Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Φωτορεπορτάζ απο τα χιονισμένα χωριά της Δ.Ε.Πλαταιών-Καπαρέλλι-Πλαταιές-Μελισσοχώρι και Λουτουφί

Διαβάστε Περισσότερα »

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Βοιωτία: Σοκ στο Ακραίφνιο. Το Κόκκινο «βύθισε» τον Απόλλωνα


Την ήττα γνώρισε ο Κιθαιρώνας στο Σχηματάρι αλλά διατηρήθηκε  στην δεύτερη θέση αφού ο Παρνασσός παραχώρησε ισοπαλία στον  Παμβαγιακό. Σοκ στο Ακραίφνιο όπου ο Απόλλωνας γνώρισε οδυνηρή ήττα στο τοπικό ντέρμπι από το Κόκκινο. Ελπίζει ο Ορχομενός που πήρε σπουδαία νίκη επί της Ένωσης ενώ το Δήλεσι έστω και δύσκολα πέρασε από τον Παναλίαρτο.

Α’ Κατηγορία

20η αγωνιστική

Αναγέννηση – Κιθαιρώνας    2-1

Π.Α.Ο.Κυριακίου – Αμβρυσσέας  αναβλ.

Ορχομενός – Ένωση   2-0

Δάφνη – Επαμεινώνδας       αναβλ.

Απόλλων Ακρ. – Κόκκινο   1-2

Θήβα – Ύπατο           αναβλ.

Παρνασσός – Παμβαγιακός    2-2

Παναλίαρτος – Δήλεσι    0-1



Βαθμολογία

(σε 20 αγώνες)

 Θήβα                       58-8        55

————————————————

Κιθαιρώνας             39-16       43

Παρνασσός             35-19       42

Παμβαγιακός          30-25        35

Αναγέννηση           31-22         33

Ένωση                    44-23        31

Αμβρυσσέας          42-31          28

Δήλεσι                    28-24         28

Κόκκινο                  30-35         28

ΠΑΟ Κυριακίου       24-30        25

Δάφνη Ερ.              28-35         25

Ύπατο                    19-39         18

—————————————————–

Απόλλων               17-26          17

—————————————————–

Επαμεινώνδας       25-32         17

Ορχομενός            14-46          11

Παναλίαρτος            8-61           0

* Η Ένωση έχει -2 βαθμούς

* Π.Α.Ο.Κυριακίου, Αμβρυσσέας, Δάφνη, Επαμεινώνδας, Θήβα, Ύπατο έχουν 19 αγώνες
StereaSports
Διαβάστε Περισσότερα »

"Αρβανίτικος Γάμος" στην Ελλοπία



Διαβάστε Περισσότερα »

Εφυγε από τη ζωή η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου

Συντετριμμένος ο γνωστός παρουσιαστής
Έχασε τη μάχη με το θάνατο, η μητέρα του Λάκη Λαζόπουλου, που νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο θεραπευτήριο ΥγείαΌπως ο ίδιος ο παρουσιαστής είχε ενημερώσει συγκινημένος κατά την τελευταία του εκπομπή, η πολυαγαπημένη του μητέρα αντιμετώπισε πρόβλημα με την καρδιά της και είχε υποβληθεί σε εγχείρηση καρδιάς, από την οποία ανένηψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες όμως τις τελευταίες μέρες παρουσιάστηκαν κάποιες σοβαρές επιπλοκές, τις οποίες δεν μπόρεσε να ξεπεράσει.

Διαβάστε Περισσότερα »

«Ανάσα αξιοπρέπειας», από τη Νέα Υόρκη μέχρι τα Κουφονήσια.

 «μαζί» απέναντι στη λιτότητα,
παρόντες την Κυριακή στο «Σύνταγμα»

«Ανάσα αξιοπρέπειας», από τη Νέα Υόρκη μέχρι τα Κουφονήσια.

Με τη δύναμη που της προσφέρει μια πρωτοφανής στα μεταπολιτευτικά χρονικά εθνική ενότητα, η νωπή λαϊκή εντολή και η ψήφος εμπιστοσύνης της Βουλής προς την κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας προσέρχεται τη Δευτέρα στο Eurogroup η κυβέρνηση για να διαπραγματευτεί με τους Ευρωπαίους εταίρους το αίτημα για μια νέα συμφωνία της χώρας με τους δανειστές της.
Η τρόικα και τα Μνημόνια έχουν οριστικά τελειώσει με τις εκλογές του Ιανουαρίου. Δεν ζητάμε παράταση του Μνημονίου, ζητάμε επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης εντός του ευρωπαϊκού πλαισίου χωρίς επαχθείς όρους και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε μια "κοινά επωφελή λύση" .
Στο πλευρό της κυβέρνησης βρίσκεται η συντριπτική πλειονότητα του ελληνικού λαού. Ενα από τα μεγαλύτερα διαπραγματευτικά της όπλα είναι  οι πρωτοφανείς, ειρηνικές και ενθουσιώδεις εκδηλώσεις υποστήριξης του λαού μας, ανεξάρτητα κομματικής ένταξης και πολιτικής προέλευσης.
Δεν είναι μόνο ο ελληνικός λαός που συμπαρίσταται στην ελληνική κυβέρνηση, στον αγώνα που δίνει στα θεσμικά όργανα της ΕΕ. Σε πολλές πόλεις σε όλο τον κόσμο έχουν οργανωθεί εκδηλώσεις συμπαράστασης στην Ελλάδα, απόδειξη ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές , το πρόγραμμα του, που βάζει τέλος στη λιτότητα και στις καταστροφικές της συνέπειες και η αντίσταση του στις πιέσεις και τους εκβιασμούς διαφόρων παραγόντων και συμφερόντων στο εσωτερικό και το εξωτερικό, έχει ξαναφέρει την ελπίδα και ανοίγει δρόμους για τη χειραφέτηση των λαών, για ένα καλλίτερο αύριο. Για όλους αυτούς τους λόγους, καλούμε σε παλλαϊκό προσκλητήριο

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, το απόγευμα, στην πλατεία ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
•    Για την ενίσχυση της διαπραγματευτικής δύναμης της κυβέρνησης,
•    Για να φύγουν εδώ και τώρα τρόικα και μνημόνια,
•    Για να ανοίξει ο δρόμος για μια νέα προοδευτική πορεία διεξόδου και ανασυγκρότησης της χώρας!
Σαββάτο 14 Φεβρουαρίου 2015
Ο.Μ.ΣΥΡΙΖΑ ΘΗΒΑΣ

•    Κυριακή 4 ώρα μ.μ αναχώρηση για το «ΣΥΝΤΑΓΜΑ», από το χώρο της «Λαϊκής αγοράς», μπροστά από την Πυροσβεστική.


Διαβάστε Περισσότερα »

Λαμία- Βρήκε τον κλέφτη του αυτοκινήτου μέσω… Facebook

 

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 20χρονος στη Λαμία. Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι ήταν ο αποδέκτης τμημάτων αυτοκινήτου, μάρκας Peugeot, που είχε κλαπεί τον Δεκέμβριο του 2012 έξω από συνεργείο οχημάτων στα Καλύβια Λαμίας, τα οποία και επιχείρησε στη συνέχεια να τα πουλήσει μέσω Διαδικτύου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης του Ι.Χ. αναγνώρισε ορισμένα από τα ανταλλακτικά (καπό, πόρτα) σε ανάρτηση στο Facebook. Χωρίς να χάσει στιγμή, έφτιαξε ένα ψεύτικο προφίλ στο Διαδίκτυο και εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενος αγοραστής από τη Θήβα. Ο 20χρονος, που νόμιζε ότι βρήκε πελάτη, έκλεισε το ραντεβού για να του πουλήσει την πόρτα και το καπό, τα οποία όμως, όπως αποδείχτηκε, ήταν κομμάτια από το αυτοκίνητο που είχε κλαπεί πριν από περίπου δύο χρόνια.


Ο 20χρονος συνελήφθη, ωστόσο στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι το αυτοκίνητο δεν το έκλεψε αυτός και πως προμηθεύτηκε τα ανταλλακτικά από έναν Ρομά. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο συλληφθείς είναι αποδοχή και διάθεση προϊόντος κλοπής. Το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ερευνά εάν ο 20χρονος εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις.
lamiareport.gr 
Διαβάστε Περισσότερα »

Eπίσκεψη Σκούμα στο Νοσοκομείο Θηβών

Στο Νοσοκομείο Θηβών παραβρέθηκε σήμερα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας Θανάσης Σκούμας, σε συνάντηση με θέμα τον απολογισμό 2014 του Γ.Ν. Θηβών. Τον απολογισμό έκανε ο αναπληρωτής διοικητής του Γ.Ν. Θηβών κ. Σ. Δεσύλας, που αναφέρθηκε στις προσπάθειες του για την εύρυθμη λειτουργία του Γ.Ν. Θηβών και ακολούθησε συζήτηση, με εκπροσώπους κοινωνικών φορέων και εκπροσώπων του Δήμου Θηβαίων για τα σοβαρά προβλήματα του Νοσοκομείου, που είναι η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση του. Στη συζήτηση, διαπιστώθηκε για άλλη μια φορά, η ανάγκη αναβάθμισης και επαρκούς λειτουργίας του νοσοκομείου σύμφωνα με τις ανάγκες της περιοχής και των πολιτών και η άμεση διεκδίκηση όλων των αναγκαίων πόρων, της απρόσκοπτης λειτουργίας του και της στελέχωσης του με το αναγκαίο ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό. Ο Θανάσης Σκούμας, τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα είναι η ανασυγκρότηση του Νοσοκομείου Θηβών  και ο δημόσιος και δωρεάν χαρακτήρας της υγείας, η ισότιμη πρόσβαση και η καθολική κάλυψη των αναγκών, με υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, με πλήρη κοινωνικό έλεγχο. 

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκλογές στον "ΔΗΜΟΦΙΛΟ" Θεσπιών

Ο ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΠΙΕΩΝ "ΔΗΜΟΦΙΛΟΣ"
καλεί τα μέλη του, αλλά και όσους θέλουν να γίνουν μέλη , στις εκλογές του συλλόγου
που θα πραγματοποιηθούν στις 15/2 στις 19+30 στην αίθουσα του Δημαρχείου Θεσπιών.

Εκ του ΔΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Ξηρονομή:Μετέτρεψε το σπίτι του σε Λαογραφικό Μουσείο!!


Το Permissospress στο σπίτι...Θησαυρός στην Ξηρονομή.
ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΚΘΕΤΕΙ Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΣ ΡΑΦΤΗΣ
Λίγα λόγια για τον συλλέκτη παραδοσιακών αντικειμένων κ.Μπλάνο Γιώργο
Ο κ.Μπλάνος γεννήθηκε το 1932 στην  Ξηρονομή Βοιωτίας και μετα το σχολείο μετακόμισε στην Αθήνα όπου εργάστηκε σε ραφείο της οδού Πανεπιστημίου.Παλαίμαχος ράφτης και από τους πιο κορυφαίους της εποχής  με καριέρα σε Αθήνα και Παρίσι  έντυσε μεγάλες προσωπικότητες, επιχειρηματίες  και πολλούς διάσημους  Έλληνες ηθοποιούς.Έπειτα απο μισό αιώνα επέστρεψε στη γενέτειρά του την Ξηρονομή Βοιωτίας και ίδρυσε ενα Λαογραφικό Μουσείο μέσα στο σπίτι του!!!
 Το μεράκι του κ. Γιώργου Μπλάνου και της συζύγου του για την λαογραφία,τους έκανε  να αγοράζουν σε κάθε τους ταξίδι οποιοδήποτε παραδοσιακό προιόν τους κέντριζε το ενδιαφέρον.Ωστόσο ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν θα μπορούσε να είχε δημιουργήσει το Μουσείο χωρίς την υποστήριξη της συζύγου του κυρίας Ασπασίας Μπλάνου.Σήμερα  το Λαογραφικό Μουσείο Ξηρονομής είναι ένα απο τα πιο εντυπωσιακά στη περιοχή μας με σπάνιες συλλογές, αντικείμενα και κειμήλια που μάζευε μια ζωή. Εμείς πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε κατά  την επίσκεψή μας στο σπίτι...Μουσείο όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ που ακολουθεί.Ξεχωριστή εντύπωση προκαλούν οι παραδοσιακές στολές,  τα προσωπικά του αντικείμενα,ενώ   φιλοξενούνται οικιακά σκεύη, κομμάτια υφαντών  και οργάνων μουσικής.Το Permisospress  προτείνει στα Σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Βοιωτίας και σε ιδιώτες,να αφιερώσουν  χρόνο και να επισκεφθούν το σημαντικό Λαογραφικό Μουσείο Ξηρονομής,όπου είναι μια εμπειρία που αξίζει,γιατί τα εκθέματα το αξίζουν!!!!
Η είσοδος

είναι ελεύθερη-πληροφορίες στα τηλ.6977009149,2264041244.

 
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα τρία σενάρια για το μέλλον των διαπραγματεύσεων

Ποιο είναι το επικρατέστερο - Αποκαλυπτικό άρθρο των FT
Τα τρία πιθανά σενάρια για τη Δευτεριάτικη συνεδρίαση του Eurogroup καταγράφουν οι Financial Times μέσα από το άρθρο του Peter Spiegel.

Το πρώτο σενάριο, σύμφωνα με την οικονομική εφημερίδα, αφορά την παράταση κάτι που επιθυμούν τόσο το Βερολίνο όσο και οι Βρυξέλλες, αλλά η ελληνική κυβέρνηση είναι κάτι που απορρίπτει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο. Σύμφωνα με αυτό το σενάριο η Ελλάδα θα ζητήσει παράταση για άλλους έξι μήνες, ώστε να εκταμιευτεί και η δόση των 7,2 δισ. ευρώ και όπως αναφέρουν πηγές των Βρυξελλών σε αυτή την προοπτική τότε δείχνουν πιο συγκαταβατικοί οι δανειστές να συζητήσουν για ένα νέο πρόγραμμα με βάση και τις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης.

Για αυτό το σενάριο, ωστόσο, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες καθώς ήδη το έχει απορρίψει ο πρωθυπουργός μέσω του… Γιάννη Βαρουφάκη. Επισημαίνεται, πάντως, πως εάν το αποφασίσει η Ελλάδα είναι η τελευταία προθεσμία που έχει στο Eurogroup αλλιώς δεν θα μπορέσει αυτή η παράταση να περάσει από τα κοινοβούλια των άλλων χωρών μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

Το δεύτερο σενάριο αφορά την «γέφυρα» που υποστηρίζει η ελληνική πλευρά, με τον Γιάννη Βαρουφάκη να υποστηρίζει πως υπάρχουν πηγές χρηματοδότησης ώστε η Ελλάδα να μην έχει πρόβλημα ρευστότητας και συγχρόνως να γίνονται οι διαπραγματεύσεις μέχρι και τις αρχές καλοκαιριού.

Σύμφωνα με το άρθρο οι πηγές χρηματοδότησης είναι:

- 1,8 δισ. ευρώ από τα κέρδη των ελληνικών ομολόγων που έχει η ΕΚΤ
- 10 δισ. ευρώ μέσω εντόκων γραμματίων που θα αγοράσουν οι ελληνικές τράπεζες
- 11 δισ. ευρώ από τα χρήματα που υπάρχουν στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Αυτό το σενάριο, ωστόσο έχει μηδενικές πιθανότητες υλοποίησης, καθώς σχεδόν όλοι το απορρίπτουν εάν δεν υπάρχει ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα που να δεσμεύει την Αθήνα με υποχρεώσεις.

Το τρίτο και πιθανότερο σενάριο σύμφωνα με τον αρθρογράφο είναι η λήξη του ελληνικού προγράμματος και η έναρξη ενός νέου που θα προκύψει μετά από διαπραγματεύσεις και σε βάθος χρόνου.

Πολλοί σύμφωνα πάντα με το άρθρο είναι εκείνοι που θεωρούν πως η ημερομηνία της 28ης Φεβρουαρίου δεν θα σημάνει και το τέλος του κόσμου. Κι αυτό γιατί η Ελλάδα μπορεί τότε να βγαίνει από το πρόγραμμα, αλλά μόνο το ευρωπαϊκό, θυμίζοντας ο αρθρογράφος πως το πρόγραμμα του ΔΝΤ λήγει περί τα τέλη του 2016.

Επομένως οι Financial Times θεωρούν πως με αυτή την προοπτική το ΔΝΤ θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μέρος χρηματοδότησης της Ελλάδας για όσο διαρκούν φυσικά οι διαπραγματεύσεις και μέχρι τη συμφωνία για ένα νέο πρόγραμμα.


Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτός είναι ο νέος φόρος στα ακίνητα

Αφορολόγητο μόνο για την πρώτη κατοικία
Την απαλλαγή της πρώτης κατοικίας, αλλά τη φορολογική επιβάρυνση όλων των υπολοίπων ακινήτων κάθε ιδιοκτήτη θα προβλέπει ο νέος φόρος ακινήτων που σχεδιάζει να καθιερώσει η κυβέρνηση καταργώντας τον ΕΝΦΙΑ.

Ο νέος φόρος θα ονομάζεται «Φόρος Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας» (ΦΜΑΠ), και το αφορολόγητο όριο θα αφορά μόνο μία κατοικία, τη λεγόμενη «πρώτη».

Δηλαδή το αφορολόγητο θα αφορά ένα και μόνο ακίνητο.

Αν η αξία του ακινήτου είναι μικρότερη από το αφορολόγητο όριο, θα απαλλάσσεται πλήρως μόνο η κατοικία αυτή, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα που ανήκουν στην περιουσία του φορολογούμενου θα υπόκεινται κανονικά σε φόρο.

Αν η αξία της πρώτης κατοικίας είναι μεγαλύτερη του αφορολόγητου ορίου, τότε θα φορολογείται και η κατοικία αυτή, αλλά μόνο για το τμήμα της αξίας της το οποίο υπερβαίνει το αφορολόγητο όριο, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα του φορολογούμενου θα υπόκεινται κι αυτά κανονικά σε φόρο.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο εκτιμάται ότι αφορολόγητο όριο της πρώτης κατοικίας θα οριστεί στις 200.000 ευρώ.

Για παράδειγμα ένας φορολογούμενος που κατέχει ένα διαμέρισμα 80 τ.μ. αντικειμενικής αξίας 120.000 ευρώ και ένα εξοχικό αντικειμενικής αξίας 70.000 ευρώ θα απαλλάσσεται από το φόρο μόνο για το διαμέρισμα και θα πληρώνει το φόρο για το εξοχικό.

Φορολογούμενος που έχει ακίνητο αντικειμενικής αξίας 180.000 ευρώ και ταυτόχρονα κατέχει ένα δεύτερο ακίνητο αντικειμενικής αξίας 50.000 ευρώ δεν θα πληρώνει φόρο για το ακίνητο των 180.000 ευρώ, αλλά θα πληρώνει για το δεύτερο ακίνητο.
 newsbeast.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Βροχερός ο καιρός το Σάββατο -Πού θα είναι απαραίτητη η ομπρέλα

Απαραίτητη θα είναι η ομπρέλα στην ανατολική και νότια Ελλάδα το Σάββατο, καθώς θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός, κυρίως τις πρωινές ώρες.

Η αναλυτική πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά.
Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -03 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 01 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα ανατολικά με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων η χιονόνερου κυρίως στα ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και στα ορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις .
Άνεμοι: βόρειοι 5 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα Δωδεκάνησα.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα βόρεια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες με πιθανότητα ασθενών βροχών στα βόρεια και ανατολικά.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς.
Θερμοκρασία: από -01 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ