Τρίτη 3 Μαΐου 2016

Με λιγότερο κόσμο η Πρωτομαγιά στον Καταρράκτη της Πέτρας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων διοργάνωσε
πρωτομαγιάτικη γιορτή  στον καταρράκτη της Πέτρας.
Το συγκεκριμένο σημείο χαρίζει ένα θέαμα μοναδικό,  με τον καταρράκτη να  δημιουργεί μια μικρή λίμνη και ένα τοπίο μαγευτικό με γεφυράκια και γιγάντια πλατάνια,να αποτελεί στολίδι όχι μόνο της περιοχής αλλά και ευρύτερα της Βοιωτίας συγκεντρώνοντας πλήθος κόσμου.
 Ωστόσο τα τελευταία δυο χρόνια και πόσω μάλλον φέτος,  δεν υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση με αποτέλεσμα να βρεθούν ελάχιστοι επισκέπτες κάτι που ενδεχομένως να έχει προβληματίσει την δημοτική αρχή.
 Απορούμε, αναρωτιώμαστε, πώς παρά την εμπειρία που υποτίθεται ότι θα είχε πια αποκτηθεί, θα μπορούσαν σε συνεργασία με την Τ.Κ.Πέτρας να λύσουν μικροπροβλήματα,τουλάχιστον να λειτουργούσαν οι τουαλέτες για τους επισκέπτες,οι οποίες βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση εδώ και αρκετούς μήνες.
Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου τέτοια εποχή ο χώρος θα σφύζει από ζωή και με την κατάλληλη αυτή την φορά  προετοιμασία των υπευθύνων να αναδείξει έναν από τους  επίγειους παραδείσους του Νομού μας.













Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιος Επιτάφιος σας άρεσε περισσότερο;

 Ολοι  βάζουν την τέχνη τους, οι γυναίκες,οι Σύλλογοι  κάθε ενορίας για να στολίσουν όσο το δυνατόν πιο όμορφα τον Επιτάφιο της εκκλησίας τους.
Φυσικά, πάντα κάποιοι   ξεχωρίζουν.
 Δείτε με τη σειρά τις προτιμήσεις σας στους  Επιτάφιους.

 Ο Επιτάφιος του Λεονταρίου, μένει εκτός της διαδικασίας αυτής  για φέτος,μετά απο αίτημα της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Λεονταρίου.






Διαβάστε Περισσότερα »

Απεργιακή Συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Θήβα



Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ-ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΛΥΗΜΕΡΗΣ ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ

Ως Δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της διήμερης διαδρομής στις 28 και 29 Μαΐου με τίτλο «Δρόμος αγάπης για τα παιδιά της Φλόγας», με τους φίλους μοτοσυκλετιστές – φλογίστες σε Βοιωτία, Φωκίδα και Φθιώτιδα, ενισχύουμε το δύσκολο έργο του συλλόγου αλλά επικοινωνούμε και προβάλουμε τις μοναδικές ηπειρωτικές τουριστικές διαδρομές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Εκτιμώντας την ανάγκη συνέχισης στήριξης του συλλόγου «Φλόγα» αλλά και την τεράστια φυσική και τουριστική αξία του μεγαλύτερου νησιού της Περιφέρειας Στερεάς, την Εύβοια, προτείνω και καλώ στις αρχές Σεπτεμβρίου, τη διοργάνωση πολυήμερης κωπηλατικής διαδρομής παράκτια του νησιού, μαζί με φίλους κωπηλάτες από όλο τον κόσμο και πρώτο συμμετέχοντα εμένα.

«Κωπηλατώντας στην Εύβοια για τα παιδιά της Φλόγας»

Παρακαλώ όσους μπορούν να συνεισφέρουν στη διοργάνωση της εκδήλωσης ας επικοινωνήσουν μαζί μας.



Ο Δήμαρχος Στυλίδας


Απόστολος Γκλέτσος

Διαβάστε Περισσότερα »

Την Κυριακή η συγκέντρωση του Ε.Κ.Θήβας για τη Πρωτομαγιά

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΘΗΒΑΣ
Η  ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ                 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ
                                                                                                               
    
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ 24ωρη απεργία
Όλοι  στην συγκέντρωση  στην
Κεντρική Πλατεία της ΘΗΒΑΣ


  Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι,
Το Συνδικαλιστικό Κίνημα μετά την απόφαση της κυβέρνησης, που ανακοινώθηκε  για  τον εορτασμό της  Εργατικής  Πρωτομαγιάς  την τρίτη ημέρα  του  Πάσχα, εξέφρασε  την  αγανάκτησή του  για  τις  μεθοδεύσεις  της κυβέρνησης και τη μετάθεση της Εργατικής  Πρωτομαγιάς, επαναλαμβάνοντας ότι για τα συνδικάτα και τον κόσμο της μισθωτής εργασίας η Πρωτομαγιά δεν είναι αργία αλλά ημέρα μνήμης, τιμής και αγώνα.

Μετά από απόφαση της ΓΣΕΕ ορίστηκε ο εορτασμός της Πρωτομαγιάς να πραγματοποιηθεί με 24ωρη Γενική Απεργία την Κυριακή 8 Μαΐου.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη Κυριακή συμπεριλαμβάνεται στις επτά Κυριακές που έχουν ορισθεί με μνημόνια, ως εργάσιμες για το χώρο του εμπορίου, αυτό το μέτρο μας είχε βρει αντίθετους γιατί ήταν προς όφελος των πολυεθνικών, οδηγώντας τις μικροεπιχειρήσεις του κλάδου σε λουκέτα, αλλά και την μεθόδευση της  κατάργησης  της Κυριακάτικης αργίας.

Το Εργατικό Κέντρο Θήβας θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Θήβας στις 8 ΜΑΗ ώρα 10:30 πρωινή και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην συγκέντρωση μνήμης και διαμαρτυρίας  ενάντια στις κυβερνήσεις των μνημονίων .

Επίσης πρέπει όλοι να είμαστε σε ετοιμότητα  για την επικείμενη 48ωρη Απεργία της ΓΣΕΕ, η οποία θα πραγματοποιηθεί όταν θα κατατεθεί στη Βουλή το τελικό νομοσχέδιο για ψήφιση.



 
Διαβάστε Περισσότερα »

Ενδιάμεσες εκπτώσεις από αύριο έως τις 11 Μαΐου


Αύριο, Τετάρτη, ανοίγουν εκ νέου τα εμπορικά καταστήματα μετά τις αργίες του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς και ξεκινούν ενδιάμεσες εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν έως τις 11 Μαΐου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), τα καταστήματα θα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους καταναλωτές από 4 Μαΐου, ενώ επιπλέον την Κυριακή 8 Μαΐου τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11.00 έως τις 20.00.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αυτές είναι οι επόμενες αργίες του 2016



Μετά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα που ουσιαστικά ολοκληρώνεται σήμερα με την αργία της Πρωτομαγιάς που μεταφέρθηκε ακολουθούν οι επόμενες αργίες της χρονιάς:

 • Πεντηκοστή: Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

• Αγίου Πνεύματος: Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

• Κοίμηση της Θεοτόκου: Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

• Ημέρα του Όχι: Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

• Χριστούγεννα:Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

• Σύναξη της Θεοτόκου: Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιά μέτρα θέλει το ΔΝΤ για το πακέτο "κάβα"



  
  Ξεκάθαρη προτίμηση για μέτρα αυτόματης και σίγουρης περικοπής κρατικών δαπανών θέλει να περιληφθούν στο πακέτο των μέτρων –κάβα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Πρόκειται για μέτρα που η κυβέρνηση γνωρίζει πως αν φέρει, έστω και προληπτικά, για ψήφιση στη βουλή ισοδυναμούν με πολιτική αυτοκτονία και άμεση δρομολόγηση πολιτικών εξελίξεων.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι το ΔΝΤ είναι κατά κύριο λόγο ένας τεχνοκρατικός μηχανισμός και γνωρίζει ότι μόνο η περικοπή κρατικών δαπανών θα έχει άμεση και θετική επίπτωση στην προσπάθεια για επίτευξη των δημοσιονομικών στόχων του τρίτου ελληνικού προγράμματος, επιμένει στο να ληφθούν μέτρα περιορισμού της κρατικής δαπάνης σε συνδυασμό με περιορισμένα φορολογικά μέτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ΔΝΤ άνοιξε τα χαρτιά του στον Ευκλείδη Τσακαλώτος και τον Γιώργο Χουλιαράκη με προτάσεις που τους έκαναν να… παγώσουν. Πιο συγκεκριμένα, ζήτησαν να περιληφθούν στο πακέτο:

- μειώσεις στη μισθολογική δαπάνη του δημοσίου με παρεμβάσεις σε όλο το φάσμα του μισθολογίου αλλά και στα ειδικά μισθολόγια
- μείωση του προσωπικού στο δημόσιο ακόμη και με απολύσεις
- πάγωμα όλων των προσλήψεων
- οριζόντια περικοπή των κύριων συντάξεων
- οριζόντια περικοπή των επιχορηγήσεων στις ΔΕΚΟ

Φορολογικά μέτρα
Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο δέχεται, όμως, και περιορισμένες παρεμβάσεις στη φορολογία για να καλυφθεί ο λογαριασμός των εφεδρικών μέτρων 3,6 δισεκατομμυρίων ευρώ. Στα φορολογικά μέτρα που δέχονται να περιληφθούν είναι μόνο η περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου ορίου αλλά και η κατάργηση των φοροαπαλλαγών που έχουν απομείνει.

Με την αυτόματη μείωση του αφορολόγητου ορίου θα ξεκινήσει η αυξημένη παρακράτηση φόρου εισοδήματος από τον 2017 ενισχύοντας έτσι τα φορολογικά έσοδα. Επιπλέον, το ΔΝΤ φέρεται να έχει απορρίψει την ελληνική πρόταση για αύξηση του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ από το 13% στο 14%.
capital.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών στο Καρπενήσι



Σεισμική δόνηση 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε σύμφωνα με την προκαταρκτική λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Καρπενήσι.

Η δόνηση σημειώθηκε στις 4.45:51 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ήταν, όπως προαναφέραμε, 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων με το επίκεντρο να βρίσκεται στο Καρπενήσι.
Διαβάστε Περισσότερα »

Χαλάει ο καιρός -Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

Άστατος θα είναι ο καιρός και σήμερα Τρίτη, με έντονα καιρικά φαινόμενα όπως βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα πέσει ακόμη περισσότερο και οι άνεμοι θα ενισχυθούν.


Αναλυτικά η πρόβλεψη του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία:
  • Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, κυρίως στην κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη έως το απόγευμα. Βαθμιαία ύφεση των φαινομένων από το βράδυ.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Από το βράδυ στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 4 και στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά έως το μεσημέρι στο Ιόνιο και την Ήπειρο και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Στερεά και την Πελοπόννησο.
Άνεμοι: Στα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 4 έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα βαθμιαία βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία από το απόγευμα και από τα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η ελάχιστη τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές, ενώ βαθμιαία από το απόγευμα θα εκδηλωθούν καταιγίδες οι οποίες τη νύχτα πιθανόν θα είναι τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία έως 7 μποφόρ. Από αργά τη νύχτα βαθμιαία δυτικοί 6 και στα νότια έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
  • Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες τοπικά ισχυρές.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από το βράδυ βαθμιαία στα βόρεια βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
  • Αττική
Καιρός: Άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
  • Θεσσαλονίκη
Καιρός: Άστατος νεφελώδης με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπού τα φαινόμενα πιθανόν θα είναι τοπικά ισχυρά.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Στις 8 Μαΐου η συγκέντρωση του Π.Α.ΜΕ Λιβαδειάς

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΜΑΗ 10.30 πμ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ
ΣΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ και ΑΠΑΝΤΑΜΕ με ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
στη 48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

Όλοι στη μάχη της Απεργίας! Η καλύτερη τιμή στην εξέγερση των εργατών του Σικάγο την Πρωτομαγιά του 1886 είναι η επιτυχία της. Στήνουμε εργατικό λαϊκό μπλόκο στην επίθεση κυβέρνησης, ΕΕ, κεφαλαίου.

Έρχεται βαρύ πλήγμα στο ασφαλιστικό που μας αγγίζει όλους! Εργαζόμενους νέους και παλιούς, στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό τομέα, εργαζόμενους με πολλά έτη ασφάλισης, εργαζόμενους με μισθούς που χαρακτηρίζονται "υψηλοί" προκειμένου να δικαιολογηθεί η εξίσωση προς τα κάτω σε συντάξεις και δικαιώματα, ώστε να συνηθίσουμε τη ζωή με τα ελάχιστα και τα ψίχουλα! Το νέο ασφαλιστικό χτυπά κύρια τους εργαζόμενους που βρίσκονται στους σημερινούς άθλιους μισθούς των 586 και 511 ευρώ, τους εργαζόμενους που εργάζονται με όλες τις ελαστικές μορφές εργασίας, τους ανέργους! Είναι οι εργαζόμενοι που καταδικάζονται σήμερα στην ανέχεια και στο μέλλον σε μια σύνταξη επίδομα πτωχοκομείου για όσους την πάρουν και στην δουλειά ως τα βαθιά γεράματα.
Καταργείται η σημερινή κατώτερη σύνταξη που ήταν 486 ευρώ. Τα 384 ευρώ της Εθνικής σύνταξης θα δίνονται με 20 έτη ασφάλισης (6.000 ένσημα) όταν σήμερα αρκούσαν 15 έτη (4.500 ένσημα). Όποιος εργαζόμενος θέλει να βγει στα 62 έτη, όπως για πολλές κατηγορίες ίσχυε ως σήμερα, θα δέχεται ποινή 40%, δηλαδή θα μειώνεται απευθείας η σύνταξη του, στα 230 ευρώ.
Στις 11 μειώσεις των προηγούμενων έρχονται να προσθέσουν «με ένα νόμο και ένα άρθρο» άλλες τόσες! Οι μειώσεις δεν αγγίζουν μόνο τους νέους συνταξιούχους αλλά και τους παλιούς! Ο επανυπολογισμός των συντάξεων, ο υπολογισμός με βάση τον μέσο όρο του εργασιακού βίου, η νέα σφαγή στις επικουρικές συντάξεις, το τσάκισμα του ΕΚΑΣ μέχρι την πλήρη κατάργηση του, το χτύπημα στις αναπηρικές συντάξεις πλαισιώνονται με νέα μειωμένα ποσοστά αναπλήρωσης, με αυτόματους κόφτες συντάξεων!
Τα ψέματα της κυβέρνησης προκαλούν οργή. Μειώνουν την συνταξιοδοτική δαπάνη κατά 1,8 δις φέτος και 900 εκ το 2017 – 2018 και μιλούν για αυξήσεις στις συντάξεις!
Από τις πετσοκομμένες συντάξεις η εργατική λαϊκή οικογένεια θα πληρώνει φόρους δυσβάσταχτους.
Φέρνουν νέα άγρια φορολογία πάνω στην ήδη δυσβάσταχτη, με αύξηση των πιο ληστρικών φόρων όπως του ΦΠΑ που αφορά τη λαϊκή κατανάλωση και τον ανεβάζουν στο 24%! Την ίδια στιγμή φοροαπαλλάσσουν με τροπολογίες βιομήχανους, εφοπλιστές, μεγαλοεπιχειρηματίες.

Τα μέτρα δεν είναι προσωρινά, δεν είναι τα τελευταία!
Παζαρεύουν νέα μέτρα ύψους 3 δις ευρώ και όχι μόνο. Η κυβέρνηση μαζί με τα κόμματα που ψήφισαν το 3ο μνημόνιο έχουν συμφωνήσει για την απελευθέρωση των απολύσεων, νέα μείωση μισθών και μεροκάματων, τον περιορισμό και την απαγόρευση της συνδικαλιστικής δράσης, την παράδοση των κόκκινων δανείων στα αρπακτικά, τους πλειστηριασμούς για τα σπίτια του λαού. Η επίθεση αυτή είναι κρίκος στην αλυσίδα της αντιλαϊκής πολιτικής που επεκτείνεται με τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την προσφυγιά και έχει μόνιμα θύματα τους λαούς που υποφέρουν.

Είναι ώρα ευθύνης και αγώνα. Είναι ώρα να στείλουμε πιο δυνατό το μήνυμα: «Πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο, να πληρώσει το κράτος και η μεγαλοεργοδοσία».
Τέρμα οι θυσίες για τα κέρδη των πλουτοκρατών. Ζητάμε δουλειά για όλους, δουλειά με δικαιώματα με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας. Δε θα επιτρέψουμε από φόβο να ζήσουμε στη φτώχεια, στη σύγχρονη σκλαβιά, στη ζωή χωρίς μέλλον για μας και τα παιδιά μας.
Δε θα παραδώσουμε την ασφάλιση στα κοράκια των ασφαλιστικών εταιρειών που περιμένουν στη γωνία!
Δεν παραιτούμαστε από τα δικαιώματά μας, τη ζωή μας, τον κόπο τον
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ