Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Παντελής Παντελίδης: Ντοκουμέντο από την αυτοψία - "Σμπαράλια" το αυτοκίνητο, τεράστιο σίδερο διαπέρασε τη μηχανή και το παρμπρίζ



- Σοκαριστικές οι πρώτες εικόνες από την αυτοψία που διενεργήθηκε στο μοιραίο όχημα που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης

- Συγκίνηση για τον χαμό του πασίγνωστου τραγουδιστή σε τροχαίο δυστύχημα
- Ενδεικτικό του πως έγινε το αυτοκίνητο ήταν το γεγονός ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν 1 ώρα για να τον απεγκλωβίσουν
- Μαζί του βρίσκονταν δύο γυναίκες, η μια έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά
- Το Σάββατο η κηδεία του - Όλο το χρονικό της τραγωδίας


Έφτανε μόλις μία στιγμή για να χαθεί μια ζωή. Ο Παντελής Παντελίδης, ο οποίος μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να σημειώσει πρωτοφανή επιτυχία με τα τραγούδια που ο ίδιος έγραφε, πέθανε το πρωί της Πέμπτης, μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε δρόμο που βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στην οικογένεια και τους χιλιάδες θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, ο οποίος σύμφωνα με πληφορορίες φορούσε ζώνη ασφαλείας, ωστόσο τα ακριβή αίτια του τραγικού δυστυχήματος θα εξακριβωθούν τις επόμενες ώρες, μετά και τη νεκροψία που θα γίνει από τους ιατροδικαστές...

Την ίδια ώρα, στο μοιραίο όχημα επέβαιναν και δύο γυναίκες. Οι κοπέλες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση της μίας εξ' αυτών είναι ιδιαίτερα κρίσιμη...


Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έμοιαζε απίθανο οι γιατροί να καταφέρουν να κρατήσουν στην ζωή τον Παντελή Παντελίδη. Οι εικόνες που μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο E tv, είναι ενδεικτικές της τραγωδίας.
Η κάμερα της εκπομπής βρέθηκε στη μάντρα όπου έγινε η αυτοψία από τους εμπειρογνώμονες της Ελληνικής Αστυνομίας, με το πλάνο να είναι πραγματικά σοκαριστικό.

Ένα τεράστιο σίδερο έχει κυριολεκτικά τρυπήσει το αυτοκίνητο του γνωστού τραγουδιστή. Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως επρόκειτο για ένα ιδιαίτερα ογκώδες, πολυτελές και κατά προέκταση ασφαλές αυτοκίνητο.

Έτσι, το να βλέπει κανείς το τεράστιο αυτό σίδερο να έχει διαπεράσει τη μηχανή, το καπό και το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, είναι ενδεικτικό του ότι η σύγκρουση ήταν πραγματικά ισχυρότατη...

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η μία από τις δύο ατσάλινες βέργες είναι αυτή που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη. Χαρακτηριστικό του δράματος είναι πως και μία δεύτερη βέργα είχε "καρφωθεί" στο μοιραίο όχημα, την οποία οι πυροσβέστες έκοψαν με αλυσοπρίονο κατά τον απεγκλωβισμό του γνωστού καλλιτέχνη.
Φωτό από Live NewsΦωτό από Live News


Το χρονικό της τραγωδίας

Λίγο μετά τις 8 το πρωί της Πέμπτης και ενώ επέστρεφε σπίτι του μετά από διασκέδαση, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης ξέφυγε από την πορεία του σε δρόμο κοντά στην λεωφόρο Βουλιαγμένης και ανατράπηκε. Μαζί του δυο νέα κορίτσια που τραυματίσθηκαν, η μια από τις δυο σοβαρά.

Οι εικόνες από το σημείο της τραγωδίας είναι πραγματικά σοκαριστικές. Το τζιπ το οποίο οδηγούσε και ήταν δανεικό, καρφώθηκε με τον ουρανό στις προστατευτικές μπάρες. Δυστυχώς ο γνωστός καλλιτέχνης σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο, υπέστη πολύ σοβαρά και πολλά τραύματα στο κεφάλι, ήταν αδύνατο για τους γιατρούς να τον σώσουν. Η σύγκρουση, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr από την τροχαία, ήταν τόσο σφοδρη που οι μπάρες μπήκαν μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου και τραυμάτισαν βαρύτατα τον 33χρονο τραγουδιστή. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου μια ώρα για να τον απεγκλωβίσει. Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες μετέφεραν άμεσα τον Παντελή Παντελίδη στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εκτός από τον καλλιτεχνικό κόσμο, τους συνεργάτες του και τους θαυμαστές του, που έσπευσαν στο Ασκληπιείο Βούλας αλλά και στο σημείο που έγινε το τροχαίο δυστύχημα, κανείς δεν ήξερε πως να το πει στην μητέρα του και στον πατέρα του. Κάποιος όμως έπρεπε να κάνει το βαρύ έργο της αναγνώρισης. Οι γονείς του Παντελή Παντελίδη έφτασαν στο νοσοκομείο με ραγισμένη την καρδιά και η κραυγή της μάνας του που φώναζε «Αχ ο Παντελής μου, αχ το παιδί μου» ακόμα αντηχεί στ' αυτιά όσων βρίσκονταν εκεί. Τώρα περιμένει να μάθει πως έγινε το κακό αλλά λίγη σημασία έχει αφού δεν θα ξανασφίξει το παιδί της στην αγκαλιά της. Σήμερα τον έχασε για πάντα και αύριο θα τον αποχαιρετήσει.


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΕΚΑΒ

Είναι ο άνθρωπος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Ο άνθρωπος που πρώτος είδε τον Παντελή Παντελίδη βαριά τραυματισμένο και τις δυο γυναίκες μέσα στο αυτοκίνητο που έγινε τάφος για τον γνωστό τραγουδιστή. «Μόλις παρκάρω το ΙΧ ακούω έναν θόρυβο. Βγαίνω και βλέπω ένα αυτοκίνητο να έχει τουμπάρει απέναντι στον δρόμο που είναι ανενεργός και βγαίνει από το ανατολικό αεροδρόμιο. Αμέσως πήρα το ΕΚΑΒ και την Πυροσβεστική γιατί φοβόμουν ότι θα πέσει από τις μπάρες στον δρόμο. Ήταν μια κοπέλα μέσα και ήταν χτυπημένοι οι άνθρωποι και αναγνώρισα τον γνωστό τραγουδιστή».

newsit.gr








Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ