Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

To Permissospress στον "Μύλο των Ξωτικών" ΦΩΤΟ

Το Permisospress στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της χώρας μας,δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί!!!

 Ο «Μύλος των Ξωτικών» ακολούθησε με επιτυχία τα χνάρια της  «Ονειρούπολης της Δράμας». Έτσι τον Δεκέμβρη του 2011, ο ιστορικός Μύλος Ματσόπουλου, εξαιρετικά αναπλασμένος, άνοιξε τις πύλες του και έκτοτε αποτελεί κάθε χρόνο  και για όλη την περίοδο των γιορτών το σπίτι των ονείρων, του κεφιού και της χαράς μικρών και μεγάλων, όχι μόνον για την πόλη και την περιοχή των Τρικάλων αλλά και για εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες από παντού.Με το μαγικό όνομα «Μύλος των Ξωτικών» και περιτριγυρισμένα από χειμερινά spots τα Τρίκαλα διεκδικούν τον ρόλο της χριστουγεννιάτικης εγχώριας Disneyland. Δεν είναι μόνο τα χίλια-δυο ευφάνταστα spots, αλλά και ένα καλοπροαίρετο background που φτιάχνει ατμόσφαιρα στην πόλη. Ακόμα και ο καιρός συναινεί στο κατάλληλο mood για να αισθανθείς καλά-καλά το παραμυθένιο κλίμα. Περνώντας από το Κάστρο των Ιπποτών στο Μαγεμένο Δάσος είναι αδύνατον να μην ευχηθείς να »μικρύνεις» – έστω και με ένα ταχυδακτυλουργικό τρικ από αυτά που θα δεις- για να τρυπώσεις μέσα και να διασκεδάσεις με την ησυχία σου.
Ο Μύλος των Ξωτικών, το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο, λειτουργεί από τις 27 Νοεμβρίου 2015 μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2016, καθημερινά 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ.
Το πάρκο Ματσοπούλου -πλέον διάσημο και ως Μύλος των Ξωτικών- φωτίζει από μακριά σαν χριστουγεννιάτικος φάρος.

 





 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ



Διαβάστε Περισσότερα »

Τι φάγαμε το 2015 και η ατζέντα της διατροφής για το νέο έτος

Είθισται, στα τέλη κάθε έτους, να μονοπωλούν το Διαδίκτυο αλλά και τον τύπο γενικότερα, προβλέψεις για όσα θα συμβούν μέσα στον νέο χρόνο. Με δεδομένο πως η ισορροπημένη διατροφή είναι το θεμέλιο της καλής υγείας, οι διατροφικές τάσεις που επικράτησαν τη χρονιά που έφυγε, λειτουργούν ως διατροφική κληρονομιά του 2016.

Με το σκεπτικό ότι «δεν μπορεί κάποιος να σκεφτεί καλά, να αγαπήσει καλά και να κοιμηθεί καλά, αν δεν έχει φάει καλά», τα νέα διατροφικά trends υπακούουν σε κάποιες βασικές συμβουλές διατροφής. Κοινό χαρακτηριστικό των διατροφικών τάσεων, που κυριάρχησαν το 2015 στο τραπέζι μας και οι ειδικοί μας προτείνουν να βάλουμε στη διατροφή μας και το νέο έτος, είναι η υψηλή θρεπτική αξία, καθώς είναι τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, συνδυάζουν καλά λιπαρά και πρωτεΐνες φυτικής προέλευσης, σύνθετους υδατάνθρακες και φυτικές ίνες.

Ας τα δούμε αναλυτικά και ας τα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας:

Γιαούρτι το ελληνικόν
Πρώτο μεταξύ αυτών το ελληνικό γιαούρτι, το οποίο μπορεί στην Ελλάδα να μην παραπέμπει σε κάποια διατροφική επανάσταση, αλλά διεθνώς τείνει να γίνει μόδα. Ειδικά στην αγορά της Αμερικής το στραγγιστό γιαούρτι κάνει θραύση, γεγονός που επιβεβαιώθηκε και το 2015, κατακτώντας μία μόνιμη θέση ακόμη και στα δείπνα των επίσημων προσκεκλημένων του Λευκού Οίκου.

Ξηροί καρποί οι διαχρονικοί
Οι ξηροί καρποί αποτελούν διαχρονικό διατροφικό trend, κυρίως τα τελευταία χρόνια. Το 2015 οι ξηροί καρποί είχαν την τιμητική τους στην Ελλάδα με τα καταστήματα εμπορίας καρπών και σπόρων να ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια. Πέρα από τα κλασικά ανάλατα αμύγδαλα και καρύδια, τα φιστίκια και οι σπόροι chia ήταν τα new entries του 2015 και θα παραμείνουν πρωταγωνιστές της υγιεινής διατροφής και το 2016. Στα παραδοσιακά προϊόντα ξηρών καρπών και σπόρων προσθέστε κάποια νέα ανερχόμενα και πολλά υποσχόμενα, όπως λιναρόσπορο, ηλιόσπορο, κολοκυθόσπορο, κάσιους, και φτιάξτε τον δικό σας διατροφικό χάρτη για τη νέα χρονιά.

Γλυκαντικά χωρίς θερμίδες: ισχυρότερη η τάση στο 2016
Με τον σύγχρονο άνθρωπο να προσπαθεί να λύσει τον γρίφο «ναι στα γλυκά όχι στις έξτρα θερμίδες», νέα και παλιά ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά απασχόλησαν τη διατροφή μας το 2015 και θα κυριαρχήσουν στο διατροφικό μας μέλλον το 2016. Σουκραλόζη, ασπαρτάμη, σακχαρίνη, στέβια, αλλά και νέα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά, όπως η θαυματίνη και η αλλουλόζη, που ήδη έχουν πάρει το «OK» για κυκλοφορία, υπόσχονται ένα γλυκό και λιγότερο θερμιδοβόρο μέλλον.

Τα όσπρια της μόδας
Δεν υπάρχει γκουρμέ ή λιγότερο fancy εστιατόριο που να μην έχει βάλει στο μενού του μια trendy συνταγή με βάση τα όσπρια. Ο παραδοσιακός θησαυρός της ελληνικής γης είχε και το 2015 την τιμητική του, με τις προβλέψεις για τη νέα χρονιά να του αποδίδουν μια εξίσου περίοπτη θέση στο τραπέζι μας. Πλούσια σε πρωτεΐνες και ικανά να αντικαταστήσουν το κόκκινο κρέας ώστε να περιοριστεί στη διατροφή μας, είναι ιδανικά για τους vegetarian, αλλά και για όλους μας ώστε να αυξήσουμε τις φυτικές ίνες για την καλή υγεία του εντέρου μας.

Τραχανάς ο μέγας
Τα αμυλούχα τρόφιμα και τα δημητριακά έχουν γίνει το απόλυτο must της κουζίνας τα τελευταία χρόνια. Κινόα, κεχρί και φαγόπυρο εκτοπίζουν σιγά σιγά παραδοσιακά συνοδευτικά όπως το ρύζι. Η Ελλάδα μαγειρεύει με τα δικά της τοπικά προϊόντα, όπως ο τραχανάς και το πλιγούρι, που αποτελούν τη ναυαρχίδα των ελληνικών αμυλούχων τροφίμων.
onmed.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεύκτρων κόβει την βασιλόπιτα

ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΛΕΥΚΤΡΩΝ


Το Δ.Σ. του Εκπολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Λεύκτρων σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Λεύκτρων την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016 στις 18:00. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.



Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές απο την Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς


Διαβάστε Περισσότερα »

Ευχές απο την Τ.Κ. Πλαταιών


Διαβάστε Περισσότερα »

Πάνω από 1.420 συμπολίτες μας έχει σώσει από την αυτοκτονία η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Οι άντρες του σώματος ερευνούν νυχθημερόν το διαδίκτυο και επεμβαίνουν όπου χρειάζεται
Περισσότερους από 1.420 συμπολίτες μας έχει σώσει από την αυτοκτονία η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Πρόκειται για αναρτήσεις σε κοινωνικά δίκτυα ή άλλης μορφής «αναγγελίες» που κάνουν χρήστες του Διαδικτύου που έχουν πρόθεση να θέσουν τέλος στη ζωή τους. Τα περιστατικά διερευνώνται με διεξοδική μέθοδο από τα στελέχη της υπηρεσίας, που επανειλημμένως έχουν σώσει συμπολίτες μας πριν από το μοιραίο διάβημα.

Μόνο το 2015 οι άντρες του σώματος ερεύνησαν 308 περιπτώσεις αναγγελίας πρόθεσης αυτοκτονίας.
Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, «μόλις στο Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος “Cyber Alert” διαπιστωθεί ανάρτηση ή περιέλθει πληροφορία σχετικά με αναγγελία πρόθεσης αυτοκτονίας μέσω του Διαδικτύου ή λοιπών Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών, ακολουθεί ενδελεχής διαδικτυακή - αστυνομική έρευνα, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αλληλογραφία με τις εμπλεκόμενες ιστοσελίδες και τις εταιρείες παροχής τηλεπικοινωνιών & υπηρεσιών Διαδικτύου, με σκοπό τον προσδιορισμό της ταυτότητας του υπό κίνδυνο ατόμου και την ενημέρωση του τοπικού αστυνομικού τμήματος, ώστε να διασφαλιστεί η σωματική του ακεραιότητα και ακολούθως να του παρασχεθεί κατάλληλη υποστήριξη».

Υπενθυμίζεται ότι για ανάλογα περιστατικά, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλεφωνικά: 11188
Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smartphones): CYBERΚΙD
Διαβάστε Περισσότερα »

Χωρίς οπαδούς στη Λιβαδειά ο Ατρόμητος

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας

Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, κατά την διεξαγωγή του αγώνα ποδοσφαίρου την Κυριακή                   03-01-2016 και ώρα 17:15, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, περιόδου 2015 – 2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Θανατηφόρο τροχαίο στην Ερέτρια Ευβοίας

                                


Σήμερα (01-01-2016) πρωινές ώρες, στην 20,5η χ/θ της εθνικής οδού Χαλκίδας – Λεπούρων, στην Ερέτρια Ευβοίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος ημεδαπός, εξετράπη αριστερά της πορείας του, προσέκρουσε σε πέτρινη περίφραξη και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλή Χρονιά με υγεία! Χαρούμενο και ευτυχισμένο το 2016


Το  Permissos Press  εύχεται σε όλους το 2016 να είναι όπως πρέπει: Ειρηνικό, Ευτυχές, Ανθρώπινο.

Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμη οι λέξεις...

Διαβάστε Περισσότερα »

Πωλείται κατοικία στις Θεσπιές Βοιωτίας


Πωλείται κατοικία στις Θεσπιές με δυο υπνοδωμάτια,σαλόνι,κουζίνα,μπάνιο,χωλ,καλοριφέρ και με υπόγειο.Τιμή συζητήσιμη.
Τηλ.επικοινωνίας 6977453428-22620-27145



Διαβάστε Περισσότερα »

Ποδαρικό με φόρους το 2016. Τι αλλάζει ήδη από 1/1 και τι πληρώνουμε

"Καυτός" φορολογικά ο μήνας Ιανουάριος για όλους τους πολίτες. Όλες οι αλλαγές που πρέπει να γνωρίζετε. Επιβάλλεται ειδικός φόρος στο κρασί και τέλος ανά στήλη στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Διαβάστε τι θα ακολουθήσει

«Ποδαρικό» με φόρους για τους Έλληνες κάνει το 2016, με τα δύσκολα να ξεκινούν από την πρώτη κιόλας ημέρα της νέας χρονιάς.
Από σήμερα 1η Ιανουαρίου επιβάλλεται ειδικός φόρος κατανάλωσης 20 λεπτά (0,20 ευρώ) το λίτρο στο κρασί, αλλά και το ειδικό τέλος των 5 λεπτών (0,05 ευρώ) ανά στήλη στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ.
AdTech Ad
Η σχετική Εγκύκλιος της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων δημοσιεύθηκε ήδη στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.
Με αυτήν, ενεργοποιείται από σήμερα 1η Ιανουαρίου 2016 η επιβολή τέλους 5 λεπτών του ευρώ ανά στήλη σε κάθε τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ και η επιβολή ειδικού φόρου κατανάλωσης 20 λεπτών ανά λίτρο στο κρασί.
«Καυτός» από φορολογικής πλευράς θα είναι ωστόσο ολόκληρος ο Ιανουάριος, καθώς μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους προβλέπεται και η κατάθεση στη Βουλή του νομοσχεδίου για την οικειοθελή αποκάλυψη και νομιμοποίηση κρυφών εισοδημάτων.
Για την ώρα, οι διατάξεις βρίσκονται σε φάση διαβούλευσης με τους δανειστές. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, το πιο πιθανό σενάριο προβλέπει υπολογισμό του φόρου για τη νομιμοποίηση κρυφών εισοδημάτων με βάση τη φορολογική κλίμακα του εισοδήματος των φυσικών προσώπων του έτους κατά το οποίο αποκτήθηκαν τα κεφάλαια.
Μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου αναμένονται και οι διατάξεις για τη δημιουργία του νέου Περιουσιολογίου.
Ας μην ξεχνάμε όμως και την πληρωμή της τέταρτης δόσης του ΕΝΦΙΑ 2015.
Και όλα αυτά μόνο τον Ιανουάριο…
Διαβάστε Περισσότερα »

Ολο το διαδίκτυο ψάχνει το αρκουδάκι σε αυτή τη vintage φωτογραφία

Μετά τις πολλές παραλαγές του κουίζ με το panda, έρχεται ακόμα μία, αρκετά διαφορετική. Αυτή τη φορά το κουίζ που έχει σαρώσει τις τελευταίες μέρες, έρχεται σε νέα μορφή.

Aυτή είναι η πιο δύσκολη πρόκληση που έχει γίνει μέχρι στιγμής...

Η Vintage σχολική φωτογραφία μιας γυναίκας έχει κάνει τους χρήστες του διαδικτύου να ανταγωνίζονται για να δουν πόσο γρήγορα μπορούν να βρουν το αρκουδάκι ανάμεσα στους ανθρώπους.

Η Tracy Lynn Heightchew απλά αποφάσισε να κρύψει το περιβόητο panda σε μια σχολική της φωτογραφία και την ανέβασε στο facebook.

Σίγουρα δεν περίμενε ότι η φωτογραφία της θα γινόταν viral. Δείτε τη φωτογραφία και προσπαθήστε να βρείτε το κρυμμένο αρκουδάκι.

Σας προειδοποιούμε, δεν είναι εύκολο.


Οι περισσότεροι χρήστες του διαδικτύου, έχουν πει ότι αυτό ήταν το πιο δύσκολο από τα κουίζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητες τις τελευταίες ημέρες.

Θα συμφωνήσουμε.

Δείτε παρακάτω τη λύση.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ευγενία: Αχ καλέ, εγκλωβιστήκαμε...



 Αιχμάλωτοι στην Εθνική, Αδωνις και Ευγενία.

Η Ευγενία ζει ένα δράμα. Μαζί με τον Αδωνη. Και οι δυο, λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος, εγκλωβίστηκαν στην ακινητοποιημένη  εθνική οδό Αθηνών- Θεσσαλονίκης, λόγω χιονιού, αναβάλλοντας έτσι τα...
σχέδια τους για την Πρωτοχρονιά.
 «Ταλαιπωρηθήκαμε απίστευτα. Τόσο πολύ που αναγκαστήκαμε να γυρίσουμε πίσω στην Αθήνα και να ακυρώσουμε την Πρωτοχρονιάτικη βραδιά που είχαμε κανονίσει εκτός Αθηνών», είπε η Μανωλίδου στο protothema.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κορίτσι το πρώτο παιδί του 2016 που γεννήθηκε μέσα στο πρώτο πλοίο που έφτασε στον Πειραιά..

Διπλό ποδαρικό από το "Blue Star Delos" - Έγκυος που επιβιβάστηκε από την Πάρο η πρώτη μητέρα του νέου έτους

To επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Blue Star Delos" που εκτέλεσε το προγραμματισμένο δρομολόγιο Θήρα, Νάξο και Πάρο, ήταν το πρώτο πλοίο που κατέπλευσε με την είσοδο του Νέου 'Ετους στο λιμάνι του Πειραιά.

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, με βεγγαλικά και κορναρίσματα, το πλοίο "Delos" κατέπλευσε στο λιμάνι αποβιβάζοντας 219 επιβάτες, 23 ΙΧ αυτοκίνητα, 4 φορτηγά και 2 δίκυκλα.

Στον πλοίαρχο του "Delos" και το πλήρωμά του έδωσαν ευχές ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρής Δρίτσας και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Αθανάσιος Αθανασόπουλος.

Το πλοίο όμως δεν έκανε ποδαρικό μόνο για το 2016, αφού με την είσοδο του στο πρώτο λιμάνι της χώρας, γεννήθηκε μέσα σε αυτό και το πρώτο παιδί για το 2016. Έγκυος επιβάτιδα που είχε επιβιβασθεί νωρίτερα στο λιμάνι της Πάρου, στις 00:01 με την βοήθεια του πληρώματος έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Διαβάστε Περισσότερα »

Υποχωρεί ο χιονιάς - Βελτιώνεται ο καιρός την πρώτη μέρα του χρόνου

Βελτιωμένος αναμένεται να είναι ο καιρός την Πρώτη μέρα του χρόνου ωστόσο τα προβλήματα συνεχίζονταιαυτην την ώρα στην Αττική.

Λόγω χιονόπτωσης διεκόπη η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Πεντέλη, στον δρόμο προς Νέα Μάκρη, από το 414 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, έως την διασταύρωση στην Ανατολή.

Στην παλιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας, από το 3ο χιλιόμετρο, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θήβα, τα ΙΧ αυτοκίνητα αυτοκίνητα κινούνται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες, ενώ έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία των φορτηγών.

Αλυσίδες, σύμφωνα με την Τροχαία, εξακολουθούν να είναι απαραίτητες στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ προς το καζίνο, στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στην Αγία Τριάδα Αφιδνών

Στα βόρεια και τα ανατολικά προάστια της Αττικής οι χιονοπτώσεις είναι κατά κύριο λόγο ασθενείς.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Βελτιωμένος καιρός με πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ανατολικά και τα νότια. Εξασθένηση των βορείων ανεμών στο Αιγαίο. Παγετός θα σημειωθεί νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά, ο οποίος στα βόρεια θα είναι κατά τόπους ολικός.


Μακεδονία, Θράκη
καιρός: γενικά αίθριος, νεφώσεις από το απόγευμα στα δυτικά.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από -06 εως 04 βαθμούς Κελσίου, στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: παροδικές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες από τη νύχτα βροχές στα νησιά του Ιονίου.
άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου στην Ηπειρο η ελάχιστη κατά τόπους 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Ευβοϊκοι, ανατολική Πελοπόννησος


καιρός: τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια ορεινό - ημιορεινά μέχρι το μεσημέρι.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια βόρειοι 4 με 5 μποφόρ εξασθενουντες μετά το μεσημέρι.
θερμοκρασία: από -02 έως 07 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: νεφώσεις με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές η χιονόνερο. παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 04 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια με πρόσκαιρες ασθενείς βροχές.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα βόρεια 5 με 6 και στα νότια τοπικά έως 7 μποφόρ εξασθενουντες μετά το μεσημέρι.
θερμοκρασία: από 06 έως 08 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
καιρός: τοπικές νεφώσεις με ασθενείς παροδικές χιονοπτώσεις μέχρι το μεσημέρι στα ανατολικά και τα βόρεια και βαθμιαία γενικά αίθριος.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου στα ανατολικά και τα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη
καιρός: γενικά αίθριος.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
θερμοκρασία: από -04 έως 04 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ