αφγανιστάν, λίγα λεπτά με την απογείωσή του, με απολογισμό επτά νεκρά μέλη του πληρώματός του.
Την ευθύνη για το συμβάν ανέλαβαν οι Ταλιμπάν, κάτι που το NATO διέψευσε με ανακοίνωσή του στο Associated Press.
Εκπρόσωπος του στρατού δήλωσε πως αιτία της συντριβής ήταν το χαμηλό υψόμετρο μετά την απογείωση. Το αεροσκάφος της National Airlines – θυγατρικής της National Air Cargo – μετέφερε οχήματα και άλλα φορτία προοριζόμενα για το Ντουμπάι.
Το βίντεο που ακολουθεί κατεγράφη από κάμερα διερχόμενου ΙΧ. Δημοσιεύθηκε χθες το πρωί στο LiveLeak και εν συνεχεία μεταφορτώθηκε στο YouTube.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρωτομαγιά με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες

Με ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες υποδεχόμαστε τον Μάιο, αφού σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη ο καιρός
θα είναι γενικά αίθριος και ηλιόλουστος, ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, ξεπερνώντας τους 30 βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 14 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις στα ορεινά το απόγευμα, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 11 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 12 έως 28 βαθμούς Κελσίου.
Στα Νησιά Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πως θα ξεχωρίσετε το εισαγόμενο αρνί από το ελληνικό -Προσοχή στις σφραγίδες

Με την Κυριακή του Πάσχα να πλησιάζει, οι Έλληνες πολίτες ήδη έχουν αρχίσει ή ολοκληρώσει τα ψώνια τους για το τραπέζι το οποίο θα περιλαμβάνει τον παραδοσιακό οβελία. Ωστόσο δεν είναι όμως λίγες οι φορές, που το αρνί το οποίο αγοράζουν οι καταναλωτές και φτάνει στο πιάτο τους, αν και το έχουν πληρώσει για ντόπιο, μιλάει... ξένες γλώσσες.
Η πιο απλή ένδειξη για να μπορέσει ο καταναλωτής να ξεχωρίσει το εισαγόμενο αρνί από το ελληνικό, είναι η σφραγίδα, καθώς τα εγχώρια κρέατα έχουν μπλε σφραγίδα ενώ τα εισαγωγής καστανή σφραγίδα. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε, όπως αναφέρει και το fooddaily ότι από την στιγμή που το κρέας έχει την σφραγίδα της ελληνικής παραγωγής, ο καταναλωτής θα πρέπει να δει τη λέξη «HELLAS», «ΕL», ή «GR», κάτι που θα πιστοποιεί ότι είναι ελληνικό.
Το σχήμα της σφραγίδας δηλώνει το είδος του ζώου, δηλαδή το αρνί έχει σφραγίδα σε σχήμα ρόμβου, αλλά το αρνάκι γάλακτος και το κατσικάκι γάλακτος έχουν σφραγίδα σε σχήμα παραλληλόγραμμου αναφέρει το blog «Φαγητά Γιαγιάς», ενώ ειδικότερα για το βιολογικό κρέας, πρέπει να υπάρχει και το καρτελάκι του οργανισμού πιστοποίησης, που εγγυάται ότι πραγματικά το κρέας είναι βιολογικό.
Παρόλα αυτά δεν εφαρμόζονται τα πάντα κατά γράμμα και κάποια αμνοερίφια μεταφέρονται ζωντανά από γειτονικές χώρες και «βαπτίζονται» ελληνικά.

Διαβάστε Περισσότερα »

«Χρυσή» η Παναγιώτα Μαχαίρα απο την «Αναγέννηση» Λιβαδειάς

P.Mahera-Orkopoulos_2013
Την Κυριακή 28 Απριλίου 2013  στο κλειστό γυμναστήριο του Λαύριου πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton (Μπαντμιντον-αντιπτέριση) στην κατηγορία U-11
(Δικαίωμα συμμετοχής είχαν αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι - ες γεννήθηκαν τα έτη από το 2003 και μετά).
Η Παναγιώτα Μαχαίρα (γεννημένη το έτος 2003) του αθλητικού σύλλογου «Αναγέννηση» Λιβαδειάς, κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στο “απλό” παγκορασίδων επικρατώντας στον τελικό της Ευγενίας Νικολακοπούλου του Φ.Ο Πύργου με 2-0 (21-14, 21-17).
Στην περσινή αγωνιστική περίοδο στην ίδια διοργάνωση που είχε γίνει στο Ιλιον η λιβαδείτισσα αθλήτρια είχε κατακτήσει την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Η συστηματική προπόνηση και το σθένος της μικρής μας αθλήτριας ήταν αυτά που την οδήγησαν στην διάκριση στο ανώτερο σκαλοπάτι της κατηγορίας της.
Από τον Λιβαδείτικο σύλλογο έλαβαν μέρος επίσης στο ατομικό οι αθλήτριες:
Γλυκερία Ζαφείρα (2003) η οποία κατετάγη στην 9η θέση και
Διονυσία Μαχαίρα (2005) η οποία κατέλαβε την 12η θέση,
όπως επίσης και οι αθλητές:
Χάρης Παπαχαράλαμπος (2005) ο οποίος κατέλαβε την 11η θέση και 
Μπάμπης Παπαχαράλαμπος (2005) ο οποίος κατετάγη 12ος.

Θυμίζουμε οτι προπονητής των αθλητών-τριών είναι ο Θανάσης Ορκόπουλος.

- Τα μέλη του διοικητικού συμβούλιου του αθλητικού σύλλογου «Αναγέννηση» Λιβαδειάς συγχαίρουν τις αθλήτριες και τους αθλητές καθώς και τον προπονητή τους για τις επιτυχίες τους, όπως επίσης και τους «αφανείς ήρωες» οι οποίοι είναι οι γονείς των παιδιών για την συμπαράσταση που παρέχουν στα παιδιά τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογο _viotiki-ora.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση για διανομή θεατρικών εισιτηρίων από τον ΟΓΑ

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων στα πλαίσια του προγράμματος δωρεάν παροχής θεατρικών εισιτηρίων, του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (Λ.Α.Ε) ανακοινώνει ότι θα διανείμει συνολικά 100.000 Δελτία Θεάματος ελεύθερης επιλογής για παραστάσεις - συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών - της θερινής θεατρικής περιόδου 2013 και της χειμερινής περιόδου 2013- 2014, οι οποίες θα δοθούν σε πόλεις όλων των νομών της χώρας.
Για τον λόγο αυτό, καλεί όσους θεατρικούς επιχειρηματίες ενδιαφέρονται να συνάψουν σχετική σύμβαση με τον ΟΓΑ, να στείλουν το αργότερο μέχρι 7-6-2013:
 
1. Έντυπο Αίτησης- Υπεύθυνης Δήλωσης (θα αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ
 
2. Ιδιωτικό Συμφωνητικό εις διπλούν (θα αναζητηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr )
 
3. Βεβαίωση αρμόδιας Δ.Ο.Υ. από την οποία να προκύπτουν οι τιμές των εισιτηρίων.
 
4. Αποδεικτικό υποβολής Γνωστοποίησης της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. με το πρόγραμμα των παραστάσεων σε περίπτωση περιοδείας (τίτλος έργου, ημερομηνίες, πόλεις).
 
Επισημαίνεται ότι εφόσον κατά τη διάρκεια της περιοδείας, υπάρξει οποιαδήποτε μεταβολή στο πρόγραμμα, ο θεατρικός επιχειρηματίας υποχρεούται να αποστέλλει πριν την παράσταση, την τροποποιητική κατάσταση που υπέβαλε στη Δ.Ο.Υ. για την εν λόγω αλλαγή, στο φαξ της Αγροτικής Εστίας 210 3841602.
 
5. Τα νομιμοποιητικά έγγραφα της εταιρείας, εφόσον η επιχείρηση λειτουργεί υπό εταιρική μορφή (ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, Α.Ε, Ε.Π.Ε, ΣΩΜΑΤΕΙΟ).
 
Οι επιχειρηματίες που είχαν συμβληθεί με τον ΟΓΑ το προηγούμενο έτος, και δεν έχει επέλθει οποιαδήποτε μεταβολή στη νομική μορφή ή στη διαχείριση της επιχείρησης δεν θα προσκομίσουν τα έγγραφα αυτά.
 
Οι ως άνω Αιτήσεις- Δηλώσεις, μπορούν να υποβληθούν είτε απευθείας στα γραφεία του
Οργανισμού, είτε να αποσταλούν ταχυδρομικά, το αργότερο μέχρι 7-6-2013 (πρωτόκολλο ΟΓΑ ή σφραγίδα Ταχυδρομείου) στην κατωτέρω διεύθυνση:
 
ΠΡΟΣ:
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ (Ο.Γ.Α.)
ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ
ΚΛΑΔΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Πατησίων 30- 101 70 ΑΘΗΝΑ
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά
08:00 έως 14:00 στα τηλέφωνα:
2131519303 κα Φώτη M.
2131519233 κα Μπερεδάκη Γ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Χορευτικός 'Ομιλος Λιβαδειάς-Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή στα σεμινάρια παραδοσιακών χορών


Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ:Παραχώρηση-εκμίσθωση ακινήτων

Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες σε εφαρμογή των διατάξεων του
άρθρου 7
του Ν.4061/2012 σύμφωνα με το οποίο προβλέπεται η παραχώρηση - ενοικίαση της
χρήσης αγροτεμαχίων που διαχειρίζεται το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και
Τροφίμων έως εκατό (100) στρέμματα και μέχρι (25) χρόνια έναντι χαμηλού -
συμβολικού τιμήματος σε ανέργους, νέους αγρότες, νέους πτυχιούχους γεωτεχνικών
σχολών κ.λ.π., με σκοπό την παραγωγή τροφίμων, φυτικής ή ζωικής προέλευσης ή
ζωοτροφών ή για βόσκηση.
Σήμερα, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να παραχωρήσουμε -
εκμισθώσουμε οκτώ (8) αγροτικά ακίνητα σε τέσσερις (4) δικαιούχους, ύστερα από
την τελική αξιολόγηση που διενεργήθηκε από την αρμόδια Επιτροπή της 'ιεύθυνσης
Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Φθιώτιδας.
Τα τεμάχια που θα εκμισθωθούν αφορούν:
- Δύο (2) στο Δ.Δ Αμουρίου του Δήμου Λαμιέων, εκτάσεως 2,3 στρ. και 7,02 στρ.
- Δύο (2) στο Δ.Δ Ηράκλεια του Δήμου Λαμιέων, εκτάσεως 70,01στρ. και 9,98 στρ.
- Τρία (3) στο Δ.Δ Ανθήλης του Δήμου Λαμιέων, εκτάσεως 4,83 στρ., 14,06 στρ.
και 3,8 στρ.
- Ένα (1) στο Δ.Δ Αχλαδίου του Δήμου Στυλίδος, εκτάσεως 3,26 στρεμμάτων,
δίνοντας έτσι την ευκαιρία αλλά και την δυνατότητα σε νέους, οι οποίοι αποφάσισαν
να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα, να επενδύσουν σ’ αυτόν, αλλά συγχρόνως
προτρέποντας και άλλους νέους να τους ακολουθήσουν στην κατεύθυνση αυτή.
Επειδή πιστεύουμε ότι στις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που διανύουμε,
αυτή είναι μία από τις λίγες διεξόδους που έχουν να επιλέξουν οι νέοι, στέλνουμε το
μήνυμα ότι η προσπάθεια μας αυτή θα έχει και συνέχεια.
Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ                                                                                                                      Δ ημήτριος Βουρδάνος
Διαβάστε Περισσότερα »

Δημιουργία,ξανά-Ευχές για Καλό Πάσχα


Διαβάστε Περισσότερα »

Ολόκληρη η Ελλάδα με μισθό Μανωλάδας

Ο εξευτελισμός του λαού μέσω της απαξίωσης του προϊόντος της εργασίας του συνεχίζεται. Με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε νύχτα της Κυριακής των Βαΐων η πορεία εργαζομένων και ανέργων προς το…

εισοδηματικό κενό επιταχύνεται. Μέσα στις πολλές διατάξεις πέρασε και μία τροπολογία που προτάθηκε από το ΠΑΣΟΚ για την απασχόληση ανέργων σε ολιγόμηνα προγράμματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Εκεί προβλέπονται καθαρές αμοιβές, «κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας», ύψους 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες των 490 ευρώ μηνιαίως για εργαζομένους άνω των 25 ετών, ενώ για τους κάτω των 25 ετών οι απολαβές θα είναι 17,1 ευρώ ημερησίως και δεν θα ξεπερνούν τα 427 ευρώ μηνιαίως. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι το ημερομίσθιο των λαθρομεταναστών στη Μανωλάδα ανέρχεται στα 25 ευρώ. Εν τω μεταξύ, το όλο σκηνικό ασχημαίνει έτι περαιτέρω από την πιθανότητα της συμμετοχής ΜΚΟ στο πρόγραμμα «καταπολέμησης της ανεργίας», όπου θα δίδονται τα χαρτζιλίκια των 427 ευρώ. Με λίγα λόγια, αρκετές τέτοιες οργανώσεις, που λειτουργούν ως παραμάγαζα διαφόρων πολιτικών και οικονομικών παραγόντων, διεθνών κερδοσκόπων (βλ. Σόρος) και ξένων κυβερνήσεων, ενδέχεται να… λύνουν και να δένουν στην ελληνική κοινωνία, υποσχόμενες θέσεις απασχόλησης!
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ΜΚΟ που δεν έχουν «τακτοποιημένα» τα φορολογικά βιβλία τους και έχουν ορθάνοιχτους λογαριασμούς με τα ασφαλιστικά ταμεία και το υπουργείο Οικονομικών. Για να προλάβουν, ωστόσο, το «πάρτι» των διορισμών έχουν αρχίσει να πιέζουν να ρυθμιστούν οι εκκρεμείς υποθέσεις τους με νομοθετική ρύθμιση! Σε ένα φυσιολογικό κράτος, με θεσμικούς παράγοντες που θα σέβονταν τους εαυτούς τους και τον ρόλο τους, οι επικεφαλής των ΜΚΟ με τις πάσης φύσεως «τρύπες» δεν θα έκαναν υποδείξεις, αλλά θα είχαν περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα… Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι τούτη η πατρίδα μετατρέπεται σταδιακά σε μια εξαθλιωμένη αποικία χρέους, όπου οι νόμιμοι δουλοπάροικοι θα ανταγωνίζονται τους παράνομους μετανάστες στους μισθούς – ξεροκόμματα που έχουν παραπέσει από το τραπέζι των δάνειων δυνάμεων και των ελληνόφωνων συνεργατών τους.
Διαβάστε Περισσότερα »

Φόρο και στους αγρότες με βάση τα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ

Φόρο ακόμα και στα καλλιεργούμενα χωράφια ετοιμάζεται να επιβάλει η κυβέρνηση τον Ιούνιο, με τον νέο «ενιαίο» φόρο ακινήτων από το 2014. Οι αγρότες μπορεί να δουν κάποια έκπτωση στο «χαράτσι» που πληρώνουν για το σπίτι τους, αλλά ό,τι γλιτώσουν θα το πληρώσουν για τις εκτάσεις που καλλιεργούν.

Στη φάση αυτή, δενσυζητείται καμία εξαίρεση. Αφού καταγραφεί η ακίνητη περιουσία, θα κριθεί αν θα υπάρχει αφορολόγητο ή όχι. Ο νέος ενιαίος φόρος θα υπολογιστεί πρωθύστερα. Πρώτα θα ψηφιστεί και μετά θα δηλωθούν τα ακίνητα από τους ιδιοκτήτες τους ως τον Ιούνιο, μαζί με τη δήλωση για τη φορολόγηση του εισοδήματος του 2012. Θα βασιστεί δηλαδή σε παλαιά στοιχεία δηλώσεων Ε9, αλλά και σε στοιχεία που υπάρχουν σε υπηρεσίες για τους αγρότες αλλά παρέμεναν χειρόγραφα επί δεκαετίες και, πλέον, μέσα σε ένα μήνα θα πρέπει να έχουν ψηφιοποιηθεί, για να μπορέσουν οι επιτελείς της κυβέρνησης να τα έχουν σαν βάση για υπολογίσουν τι πρέπει να πληρώσει κάθε ιδιοκτήτης για να εξοικονομηθούν τα 3,2 δισ. και πλέον, που προβλέπει το Μνημόνιο για το 2014 από τον φόρο ακινήτων.

Σε σύσκεψη χθες υπό τον υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, στην οποία μετείχαν οι εκπρόσωποι των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, συμφωνήθηκε ότι μέχρι τέλος Ιουνίου οι κρατικές υπηρεσίες θα έχουν συγκεντρώσει στοιχεία για την πλειονότητα των ακινήτων στη χώρα μας, ακόμα και των αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διακομματική πήρε διαβεβαίωση από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ότι τη Δευτέρα του Θωμά θα παραδώσει στην επιτροπή τα πρώτα στοιχεία του ΟΠΕΚΕΠΕ που αφορούν στα αγροτεμάχια για τους κατ' επάγγελμα αγρότες. Εκφράζονται και φόβοι όμως για το πώς μπορεί να έχουν δηλωθεί εδώ και χρόνια οι ιδιοκτησίες των αγροτών, αφού με βάση αυτές εισέπρατταν επιδοτήσεις και αποζημιώσεις.

Για το λόγο αυτό, πέραν των δηλώσεων που θα γίνουν τον Ιούνιο στο νέο Ε9, θα μείνει ανοικτή μέχρι το τέλος Αυγούστου η ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του υπουργείου Οικονομικών (www.gsis.gr) για να διορθώσουν οι ενδιαφερόμενοι τυχόν λάθος στοιχεία που αφορούν στα ακίνητα για τα οποία θα φορολογηθούν
Διαβάστε Περισσότερα »

Tραγωδία στο Ηράκλειο...Πατέρας σκοτώθηκε προσπαθώντας να σώσει τον 12χρονο γιο του!


Ασύλληπτες διαστάσεις παίρνει η τραγωδία που «χτύπησε» μια πολύτεκνη οικογένεια στην περιοχή του Βενεράτου στο Ηράκλειο, όπου ένας 42χρονος και ο 12χρονος γιος του καταπλακώθηκαν από ένα τρακτέρ. Ο άτυχος πατέρας έχασε τη ζωή του, ενώ κατέβαλε συγκινητικές προσπάθειες να σώσει το παιδί του. Ο 42χρονος, ο οποίος είχε άλλα τρία παιδιά, εργαζόταν σε μια οικοδομή έξω από την οποία είχε παρκάρει το τρακτέρ.

 Όταν ο γιος του προσπάθησε να ανεβεί στο βαρύ μηχάνημα, το είδε να παίρνει επικίνδυνη κλίση πάνω από το κενό και πήδησε πάνω του προσπαθώντας να τραβήξει το 12χρονο αγόρι για να μην παρασυρθεί. Όμως, το βάρος του άτυχου πατέρα επιτάχυνε την πτώση του τρακτέρ, το οποίο παρέσυρε και τους δυο!

 Πατέρας και γιος εγκλωβίστηκαν κάτω από το τρακτέρ, έχοντας υποστεί βαρύτατα τραύματα.

Ο κρότος του μηχανήματος που έπεσε κινητοποίησε τους νεαρούς θαμώνες μιας κοντινής καφετέριας οι οποίοι έτρεξαν στον τόπο του συμβάντος και προσπάθησαν να απεγκλωβίσουν τους τραυματίες, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Έτσι, χρειάστηκε να φτάσουν άνδρες της ΕΜΑΚ για να τους ανασύρουν. Το ανήλικο παιδί ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στο κάθισμα του οδηγού και το τσιμέντο του εδάφους. Και οι δυο παρελήφθησαν από ασθενοφόρα και μεταφέρθηκαν στο «Βενιζέλειο» νοσοκομείο, όπου όμως ο 42χρονος άφησε την τελευταία του πνοή.


Ο 12χρονος γιος του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις...
Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα το δώρο του Πάσχα στους εργαζόμενους

Εργαζόμενοι, άνεργοι και συνταξιούχοι αναμένεται να χαμογελούν τη Μεγάλη Εβδομάδα, αφού θα ξεκίνησε η καταβολή δώρου Πάσχα, επιδόματος και συντάξεων.
Συγκεκριμένα στον ιδιωτικό τομέα το δώρο του Πάσχα θα καταβληθεί στους εργαζόμενους έως σήμερα Μεγάλη Τετάρτη.
Χθες Μεγάλη Τρίτη καταβλήθηκε το δώρο Πάσχα στους ανέργους και η ειδική παροχή προστασίας μητρότητας στις δικαιούχους, όπως και η σύνταξη στους δικαιούχους του ΙΚΑ – ETAM και του ΤΑΠ- ΟΤΕ.
Τη Μεγάλη Πέμπτη θα πληρωθούν τα επιδόματα ανεργίας και τα επιδόματα των μακροχρόνια ανέργων.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τι σημαίνει ΑΟΖ και ποιά η σημασία της ...με απλά λόγια.

 

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά.




-Τι εστί ΑΟΖ;
-Σε τι αναφέρεται ακριβώς ο όρος;

 «Ο όρος ‘Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη’ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς της... Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για το δίκαιο της θάλασσας που υπεγράφη το 1982.
Είναι, ταυτόχρονα, και ένας από τους πιο πολύπλοκους.
Μέσα στην ΑΟΖ το κράτος δεν ασκεί κυριαρχία αλλά έχει κυριαρχικά δικαιώματα. Αυτό συνοπτικά σημαίνει πως έχει το δικαίωμα να εκμεταλλεύεται, να διατηρεί και να διαχειρίζεται πόρους όπως το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο και γενικότερα ο θαλάσσιος πλούτος» όπως εξηγεί ο κ. Γιώργος Τζογόπουλος, Μεταδιδακτορικός Ερευνητής στο Ελληνικό Ίδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής και απαριθμεί τις διαφορές ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδας.

«Η διαφορά ανάμεσα στην ΑΟΖ και την υφαλοκρηπίδα είναι ότι η πρώτη δεν περιλαμβάνει μόνο το έδαφος και υπέδαφος του πυθμένα αλλά και το τμήμα από τον πυθμένα ως την επιφάνεια του νερού», αναφέρει.
«Σε αντίθεση με την υφαλοκρηπίδα, η ΑΟΖ δεν επηρεάζεται από γεωλογικές και γεωμορφολογικές συνθήκες. Επίσης, δεν σχετίζεται με συγκεκριμένα βάθη θαλασσών όπως η υφαλοκρηπίδα. Ταυτόχρονα, ουσιαστική διαφορά είναι ότι η υφαλοκρηπίδα υπάρχει από μόνη της χωρίς να χρειάζεται κάποια κίνηση του ενδιαφερόμενου κράτους. Αντίθετα, στην περίπτωση της ΑΟΖ πρέπει τα ενδιαφερόμενο κράτος να προχωρήσει στην ανακήρυξη της», προσθέτει.


-Η ελληνική ΑΟΖ

Η ενεργειακή διπλωματία της Ελλάδας συνδέεται με το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής της Ζώνης που έχει έκταση περίπου 500.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Σύμφωνα με τον κ. Τζογόπουλο, το Ιόνιο, το Κρητικό/Λιβυκό Πέλαγος, η Νοτιοανατολική Μεσόγειος και φυσικά το Αιγαίο αποτελούν τις θάλασσες οι οποίες ενδιαφέρουν την ελληνική πλευρά.
«Η Σύμβαση του 1982 ορίζει σαφώς ότι για να οριοθετηθεί η ΑΟΖ χρειάζεται συμφωνία ανάμεσα στα κράτη είτε σε διμερές είτε σε πολυμερές επίπεδο. Εδώ ακριβώς βρίσκεται η ρίζα του προβλήματος, καθώς στις διαπραγματεύσεις εμπλέκονται η Αίγυπτος, η Αλβανία, η Λιβύη και φυσικά η Τουρκία», λέει σχετικά.


-Τα εμπόδια στις διαπραγματεύσεις με τους γείτονες
Ποια είναι όμως τα εμπόδια που αντιμετωπίζει η χώρα όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις της με τους γείτονες; «Με την Αλβανία, η υπόθεση έχει κολλήσει, καθώς τα Τίρανα αρνούνται να επικυρώσουν τη συμφωνία οριοθέτησης των θαλάσσιων ζωνών τον Απρίλιο του 2009, που υπεγράφη από τους πρωθυπουργούς Κώστα Καραμανλή και Σαλί Μπερίσα.
Μάλιστα η αλβανική αντιπολίτευση προσέφυγε το φθινόπωρο του έτους αυτού στο Συνταγματικό Δικαστήριο της χώρας, το οποίο έκρινε τη συμφωνία άκυρη», επισημαίνει ο κ. Τζογόπουλος.
Για την κωλυσιεργία αυτή είναι σχεδόν βέβαιο πως είναι υπεύθυνη η Τουρκία, η οποία άσκησε και συνεχίζει να ασκεί έντονες πιέσεις στην Αλβανία.
«Από το 2009 μέχρι το 2012 η ιστορία ‘πάγωσε’ λόγω κρίσης και φτάσαμε στην Κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία προεκλογικά είχε κάνει λόγο για ανακήρυξη ΑΟΖ, οπότε περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο η ανακήρυξη, όσο η οριοθέτηση, το μέχρι πού δηλαδή μπορείς να εκμεταλλευτείς την θαλάσσια ζώνη», προσθέτει.

Συνεχίζοντας με την Αίγυπτο, η Ελλάδα έχει κατά καιρούς προσπαθήσει να έλθει σε συνεννόηση για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών μεταξύ των δύο πλευρών. «Και στην περίπτωση αυτή, ωστόσο, η Άγκυρα διαδραματίζει αρνητικό ρόλο», τονίζει ο κ. Τζογόπουλος και συνεχίζει:
«Όχι μόνο εμποδίζει την ελληνική προσπάθεια, όπως έχει κάνει με την Αλβανία, αλλά προσπαθεί να υπογράψει ξεχωριστή συμφωνία με το Κάιρο. Αν και η χώρα είναι παραδοσιακά ‘αραβική’, οι τελευταίες εξελίξεις και η λεγόμενη ‘Αραβική Άνοιξη’ έφεραν ανακατατάξεις που οδήγησαν σε αλλαγές κυβερνήσεων. Η νέα κυβέρνηση της Αιγύπτου είναι μουσουλμανική και ο Μόρσι έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις με τον Ερντογάν».
Λίγο πολύ παρόμοια είναι η κατάσταση και στις σχέσεις Ελλάδας-Λιβύης, όπου για τους ίδιους λόγους δε σημειώνεται ουσιαστική πρόοδος στο θέμα της ΑΟΖ. Επομένως είναι πολύ δύσκολο να προχωρήσει άμεσα η χώρα σε οριοθέτηση της ΑΟΖ, αφού σε κάθε προσπάθεια της Ελλάδας, η Τουρκία την εξισορροπεί με δικές της ενέργειες.


-Η τουρκική «φιλοσοφία» και ο στόχος της Ελλάδας

Όπως λέει ο κ. Τζογόπουλος, το τουρκικό σκεπτικό στηρίζεται στην εξαίρεση των νότιων και ανατολικότερων ελληνικών νησιών και νησίδων της περιοχής Κρήτης και Δωδεκανήσου.
«Αυτές οι νησίδες και τα νησιά συνθέτουν την ελληνική γραμμή βάσης για την χάραξη της ΑΟΖ απέναντι στην Αίγυπτο. Ενώ, όμως, για την Ελλάδα το Αιγαίο εκτείνεται γεωγραφικά μέχρι το ανατολικότερο τμήμα της ελληνικής επικράτειας στο Καστελλόριζο, η Τουρκία θεωρεί ως διαχωριστικό όριο Αιγαίου-Μεσογείου την Ρόδο», αναφέρει.

Θεωρητικά πάντως, στόχος της Ελλάδας είναι να μπορεί να υπάρχει μια ευρωπαϊκή ΑΟΖ έτσι ώστε να αντιμετωπίζονται καλύτερα οι τουρκικές προκλήσεις.
«Η μεγάλη πρόκληση, θα ήταν όλη αυτή η θαλάσσια επιφάνεια να βρίσκεται κάτω από ευρωπαϊκό έλεγχο. Με αυτόν τον τρόπο οτιδήποτε και αν κάνει η Τουρκία, η αντίδραση να έρθει από πλευράς Βρυξελλών και όχι μόνο της Ελλάδας», λέει ο κ. Τζογόπουλος.
Πριν από μερικές ημέρες μάλιστα, ο Πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα στην Ευρώπη πως με τη στάση της μπορεί να συμβάλει στις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να ολοκληρωθούν ταχύτερα και με ασφάλεια οι διαδικασίες για την ανακήρυξη της ΑΟΖ, όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και των άλλων ευρωπαϊκών κρατών της Μεσογείου..

Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΚΑΔΗΜΙΑ TAEKWNODO ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ & ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ!















ΣΧΟΛΕΣ : 
1.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO ΙΤΕΑΣ
ΟΔΟΣ ΝΙΚΟΥ ΜΠΑΛΗ 9,ΙΤΕΑ ΦΩΚΙΔΑΣ.
2.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO ΑΣΠΡΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ,ΠΑΡΑΛΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
3.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΑΧΩΒΑΣ
ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΙΣΩ-ΑΛΩΝΙΑ,ΑΡΑΧΩΒΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.
4.ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ TAEKWONDO ΑΜΦΙΣΣΑΣ.ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ.
τηλ : 22670-32733
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ
ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 3 ΕΤΩΝ Κ ΠΑΝΩ.
-Προπονητρια Αγωνιστικου Taekwondo,Poomse :
κ.Ελενη Ανδρεου (Καθηγητρια Φυσικης Αγωγης & Αθλητισμου,Προπονητρια Ά τουTaekwondo,Μαυρη Ζωνη/ 3DAN KOREAN WTF).
-Προπονητης Φυσικης Καταστασης και Υγειας Αθλητων :
κ.Αργυρης Κουβαρας (Καθηγητης Φυσικης Αγωγης & Αθλητισμου).
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ