Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Τροχαίο με τραυματισμούς στην Αλίαρτο-ΦΩΤΟ

Στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς μεταφέρθηκαν η οδηγός και η συνοδηγός που τραυματίστηκαν  όταν το όχημα τους, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6.00 σήμερα το απόγευμα, στη Λεωφόρο Αθηνών στην Αλίαρτο.Σύμφωνα με πληροφορίες του Permisospress. οι δυο γυναίκες νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς με μικροτραυματισμούς.

Προανάκριση διενεργείται από την Τροχαία Λιβαδειάς.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης



Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ 2016


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΣΔΕ 2016

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ από το 2014 είναι μοναδικός φορέας ΟΣΔΕ Α+Β βαθμού.Τα δυο αυτά χρόνια, έχει οργανώσει και υποβάλλει σε σύνολο: 13725 δηλώσεις ΟΣΔΕ, με έδρα την επαρχία  Λιβαδειάς και με ποσοστό επιτυχίας 98,6 %.

Το επιστημονικό του προσωπικό , διαθέτει την μεγαλύτερη εμπειρία στην υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ , έχει τις γνώσεις και την καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή ,έτσι ώστε ο Αγρότης να εξασφαλίζει την πληρωμή των επιδοτήσεών του στον απολυτό βαθμό.

Κατά την προετοιμασία του ΟΣΔΕ 2015, ενημέρωσε άμεσα τους παραγωγούς με ημερίδες και συναντήσεις σε όλα τα χωριά, για τους όρους και την κρισιμότητα της νέας ΚΑΠ.  Το αποτέλεσμα ;

Οι 6315 Αγρότες που υπέβαλαν την δήλωση τους το 2015 στον ΑΙΧΜΕΑ, εξασφάλισαν με απολυτή επιτυχία την λήψη των δικαιωμάτων τους για την πενταετία  2015 -2019.

Η υποβολή της δήλωσης ΟΣΔΕ 2016 , θα πραγματοποιηθεί, ύστερα από παρατεταμένη καθυστέρηση, σε περιορισμένο χρονικό διάστημα σε σχέση με άλλες χρονιές. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός ΑΙΧΜΕΑΣ , με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει όλους τους Αγρότες της επαρχίας Λιβαδειάς , να προσέλθουν με το εκκαθαριστικό φορολογικού έτους 2014 στα γραφεία του συνεταιρισμού , Σοφοκλέους 16 Λιβαδειά ( κάτω από τον ΟΤΕ) για να ενημερωθούν και να προετοιμαστούν σωστά και υπεύθυνα για την έγκυρη υποβολή της δήλωσής τους .

Με εκτίμηση

Α.Σ. ΑΙΧΜΕΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Γάμος αλά Ελληνικά 2 και Kungfu Panda 3 στον Κινηματογράφο Θήβας

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Από την Πέμπτη 7 Απριλίου έως την Τετάρτη 13 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Χειμερινό κινηματογράφο θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «Kung Fu Panta 3»



 Ώρα Προβολής: 18:30

Σκηνοθεσία: Alessandro Carloni, Jennifer Yuh
Σενάριο: Jonathan Aibel, Glenn Berger
Είδος ταινίας: Animation-μεταγλωττισμένο
Διάρκεια: 95΄

Υπόθεση:
Όταν ο για χρόνια χαμένος πατέρας του Πο ξαφνικά επανεμφανίζεται, οι δυο τους ταξιδεύουν σε έναν μυστικό παράδεισο όπου κατοικούν πάντα, για να συναντήσουν δεκάδες ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες.
Όμως, όταν ο υπερφυσικός κακός Κάι αρχίζει να σαρώνει την Κίνα νικώντας όλους τους πολεμιστές κουνγκ-φου, ο Πο πρέπει να κάνει το αδύνατο – να εκπαιδεύσει όλους τους αδέξιους και αραχτούς συντρόφους του για να γίνουν η απόλυτη συμμορία Kung Fu Panda!


Από την Πέμπτη 7 Απριλίου έως την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στο Δημοτικό Χειμερινό κινηματογράφο θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «ΓΑΜΟΣ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 2 - MY BIG FAT GREEK WEDDING 2».


Ώρα Προβολής: 21:15

Περίληψη
Ποιος δε θυμάται τη φασαριόζικη οικογένεια Πορτοκάλος και τον «Γάμο αλά Ελληνικά» του 2002 που σάρωσε εισπρακτικά χαρίζοντας άπειρες στιγμές γέλιου; Η πολυαναμενόμενη συνέχειά της με τίτλο «Γάμος Αλά Ελληνικά 2» έρχεται, με τους ίδιους πρωταγωνιστές και μία προσθήκη- έκπληξη, που ακούει στο όνομα Έλενα Καμπούρις κι ενσαρκώνει την έφηβη κόρη της Τούλας και του Ίαν, η οποία ετοιμάζεται να φύγει για σπουδές στο Κολέγιο! Όπως, όμως, σε κάθε ελληνική οικογένεια ανά τον κόσμο, ο απογαλακτισμός των παιδιών είναι μια δύσκολη υπόθεση… Ιδίως όταν, την ίδια στιγμή, μαθαίνεις πως πρέπει να οργανώσεις άλλον ένα γάμο αλά ελληνικά για κάποιους αγαπημένους σου ανθρώπους.

Σκηνοθεσία: ΚΕΡΚ ΤΖΟΟΥΝΣ
Σενάριο: NIA ΒΑΡΔΑΛΟΣ
Ηθοποιοί: ΝΙΑ ΒΑΡΝΤΑΛΟΣ, ΤΖΟΝ ΚΟΡΜΠΕΤ, ΜΑΙΚΛ ΚΟΝΣΤΑΝΤΑΙΝ, ΛΕΙΝΙ ΚΑΖΑΝ, ΕΛΕΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΙΣ, ΤΖΙΑ ΚΑΡΙΝΤΙΣ, ΛΟΥΙΣ ΜΑΝΤΙΛΟΡ
Είδος ταινίας: ΚΩΜΩΔΙΑ
Διάρκεια: 94΄
Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Μητροπολίτης στον Άγ.Κων/νο Αλιάρτου για Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία

Σήμερα το απόγευμα κ ώρα 18:00 ..ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θηβών κ Λεβαδείας κ.κ.Γεώργιος θα τελέσει την προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον ναό μας (Αγ.Κων/νου κ Ελενης)...παρακαλούμαστε να μαστε παρόντες.
 Nikos Papadimitriou
Διαβάστε Περισσότερα »

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Λιβαδειάς απο το Εργατικό Κέντρο

Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς ενόψει της Απεργιακής κινητοποίησης που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ στις  7/4/2016, για την ολοκληρωτική κατεδάφιση του Ασφαλιστικού,  καλεί όλους τους εργαζόμενους και πολίτες σε συγκέντρωση την Πέμπτη 7/4/2016 ώρα 8.00΄το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο Λιβαδειάς, σε ένδειξη ενότητας – συμπαράστασης και πραγματικής αλληλεγγύης στα Πρωτοβάθμια Σωματεία της ΑΔΕΔΥ στην Επαρχία μας .


                                       Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε άτυχο πεζό στον Ορχομενό

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας          


Χθες (05-04-2016) βραδινές ώρες, στην 11η χ/θ της επαρχιακής οδού Λιβαδειάς – Κάστρου (περιοχή Ορχομενού), Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 82χρονο πεζό ημεδαπό.
   
Ο οδηγός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου συνελήφθη.    
 
Ενεργείται προανάκριση, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος, από το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΝΕΛ Β. ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΩΠΑΙΔΟΣ



Διαβάστε Περισσότερα »

Νέα Δημοκρατία-Προσυνεδριακός διάλογος στη Κρύα

Στα πλαίσια των εσωκομματικών διαδικασιών για το 10ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη νομαρχιακή συνέλευση και προσυνεδριακός διάλογος την Πέμπτη  7 Απριλίου και ώρα 20:00, στο συνεδριακό κέντρο Κρύας ‘’ Χρήστος Παλαιολόγος’’ στην Λιβαδειά, με κεντρικό ομιλητή τον αναπληρωτή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής  κ.Λευτέρη Αυγενάκη . 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΑΝΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΤΟΥ Σ.Β.ΣΤΕΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΕΑΒ



Εθιμοτυπική επίσκεψη – μετά από πρόσκληση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου – πραγματοποίησε την 1η Απριλίου η Διοίκηση του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Βοιωτίας στο Διοικητήριο της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) που εδρεύει στην Τανάγρα Βοιωτίας.
Εκ μέρους του ΔΣ του Σ.Β.Σ.Ε. παρέστησαν ο Πρόεδρος κ. Νίκος Κουδούνης, συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ ενώ εκ μέρους του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ήταν ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Αγνιάδης και ο Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Κορογιάννος.  Ο Πρόεδρος του ΔΣ τηςΕΑΒ κ. Ζαχαρίας Γκίκας, ο Αντιπρόεδρος κ. Χαράλαμπος Παπασπύρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Θ. Μαζαράκος, καθως και ανώτατα Διοικητικά Στελέχη ενημέρωσαν για τις δραστηριότητες της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και αναφέρθηκαν σην 40χρονη πορεία της εταιρείας και στην αναπτυχθείσα τεχνογνωσία Ο Πρόεδρος του Σ.Β.Σ.Ε. ευχαρίστησε της Διοίκηση για την πρόσκληση και δήλωσε εντυπωσιασμένος από το σύνολο των δραστηριοτήτων της Ε.Α.Β. και κυρίως στο κομμάτι της εκπαίδευσης, το οποίο θα μπορούσε να αποβεί εξαιρετικά χρήσιμο για τις επιχειρήσεις που είναι εγκατεστημένες στην περιοχή των Οινοφύτων και του Σχηματαρίου. Στη συνέχεια μίλησε για την δυνατότητα ανάπτυξης συνεργασίας πάνω στον τομέα αυτό, και έκλεισε με την σύντομη αναφορά του στις εξελίξεις γύρω από την επίσημη πλέον μορφή που λαμβάνει το Επιχειρηματικό Πάρκο στην ευρύτερη περιοχή ..
«Ανάπτυξη χωρίς υποδομές δεν γίνεται, γι` αυτό και στόχος του Σ.Β.Σ.Ε. είναι να αναπτυχθεί επιχειρηματικά αυτή η περιοχή, με όρους και κανόνες οι οποίοι  θα την καταστήσουν ελκυστική για εγκατάσταση νέων επιχειρήσεων και είναι πολύ ενθαρρυντικό που και η πολιτεία και η Περιφέρεια είναι μαζί μας» δήλωσε σχετικά ο Πρόεδρος του Σ.Β.Σ.Ε.  κ. Νίκος Κουδούνης.
Στο τέλος της επίσκεψής τους, ο Δνων Σύμβουλος της ΕΑΒ κ. Μαζαράκος πρόσφερε από ένα επετειακό λεύκωμα για τα 40 χρόνια της Εταιρείας στους κκ. Κουδούνη και Αγνιάδη.



Με εκτίμηση

Νικόλαος Κουδούνης
Πρόεδρος ΔΣ


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
53ο χλμ. Εθν. Οδού Αθηνών – Λαμίας
320 11 Οινόφυτα Βοιωτίας
Τηλ.:22620 53183, φαξ. 22620 53147
e-mail: sbste@yahoo.gr, www.sbsτe.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Γιατί δεν πληρώθηκαν το μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου 284.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χιλιάδες συνταξιούχους του Δημοσίου, οι οποίοι είδαν μειωμένη τη σύνταξη που έλαβαν.

Συγκεκριμένα δεν πληρώθηκαν το μέρισμα του Μετοχικού Ταμείου 284.000 συνταξιούχοι του Δημοσίου.

Πλέον το μέρισμα θα πληρώνεται κάθε τρεις μήνες, καθώς το Tαμείο βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και δεν κατορθώνει να συγκεντρώνει κάθε μήνα το κονδύλι των 40 εκατομμυρίων που απαιτείται για την παροχή.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η μείωση του μερίσματος κατά 32%. Τους τελευταίους μήνες το Ταμείο αντιμετώπιζε με δανεισμό από άλλα ταμεία τα προβλήματά του.

Μάλιστα, τον προηγούμενο μήνα δανείστηκε 16 εκατ. ευρώ από το ΙΚΑ, τα οποία συμφωνήθηκε να αποπληρώσει εντόκως σύμφωνα με το επιτόκιο που ισχύει για το Κοινό Κεφάλαιο που διαχειρίζεται η Τράπεζα της Ελλάδος.

Η επόμενη κατάβολή της σύνταξης ( μέρισμα) θα γίνει στις 29 Ιουνίου ( τρεις μήνες αναδρομικά) , στη συνέχεια θα πιστωθουν ποσά στις 29 Σεπτεμβρίου και η τελευταία καταβολή έχει προγραμματιστεί για τις 31 Δεκεμβρίου 2016.

Να σημειωθεί ότι οι πληρωμές ανά τρίμηνο αποτελούν την πρόσκαιρη λύση στην αδυναμία καταβολής των μερισμάτων σε 284.000 συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Εργασίας, το επόμενο μέρισμα θα θα είναι μειωμένο κατά τουλάχιστον 32%, όπως προβλέπει ο προϋπολογισμός του ταμείου που εγκρίθηκε επίσης από το υπουργείο Εργασίας.

Πλέον, με απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου, τα μερίσματα του Ταμείου θα καταβάλλονται από τον Απρίλιο 2016 και εφεξής, ανά ημερολογιακό τρίμηνο.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξέρετε γιατί δεν πετάνε πουλιά πάνω από την Ακρόπολη;

Η λέξη Ακρόπολη προέρχεται από το συνδυασμό των λέξεων άκρος και πόλις και κυριολεκτικά σημαίνει πόλη στην άκρη (ή σε ακρότατο).

Για αμυντικούς σκοπούς, οι οικιστές επέλεγαν ένα υπερυψωμένο σημείο, συχνά ένα λόφο με απότομος πλευρές.

Σε πολλά μέρη στον κόσμο, αυτοί οι πρώιμοι οχυροί οικισμοί γίνονταν ο πυρήνας μεγάλων πόλεων, που επεκτείνονταν στο επίπεδο έδαφος γύρω από την Ακρόπολη. Τέτοια παραδείγματα είναι οι πόλεις της Αθήνας και της Ρώμης.

Η Ακρόπολη, παρ’ όλο που συνδέεται κυρίως με ελληνικές πόλεις, όπως η Αθήνα, το Άργος, η Αρχαία Θήβα και η Αρχαία Κόρινθος, μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά για όλους τους οχυρούς οικισμούς πάνω σε λόφους, μεταξύ αυτών στη Ρώμη, στην Ιερουσαλήμ, στην κελτική Μπρατισλάβα και σε πολλές πόλεις της Μικράς Ασίας.

Η πιο γνωστή ακρόπολη είναι η Ακρόπολη της Αθήνας, όπου δεσπόζει το μνημείο του Παρθενώνα.

Παρόλο που αρχικά οι ακροπόλεις εντοπίζονται στην ηπειρωτική Ελλάδα, η κατασκευή τους γρήγορα εξαπλώθηκε στις ελληνικές αποικίες όπως η Δωρική Λατώ στην Κρήτη κατά την Αρχαϊκή περίοδο.

Είναι γνωστό ότι πάνω από την Ακρόπολη, στον ιερό βράχο του αρχαίου Παρθενώνα, εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν πετάνε πουλιά αλλά και αεροπλάνα, εξαιτίας του ισχυρού γεωμαγνητικού πεδίου που τα αποτρέπει!
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα

Στις 22 Απριλίου ημέρα Παρασκευή θα κλείσουν φέτος τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα και θα ανοίξουν τη Δευτέρα 9 Μάϊου.

Η καθυστερημένη έναρξη των σχολείων μετά τις διακοπές του Πάσχα οφείλεται στο γεγονός ότι φέτος το Πάσχα πέφτει πρωτομαγιά.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια θα κλείσουν στις 11 Μαΐου και θα αρχίσουν οι εξετάσεις και οι πανελλήνιες στις 16 Μαΐου 2016 και στις 17 Μαΐου για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.

Διαβάστε Περισσότερα »

1o Xορωδιακό Φεστιβάλ Μητροπολιτικού Ωδείου Λιβαδειάς


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

"1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ"

Κυριακή 10 Απριλίου 2016, ώρα 18,30
Αίθουσα συναυλιών Μητροπολιτικού Ωδείου Λιβαδειάς, Ελ.Βενιζέλου 8, Λιβαδειά.
Θα λάβουν μέρος οι Χορωδίες :

- Πολυφωνική Χορωδία του Μητροπολιτικου Ωδείου Λιβαδειάς, με μαέστρο τον κ.Κοτροκόη Νίκο.

- Δημοτική Χορωδία Γλυφάδας, με μαέστρο τον κ.Καμπιώτη Νίκο.

- Χορωδία της Κηφησιάς 1937 , με μαέστρο τον κ.Μιχαηλίδη Χαράλαμπο.

- Αθηναικό Φωνητικό Σύνολο, με μαέστρο τον κ.Καραβέλη Δημήτρη.

- Χορωδία Αταλάντης, με μαέστρο την κα Κερετζή Αντιγόνη.

Μία ενδιαφέρουσα συνάντηση χορωδιών που γίνεται για πρώτη φορά στη πόλη της Λιβαδειάς με σκοπό
τη γνωριμία με το χορωδιακό τραγούδι.Ένα απόγευμα γεμάτο έντεχνη και κλασσική μουσική .

Διαβάστε Περισσότερα »

Αίθριος ο καιρός -Ανεβαίνει κι άλλο η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες βροχές στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.



Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της δυτικής Μακεδονίας.

Άνεμοι: Ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 24 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πρόσκαιρους όμβρους στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου.

Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά.

Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νότια βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 09 έως 26 βαθμούς κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 13 έως 23 βαθμούς κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Βορείων διευθύνσεων 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

    Αττική

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: Γενικά αίθριος.

Άνεμοι: Ασθενής.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 23 βαθμούς κελσίου.




Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ