Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Φανή Παπαθωμά-Μια Νεοχωρίτισσα στο "Τιμόνι" της Βοιωτίας!!!

Ειναι τιμή και χαρά για κάθε Νεοχωρίτη  όταν ένας δικός μας άνθρωπος η  Φανή Παπαθωμά  είναι  στο τιμόνι της Βοιωτίας.
Η Φανή Παπαθωμά με καταγωγή απο το Νεοχώρι Βοιωτίας,γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λιβαδειά.
Σπούδασε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Παιδαγωγικά και Ειδική Αγωγή στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Αθηνών. Είναι προϊστάμενη στο Κ.Ε.Δ.Δ.Υ Βοιωτίας ενώ εκλέχθηκε το 2002 ως 2010 νομαρχιακή σύμβουλος Βοιωτίας και Διετέλεσε Αναπληρωτής Νομάρχης - Αντινομάρχης Ν. Βοιωτίας.

Το 2011 εκλέγθηκε περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ως σήμερα είναι θεματική Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.Στις πρόσφατες περιφερειακές  εκλογές εκλέχθηκε Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αλλάζουμε  Στην καρδιά της Ελλάδας». «Ποτέ δεν έκρυψε η Φανή  την αγάπη   για το χωριό της,με συχνές επισκέψεις και δίνοντας λύσεις στα προβλήματα μας.Σε πρόσφατη συζήτηση που είχαμε  μας εκμυστηρεύθηκε ότι πάντα ανήμερα των εκλογών σε όλους τους προεκλογικούς αγώνες βρίσκεται στο πατρικό της σπίτι στο χωριό μας ηρεμεί,χαλαρώνει παίρνει δυνάμεις και ξεκινάει την περιοδεία της στα εκλογικά τμήματα του Νομού.  Τελικά της φέρνουμε "γούρι"
Οι Ευχές των Νεοχωριτών και του  Permissospress θα σε ακολουθούν στα  Νέα σου Καθήκοντα !!!  Καλή Επιτυχία Φανή
Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιοι προηγούνται σε σταυρούς για την Ευρωβουλή από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΧΑ, Ελιά, Ποτάμι, ΚΚΕ, ΑΝΕΛ

Προβεβλημένα πρόσωπα φαίνεται ότι κερδίζουν τη μάχη των σταυρών και στις ευρωεκλογές, με τον Μανώλη Γλέζο να τερματίζει πρώτος στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, την Μαρία Σπυράκη στη ΝΔ και την Εύα Καϊλή να κλειδώνει την πρώτη θέση στο ευρωψηφοδέλτιο της Ελιάς. Στο Ποτάμι πρώτος σε σταυρούς αναδεικνύεται ο Γιώργος Γραμματικάκης, στο ΚΚΕ ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης και στους ΑΝΕΛ ο Νότης Μαυρίας.

Η μάχη των σταυρών φαίνεται να κερδίζουν οι εξής:

ΣΥΡΙΖΑ

    Μανώλης Γλέζος 133.923
    Σοφία Σακοράφα 87.378
    Δημήτρης Παπαδημούλης 59.345
    Κωνσταντίνα Κούνεβα 52.728
    Γιώργος Κατρούγκαλος 51.788
    Κώστας Χρυσόγονος 43.190

Επιλαχόντες μέχρι στιγμής είναι οι Στέλιος Κούλογου, Νίκος Χουντής, Γιάννης Μηλιός και Κρίτων Αρσένης

ΝΔ

    Μαρία Σπυράκη 67.496
    Ελίζα Βόζεμπεργκ 66.430
    Μανώλης Κεφαλογιάννης 66.298
    Γιώργος Κύρτσος 65.063
    Θοδωρής Ζαγοράκης 49.134

Επιλαχόντες είναι η Νίκη Τζαβέλλα, ο Γιώργος Αμυράς και η Ρόδη Κράτσα


Χρυσή Αυγή

    Ελευθέριος Συναδινός 26.763
    Λάμπρος Φουντούλης 25.638
    Γιώργος Επιτήδειος 19.338

Επιλαχών ο Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης

Ελιά

    Εύα Καϊλή 31.687
    Καψής  Παντελής 30.783

Επιλαχόντες Νίκος Ανδρουλάκης, Κατερίνα Μπατζελή, Κυριάκος Πιερρακάκης, Νίκος Μπίστης, Γιώργος Βερνίκος.

Το Ποτάμι

    Γιώργος Γραμματικάκης 22.294
    Μιλτιάδης Κύρκος 9.299

Επιλαχών ο Βασίλης Δοσούλας

ΚΚΕ

    Κωνσταντίνος Παπαδάκης 29.722
    Σωτήρης Ζαριανόπουλος 28.376

ΑΝΕΛ

    Νότης Μαριάς 10.880

Επιλαχών ο Γιώργος Ρωμανιάς


Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές του Δημάρχου Αλιάρτου-Θεσπιέων στους διαγωνιζόμενους των πανελλαδικών εξετάσεων




Αγαπητές μαθήτριες –Αγαπητοί  μαθητές

          Μια σημαντική διαδρομή στην πορεία της ζωής σας ολοκληρώνεται  με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις που τώρα αρχίζουν. Διαδρομή στην οποία γνωρίσατε, χαρές και απογοητεύσεις,φιλίες και συγκινήσεις αλλά και κούραση. Αυτή τη διαδρομή τη διανύσατε με μεγάλες προσπάθειες και θυσίες και  με αρωγούς τους γονείς ,αλλά και τους δασκάλους σας.
Ο αγώνας που δώσατε και φυσικά θα συνεχίσετε, ήταν δύσκολος και οι συνθήκες τον καθιστούν δυσκολότερο, αλλά είναι μονόδρομος για την  πρόοδό σας αλλά και για την προκοπή της πατρίδας που τώρα, περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται όλους μας.  Ο αγώνας αυτός, είναι μια από τις πολλές μάχες που θα δώσει ο καθένας από σας στη ζωή του: είναι σημαντική  αλλά δεν είναι η μοναδική.

Σας εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στις εξετάσεις και καλή πορεία στη ζωή σας, επίσης να θυμάστε πάντα, τους ανθρώπους που σας στηρίζουν και να τους μιμείστε.

 
Ο    Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος
Διαβάστε Περισσότερα »

Άνοιξε η Τράπεζα Θεμάτων για την Α' Λυκείου



Στη δημοσιότητα δόθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας, τρεις ημέρες πριν από την έναρξη των κρίσιμων εφετινών ενδοσχολικών εξετάσεων στην Α΄ Λυκείου τα θέματα της Τράπεζας Θεμάτων.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής του υπουργείου Παιδείας, «σκοπός της Τράπεζας θεμάτων είναι αφενός η κάλυψη του συνόλου της διδακτέας ύλης (μετά από σχετικό εξορθολογισμό της) από όλα τα σχολεία της χώρας ώστε να μη δημιουργούνται στους μαθητές μαθησιακά κενά από τάξη σε τάξη και αφετέρου να ομογενοποιηθούν τα κριτήρια αξιολόγησης για ένα αντικειμενικότερο σύστημα αποτίμησης της προόδου των μαθητών μας».
Πατήστε εδώ για να δείτε τα θέματα
Διαβάστε Περισσότερα »

Στη Νέα Μανωλάδα ο πρώτος μετανάστης δήμαρχος στην Ελλάδα



Ο γιατρός Ναμπίλ-Ιωσήφ Μοράντ, μετανάστης από τη Συρία, είναι ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης Ηλείας, που περιλαμβάνει στα όριά του και τη Νέα Μανωλάδα, περιοχή που έγινε γνωστή για τα επεισόδια σε βάρος μεταναστών εργατών γης.

Ο Ναμπίλ Μοράντ είναι εγκατεστημένος στα Λεχαινά τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια. Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα γιατρό, έχουν μια κόρη και δύο εγγόνια.

Ο νέος δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης δεν είναι μια νέα παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση: είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος επί τρεις θητείες, εκλεγμένος μάλιστα πρώτος σε σταυρούς.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σε λειτουργία νέες υπηρεσίες στα ΚΕΠ από την Τρίτη



Νέες υπηρεσίες θα προσφέρουν από την Τρίτη τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Μεταξύ άλλων, οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για ένταξη στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ, και να λαμβάνουν βεβαίωσης αποδοχών συντάξεων ΙΚΑ- ΕΤΑΜ και πρώην ΤΑΠ- ΟΤΕ.

Επίσης, στα ΚΕΠ, οι πολίτες θα μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) αρμοδιότητας ΟΓΑ και διανομή των αντίστοιχων δελτίων, μέσω ενιαίου ηλεκτρονικού εντύπου αίτησης, για τις ακόλουθες παροχές:

    Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού
    Πρόγραμμα ιαματικού τουρισμού
    Πρόγραμμα εκδρομών
    Πρόγραμμα δωρεάν παροχής βιβλίων
    Πρόγραμμα δωρεάν παροχής δελτίων εισιτηρίων θεάτρων
    Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων θα ξεκινήσει στις 27 Μαΐου 2014 και θα διαρκέσει έως και τις 20 Ιουνίου 2014.

    Στα ΚΕΠ οι πολίτες μπορούν ήδη να λαμβάνουν και πιστοποιητικά δημοτολογίου: Βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης, βεβαίωση γέννησης, βεβαίωση ιθαγένειας και βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης, ειδικά, για τον ΟΓΑ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Μπακογιάννης:Μία νέα μέρα ξημερώνει για τη Στερεά

Δήλωση Κώστα Μπακογιάννη
για τα αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών της 25ης Μαΐου

Χθες δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες, από άκρη σε άκρη της Στερεάς Ελλάδας αποφάσισαν ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε, να αλλάξουμε στην καρδιά της Ελλάδας.

Η Στερεά πρόταξε την ομάδα, το σύνολο, τη συνεργασία. Οι Στερεοελλαδίτες έσβησαν ιδεολογικές γραμμές και ξεπέρασαν κομματικές σκοπιμότητες. Έδωσαν ένα ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας. Μας εμπιστεύτηκαν γιατί η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλους μαζί, μία γροθιά να αντιμετωπίζουμε τα μεγάλα προβλήματα αυτού του τόπου.

Την Κυριακή μεγάλος νικητής ήταν η αλήθεια, η δικαιοσύνη, η συνέπεια. Από σήμερα πιάνουμε όλοι δουλειά για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που οραματιζόμαστε.

Το μεγάλο ποσοστό γεννάει και μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη για το αύριο, ευθύνη για το μέλλον. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Αποστόλου για τον εξαιρετικό, αξιοπρεπή και έντιμο προεκλογικό αγώνα που έκανε. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας σε όλους τους νομούς και τους υποψηφίους που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες της Στερεάς Ελλάδας που μας εμπιστεύτηκαν.


Μία νέα μέρα ξημερώνει.

 



Διαβάστε Περισσότερα »

Μήνυμα Νικολάου στις υποψήφιες και στους υποψήφιους των Πανελλήνιων Εξετάσεων.





Αγαπητά μου παιδιά

Σήμερα καλείστε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που σας μετέδωσαν οι καθηγητές σας αλλά και την προσωπική σας προσπάθεια κατά τη διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων, προκειμένου να πετύχετε την εισαγωγή σας στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. 



Οι εξετάσεις αυτές, σηματοδοτούν την έναρξη ενός νέου κύκλου στην εξέλιξή σας ως άτομα και μία από τις «μάχες» που έχετε να δώσετε στη ζωή σας, όχι όμως την τελευταία. Η ζωή θα προσφέρει πάντα ευκαιρίες, τις οποίες και πρέπει να αξιοποιείτε με σύνεση.



Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τις ικανότητές σας και η επιτυχία σας θα είναι δεδομένη. Οι κόποι και οι προσπάθειες πάντα ανταμείβονται.



Σας συγχαίρω για την μέχρι σήμερα μαθητική σας πορεία, συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους καθηγητές σας για την υποστήριξη που σας παρείχαν όλο αυτό το διάστημα.



Σας εύχομαι από καρδίας Καλή Επιτυχία! Δύναμη, υπομονή και αυτοπεποίθηση, ώστε οι ελπίδες και τα όνειρα σας να ευδοκιμήσουν.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Σπυρίδων Νικολάου


Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Superman ψήφισε στη Θεσσαλονίκη -Ενα απολαυστικό σκετς που έγινε viral [βίντεο]


Ο μοναδικός που μπορεί να σώσει τη χώρα μας, είναι ένας υπερήρωας.
Όπως για παράδειγμα ο Superman! Ο κωμικός Βασίλης Σαλτίρης είναι ο άντρας πίσω από τον θρυλικό υπεράνθρωπο με την κόκκινη κάπα που έσπευσε να εκπληρώσει τις εκλογικές του υποχρεώσεις στη Θεσσαλονίκη. Το μοναδικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου.
Πηγή

Διαβάστε Περισσότερα »

Συγχαρητήρια επιστολή Παπαγγελή στη Γιώτα Πούλου

Μετά τα εκλογικά αποτελέσματα της 25ης Μαΐου 2014 για την ανάδειξη των νέων αιρετών εκπροσώπων στην αυτοδιοίκηση, ο Δήμαρχος Λεβαδέων απέστειλε την ακόλουθη συγχαρητήρια επιστολή προς την κα Γιώτα Πούλου, της οποίας ο συνδυασμός «Δυναμική Συνεργασία» εξελέγη για να διοικήσει το Δήμο Λεβαδέων για την επόμενη πενταετία:
«Αξιότιμη κυρία Πούλου,
με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογική νίκη του συνδυασμού σας «Δυναμική Συνεργασία» και να ευχηθώ σε εσάς και στους συνεργάτες σας κάθε επιτυχία κατά τη διάρκεια της θητείας σας.
Από την πλευρά μας, τόσο εγώ προσωπικά, οι συνεργάτες μου, καθώς και οι υπάλληλοι του Δήμου είμαστε διαθέσιμοι να σας προσφέρουμε κάθε ενημέρωση που θα ζητήσετε έτσι ώστε να προετοιμαστείτε όσο το δυνατόν καλύτερα για να αναλάβετε τα καθήκοντα σας και να μην υπάρξει ούτε μια μέρα κενό στη διοίκηση του Δήμου για την επίλυση των θεμάτων την πόλης  μας.
Επίσης, δεχθείτε τα συγχαρητήρια μου για τον έντιμο προεκλογικό σας αγώνα, ο οποίος τιμά όχι μόνο εσάς και τους συνεργάτες σας, αλλά και όλους όσοι συμμετείχαν στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Και πάλι συγχαρητήρια και καλή επιτυχία στο έργο σας.»
Τέλος, επιθυμώ να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου για τον έντιμο προεκλογικό αγώνα σε όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν στις αυτοδιοικητικές εκλογές και να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους όσοι εξελέγησαν στο Δημοτικό Συμβούλιο και στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων.
                                Ο Δήμαρχος Λεβαδέων
                                 Νικόλαος Παπαγγελής




Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Ογχήστιος Ποσειδώνας στο μονοπάτι των θεοπρόπων





 Αρχιτεκτονικά κατάλοιπα από το Βουλευτήριο της Αμφικτιονίας της Ογχηστού, όπως είναι σήμερα, με θέα την Κωπαΐδα.

Η Ογχηστός, έδρα της ομώνυμης Αμφικτιονίας και πολιτικοθρησκευτικό κέντρο της Βοιωτικής Ομοσπονδίας, είχε ήδη κατοικηθεί διαχρονικά από τους προϊστορικούς χρόνους (σημ. 1). Βρίσκεται στο στενό πέρασμα ενός λοφίσκου που χωρίζει την Κωπαΐδα από την πεδιάδα της Θήβας, στο δρόμο των θεοπρόπων (σημ. 2), απ’ όπου περνούσαν οι θρησκευτικές πομπές προς τους Δελφούς.

Στα μυκηναϊκά χρόνια εμφανίζεται να είναι μια μικρή πόλη, οι κάτοικοι της οποίας έφεραν το εθνικό χαρακτηριστικό «Ογχήστιος» (σημ. 3). Κατά την παράδοση, εκεί έζησε ο γιος του Ποσειδώνα (σημ. 4), από τον οποίο πήρε και την ονομασία της. Αποτέλεσε κέντρο λατρείας για τις βοιωτικές κοινότητες, με εορταστικές εκδηλώσεις, τα «Ογχήστια» (σημ. 5), που συνοδεύονταν από ιπποδρομίες.

Το ιερό του Ογχηστίου Ποσειδώνα λειτούργησε, σύμφωνα με ποιητικές-μυθολογικές αναφορές, από πολύ παλιά, πριν κτιστεί η Θήβα και πριν ακόμα από το Μαντείο των Δελφών. Στους ομηρικούς στίχους αναφέρεται ότι ο Απόλλωνας, κατά την αναζήτηση ιδανικού τόπου για το μαντείο του, πέρασε από την «ακατοίκητη και δασώδη Θήβα» (σημ. 6), στη συνέχεια πάνω από τον ιερό τόπο του Ποσειδώνα στην Ογχηστό (κι ήρθες στην Ογχηστό στο Ποσειδώνειο άλσος το λαμπρό), για να φθάσει τελικά στην περιοχή των Δελφών. Ο ποιητής του Ομηρικού Ύμνου υπογραμμίζει εδώ την πρωτοκαθεδρία όχι μόνο του Ογχηστίου Ποσειδώνα σε σχέση με τον Απόλλωνα, αλλά και του Μαντείου των Δελφών έναντι της Θήβας. Ο Μ. Chappell (σημ. 7), επικαλούμενος και τον δελφικό χρησμό, με τον οποίο υποδεικνύεται ο τρόπος ίδρυσης της πόλης από τον Κάδμο, δίνει μια μεροληπτική χροιά στους στίχους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η Θήβα κτίστηκε υπό την καθοδήγηση του Μαντείου. …

Πάρις Βαρβαρούσης
Διαβάστε Περισσότερα »

Τι ψήφισε η Βοιωτία


ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 108410, ΨΗΦΙΣΑΝ: 69472, ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 239 / 239 (100,00 %)
ΕΓΚΥΡΑ: 66656, ΑΚΥΡΑ: 2041, ΛΕΥΚΑ: 775

  
    ΣΥΡΙΖΑ     30,78 %     20386     0
    Νέα Δημοκρατία     19,43 %     13052     0
    Χρυσή Αυγή     10,20 %     6775     0
    Κ.Κ.Ε.     7,21 %     4737     0
    Ελιά Δημοκρατική Παράταξη     7,01 %     4723     0
    Το Ποτάμι     5,36 %     3631     0
    Ανεξάρτητοι Έλληνες     3,43 %     2273     0
    ΛΑ.Ο.Σ.     3,27 %     2173     0
ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ     13,29 %       
Διαβάστε Περισσότερα »

Το συγκλονιστικό μήνυμα προς το Σαμαρά στο ψηφοδέλτιο ενός πολύτεκνου πατέρα


Το συγκλονιστικό μήνυμα προς το Σαμαρά στο ψηφοδέλτιο ενός πολύτεκνου πατέρα
Ένας πολύτεκνος πατέρας μη βρίσκοντας άλλο τρόπο να διαμαρτυρηθεί, έγραψε ένα μήνυμα πάνω στο ψηφοδέλτιο απευθυνόμενος προς τον πρωθυπουργό...

Τη συγκεκριμένη φωτογραφία την έστειλε ένας αναγώστης στο enikos.gr και προέρχεται από εκλογικό κέντρο των βορείων προαστίων.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος έμεινε έκπληκτος όταν αντίκρισε το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο.

Συγκεκριμένα ο πολύτεκνος πατέρας γράφει:

« Σαμαρά: Επειδή δεν έχω άλλο τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σου, σε ενημερώνω ότι εδώ και 2 χρόνια πληρώνω φόρο πολυτελούς διαβίωσης για ένα αμάξι 7θέσιο που είναι 2.000 κυβικά. Παρότι το αμάξι κοστίζει μόλις 15 χιλιάδες ευρώ. Πείτε μου πού να χωρέσω τα 8 παιδιά μου; Ο φόρος είναι 440 ευρώ κάθε χρόνο. Πολύ δίκαιο και τίμιο. Έχω στείλει και σε Στουρνάρα αλλά ούτε μου απάντησε! Περιμένω απάντηση».

Το μήνυμα το υπογράφει ως "Πατέρας 8 τέκνων ανηλίκων".
Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα σε Δομβραίνα,Θίσβη,Ελλοπία,Ξηρονομή και Χώστια

ΔΟΜΒΡΑΙΝΑ
Τμήματα    3/3
Εγγεγραμμένοι    1.378
Ψήφισαν    568
Λευκά    10
Άκυρα    17
Έγκυρα    541
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     185     34.19 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     115     21.25 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     56     10.35 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     42     7.76 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     32     5.91 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     32     5.91 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     13     2.4 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     10     1.84 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     4     0.73 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     4     0.73 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     4     0.73 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     3     0.55 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     3     0.55 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     3     0.55 %
κοινωνία αξιών     3     0.55 %
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     3     0.55 %
Δημοσθένης Βεργής Έλληνες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ     3     0.55 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     3     0.55 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     3     0.55 %
ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-Οικολογικό Ελληνικό     3     0.55 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     2     0.36 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     2     0.36 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     2     0.36 %
ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ     2     0.36 %
ΔΡΑΧΜΗ     1     0.18 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     1     0.18 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     1     0.18 %
Ε.Ε.Κ. ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ     1     0.18 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     1     0.18 %
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ     1     0.18 %
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)     1     0.18 %
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ     1     0.18 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     1     0.18 %
ΕΛΛΟΠΙΑ

Τμήματα    2/2
Εγγεγραμμένοι    613
Ψήφισαν    362
Λευκά    2
Άκυρα    10
Έγκυρα    350
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     93     26.57 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     79     22.57 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     46     13.14 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     41     11.71 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     32     9.14 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     23     6.57 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     6     1.71 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     6     1.71 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     2     0.57 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     2     0.57 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     2     0.57 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     2     0.57 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     2     0.57 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     2     0.57 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     2     0.57 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     2     0.57 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     1     0.28 %
κοινωνία αξιών     1     0.28 %
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     1     0.28 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     1     0.28 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     1     0.28 %
ΔΡΑΧΜΗ     1     0.28 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     1     0.28 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     1     0.28 %
ΘΙΣΒΗ

Τμήματα    2/2
Εγγεγραμμένοι    854
Ψήφισαν    223
Λευκά    1
Άκυρα    7
Έγκυρα    215
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     62     28.83 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     57     26.51 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     26     12.09 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     12     5.58 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     10     4.65 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     8     3.72 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     8     3.72 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     7     3.25 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     6     2.79 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     3     1.39 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     3     1.39 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     2     0.93 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     2     0.93 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     2     0.93 %
ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ     1     0.46 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     1     0.46 %
κοινωνία αξιών     1     0.46 %
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     1     0.46 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     1     0.46 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     1     0.46 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     1     0.46 %
ΞΗΡΟΝΟΜΗ

Τμήματα    2/2
Εγγεγραμμένοι    813
Ψήφισαν    391
Λευκά    5
Άκυρα    9
Έγκυρα    37
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     85     22.54 %
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     83     22.01 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     59     15.64 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     41     10.87 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     33     8.75 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     17     4.5 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     16     4.24 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     9     2.38 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     7     1.85 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     5     1.32 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     4     1.06 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     4     1.06 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     3     0.79 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     2     0.53 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     2     0.53 %
ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-Οικολογικό Ελληνικό     1     0.26 %
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛ.ΛΑ.Σ. - Κ.Ε.ΣΩ - Ε.ΛΑ.Σ - ΚΙ.Π.ΑΛ.     1     0.26 %
ΟΑΚΚΕ-Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ     1     0.26 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     1     0.26 %
Δημοσθένης Βεργής Έλληνες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ     1     0.26 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     1     0.26 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     1     0.26 %

ΧΩΣΤΙΑ

Τμήματα    3/3
Εγγεγραμμένοι    1.292
Ψήφισαν    706
Λευκά    10
Άκυρα    11
Έγκυρα    685
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     205     29.92 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     101     14.74 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     99     14.45 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     44     6.42 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     38     5.54 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     32     4.67 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     28     4.08 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     27     3.94 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     14     2.04 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     13     1.89 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     11     1.6 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     9     1.31 %
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     7     1.02 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     7     1.02 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     6     0.87 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     6     0.87 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     5     0.72 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     4     0.58 %
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ     4     0.58 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     4     0.58 %
κοινωνία αξιών     3     0.43 %
Ε.Ε.Κ. ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ     3     0.43 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     3     0.43 %
Σοσιαλιστικό Κόμμα     2     0.29 %
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ     2     0.29 %
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.)     2     0.29 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     2     0.29 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     1     0.14 %
Δημοσθένης Βεργής Έλληνες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ     1     0.14 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     1     0.14 %
ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΚΕΑΝ     1     0.14 %
Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα σε Αλίαρτο,Θεσπιές,Βάγια,Νεοχώρι,Άσκρη,Μαυρομμάτι και Λεοντάρι

ΑΛΙΑΡΤΟΣ

Τμήματα    12/12
Εγγεγραμμένοι    6.037
Ψήφισαν    3.609
Λευκά    35
Άκυρα    106
Έγκυρα    3.468

 ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     1.004     28.95 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     654     18.85 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     413     11.9 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     324     9.34 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     192     5.53 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     172     4.95 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     112     3.22 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     87     2.5 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     56     1.61 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     53     1.52 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     47     1.35 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     42     1.21 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     35     1 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     32     0.92 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     32     0.92 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     25     0.72 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     22     0.63 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     22     0.63 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     21     0.6 %
ΚΟΜΜΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ     13     0.37 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     13     0.37 %
κοινωνία αξιών     13     0.37 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     10     0.28 %
Ε.Ε.Κ. ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ     8     0.23 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     8     0.23 %
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ     8     0.23 %
Δημοσθένης Βεργής Έλληνες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ     7     0.2 %
ΔΡΑΧΜΗ     7     0.2 %
ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-Οικολογικό Ελληνικό     7     0.2 %
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     7     0.2 %
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛ.ΛΑ.Σ. - Κ.Ε.ΣΩ - Ε.ΛΑ.Σ - ΚΙ.Π.ΑΛ.     5     0.14 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     3     0.08 %
ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΚΕΑΝ     3     0.08 %
Σοσιαλιστικό Κόμμα     3     0.08 %
ΟΑΚΚΕ-Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ     2     0.05 %
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ     2     0.05 %
ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ     2     0.05 %
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.)     1     0.02 %
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)     1     0.02 %

 ΝΕΟΧΩΡΙ
 Τμήματα    1/1
Εγγεγραμμένοι    435
Ψήφισαν    238
Λευκά    0
Άκυρα    10
Έγκυρα    228

 ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     98     42.98 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     33     14.47 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     21     9.21 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     19     8.33 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     13     5.7 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     10     4.38 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     10     4.38 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     6     2.63 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     5     2.19 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     2     0.87 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     2     0.87 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     2     0.87 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     2     0.87 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     2     0.87 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     2     0.87 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     1     0.43 %

 ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ

Τμήματα    4/4
Εγγεγραμμένοι    1.828
Ψήφισαν    997
Λευκά    10
Άκυρα    35
Έγκυρα    952

 ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     288     30.25 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     191     20.06 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     147     15.44 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     60     6.3 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     51     5.35 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     45     4.72 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     35     3.67 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     30     3.15 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     14     1.47 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     12     1.26 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     10     1.05 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     8     0.84 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     6     0.63 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     6     0.63 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     5     0.52 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     5     0.52 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     5     0.52 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     5     0.52 %
ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ     4     0.42 %
Δημοσθένης Βεργής Έλληνες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ     4     0.42 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     3     0.31 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     3     0.31 %
κοινωνία αξιών     3     0.31 %
ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-Οικολογικό Ελληνικό     2     0.21 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     2     0.21 %
ΔΡΑΧΜΗ     2     0.21 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     2     0.21 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     1     0.1 %

ΛΕΟΝΤΑΡΙ

Τμήματα    2/2
Εγγεγραμμένοι    900
Ψήφισαν    419
Λευκά    4
Άκυρα    14
Έγκυρα    401

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     110     27.43 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     105     26.18 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     43     10.72 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     31     7.73 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     31     7.73 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     15     3.74 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     13     3.24 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     12     2.99 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     10     2.49 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     6     1.49 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     4     0.99 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     3     0.74 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     3     0.74 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     3     0.74 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     2     0.49 %
κοινωνία αξιών     2     0.49 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     2     0.49 %
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     1     0.24 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     1     0.24 %
Ε.Ε.Κ. ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ     1     0.24 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     1     0.24 %
Δημοσθένης Βεργής Έλληνες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ     1     0.24 %

ΘΕΣΠΙΕΣ

Τμήματα    3/3
Εγγεγραμμένοι    1.339
Ψήφισαν    837
Λευκά    6
Άκυρα    17
Έγκυρα    814

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     338     41.52 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     113     13.88 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     96     11.79 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     56     6.87 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     45     5.52 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     43     5.28 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     20     2.45 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     20     2.45 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     15     1.84 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     8     0.98 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     7     0.85 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     6     0.73 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     6     0.73 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     6     0.73 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     5     0.61 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     5     0.61 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     4     0.49 %
Δημοσθένης Βεργής Έλληνες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ     3     0.36 %
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     3     0.36 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     3     0.36 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     2     0.24 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     2     0.24 %
κοινωνία αξιών     2     0.24 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     1     0.12 %
ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ     1     0.12 %
Ε.Ε.Κ. ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ     1     0.12 %
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛ.ΛΑ.Σ. - Κ.Ε.ΣΩ - Ε.ΛΑ.Σ - ΚΙ.Π.ΑΛ.     1     0.12 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     1     0.12 %
ΚΙΝΗΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ-ΚΕΑΝ     1     0.12 %

 ΑΣΚΡΗ

Τμήματα    2/2
Εγγεγραμμένοι    875
Ψήφισαν    461
Λευκά    3
Άκυρα    12
Έγκυρα    446
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     160     35.87 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     89     19.95 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     61     13.67 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     34     7.62 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     21     4.7 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     19     4.26 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     13     2.91 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     10     2.24 %
κοινωνία αξιών     4     0.89 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     4     0.89 %
ΔΡΑΧΜΗ     4     0.89 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     4     0.89 %
ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-Οικολογικό Ελληνικό     3     0.67 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     3     0.67 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     3     0.67 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     2     0.44 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     2     0.44 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     2     0.44 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     2     0.44 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     2     0.44 %
Ε.Ε.Κ. ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ     1     0.22 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     1     0.22 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     1     0.22 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     1    
ΒΑΓΙΑ

Τμήματα    6/6
Εγγεγραμμένοι    3.203
Ψήφισαν    1.911
Λευκά    15
Άκυρα    50
Έγκυρα    1.846
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     692     37.48 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     327     17.71 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     203     10.99 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     95     5.14 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     94     5.09 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     91     4.92 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     78     4.22 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     48     2.6 %
ΣΧΕΔΙΟ Β     30     1.62 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     19     1.02 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     15     0.81 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     15     0.81 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     14     0.75 %
ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ (ΦΥΣΗ-ΚΥΝΗΓΙ-ΨΑΡΕΜΑ-ΠΑΡΑΔΟΣΗ)     13     0.7 %
Ε.Ε.Κ. ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ-ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ     12     0.65 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     11     0.59 %
ΠΡΑΣΙΝΟΙ-Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία     9     0.48 %
ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ/ΔΡΑΣΗ, ΘΟΔΩΡΟΣ ΣΚΥΛΑΚΑΚΗΣ     7     0.37 %
κοινωνία αξιών     7     0.37 %
Δημοσθένης Βεργής Έλληνες ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ     6     0.32 %
ΔΡΑΧΜΗ     6     0.32 %
ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (Ε.ΠΑ.Μ.)     6     0.32 %
ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ     6     0.32 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     5     0.27 %
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ     5     0.27 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     4     0.21 %
έλληνες ευρωπαίοι πολίτες     4     0.21 %
ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ     3     0.16 %
Σοσιαλιστικό Κόμμα     3     0.16 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     3     0.16 %
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)     3     0.16 %
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.)     3     0.16 %
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛ.ΛΑ.Σ. - Κ.Ε.ΣΩ - Ε.ΛΑ.Σ - ΚΙ.Π.ΑΛ.     2     0.1 %
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ-ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ     2     0.1 %
ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ-ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     2     0.1 %
ΟΑΚΚΕ-Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ     2     0.1 %
ΚΟΛΛΑΤΟΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ-Οικολογικό Ελληνικό     1     0.05 %
Διαβάστε Περισσότερα »

Και Γλέζος και Σπυράκη και Καϊλή: Ολα τα ονόματα που μπαίνουν στην Ευρωβουλή

Αν και έχει καταμετρηθεί το 7,8% των σταυρών, ήδη είναι φανερό ποιοί μπαίνουν στο Ευρωκοινοβούλιο μετά τη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση.



Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ είναι οι ακόλουθοι:

Από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Μανώλης Γλέζος, Σοφία Σακοράφα, Δημήτρης Παπαδημούλης, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Γεώργιος Κατρούγκαλος, Κων. Χρυσόγονος.



Από τη ΝΔ, οι Μανώλης Κεφαλογιάννης, Μαρία Σπυράκη, Θεόδωρος Ζαγοράκης, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος.



Από τη Χρυσή Αυγή, οι Ελευθέριος Συναδινός, Λάμπρος Φουντούλης, Γεώργιος Επιτήδειος



Από την Ελιά, οι Νίκος Ανδρουλάκης και Εύα Καϊλή



Από το Ποτάμι, οι Γεώργιος Γραμματικάκης και Νίκος Ορφανός



Από το ΚΚΕ, οι Κων. Παπαδάκης και Σωτήρης Ζαριανόπουλος



Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Νότης Μαριάς



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Γλέζος συγκεντρώνει 29.627 σταυρούς, μακράν περισσότερους από κάθε άλλο υποψήφιο όλων των κομμάτων.


Διαβάστε Περισσότερα »

Σκαρφαλώνει στους 32 βαθμούς ο υδράργυρος

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά, με τοπικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια κυρίως ορεινά τμήματα περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα.

Αρχικά αίθριος ο καιρός στην Αττική. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και υπάρχει μικρή πιθανότητα για πρόσκαιρους όμβρους στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αρχικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις
Που θα είναι πιο πυκνές στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες στην Ήπειρο και πιθανόν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά των υπολοίπων περιοχών.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 5 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αρχικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που στην Κρήτη θα είναι κατά τόπους πιο πυκνές.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αρχικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

Aπο τα μεγαλύτερα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ η Βοιωτία


Πού πήραν τα μεγαλύτερα και πού τα μικρότερα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ



Κέρκυρα, Άρτα, Ηράκλειο οι κορυφές για ΣΥΡΙΖΑ - Λακωνία, Καστοριά, Μεσσηνία για ΝΔ - Αντίθετα, μονοψήφια ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη - Χαμηλότερο για τη ΝΔ  το 16,02% στο Ηράκλειο
Το μεγαλύτερο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ το έλαβε στην εκλογική περιφέρεια της Κέρκυρας με 38,9%. Γενικότερα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αύξησε ελαφρώς και σε σχέση με τις προηγούμενες εθνικές εκλογές τα ποσοστά του στην περιφέρεια, ενώ τα μικρότερα ποσοστά τα έλαβε σε Πελοπόννησο και βόρεια Ελλάδα.

Από την πλευρά της, η ΝΔ έλαβε το μεγαλύτερο ποσοστό της στην εκλογική περιφέρεια της Λακωνίας με 32,5%, ενώ καλές επιδόσεις είχε γενικότερα στην Πελοπόννησο.

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ τα μεγαλύτερα ποσοστά του (άνω του 30%) τα έλαβε εκτός από την Κέρκυρα, στην Άρτα με 34,75% (τόπος καταγωγής του Αλέξη Τσίπρα), στο Ηράκλειο με 33,85%, στην Αχαΐα με 33,63%, στη Βοιωτία με 32,7%, στη Λευκάδα με 32,55%, στη Ζάκυνθο με 32,4%, στα Χανιά με 32,2% και στα Ιωάννινα με 31,95%.

Τα χαμηλότερα ποσοστά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (κάτω από 20%) τα έλαβε στη Ροδόπη με 9,78%, στην Ξάνθη με 17,25%, στον Έβρο με 17,4%, στη Δράμα με 17,5%, στα Γρεβενά με 18,6%, στην Καστοριά με 18,7% και στη Λακωνία με 19,05%.

Η Νέα Δημοκρατία τα υψηλότερα ποσοστά (άνω του 30%) τα έλαβε εκτός από τη Λακωνία, στην Καστοριά με 32,05%, στη Μεσσηνία με 31,15 (τόπος καταγωγής του Αντώνη Σαμαρά), στην Ευρυτανία και στη Χίο με 30,9% και στον Έβρο με 30,4%.

Τα χαμηλότερα ποσοστά η ΝΔ τα λαμβάνει στην εκλογική περιφέρεια Ηρακλείου με 16,02%, στη Ροδόπη με 17,05%, στο Ρέθυμνο με 17,75%, στην Κέρκυρα με 17,8%, στην Ξάνθη με 18,8%, στη Βοιωτία με 18,95% και στην Εύβοια με 19,8%.

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω ποσοστά ήταν με ενσωμάτωση αποτελεσμάτων περίπου στο 50 τοις εκατό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Περιφερειάρχης Στερεάς ο Κώστας Μπακογιάννης-βίντεο



Έκλαψε ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς Κώστας Μπακογιάννης και η αδελφή του Αλεξία. Αφιέρωσε την νίκη του στον πατέρα του Παύλο και είπε: «Μακάρι να ήσουν εδώ».

Την αφιέρωσε επίσης στην μητέρα του, την Ντόρα Μπακογιάνη, η οποία όπως είπε του πρόσφερε πάρα πολλά.

Ο κ. Μπακογιάννης ευχαρίστησε καταρχήν τους φίλους του που κατέκλεισαν το εκλογικό του κέντρο στο κέντρο του Καρπενησίου και μετά συνοδευόμενος από το επιτελείο πήρε το δρόμο για την έδρα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τη Λαμία, όπου από νωρίς τον αναμέμένουν ψηφοφόροι και περιφερειακή σύμβουλοι.

Το μήνυμα του κ. Μπακογιάννη θα είναι ΕΝΟΤΗΤΑ με όλους του συνδυασμούς που εισέρχονται στο ανανεωμένο Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς.



Η συγκίνηση του Κώστα Μπακογιάννη από LAMIASTARGR
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκλογικά αποτελέσματα Νεοχωρίου

Τμήματα    1/1
Εγγεγραμμένοι    435
Ψήφισαν    238
Λευκά    0
Άκυρα    10
Έγκυρα    228

 ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΣΥΡΙΖΑ     98     42.98 %
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ     33     14.47 %
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ     21     9.21 %
ελιά ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ     19     8.33 %
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ     13     5.7 %
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ     10     4.38 %
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ     10     4.38 %
ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ.)     6     2.63 %
ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ     5     2.19 %
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ - ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ     2     0.87 %
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ     2     0.87 %
ΚΟΙΝΩΝΙΑ     2     0.87 %
ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.     2     0.87 %
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ     2     0.87 %
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ     2     0.87 %
Αγροτικό.Κτηνοτροφικό.Κόμμα Ελλάδας (Α.Κ.Κ.ΕΛ)     1
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ  79
ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 121
ΑΚΥΡΑ-ΛΕΥΚΑ 37

Διαβάστε Περισσότερα »

Βοιωτία-Προσωρινα εκλογικά αποτελέσματα


ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ: 86051, ΨΗΦΙΣΑΝ: 54994, ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: 191 / 239 (79,92 %)
ΕΓΚΥΡΑ: 52748, ΑΚΥΡΑ: 1623, ΛΕΥΚΑ: 623
     
 ΣΥΡΙΖΑ     30,71 %     16058     0
    Νέα Δημοκρατία     19,63 %     10444     0
    Χρυσή Αυγή     10,19 %     5391     0
    Κ.Κ.Ε.     7,26 %     3774     0
    Ελιά Δημοκρατική Παράταξη     6,98 %     3741     0
    Το Ποτάμι     5,30 %     2831     0
    Ανεξάρτητοι Έλληνες     3,40 %     1778     0
    ΛΑ.Ο.Σ.     3,31 %     1730     0
ΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ     13,24 %     
Διαβάστε Περισσότερα »

Oι Νέοι Δήμαρχοι στη Βοιωτία-Τελικά αποτελέσματα

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ 70/70   100,00 %

ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ    61,53   
     ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ του ΗΛΙΑ    38,47


 

   ΔΗΜΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ
            67/67   100,00 %

ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ του ΛΕΩΝΙΔΑ    56,24   
    ΡΟΥΣΣΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ    43,76   


ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ ΑΡΑΧΩΒΑΣ ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ        16/16   100,00 % 

ΓΕΩΡΓΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ    54,37   
     ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΛΑΜΠΡΟΥ    45,63   







ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ   28/28   100,00 %
  
ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΟΥΚΑΣ του ΙΩΑΝΝΗ    53,48   
     ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ    46,52   
  
ΔΗΜΟΣ ΤΑΝΑΓΡΑΣ  31/32   96,88 %









Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ