Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ



 
Σεβαστέ συμπολίτη, σχεδόν όλο το 2014 επίμονα οι εργαζόμενοι διαμαρτυρόμασταν για την υποβάθμιση του νοσοκομείου μας.
Οι διαμαρτυρίες μας έπεσαν στο κενό. Το προηγούμενο διάστημα 15 ημέρες το μήνα το νοσοκομείο μας αντιμετώπιζε επείγοντα περιστατικά αλλά δεν γίνονταν εισαγωγές στη παθολογική κλινική λόγω έλλειψης παθολόγων ιατρών. Τώρα, φτάσαμε στο πρωτοφανές γεγονός, τις 8 ημέρες του μήνα  να μην μπορούν να αντιμετωπιστούν τα παθολογικά επείγοντα περιστατικά λόγω έλλειψης ακόμη και των γενικών γιατρών.
Καταγγέλλουμε για άλλη μια φορά τις «αυθόρμητες» μετακινήσεις και αποσπάσεις του ιατρικού και λοιπού προσωπικού σε άλλα νοσοκομεία με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του νοσοκομείου μας.
Η ΑΠΟΥΣΙΑ ειδικευμένου προσωπικού δημιουργεί τώρα τα τεράστια κενά και αντιλαμβάνεσαι το μείζον πρόβλημα που θα υπάρξει για την δημόσια υγεία της περιοχής.
·       Γιατί φτάσαμε ως εδώ;
·   Ποιος τελικά θα απολογηθεί για τη ραγδαία υποβάθμιση και το  επερχόμενο κλείσιμο τμημάτων του νοσοκομείου;
·       Ποια θα είναι η κίνηση των πολιτικών που έχουν επανειλημμένα ενημερωθεί για την λειτουργία του, την δεύτερη μέρα των εκλογών;

Αναρωτήσου, πού πάνε το νοσοκομείο μας;

 ΤΟ Δ.Σ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζετε




    Με έναν ιδιαίτερα απλό τρόπο μπορείτε να συνδεθείτε ηλεκτρονικά με την επίσημη σελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών, και να μάθετε άμεσα σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζετε στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.



Η εφαρμογή του...  υπουργείου Εσωτερικών (ΥΠ.ΕΣ.) βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου, και οι ψηφοφόροι μπορούν να μάθουν σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζουν.


*Δείτε σε ποιο εκλογικό κέντρο ψηφίζετε πατώντας ΕΔΩ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δ.Σ.του Δήμου Λεβαδέων

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί την 12η Ιανουαρίου 2015, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης.



Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :

1.Παράλληλη άσκησης αρμοδιοτήτων της Δημοτικής Αστυνομίας με την Ελληνική Αστυνομία, σε υπαλλήλους του Δήμου Λεβαδέων.  

2.Έγκριση για την απευθείας αγορά του ακινήτου «Τζαμί Γαζή Ομέρ» και υποβολή πρότασης για τη χρηματοδότηση της αγοράς, από το Πρόγραμμα «Απόκτηση και Διαμόρφωση Ελευθέρων Κοινόχρηστων Χώρων και Διατηρητέων Κτιρίων στις Πόλεις 2014», του Πράσινου Ταμείου. 

3.Ορισμός τριών (3) Δημοτικών Συμβούλων (ένας εκ της μείζονος πλειοψηφίας) και των αναπληρωτών αυτών για τη συμμετοχή τους στην Επιτροπή Απογραφής των πάσης φύσεως περιουσιακών στοιχείων, απαιτήσεων, υποχρεώσεων και των διαθέσιμων χρηματικών ποσών (ταμείου) του καταργηθέντος  ΝΠΔΔ του Δήμου Λεβαδέων «Α.Π.Ο.ΔΗ.Λ.»

4.Έγκριση 4ου Α.Π.Ε. του έργου: «Διαμόρφωση Μονοπατιού και Αποκατάσταση – Στερέωση Τρίχινου Γεφυριού».

5.Μεταβίβαση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκής αγοράς. 


                                         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
                                                      
                                                       Γεωργαντά Ελισάβετ (Ελίζα)
Διαβάστε Περισσότερα »

O ALPHA στην Άσκρη και στις Θεσπιές-ΒΙΝΤΕΟ


O ALPHA βρέθηκε σήμερα το πρωί στα χωριά μας  που αντιμετωπίζουν προβλήματα από τον χιονιά και κατέγραψε εικόνες απο την Άσκρη και τις Θεσπιές οι οποίες θα μεταδοθούν στο δελτίο ειδήσεων  στις 19:00

Η πλατεία της Άσκρης "παγοδρόμιο" επικίνδυνη για τους κατοίκους


 





ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ







Διαβάστε Περισσότερα »

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στη Βοιωτία



ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Καρακώστας Ευάγγελος   Οικονομολόγος
Λαμπρούσης Αναστάσιος   Ιστορικός
Μίγκου Ελένη   Καθηγήτρια Αγγλικών
Παγώνας Κωνσταντίνος  Αγρότης
Σταύρου Ελευθερία   Φιλόλογος
Διαβάστε Περισσότερα »

Στη Β' Αθήνας και στη Βοιωτία υποψήφιος ο Δημήτρης Κουτσούμπας-Ολα τα ονόματα των υποψηφίων του Κ.Κ.Ε

Τους υποψηφίους που θα κατέβουν στις εκλογές με το ΚΚΕ παρουσίασε ο γενικός γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας την Πέμπτη.

Ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στη Β' Αθήνας και στη Βοιωτία, ενώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι η Αλέκα Παπαρήγα. Επίσης, στο Επικρατείας συμμετέχει και ο Κώστας Πετρόπουλος, πρώην προπονητής της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ.

Τα ψηφοδέλτια απαρτίζουν, όπως τόνισε ο κ. Κουτσούμπας, καθηγητές, δάσκαλοι, αλλά και επιστήμονες, γιατροί, από τον χώρο της δημοσιογραφίας και πολιτισμού. «Υπάρχει ανανέωση», τόνισε ο κ. Κουστούμπας και ανέφερε ότι οι γυναίκες αποτελούν το 35% του συνόλου και οι ηλικίες από 25-39 ετών είναι το 34,4%.

«Ευχόμαστε καλή δύναμη. Για μία χρονιά γεμάτη νέες αγωνιστικές περγαμηνές. Για τη συνεπή δράση υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού μας. Στο πρόσωπο της μοναδικής δύναμης που θα είναι στις επάλξεις και μέσα στη Βουλή και παντού. Όχι απλά να συμμετέχει στη μοιρασιά κάποιων ψίχουλων ελεημοσύνης», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.
Δείτε όλες τις λίστες με τους υποψηφίους ανά νομό πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Συνελήφθη 49χρονος στην Λιβαδειά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθη 49χρονος ημεδαπός στην Λιβαδειά,

Κατασχέθηκαν -37- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθη, χθες (07-01-2015) το απόγευμα στη Λιβαδειά, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, ένας 49χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 49χρονο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (37) γραμμαρίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.
για κατοχή ναρκωτικών ουσιών
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέα χρηματοδότηση 10.000.000 ευρώ εξασφάλισε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για έργα και μελέτες


•    Τετραπλασιάζεται το όριο πιστώσεων του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, από τα 8.000.000 στα 32.000.000 ευρώ
•    Εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη εκτέλεση και η χρηματοδότηση όλων των έργων
Μέσα από τον συντονισμό των υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, αλλά και την μεθοδική προσπάθεια της νέας Περιφερειακής Αρχής, εξασφαλίστηκαν επιπλέον 10.000.000 ευρώ  από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Με τη νέα απόφαση, είτε συνεχίζονται απρόσκοπτα έργα, είτε προχωρούν σε επανεκκίνηση των εργασιών τους, είτε ξεκινούν με συγκεκριμένο ορίζοντα και χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσής.
Ενδεικτικά, ως σημαντικά έργα, που αφορούν στη νέα αύξηση του ορίου των πιστώσεων και την πρόσφατη κατανομή, αναφέρονται τα εξής:
•         Στην Ευρυτανία: η κατασκευή της Οδού Βαρβαριάδας-Αγράφων και της Οδού Χόχλια – Βράχα – Κορίτσα,
•         Στη Βοιωτία: η κατασκευή της Διασταύρωσης Διστόμου – Δαυλείας και της Οδού Νεοχωράκι – Τανάγρα – Ν.Α. Βοιωτίας,
•        Στην Εύβοια: η κατασκευή της Παράκαμψης Λουτρών Αιδηψού, της  Παράκαμψης Γιάλτρων και του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλιβερίου,
•        Στη Φωκίδα: η αποκατάσταση των πρανών του επαρχιακού δρόμου Μοναστηρίου-Μαναγούλης στον Δήμο  Ευπαλίου.
Παράλληλα, εξασφαλίζεται το σύνολο των αναγκαίων πιστώσεων και για έργα κατεπείγουσας προτεραιότητας που αφορούν σε αποκαταστάσεις ζημιών σε επαρχιακά δίκτυα, σε αντιπλημμυρικές εργασίες σε ρέματα, σε τεχνικά έργα αντιμετώπισης κατολισθήσεων αλλά και σε μελέτες.
Με την νέα χρηματοδότηση που διεκδίκησε και εξασφάλισε η Περιφερειακή Αρχή, το νέο όριο πιστώσεων των έργων που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας διαμορφώνεται σε 32.000.000 ευρώ, από 8.000.000 που ήταν μέχρι και σήμερα. Χρήματα με ξεκάθαρο όφελος για την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και την πορεία των έργων της Περιφέρειάς, απολύτως αναγκαία για την Στερεά Ελλάδα με δεδομένη την οικονομικά και δημοσιονομικά δύσκολη κατάσταση που διανύει η χώρα μας τα τελευταία χρόνια.
Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε: «Η συνεχής προσπάθεια για την εξασφάλιση επιπλέον πόρων, είναι για την Περιφερειακή Αρχή αυτονόητη. Η Στερεά Ελλάδα των μεγάλων αναγκών, αλλά και των μεγάλων προκλήσεων έχει μόνο μία επιλογή: να πάει μπροστά. Εμείς οφείλουμε, σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο προς αυτή την κατεύθυνση. Διεκδικητικά, συντονισμένα και μεθοδικά, υπηρεσίες και Περιφερειακή Αρχή δίνουμε καθημερινά τη μάχη για να καταστήσουμε τη Στερεά Ελλάδα μία Περιφέρεια πρότυπο που θα λειτουργεί προς όφελος του κάθε πολίτη, διευκολύνοντάς τον, προστατεύοντάς τον και βελτιώνοντας την καθημερινότητά του».





Διαβάστε Περισσότερα »

Τα ψηφοδέλτια της εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ ΣΤΗ ΣΤΕΡΕΑ

Τα ψηφοδέλτια της εκλογικής Συνεργασίας ΚΚΕ (μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ
ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
 Με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Γενάρη 2015 η εκλογική συνεργασία ΚΚΕ(μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ.

                Οι 122 συνολικά υποψήφιοι της εκλογικής συνεργασίας είναι άνθρωποι του αγώνα και του μόχθου, εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές και φοιτήτριες, συνδικαλιστές και στελέχη τοπικών κινήσεων και πρωτοβουλιών, γνωστοί για την πολύχρονη, καθημερινή τους δράση, για τη συμμετοχή τους στους μικρούς και μεγάλους αγώνες, για τη συμβολή τους στην υπεράσπιση των λαϊκών δικαιωμάτων, στην οικοδόμηση αντιστάσεων ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα και στην ενίσχυση της κατεύθυνσης για την ανασυγκρότηση του εργατικού, λαϊκού, κομμουνιστικού κινήματος.



               Και η συμμετοχή τους στις εκλογές αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση θέλει να αναδείξει: την κατεύθυνση της αντίστασης, του αγώνα και της μαζικής πάλης για την ανατροπή της πολιτικής της ανεργίας, της φτώχειας και της ξένης εξάρτησης. Κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των επιτελείων της ντόπιας άρχουσας τάξης και των ιμπεριαλιστών, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και των δεκανικιών τους. Κόντρα στις αυταπάτες και τις «εύκολες λύσεις» που καλλιεργεί ο ΣΥΡΙΖΑ.

               Γιατί η ελπίδα του λαού βρίσκεται στους αγώνες ενάντια στην ιμπεριαλιστική εξάρτηση και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.


ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ



ΣΑΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Σεραφείμ

ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του Ιωάννη



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ



ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΑ του Κωνσταντίνου



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ



ΚΑΜΑΡΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του Παναγιώτη



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ



ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του Γεωργίου



ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ



ΜΠΟΥΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Γεωργίου


Διαβάστε Περισσότερα »

Δελτίο τύπου ΝΟΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Με δεδομένη την οικονομική συγκυρία η οποία επιδρά και στον χώρο της υγείας , θεωρούμε σημαντική την εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά για ενίσχυση του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς. Αποδεικνύεται με αυτόν τον τρόπο εμπράκτως η αναγνώριση του προβλήματος του Νοσοκομειακού Ιδρύματος και ταυτόχρονα η βούληση για την επίλυση του.
                                                                                     
                                                                                        
ΝΟΔΕ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκινούν τη Δευτέρα οι χειμερινές εκπτώσεις στη Λιβαδειά


Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με το άρθρο 15 του νόμου 4177/2013, οι χειμερινές εκπτώσεις έτους 2015 θα αρχίσουν τη Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου και θα λήξουν το Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015.
Κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από …. % έως …. %»). Σε κάθε άλλη περίπτωση θα αναγράφεται ότι οι εκπτώσεις αφορούν επιλεγμένα είδη με αναφορά στο αντίστοιχο ποσοστό.
Ο τρόπος με τον οποίο υπολογίζεται και προβάλλεται η μειωμένη τιμή, πρέπει να ανταποκρίνεται στην αλήθεια και να μην είναι ανακριβής. Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Γενικά, στους παραβάτες των διατάξεων περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο των 5.000 €.   Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης. Κατά την διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους συναδέλφους, γιατί οι κυρώσεις είναι αυστηρές και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους. 
Ειδικότερα για την περίπτωση που οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους, ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή όταν ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσο με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 10.000 €, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης.  Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης. Αρμόδια αρχή για την επιβολή των προστίμων είναι ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης («κρατικός περιφερειάρχης»), όπου διαπιστώνεται η παράβαση.
Τέλος, υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την παρ. 1 άρθρου 16 ν. 4177/2013, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν προαιρετικά την πρώτη Κυριακή κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων, ήτοι την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015.
Για την πόλη της Λιβαδειάς, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς τα καταστήματα  την Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015, θα παραμείνουν προαιρετικά ΚΛΕΙΣΤΑ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς εύχεται στους συναδέλφους εμπόρους καλές δουλειές και στους καταναλωτές φθηνές και  "έξυπνες" αγορές.



Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς
Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχαριστίες του Δήμου Λεβαδέων προς τους συμμετέχοντες και τους χορηγούς των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εορταστικές εκδηλώσεις «Χριστούγεννα στη Λιβαδειά» οι οποίες ξεκίνησαν με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στις 12 Δεκεμβρίου 2014 και ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 με τις Ουράνιες Ευχές.
Προσπαθήσαμε οι φετινές εκδηλώσεις εκτός του εορταστικού χαρακτήρα να είναι προσανατολισμένες κυρίως στη δημιουργική απασχόληση και διασκέδαση των παιδιών, στην παρουσίαση των εθίμων των Χριστουγέννων, στην κοινωνική αλληλεγγύη και στην ανάδειξη του κοινωνικού έργου φορέων του Δήμου μας.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθούν χωρίς τη στήριξη των συλλόγων, των φορέων και των επιχειρηματιών της πόλης μας και σε αυτούς οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή τους στις φετινές εκδηλώσεις: τη Δημοτική Κοινότητα Λιβαδειάς, τους μαθητές των σχολείων που συμμετείχαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής για τη δημιουργία των ευχετήριων καρτών και της αφίσας, τους αθλητές της πόλης μας για τη συμμετοχή στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου, τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στο «1ο κυνήγι του κρυμμένου Αϊ Βασίλη», τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λεβαδέων, το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς, τον Όμιλο Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς, το Τροφώνειο Ωδείο, τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς, την ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς, τα Οικοτροφεία του ΕΚΕΨΥΕ Λιβαδειάς, το Παράρτημα Λιβαδειάς της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Κέντρο Θεραπειών για παιδιά «Εξέλιξις», την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Βοιωτίας, το Δημόσιο ΙΕΚ Λιβαδειάς (τμήματα Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και Αισθητικής), το Μορφωτικό Πολιτιστικό & Φιλανθρωπικό Σύλλογο Αγίου Νικολάου, το Σύλλογο Μικρασιατών Βοιωτίας, το Σύλλογο Γυναικών Ζαγαρά, τον Αθλητικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Λιβαδειάς, το Σύλλογο Ευρυτάνων «Τα Άγραφα», το Χορευτικό Λαογραφικό Όμιλο Λιβαδειάς, το Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Λιβαδειάς «ΤΟ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ», το Σύλλογο Ελικωνίων  Επαρχίας Λιβαδειάς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανάληψης, το 1ο,3ο, 6ο Δημοτικά Σχολεία Λιβαδειάς και το 4ο Γυμνάσιο Λιβαδειάς, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων, το Σύλλογο Μικρασιατών Θήβας, το Εικαστικό Εργαστήρι της Μαίρης Ανδριτσοπούλου και Δήμητρας Πούλου, τη σχολή ζωγραφικής Art House της Εύας Ρέντζου, την κα Έλλη Τσαμπά, την κα Αγγέλα Καρατράντου, την κα Εύα Μαρίνη, την κα Ουρανία Μακρή, την κα Σταυρούλα Γουργιώτη, την κα Μαρία και Ζωή Καρακεκέ, την κα Ελένη Καλέγκα, τις σχολές χορού Burn the Floor και Duende, το Σωματείο Εστίασης Λιβαδειάς και τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς.
Επίσης ευχαριστούμε για τις χορηγίες τους τα καταστήματα: Bellissimo, Il Forno, Εσπέρια, Χάριτες, Ζαννιάς, Ψωμί και Ελιά, Φούρνος Πολυτάρχου, Βανίλια, Croissant Πέτρου, Γεφυράκι, Παντοπωλείο Άννας Οικονόμου, Οινοποιείο «Κελάρια Παρνασσού», Άποψη, Planus, Πλαίσιο, Δωράκι, El Sueno, 1900, Marbil, Εργαστήρι, Glossy, Κατάστημα Γιάννας Κωτσαδάμ.
Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθεια τους: τους εργολάβους οικοδομών κ. Σωτήριο Αυγέρη και κ. Κώστα Παπαδημητρόπουλο, τον αλουμινοκατασκευατή κ. Ηλία Πούλο και το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Λιβαδειάς.
Τέλος, ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές που στήριξαν την προσπάθεια του Δήμου για τη δημιουργία της εορταστικής ατμόσφαιρας που όλοι είχαμε ανάγκη.
Όλοι μαζί καταφέραμε να γιορτάσουμε δημιουργικά και με ανθρωπιά τις φετινές γιορτές. 
Έγινε η αρχή.  Η πείρα που αποκτήθηκε θα μας κάνει συνεχώς καλύτερους.
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέα ανακοίνωση Δήμου Θηβαίων για τα σχολεία: Θα ανοίξουν 09:45 και την Παρασκευή 9/1/2015


Ο Δήμος Θηβαίων, λόγω της προηγηθείσας χιονόπτωσης καθώς και των χαμηλών θερμοκρασιών που συνεχίζουν να επικρατούν με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός, καθορίζει τα ακόλουθα :

•    Όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των Δημοτικών Ενοτήτων Θήβας, Βαγίων, Θίσβης και Πλαταιών καθώς και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Θήβας και Βαγίων θα λειτουργήσουν και την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015 από τις 09:45. 
•    Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) στο Λουτουφί θα παραμείνει κλειστό

Διαβάστε Περισσότερα »

ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΘΗΒΩΝ 8 & 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΕΤΟΥ


Λόγω της προηγηθείσας χιονόπτωσης και των χαμηλών θερμοκρασιών που συνεχίζουν να επικρατούν, με αποτέλεσμα να υπάρχει παγετός η ΔΗ.Κ.Ε.Θ ανακοινώνει ότι το Δημοτικό Ωδείο θα μείνει κλειστό Πέμπτη 8 και Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015.
Διαβάστε Περισσότερα »

Διανομή τροφίμων σε 220 άπορες οικογένειες του Δήμου Θηβαίων

Διανομή τροφίμων σε 220 άπορες οικογένειες του Δήμου Θηβαίων για τις ημέρες των Χριστουγέννων μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμος Θηβαίων ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Δεκάδες πολίτες και επιχειρήσεις προσέφεραν τρόφιμα, ρούχα, υποδήματα και παιχνίδια για τους οικονομικά αδύνατους συνανθρώπους μας, γεμίζοντας τα ράφια του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ζυμαρικά, λάδι, γάλα, ζάχαρη, όσπρια, τρόφιμα μακράς διαρκείας, αυγά, πατάτες, κρεμμύδια, κοτόπουλο κ.α δόθηκαν σε 220 οικογένειες συμπολιτών μας, ως ένδειξη συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, ώστε να μπορέσουν να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τα Χριστούγεννα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και στους υπαλλήλους του Δήμου που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις μέρες, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα, να τα τοποθετήσουν στα ράφια και στη συνέχεια να πραγματοποιηθεί η διανομή  προς τις άπορες οικογένειες μέσω του Γραφείου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου με αφορμή τη μεγάλη διαμονή αγάπης του Κοινωνικού Παντοπωλείου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Γέννηση του Θεανθρώπου  έγινε για τη σωτηρία του ανθρώπου. Αυτές οι Άγιες μέρες μας δίνουν κουράγιο και ελπίδα. Αυτές τις Άγιες μέρες κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος.  Στρέφουμε το βλέμμα μας στο συνάνθρωπο που μας χρειάζεται και ανταποκρινόμαστε στο κάλεσμα για αλληλεγγύη. Πορευόμαστε με  τις αξίες που μας δίδαξε ο χριστιανισμός, την αγάπη, την φροντίδα, την καλοσύνη, την αλληλοβοήθεια.  Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσους ενίσχυσαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με υγεία και δύναμη».
ΤΟ  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ

όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών των Χριστουγέννων. Ειδικότερα:

Από την εκπαίδευση :

•    1ο Νηπιαγωγείο Θήβας
•    6ο Νηπιαγωγείο Θήβας
•    7ο Νηπιαγωγείο Θήβας
•    2ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας
•    4ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας
•    7ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας
•    2ο Δημοτικό Σχολείο Βαγίων
•    Γυμνάσιο Καπαρελλίου
•    4ο Γυμνάσιο Θήβας
•    “Γελαστό Πορτοκάλι” Ιδιωτικός Παιδικός Σταθμός
•    Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α' Βαθμιας Εκπαίδευσης Θήβας “Ο Πίνδαρος”
•    Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Θηβαίων


Τα ελαιοτριβεία:

•    “Δημητρίου Παπαλουκά” στα Βάγια
•    “Ιωάννας Τζώλη” στην Ελλοπία
•    “Αγροτικού Συνεταιρισμού” Ξηρονομής
•    “Στέλιου Ρόκα” στα Λεύκτρα
•    “Στοιχειού” στο Καπαρέλλι
•    “Αγροτικού Συνεταιρισμού” Καπαρελλίου






Τα οινοποιεία :

•    “Ιωάννη Τζουνάρα” στα Βάγια
•    “Αντωνίου Μπατσάκη” στη Θήβα


Τους Συλλόγους  :

•    Σύλλογο Γυναικών Θήβας “Ισμήνη”
•    Σκακιστικό Όμιλο Θήβας
•    Λέσχη LIONS Θήβας “Αντιγόνη”
•    Μικτή Χορωδία Δ.Ο.Θ.


Τις Εταιρείες:

•    ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ (Σούπερ Μάρκετ)
•    ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ -ΠΑΡΑΠΟΥΛΗΣ Ο.Ε. (Αγροτικά Προϊόντα)
•    ΚΑΜΑΡΙΔΗΣ GLOBAL WIRE ABEE (Πάνελ Πολυουρεθάνης)
•    BIOKOT A.E. (Πτηνοτροφικά Προϊόντα)
•    BARILLA HELLAS ( Βιομηχανία Ζυμαρικών)
•    ΚΩΠΑΪΣ ΑΒΕΕ (παραγωγή προϊόντων τομάτας)
•    ΑΒΓΑ “ΒΛΑΧΑΚΗΣ”
•    ΑΒΓΑ “ΝΙΚΟΛΑΟΥ”
•    “ΚΩΝ/ΝΟΣ ΔΗΜ.  ΚΑΤΣΕΛΗΣ-ΟΣΠΡΙΑ ” στο Νεοχωράκι
•    “ΤΗΚ Α.Ε.” (Τεχνική -Kατασκευαστική Εταιρεία)
•    “ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.” (Βιομηχανία Μπισκότων)
•    MONDELEZ INTERNATIONAL (προϊόντα διατροφής σκνακ)
•    LIDL HELLAS (Σούπερ Μάρκετ)
•    Κατάστημα ρούχων “PRESTIGE - Παπαθανασίου Παύλος” στη Θήβα
•    Ραδιοτηλεοπτικό Σταθμό “ΣΤΑΡ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ”
•    Ραδιοφωνικό Σταθμό “ΡΑΔΙΟ ΘΗΒΑ”


Τα σούπερ μάρκετ: AB Bασιλόπουλος, My Market, Lidl, Γαλαξίας που διατηρούν στο χώρο τους το καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του Κοινωνικού Παντοπωλείου






Διαβάστε Περισσότερα »

Δεν θα ψηφίσουν οι γεννηθέντες το 1997 στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές


Δεν θα ψηφίσουν τελικά οι γεννηθέντες το 1997 στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Σύμφωνα τη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο υπηρεσιακός υπουργός Εσωτερικών, είναι αδύνατον να ψηφίσουν από τη στιγμή…
που ο Νόμος ορίζει ότι κάθε δήμαρχος συντάσσει αυτεπάγγελτα κάθε έτος από 1ης έως τέλος Φεβρουαρίου τις ονομαστικές καταστάσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται όσοι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια του δήμου και οι οποίοι αποκτούν το δικαίωμα του εκλέγειν.

Η εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους των δήμων είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν.


 
Διαβάστε Περισσότερα »

Στην Αράχωβα ο πρέσβης της Νότιας Κορέας


Εποχές προ κρίσης θυμίζει αυτές τις ημέρες η Αράχωβα, η οποία σε συνδυασμό με το πυκνό χιόνι ζει τις καλύτερες γιορτές από πλευράς κίνησης και πληρότητας την τελευταία εξαετία. Καφέ και εστιατόρια ασφυκτικά γεμάτα, χιλιάδες…



κόσμου στα στενά πεζοδρόμια, σκι στις πίστες του χιονοδρομικού κέντρου και γλέντι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα μπαρ συνθέτουν το σκηνικό των ημερών στη «Μύκονο του χειμώνα».

Δεν θα ήταν υπερβολή να πει κανείς πως το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Αράχωβα έμοιαζε με… ανεξάρτητο κρατίδιο, που δεν καταλαβαίνει από οικονομική και πολιτική κρίση και κανείς θα μπορούσε να την συγκρίνει με το αντιστοίχως «ανεξάρτητο κρατίδιο» της Μυκόνου το καλοκαίρι.

Μάλιστα, μεταξύ εκείνων που επέλεξαν την Αράχωβα αυτό το Σαββατοκύριακο ήταν και ο πρέσβης της Νότιας Κορέας στη χώρα μας, Gil Sou Shin, με την οικογένειά του.

Ο Κορεάτης αξιωματούχος απόλαυσε το χιόνι κάνοντας και ο ίδιος σκι ενώ δε δίστασε να φωτογραφηθεί και με τον υπεύθυνο του χιονοδρομικού κέντρου κ. Κώστα Οικονόμου, στην είσοδο του χιονοδρομικού.

Ο κ. Gil Sou Shin έφθασε με την προσωπική του ασφάλεια το περασμένο Σάββατο στην κοσμοπολίτισσα Αράχωβα. Έκανε με την κόρη του και τη σύζυγό του σκι ενώ στη συνέχεια δείπνησε σε μια από τις ταβέρνες στο Λιβάδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρέσβης έμεινε στην Αράχωβα μέχρι και την περασμένη Κυριακή.
Διαβάστε Περισσότερα »

Στην κατάψυξη η χώρα για τρίτη ημέρα -Πού θα χιονίσει

«Πολικές» θερμοκρασίες θα επικρατήσουν στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας σήμερα με τις χιονοπτώσεις, ωστόσο, να εξασθενούν.

Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για σήμερα έχει ως εξής:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -8 (ΜΕΙΟΝ 8) ΕΩΣ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ -15 (ΜΕΙΟΝ 15) ΕΩΣ -1 ΒΑΘΜΟ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -3 (ΜΕΙΟΝ 3) ΕΩΣ 11 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ, ΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -9 (ΜΕΙΟΝ 9) ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 8 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 1 ΕΩΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -4 (ΜΕΙΟΝ 4) ΕΩΣ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Παππάς μπουγελώνει τους πιστούς (VIDEO)



Viral έχει γίνει το βίντεο με τον παππά να "μπουγελώνει" τους πιστούς στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Αχαρνών κατά τη διάρκεια της λειτουργίας για τα Άγια Θεοφάνεια. ..
Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο ιερέας «μπουγέλωσε» όλους τους πιστούς με δύο ανθοδέσμες, ενώ προχώρησε και στον διάδρομο, για να μην του ξεφύγει κανείς! Ακούγονται γέλια ενώ πολλοί ήταν κι αυτοί που έσκυψαν για να αποφύγουν το νερό… χωρίς επιτυχία όμως! Μάλιστα, ο χρήστης που «ανέβασε» το βίντεο στο YouTube αναρωτήθηκε αν δόθηκαν από την εκκλησία στους πιστούς πετσέτες και πιστολάκι!
 Δείτε το βίντεο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτά είναι τα αδέλφια που καταζητούνται ως ύποπτοι για το μακελειό στο Παρίσι

Με καταιγιστικούς ρυθμούς έρχονται οι εξελίξεις από τη γαλλική πρωτεύουσα, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά την αιματηρή επίθεση με 12 νεκρούς στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης οι τρεις ύποπτοι έχουν ταυτοποιηθεί και πρόκειται τρεις γαλλοαλγερινούς, δύο αδέλφια 32 και 34 ετών και έναν 18χρονο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ταυτότητες των νεαρών βρέθηκαν στο όχημα που χρησιμοποίησαν για να διαφύγουν και εγκατέλειψαν στην περιοχή Παντέν όπου διαμένουν.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις συλληφθέντες είναι οι Σαϊντ Κουατσί, Σείρφ Κουατσί και Χαμίντ Μουράντ, με τη βελγική ιστοσελίδα hln.be να έχει δημοσιεύσει τα δελτία ταυτότητάς τους.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ