Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Ανοιχτά αύριο τα μαγαζιά -Το ωράριο μέχρι την Πρωτοχρονιά

Ανοιχτά θα είναι αύριο 27 Δεκεμβρίου, τελευταία Κυριακή του χρόνου, τα εμπορικά καταστήματα, στο πλαίσιο του εορταστικού ωραρίου.
Τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 11 το πρωί και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα, ενώ τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοιχτά έως τις 8 το βράδυ. Από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, το ωράριο των καταστημάτων διαμορφώνεται ως εξής:
Δευτέρα 28.12 από 09.00 έως 21.00
Τρίτη 29.12 από 09.00 έως 21.00
Τετάρτη 30.12 από 09.00 έως 21.00
Πέμπτη 31.12 από 09.00 έως 18.00
Παρασκευή 01.01.2016 ΑΡΓΙΑ
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλή Χρονιά απο τον Α.Ο Μαυροματίου

Ο Αθλητικός Όμιλος Μαυροματίου σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά!


Υγεία και ευτυχία σε όλους!
Διαβάστε Περισσότερα »

Την Τρίτη το βοήθημα των 1.000 ευρώ σε πολύτεκνες αγρότισσες του ΟΓΑ


Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου θα καταβληθεί το χρηματικό βοήθημα ύψους 1.000 ευρώ σε 839 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες ασφαλισμένες στον ΟΓΑ, που δήλωσαν συμμετοχή στο Πρόγραμμα Παροχής Χρηματικών Βοηθημάτων σε 1.500 πολύτεκνες αγρότισσες μητέρες, του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας (ΛΑΕ) του ΟΓΑ.

Το Πρόγραμμα απευθυνόταν σε αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες ασφαλισμένες στον Κλάδο Κύριας Ασφάλισης, ασφαλιστικά ενήμερες ή συνταξιούχους του ΟΓΑ, που έχουν γεννήσει τουλάχιστον τέσσερα τέκνα, τα οποία είναι άγαμα, ηλικίας μέχρι 18 ετών ή μέχρι 24 ετών εφόσον σπουδάζουν στην Ελλάδα στην ανώτατη ή ανώτερη εκπαίδευση ή σε ινστιτούτα επαγγελματικής κατάρτισης (ΙΕΚ) ή είναι ανίκανα για εργασία σε ποσοστό 67% και άνω, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Η Διοίκηση του ΟΓΑ επισημαίνει ότι και οι 839 αγρότισσες πολύτεκνες μητέρες που υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής στο εν λόγω πρόγραμμα, θα λάβουν από τον ΟΓΑ το χρηματικό βοήθημα των 1000 ευρώ, διότι οι αιτήσεις συμμετοχής δεν ξεπέρασαν τις 1.500.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΓΑ (www.oga.gr) (Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ΟΓΑ/ Αγροτική Εστία / Κληρωθέντες Δικαιούχοι Προγραμμάτων Αγροτικής Εστίας) ή να επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα 213-1519233, 213-1519310 του Κλάδου Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρότυπη Μονάδα Επεξεργασίας Υαλοπινάκων στην Αλίαρτο


Καλώς ήλθατε στον κόσμο του γυαλιού, που αναπτύσσεται και αλλάζει συνεχώς. Το γυαλί μπαίνει ολοένα και περισσότερο στη ζωή μας, προσδίδοντας διαφάνεια και κομψότητα, προστασία και μόνωση, αντοχή και αισθητική. 'Οποια κι αν είναι η ανάγκη ή η επιθυμία σας, δομική, αρχιτεκτονική ή διακοσμητική, σε μας θα βρείτε όλες τις λύσεις και ό,τι καινούριο υπάρχει στο χώρο των εφαρμογών, των εξαρτημάτων και των τεχνολογιών.
 Η εταιρεία μας παρέχει: Επεξεργασία Υαλοπινάκων - Κατασκευή και τοποθέτηση θερμομονωτικών υλικών - Βιτρίνες - Διπλά τζάμια - Καθρέπτες - Ντουζιέρες - Vitro - Ειδικές κατασκευές(στέγαστρα, φυσαρμόνικες, αυτόματες πόρτες) - Μεγάλη ποικιλία γυαλιών φθορίου(ντουλάπια κουζίνας) - Λακαριστά γυαλιά σε όλους τους χρωματισμούς(εσωτερικές πόρτες, κουζίνα) 
Η εταιρεία Καρδαμπίκης βρίσκεται κοντά σας από το 1983 και σαν Καρδαμπίκης και Υιός από το 2000. Με την πολύχρονη πείρα της και το εξειδικευμένο προσωπικό της σας υπόσχεται ότι θα σας προσφέρει ποιότητα και ασφάλεια σε ότι ζητήσετε. Άλλωστε από τις αρχές του 2007 η εταιρεία μας λειτουργεί σύμφωνα με τους κανόνες που διατάζει η ευρωπαϊκή ένωση(Ε.Ε)και είναι εγγεγραμμένη στον σύλλογο Πειραιώς έτσι ώστε όλες οι υπηρεσίες που σας προσφέρονται να είναι πιστοποιημένες και πάνω απ όλα ασφαλείς για εσάς.

ΚΑΡΔΑΜΠΙΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε.Β.Ε
Τηλ.22680-23131 fax22680-23850-κιν.6979552013-14. 
email ckarda@windowslive.com
Σε  λίγες μερες θα λειτουργήσει κορνιζάδικο στο χώρο μας.Πλαίσια κορνίζες ξύλινα, ακριβώς στις διαστάσεις που επιθυμείτε, καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη σας.
ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ 10 ΧΙΛ ΦΥΣΑΡΜΟΝΙΚΑ
Διαβάστε Περισσότερα »

Κατασκευή Ψυκτικών Θαλάμων- Βιομηχανική Ψύξη- BIOFREEZER -Καραστάμος στην Αλίαρτο



BIOFREEZER
ΤΕΧΝΙΚΗ – ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ  

     Η  BIOFREEZER    είναι  μια  από  τις  ταχύτερα  αναπτυσσόμενες  εταιρείες  του  χώρου  της.  Με περισσότερο από εικοσιπέντε  χρόνια   εμπειρίας ,έχει καταφέρει να εδραιωθεί στον τομέα της βιομηχανικής ψύξης – κλιματισμού.
     Αναλαμβάνουμε  να  κατασκευάσουμε ψυκτικούς θαλάμους,
συντηρήσεως/καταψύξεως, ταχείας ψύξεως(τούνελ), ελεγχόμενης ατμόσφαιρας και προβλάστησης. (από  πάνελ  πολυουρεθάνης,  όλων  των  διαστάσεων),  Επίσης, χώρους επεξεργασίας τροφίμων, εργαστήρια  ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας. Εγκατάσταση μηχανοστασίων  με  μονάδες παραλληλισμού.
Αναλαμβάνει κάθε είδους μελέτη και κατασκευή ψυκτικών θαλάμων.
Θαλάμους κατάλληλους για ζωικές τροφές
(κρέας, ψάρια, γάλα, τυροκομικά, αυγά),
φρούτα (μήλα, αχλάδια, πορτοκάλια, λεμόνια, κάστανα),
λαχανικά (πατάτες, κρεμμύδια, καρότα, πιπεριές, σέλινο),
άνθη και διάφορα άλλα όπως φάρμακα, σπόροι, είδη ζαχαροπλαστικής, προϊόντα ομορφιάς, μανιτάρια κ.α..
Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε τεχνικές υπηρεσίες,


ποιοτικές και άμεσες.

«Η εταιρία BIOFREEZER αναλαμβάνει την μακροχρόνια παρακολούθηση και συντήρηση ψυκτικών θαλάμων με κρεμμύδια, πατάτες, καρότα και λοιπά ευπαθή προϊόντα. Σίγουρες και αξιόπιστες λύσεις.»
          Με ένα πλήρως ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και  ιδιόκτητες  εγκαταστάσεις  400 τ.μ. εφαρμόζουμε ότι εξελιγμένο παρέχει η αγορά των ψυκτικών.
     Η BIOFREEZER, έχει να προσφέρει, εφαρμογές παρακολούθησης μακροχρόνιας συντήρησης αγροτικών προϊόντων (κρεμμύδια – πατάτες –μήλα – πορτοκάλια - ρόδια), σε βιομηχανικά ψυγεία συντήρησης.
Σίγουρες, Αξιόπιστες και Οικονομικές  λύσεις
για όλες τις ψυκτικές εγκαταστάσεις.

Έδρα:    2ο Χλμ. Π.Ε.Ο. ΑΛΙΑΡΤΟΥ – ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΤΗΛ.: 22680-29431 , FAX: 22680-24121 Κινητό: 6944 698430                    E-mail: info@biofreezer.gr      Web site: www.biofreezer.gr



BIOFREEZER ΚΑΡΑΣΤΑΜΟΣ  Π.  ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΕΧΝΙΚΗ - ΕΜΠΟΡΙΚΗ  ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ  ΨΥΚΤΙΚΩΝ  ΘΑΛΑΜΩΝ
Β  Ι  Ο  Μ  Η  Χ  Α  Ν  Ι  Κ  Η    Ψ  Υ  Ξ  Η
Κ Λ Ι Μ Α Τ Ι Σ Μ Ο Σ



www.biofreezer.gr        email:info@biofreezer.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σταυροδρόμι θεών, ηρώων και χρησμών η Βοιωτία


Αναμφίβολα τη χαρακτηρίζει η πλούσια Ιστορία, όπου αντικατοπτρίζεται ολόκληρη η εξέλιξη της Ελλάδας κι αυτό γιατί τόσο η γεωγραφική της θέση όσο και η πολυμορφία του φυσικού περιβάλλοντος διαμορφώνουν μια εικόνα συνέχειας του χθες, του σήμερα και του αύριο», αναφέρει η αντιπεριφερειάρχης κ. Φανή Παπαθωμά για την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας.
«Λιβαδειά, Αράχοβα, Δίστομο, Κωπαΐδα, Υλίκη, αρχαία Θήβα, Οιδίποδας, Νύμφες... Λέξεις και έννοιες που συνειρμικά μας έρχονται στον νου όταν ακούμε το όνομα της Βοιωτίας. Μια περιφερειακή ενότητα της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας με έντονη δραστηριότητα στον πρωτογενή, δευτερογενή και τριτογενή τομέα ανάπτυξης της χώρας.
Η ΠΕ Βοιωτίας έχει τις δυνατότητες να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις της εποχής μας και να δημιουργήσει τις συνθήκες για την παραμονή των παιδιών της στον τόπο τους. Στοχεύουμε στην αξιοποίηση της πρωτογενούς παραγωγής και στην ανάδειξη ενός σύγχρονου και ποιοτικού αγροδιατροφικού μοντέλου.
Στοχεύουμε στην επανεκκίνηση του δευτερογενούς τομέα ανάπτυξης με παράλληλη περιβαλλοντική αναβάθμιση της περιοχής Οινοφύτων - Σχηματαρίου, στη λεκάνη του Ασωπού. Στοχεύουμε στην προώθηση του τουριστικού προϊόντος με την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων στη Βοιωτία, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα πολιτιστικών Διαδρομών του Διαζώματος -Αρχαίο θέατρο Τανάγρας, Καβείριο, Κοιλάδα Μουσών, Χαιρώνεια και Ορχομενός- καθώς και στην προβολή του ανακαινισμένου μουσείου της Θήβας.
ethnos.gr
Στοχεύουμε στο κομμάτι του θρησκευτικού τουρισμού, με την προβολή της Μονής του Οσίου Λουκά («Αγια-Σοφιά» της Ρούμελης, παγκόσμιο μνημείο της Χριστιανοσύνης, προστατευόμενο από την UNESCO), της Παναγίας της Σκριπού στον Ορχομενό κ.ά., όπως και στο κομμάτι του εναλλακτικού τουρισμού (Χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, Μονοπάτια Ελικώνα, Διαδρομές Βοιωτικού Κηφισού). Αυτή είναι η ταυτότητά μας. Αγαπάμε τον τόπο μας και τον προβάλλουμε», καταλήγει η κ. Παπαθωμά.
Διαβάστε Περισσότερα »

Η... άνοιξη φεύγει, έρχονται τα χιόνια! - Πότε θα αλλάξει το σκηνικό του καιρού

“Αγριεύει” ο καιρός – Πέφτει η θερμοκρασία μέχρι και 12 βαθμούς Κελσίου!
- Πού θα πέσουν χιόνια – Δεν αποκλείεται να δούμε νιφάδες και στην Αθήνα
- Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς, καθώς παγετός θα κάνει την εμφάνισή του σε αρκετά σημεία της χώρας

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός το Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα ανατολικά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τους οδηγούς, καθώς τη νύχτα και νωρίς το πρωί παγετός θα κάνει την εμφάνισή του στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Το σκηνικό του καιρού αναμένεται να αλλάξει από την Τετάρτη. Προβλέπεται σημαντική πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα, όπου το θερμόμετρο θα πέσει μέχρι και 12 βαθμούς Κελσίου!

Αναμένονται χιόνια στα ορεινά, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε τις πρώτες νιφάδες και στην Αθήνα!



ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στη Χαλκιδική.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος, λίγες τοπικές νεφώσεις στα νότια. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 1 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις οι οποίες στην Ανατολική Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια θα είναι κατά τόπους αυξημένες και ενδέχεται να σημειωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στην Βόρεια Εύβοια και τις Σποράδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα νότια. Ασθενείς τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι 5 με 6 και τοπικά στις Κυκλάδες 7 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις στα βόρεια.
ΑΝΕΜΟΙ: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 έβς 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά.
ΑΝΕΜΟΙ: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 και το πρωί τοπικά 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

"Αγριεύει" ο καιρός
Τετάρτη και Πέμπτη αναμένεται να αλλάξει το σκηνικό του καιρού. Αναμένεται σημαντική πτώση της θερμοκρασία, νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Από το απόγευμα της Τετάρτης αναμένονται χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ορεινά και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.

ΑΝΕΜΟΙ: Θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Σε πτώση στα κεντρικά και βόρεια και την Πέμπτη σε ολόκληρη τη χώρα.
newsit.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ