Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Με «καγκέλια» και Τσαμπά η Πρωτομαγιά στην Υλίκη Ακραιφνίου-βίντεο-φωτο


Εκατοντάδες κόσμου επέλεξαν να γιορτάσουν τη Πρωτομαγιά  στην Υλίκη Ακραιφνίου  και να πιάσουν τον Μάη παρέα με τα παιδιά του Συλλόγου Εθίμων και Παραδόσεων "ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ" και τη δημοτική τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά  που ξεσήκωσε τον κόσμο με τα καγκέλια της.Η εκδήλωση  που δημιούργησαν τα παιδιά ήταν άριστη από όλες τις απόψεις.







Περισσότερα ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση σε εκδήλωση του Κέντρου Θηβαικού Πολιστισμού



Διαβάστε Περισσότερα »

«Παραγγελιά» από ανήλικο η δολοφονία πατέρα τριών παιδιών!




    Σοκ στο Βόλο..
    «Πάγωσαν» ακόμα και έμπειροι αστυνομικοί

Ακόμη και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την πρωτοφανή δολοφονία ενός 29χρονου πατέρα τριών παιδιών μετά από διαπληκτισμό σε..μπαρ στην συνοικία των Παλαιών του Βόλου, «πάγωσαν» όταν εξακρίβωσαν ότι είχε γίνει κατά παραγγελία με εντολέα ένα ανήλικο παιδί!

Όλα ξεκίνησαν όταν το 29χρονο θύμα διαπίστωσε ότι ένας 17χρονος τσιγγάνος παρενοχλούσε την αδελφή του και του ζήτησε να σταματήσει.
Ο ανήλικος «νταής» επέμεινε και οι δυο τους λογομάχησαν, όμως ο νεαρός βγήκε από το μπαρ και κάλεσε ενισχύσεις με αποτέλεσμα να φτάσουν άλλοι δύο τσιγγάνοι μαζί με έναν 30χρονο Αλβανό.
Για λίγο, ο καυγάς με τον 29χρονο Έλληνα συνεχίστηκε, αλλά τελικά η παρέα των τεσσάρων αποχώρησε από το μπαρ.

Δεν απομακρύνθηκε, όμως, αλλά καραδοκούσαν μέσα σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Όταν ο 29χρονος βγήκε μαζί με την αδελφή του, ο 30χρονος Αλβανός οδηγός πάτησε ξαφνικά γκάζι και έπεσε πάνω του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει ακαριαία!
Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί μαζί με τον ανήλικο με την παρότρυνση του οποίου προκάλεσε τον θάνατο του άτυχου πατέρα και τους άλλους δυο τσιγγάνους!

Όλη τη νύχτα βρισκόταν σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, το οποίο δεν καρποφόρησε και οι αναζητήσεις συνεχίζονται.
Διαβάστε Περισσότερα »

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις της 1ης Μάη του Π.Α.ΜΕ. Θήβας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 1ης Μάη, ύστερα και από τη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην προτομή Πινδάρου στη Θήβα. Οι εργαζόμενοι της περιοχής, τις προηγούμενες μέρες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στο Ε.Κ.Θ. μια ταινία-αφιέρωμα στον ηρωικό αγώνα των απεργών στη «Χαλυβουργία Ελλάδας», ενώ παράλληλα στο χώρο υπήρχε και πλούσιο φωτογραφικό υλικό για το Μάη του ‘36, από συγκεντρώσεις του Π.Α.ΜΕ. και έκθεση εργατικού βιβλίου.
Η συγκέντρωση περιελάμβανε σύντομη ιστορική αναδρομή στους αγώνες της εργατικής τάξης από το Σικάγο του 1886 μέχρι και σήμερα. Χαρετισμό απηύθυναν από το Σωμαείο Συνατξιούχων ΙΚΑ ο Θοδωρής Λιαμπότης και από την ομάδα γυναικών Θήβας της ΟΓΕ η Γεωργία Μαργαρίτη. Στην κεντρική ομιλία ο Θέμης Μήλιος, Γραμματέας του Σωματείου Χημικής Βιομηχανίας «ο Σπάρτακος» και μέλος της Γραμματείας Θήβας του ΠΑΜΕ, τόνισε πως οι νεκροί της Πρωτομαγιάς τιμούνται όχι με μνημόσυνα αλλά συνεχίζοντας τον αγώνα που άφησαν παρακαταθήκη τα προηγούμενα 129 χρόνια. Έκανε λόγο για την ευθύνη που έχουν οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού στην ευρύτερη περιοχή καλλιεργώντας ένα κλίμα συμβιβασμού και αναμονής προς τη νέα συγκυβέρνηση. Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη ανασύνταξης του εργατικού κινήματος για να μπορέσει από καλύτερες θέσεις να ανακτήσει όλες τις απώλειες που υπέστησε τα προηγούμενα χρόνια και να διεκδικήσει την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών του.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανησυχητική αύξηση 55,4% των δασικών πυρκαγιών φέτος.




Ανδριανού Γκουρμπάτση, Αντιστράτηγου - Υπαρχηγού ΠΣ, ε.α, Νομικού


Ξεκίνησε από σήμερα, 1η Μαΐου 2015, η νέα αντιπυρική περίοδος και ήδη κατά τις τελευταίες μέρες του Απρίλη εκδηλώθηκαν ιδιαίτερα ανησυχητικές πυρκαγιές και μάλιστα από αμελή συμπεριφορά. Τα πρώτα στοιχεία των αγροτοδασικών πυρκαγιών που εκδηλώθηκαν στην επικράτεια είναι μάλλον ανησυχητικά και πρέπει να προβληματίσει τις αρμόδιες αρχές. Συγκεκριμένα και για το χρονικό διάστημα από 1η Ιανουαρίου μέχρι 30 Απριλίου 2015, εκδηλώθηκαν στην επικράτεια συνολικά (1.621) πυρκαγιές, ενώ για το αντίστοιχο διάστημα του έτους 2014 είχαν εκδηλωθεί (1.043) πυρκαγιές δηλαδή παρατηρείται για φέτος μια αύξηση (578) πυρκαγιών, ήτοι ποσοστό αύξησης 55,4% των πυρκαγιών για το εν λόγω διάστημα, και αύξηση (32) πυρκαγιών ήτοι ποσοστό 2%, σε σχέση με το 2013. Ειδικότερα για τον μήνα Απρίλη τρέχοντος έτους η αύξηση ήταν 412 πυρκαγιές, δηλαδή αύξηση μόνον για τον Απρίλη σε ποσοστό 176%, σε σχέση με τον εν λόγω μήνα το 2014.

Αναλυτικότερα η εικόνα, ανά μήνα, των πυρκαγιών για φέτος, οι οποίες εκδηλώθηκαν στην επικράτεια εμφανίζεται, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΠΣ, ως εξής:

α) Ιανουάριος του έτους 2015 (421) πυρκαγιές - έτος 2014 (124) πυρκαγιές,

β) Φεβρουάριος του έτους 2015 (331) πυρκαγιές - έτος 2014 (193) πυρκαγιές,

γ) Μάρτιος του έτους 2015 (223) πυρκαγιές -  έτος 2014 (492) πυρκαγιές και

δ) Απρίλιος του έτους 2015 (646) πυρκαγιές - έτος 2014 (234) πυρκαγιές.

Η προαναφερόμενη αύξηση των πυρκαγιών για το τρέχον έτος βέβαια μπορεί να δικαιολογηθεί από το γεγονός, ότι το 2014 εκδηλώθηκε μικρός αριθμός πυρκαγιών επειδή υπήρξαν ευνοϊκές για το σκοπό αυτό καιρικές συνθήκες. 

andrianos-firedepartment.blogspot.com
Διαβάστε Περισσότερα »

Τι αλλάζει σε Πανελλαδικές, πρότυπα και πειραματικά σχολεία




    Με ποιο καθεστώς θα δώσουν εξετάσεις φέτος οι μαθητές
    Ποιες δυνατότητες επιλογής έχουν
    Καταργείται η τράπεζα θεμάτων
    Πρότυπα παραμένουν ελάχιστα σχολεία για «ιστορικούς λόγους»
    Χωρίς εξετάσεις, αλλά με κλήρωση η εισαγωγή στα πειραματικά


Αλλαγές στο σύστημα των πανελληνίων εξετάσεων από το σχολικό έτος 2015 - 2016, διάκριση των...προτύπων από τα πειραματικά σχολεία, καθώς επίσης αλλαγές στη διαδικασία επιλογής νέων στελεχών εκπαίδευσης (διευθυντές, προϊστάμενοι σχολικών μονάδων και διευθυντές εκπαίδευσης), περιλαμβάνει, μεταξύ άλλω, το σχέδιο νόμου του υπουργείου Παιδείας κατατέθηκε στη Βουλή. Το νομοσχέδιο που αφορά τα «επείγοντα μέτρα για την Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια και Τριτοβάθμια Εκπαίδευση», αναμένεται να ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος έως την Παρασκευή 8 Μαΐου.

Τι αλλάζει στις εξετάσεις

Με στόχο την παροχή περισσότερων διεξόδων στους υποψηφίους της επόμενης σχολικής χρονιάς, αλλά και στον μη αιφνιδιασμό τους με μέτρα που θα ανέτρεπαν τον προγραμματισμό τους, το υπουργείο Παιδείας προχώρησε στις παρακάτω ρυθμίσεις:
Στις εξετάσεις εισαγωγής του σχολικού έτους 2015-2016 δίνονται στους μαθητές και στις μαθήτριες οι εξής δυνατότητες:
α) Να δώσουν εξετάσεις σε τέσσερα (4) μαθήματα και να είναι υποψήφιοι σε ένα (1) μόνο επιστημονικό πεδίο, όπως προβλεπόταν από το πρόσφατα νομοθετημένο σύστημα εισαγωγής.
β) Να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε ένα δεύτερο (2ο) επιστημονικό πεδίο, αν επιλέξουν και ένα 5ο πανελλαδικώς εξεταζόμενο μάθημα.

Όλοι οι υποψήφιοι, ανεξάρτητα από την ομάδα προσανατολισμού, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από τρία (3) επιστημονικά πεδία, το ένα (1) ή τα δύο (2) επιστημονικά πεδία στα οποία θα έχουν πρόσβαση.

Κάθε ομάδα προσανατολισμού έχει τρία (3) κοινά μαθήματα που απαιτούνται σε όλα τα επιστημονικά πεδία όπου έχει πρόσβαση η ομάδα προσανατολισμού. Το τέταρτο (4ο) μάθημα αντιστοιχεί σε συγκεκριμένο επιστημονικό πεδίο.

Με ένα διαφορετικό τέταρτο (4ο) μάθημα ανοίγεται η δυνατότητα πρόσβασης σε δεύτερο (2ο) επιστημονικό πεδίο.

Για όλα τα γνωστικά αντικείμενα (Μαθήματα Γενικής Παιδείας, Μαθήματα Προσανατολισμού και Μαθήματα Επιλογής) θα ακολουθηθούν προγράμματα σπουδών ήδη εγκεκριμένα από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο ή το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, που αντιστοιχούν σε επίσης ήδη εγκεκριμένα σχολικά εγχειρίδια, τα οποία θα οριστούν με υπουργική απόφαση.

Παράλληλα, κατατέθηκαν ρυθμίσεις που αφορούν το βαθμό προαγωγής και απόλυσης κατά τις τελευταίες τάξεις των ημερήσιων και εσπερινών λυκείων, αλλά και την κατάργηση της επιλογής θεμάτων κατά 50% από την τράπεζα θεμάτων κατά τις εξετάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το σχολικό έτος 2015-2016. Με υπουργική απόφαση θα ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της διεξαγωγής των προαγωγικών και απολυτήριων εξετάσεων του σχολικού έτους 2014 – 2015, σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές της υπουργικής τροπολογίας και κατά τα ισχύοντα προεδρικά διατάγματα.

Οι ρυθμίσεις για τα άλλα θέματα

Ρυθμίζεται επίσης η διάρθρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων των γενικών λυκείων (ΓΕΛ) και των πανελλαδικών εξετάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς επίσης και η ίδρυση ειδικοτήτων και προγραμμάτων των μαθητών των επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ), η λειτουργία των σχολικών μονάδων της Γ' Λυκείου για το επόμενο σχολικό έτος, η πρόσβαση των αποφοίτων των επαγγελματικών λυκείων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ζητήματα τοποθέτησης εκπαιδευτικών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων των ΕΠΑΛ.

Όσον αφορά στη διάκριση των Προτύπων από τα Πειραματικά σχολεία, καθώς και στον τρόπο εισαγωγής μαθητών σε αυτά, ειδικότερα, ορίζεται ότι η πλειοψηφία των μέχρι χθες «πρότυπων-πειραματικών» σχολείων θα είναι πειραματικά, με εξαίρεση κάποιων σχολείων που, για «ιστορικούς αποκλειστικά λόγους», όπως αναφέρεται στο νομοσχέδιο, θα οριστούν ως πρότυπα.

Σχετικά με τον τρόπο εισαγωγής των μαθητών, στα μεν Πειραματικά προβλέπεται κλήρωση, ενώ στα Πρότυπα εναπόκειται σε απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων, όπως προέκυψε μετά από εισηγήσεις των συλλόγων διδασκόντων και των Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων.

Ακόμη, προβλέπεται η «αυτόματη» μετάβαση των μαθητών από τη μία βαθμίδα στην άλλη, στην περίπτωση Πρότυπων ή Πειραματικών που είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους, καθώς επίσης και ο τρόπος επιλογής διδακτικού προσωπικού και διευθυντών στα εν λόγω σχολεία.

Εξάλλου στην διαδικασία επιλογής νέων στελεχών εκπαίδευσης αντικαθίσταται η συνέντευξη με διαδικασία, κατά την οποία οι εκπαιδευτικοί εκφράζουν με μυστική ψηφοφορία την άποψή τους για τους υποψηφίους.

Στο νομοσχέδιο ρυθμίζονται επίσης: η δυνατότητα μεταφοράς θέσεων φοίτησης των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ζητήματα λειτουργίας θεσμών επιστημονικής έρευνας και ερευνητικών κέντρων, η λήξη της θητείας συλλογικών οργάνων, η επανεγγραφή φοιτητών που διαγράφηκαν από τα ΑΕΙ, καθώς επίσης και ζητήματα προσαρμογής στην ευρωπαϊκή νομοθεσία των σχολείων Ευρωπαϊκής Παιδείας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Τρίκαλα: Ερωτοχτυπημένος 18χρονος απήγαγε... 12χρονη!



Μπροστά στην υπόθεση απαγωγής 12χρονης Τρικαλινής, βρίσκονται οι Αρχές, μετά από καταγγελία του πατέρα και των 2 αδελφών της 12χρονης στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων...
Όπως διαβάζουμε στο trikalanews, η 12χρονη που διαμένει σε συνοικία των Τρικάλων,
φέρεται να έχει απαχθεί από… ερωτοχτυπημένο 18χρονο από την Θεσσαλονίκη, που πήγε πριν από 15 μέρες στα Τρίκαλα με… συνεργούς της απαγωγής την αδερφή του, τον ξάδερφό του και την… γιαγιά του!

Ο 18χρονος φέρεται να είχε διαμηνύσει πως σκοπεύει να παντρευτεί την 12χρονη,
βρίσκοντας την αντίδραση του πατέρα και των αδελφών της 12χρονης, με αποτέλεσμα να την έχει απαγάγει!

Διαβάστε Περισσότερα »

Θυμίζει καλοκαίρι ο καιρός -Ψηλά το θερμόμετρο

Ψηλά θα «σκαρφαλώσει» ο υδράργυρος στο θερμόμετρο σήμερα, με τον καιρό να θυμίζει καλοκαίρι στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας.

Αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές θα σημειωθούν, ενώ τις απογευματινές ώρες αναμένεται να εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά ιονίου, Ηπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στην Ηπειρο.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στον κορινθιακό και τη θάλασσα Κυθήρων δυτικοί 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Ανεμοι: δυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Nησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μπράβο στους Αστυνομικούς της Βοιωτίας-Έπιασαν αδίστακτο Αλβανό κακοποιό


Έναν επικίνδυνο κακοποιό κατάφεραν να συλλάβουν ανήμερα της Πρωτομαγιάς οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών σε συνεργασία με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λιβαδειάς.
Ένας δραπέτης των κρατητηρίων Κορίνθου συνελήφθη στις 30 Απριλίου 2015, ο οποίος φέρεται να ενέχεται σε σπείρα που διέπραξε σωρεία ληστειών σε σπίτια και καταστήματα των νομών Βοιωτίας, Φωκίδας, Ευβοίας, Αργολίδας, Κορινθίας και Αρκαδίας.

Ο 26χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη στην Αθήνα στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.
Σε βάρος του συλληφθέντα και τουλάχιστον δύο ακόμα αγνώστων συνεργών του, μελών της σπείρας, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σωρεία σοβαρών ποινικών αδικημάτων, μεταξύ των οποίων κατά περίπτωση για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, απόδραση κρατουμένου κλπ.

Η σπείρα και το modus operandi


Σύλληψη επικίνδυνου δραπέτη από τους... από LAMIASTARGR Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι ο 26χρονος μαζί με τους συνεργούς του, τα στοιχεία ταυτότητας των οποίων διερευνώνται, είχαν συγκροτήσει, τουλάχιστον από τα μέσα του περασμένου Μαρτίου, εγκληματική ομάδα που προέβαινε σε ληστείες, διαρρήξεις και κλοπές τροχοφόρων σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Σύμφωνα με τον τρόπο δράσης τους (modus operandi), τα μέλη της σπείρας, αναλαμβάνοντας συγκεκριμένους ρόλους ανά περίπτωση, επέλεγαν αρχικά τους υποψήφιους στόχους τους (σπίτια σε κοντινές μεταξύ τους αποστάσεις) και στη συνέχεια τα παρακολουθούσαν προκειμένου να εξακριβώσουν τις ώρες που έλειπαν οι ένοικοί τους.

Στη συνέχεια, συνήθως βραδινές ώρες, έμπαιναν στα εν λόγω σπίτια και έκλεβαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και τιμαλφή.

Σε πολλές περιπτώσεις αφαιρούσαν τα κλειδιά των ΙΧΕ ή ΙΧΦ οχημάτων των θυμάτων τους, με τα οποία διέφευγαν.

Εκτιμάται ότι η συνολική λεία που αποκόμισαν οι δράστες από την παράνομη δράση τους υπερβαίνει σε χρηματική αξία τις 150.000 ευρώ.

Ειδικότερα, τα μέλη της εγκληματικής σπείρας ενέχονται το χρονικό διάστημα από 15-03-2015 έως 30-04-2015 στη διάπραξη τουλάχιστον δύο ληστειών σε σπίτια και 47 κλοπών και αποπειρών κλοπών σε οικίες και καταστήματα.

Πιο αναλυτικά:

32 περιπτώσεις σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και συγκεκριμένα:

• Ληστεία σε οικία ζευγαριού στη Θήβα Βοιωτίας.
• Έντεκα κλοπές και οκτώ απόπειρες κλοπών στα Άσπρα Σπίτια Διστόμου Βοιωτίας.
• Μία κλοπή και μία απόπειρα κλοπής στην Αντίκυρα Βοιωτίας.
• Μία κλοπή στην Ξηρονομή Βοιωτίας.
• Επτά κλοπές στη Δεσφοίνα Φωκίδας.
• Δύο απόπειρες κλοπών στο Αλιβέρι Ευβοίας.

17 περιπτώσεις σε περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου και συγκεκριμένα:

• Ληστεία σε οικία στη Δάρδιζα Ερμιόνης Αργολίδας.
• Τρεις κλοπές στο Πόρτο Χέλι Αργολίδας.
• Τρεις κλοπές στην Κοιλάδα Αργολίδας.
• Δύο κλοπές στα Δίδυμα Αργολίδας.
• Μία κλοπή στη Δάρδιζα Ερμιόνης Αργολίδας.
• Μία κλοπή στο Βέλος Κορινθίας.
• Τέσσερις κλοπές και δύο απόπειρες κλοπών στο Άστρος Αρκαδίας.

Σε έντεκα από τις ανωτέρω περιπτώσεις αφαίρεσαν επιπλέον και τα αυτοκίνητα των θυμάτων.
Η έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι συνεργοί του 26χρονου και να διερευνηθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας της σπείρας.



Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ