Δευτέρα 16 Μαΐου 2016

Με επιτυχία η εκδήλωση του Νηπιαγωγείου Θεσπιών-ΒΙΝΤΕΟ




Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαΐου η εκδήλωση που διοργάνωσε το Νηπιαγωγείο Θεσπιών με θέμα: «Όταν οι μύθοι του Αισώπου συνάντησαν ένα τρελό – τρελό Αριθμητάρι». Παραβρεθήκαν γονείς και μαθητές από το νηπιαγωγείο & το δημοτικό, καθώς επίσης και μαθητές από γειτονικά σχολεία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Δ.Ε. Θεσπιών, η Πρόεδρος του συλλόγου Γυναικών Θεσπιών, η Πρόεδρος του πολιτιστικού & περιβαλλοντικού συλλόγου «Δημόφιλος», ο Δ/ντής του Δημοτικού Σχολείου Θεσπιών κος. Φώτης Χαλιαμάλιας, συνάδελφοι  δάσκαλοι & νηπιαγωγοί  καθώς επίσης και το προεδρείο του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημ & Νηπ/γείου Θεσπιών.
Η εκδήλωση ήταν χωρισμένη σε δύο μέρη, στο πρώτο γινόταν μια αναφορά από τις εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου για το πώς συνέδεσαν οι μαθητές τους μύθους με το διασκεδαστικό βιβλίο της κας. Ράνιας Μπουμπουρή το τρελό – τρελό αριθμητάρι και στο δεύτερο μέρος πήρε το λόγο η συγγραφέας η οποία συζήτησε με τους μικρούς μαθητές για το πώς φτάνει ένα βιβλίο στα χέρια τους και έπαιξε διαδραστικά μαζί τους με το επίσης φανταστικό βιβλίο της «Μια τρελή – τρελή Αλφαβήτα», όπου τα παιδιά καλούνταν να ανακαλύψουν & να αναγνωρίσουν τα καλά κρυμμένα γράμματα μέσα από την εκπληκτική εικονογράφηση του βιβλίου της. Στο τέλος της παρουσίασης είχαμε τη χαρά να πάρουμε αναμνηστικά δωράκια από την ίδια την συγγραφέα και να φωτογραφηθούμε μαζί της.
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, την προβολή και την κάλυψη της εκδήλωσης το Permisospress.blogspot.gr
    Το διδακτικό προσωπικό του Ν/Γ Θεσπιών
                                                                                
Διαβάστε Περισσότερα »

Εθελοντική αιμοδοσία στο Πνευματικό κέντρο Δομβραίνας


Ο Σύλλογος

"Παναγία η Μακαριώτισσα"

Στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες των πολιτών για αίμα, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με τη συνεργασία της κινητής μονάδας αιμοδοσίας Λιβαδειάς, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  5 Ιουνίου στο Πνευματικό κέντρο Δομβραίνας από 9:00 - 13:00.

Ζητάμε την συμμετοχή σας για την διατήρηση της τράπεζας αίματος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μήνυμα Δημάρχου Λεβαδέων για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Με αφορμή τη σημερινή έναρξη των πανελλαδικών εξετάσεων η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου εύχεται στις μαθήτριες και τους μαθητές που συμμετέχουν στις εξετάσεις καλή δύναμη και επιτυχία στην προσπάθεια που καταβάλλουν για την εκπλήρωση των στόχων και των προσδοκιών τους.
Οι εξετάσεις αποτελούν ένα επιπλέον βήμα στον αγώνα για τη μάθηση που δεν τελειώνει σε μια χρονιά εξετάσεων, αλλά συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια της ζωής μας.
Καλή σας επιτυχία!
Διαβάστε Περισσότερα »

Σύγκρουση βαγονιών του ΟΣΕ στις Σέρρες - Δύο νεκροί

Δύο νεκροί και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός της σύγκρουσης δύο βαγονιών του ΟΣΕ στις 13.00 το μεσημέρι στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Χρυσού και Τούμπας Σερρών.

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη τραυματίστηκαν από σύγκρουση δύο βαγονιών του ΟΣΕ που σημειώθηκε γύρω στη 13.30 το μεσημέρι της Δευτέρας στις Σέρρες, στη σιδηροδρομική γραμμή μεταξύ Χρυσού και Τούμπας

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, τα βαγόνια - στα οποία επέβαιναν εργαζόμενοι του ΟΣΕ - ήταν το πρώτο συντήρησης γραμμών και το δεύτερο ψεκαστικό.

Όπως έχει γίνει γνωστό, το ψεκαστικό κινούνταν με μικρή ταχύτητα, όμως το συντήρησης είχε αναπτύξει ταχύτητα και δεν πρόλαβε να σταματήσει όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε το άλλο βαγόνι σε απόσταση 100 μέτρων.

Αμέσως στο σημείο έφθασε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως για δύο από τους εργαζόμενους του ΟΣΕ που επέβαιναν στα βαγόνια ήταν ήδη αργά. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα.
Διαβάστε Περισσότερα »

Κλειστές οι οδοί Πολυνείκους και Αμφίωνος στη Θήβα



Ο Δήμος Θηβαίων ανακοινώνει ότι, στο πλαίσιο του έργου “Δημοτική Οδοποιία Δημοτικής Ενότητας Θήβας” ,  την Tρίτη 17 και τη Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 οι οδοί Πολυνείκους και  Αμφίωνος  (από Κόμβο του ΚΤΕΛ έως την οδό Βουρδουμπά ) θα είναι κλειστές λόγω εργασιών. Oι κάθετοι οδοί θα είναι σε κυκλοφορία.

Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας θα τοποθετηθούν κατάλληλες πινακίδες σήμανσης.
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες στη Στερεά Ελλάδα


Τους νέους Αντιπεριφερειάρχες όρισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, υλοποιώντας τη δέσμευσή του για την ανανέωση των προσώπων στη διοίκηση της Περιφέρειας και την αξιοποίηση όλων των στελεχών της.
Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες είναι:
    Ιωάννης Ταγκαλέγκας στον τομέα Χωροταξίας και Περιβάλλοντος
    Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος στον τομέα Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής
    Ιωάννης Κοτζιάς στους τομείς Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού
    Δημήτρης Αργύρης στους τομείς Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    Θεμιστοκλής Χειμάρας στους τομείς Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας
    Κωνσταντίνος Μπακομήτρος στους τομείς Παιδείας και Διά βίου Μάθησης
Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων από τους νέους Αντιπεριφερειάρχες, αλλά και την παράδοση από τους απερχόμενους, ο κ. Μπακογιάννης δήλωσε:
«Η ανανέωση των Αντιπεριφερειαρχών δεν έχει καμία σχέση με την λογική που έχουμε συνηθίσει εδώ και δεκαετίες στην Ελλάδα. Βασίζεται στην πεποίθησή μας ότι όλα τα στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης πρέπει να αξιοποιούνται στους τομείς που μπορούν να προσφέρουν. Η δική μας Περιφερειακή Αρχή απέδειξε ότι απαρτίζεται από επιτυχημένα στελέχη. Οι απερχόμενοι Αντιπεριφερειάρχες έθεσαν τις βάσεις και παραδίδουν αξιόλογο έργο, ο καθένας στον τομέα του. Γι’ αυτό ευχαριστώ προσωπικά τον Δημήτρη Βουρδάνο, τον Γιώργο Κελαϊδίτη, τον Γιάννη Περλεπέ, τον Ηλία Σανίδα και τον Χάρη Σανιδά,  για όσα έκαναν για την Στερεά Ελλάδα και ζητώ από τους νέους Αντιπεριφερειάρχες να δείξουν την ίδια αφοσίωση στον στόχο μας, να αλλάξουμε την Στερεά Ελλάδα και να την παραδώσουμε στους κατοίκους της ως πρότυπο περιφέρειας για την Ελλάδα αλλά και ολόκληρη την Ευρώπη».
Διαβάστε Περισσότερα »

Στο έλεος του Θεού και της αδιαφορίας το Σαράντι!!!ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Οι πολίτες αναρωτιούνται γιατί αυτή η εγκατάλειψη.
Στο έλεος του Θεού και της αδιαφορίας έχει παραδοθεί ο οικισμός Σαράντι απο τον  Δήμο Θηβαίων, στην έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου.
Δεν έχουν τέλος τα παράπονα στο Permisospress.blogspot.gr από  κατοίκους και παραθεριστές,για την κατάσταση  που επικρατεί τα τελευταία  χρόνια στην παραλία Σαράντι.

Άκοπα χόρτα και χωματερές…
Οι κάτοικοι και επισκέπτες δεν έρχονται αντιμέτωποι μόνο με τα άκοπα ξερά αγριόχορτα, που και εστίες πρόκλησης πυρκαγιάς είναι, αλλά και με την εγκατάλειψη του οικισμού απο την Δημοτική Αρχή.
Ένα άλλο σοβαρό ζήτημα που έχει προκύψει είναι η καθαριότητα, αφού για παράδειγμα στο Σαράντι, λίγα μόλις μέτρα μακριά από την πλέον πολυσύχναστη παραλία της Βοιωτίας, έχει δημιουργηθεί μια παράνομη χωματερή, η οποία όπως καταγγέλλουν  κάτοικοι έχει μετατρέψει την περιοχή σ’ έναν απέραντο σκουπιδότοπο.
Κάθε ένας ξεφορτώνει από μπάζα, μέχρι κλαδιά, πλαστικά και κάθε είδους απορρίμματα, αδιαφορώντας για το ότι μολύνει το περιβάλλον και υποβαθμίζει μια αμιγώς τουριστική περιοχή.
 Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Σαράντι την καλοκαιρινή περίοδο ξεπερνά του 2.000 κατοίκους και με τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου φθάνει  τους 3.000 και δεν υπάρχει ίχνος απο κάδους απορριμάτων στο εσωτερικό του οικισμού,με αποτέλεσμα οι ντόπιοι και οι λουόμενοι, πρέπει να διανύσουν πάνω απο 500 μέτρα για να πετάξουν τα σκουπίδια τους.
Μια μικρή βόλτα στο εσωτερικό του οικισμού μπορεί να αποδειχθεί απογοητευτική, αν όχι αποκρουστική: Σάββατο πρωί στο Σαράντι,  αυτό που βλέπει ο επισκέπτης είναι ο… κεντρικός δρόμος σε άθλια κατάσταση γεμάτος λακούβες,"χορός των σκουπιδιών"στο λιμάνι με κατεστραμμένα φωτιστικά,απαράδεκτη εικόνα του γηπέδου,βουλωμένα φρεάτια,ξερά κλαδιά στις άκρες των δρόμων,στύλοι της ΔΕΗ στη μέση του δρόμου, με αποκορύφωμα η πλατεία Κορσιών(παλιά παιδική χαρά) όπου ξεκουράζονται ηλικιωμένοι.Σπασμένες λάμπες,παγκάκια,πεταμένα ξύλα,σκουριαμένα καλαθάκια απορριμάτων,πνιγμένη στα χόρτα  όπως μαρτυρούν οι  φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί.

Ευτυχώς που υπάρχει ο Εξωραιστικός Σύλλογος ο "ΠΟΣΕΙΔΩΝ" ο οποίος σε καθημερινή βάση δίνει τη μάχη για τον καθαρισμό της παραλίας με δικά του έξοδα και κρατά την όμορφη παραλία καθαρή και φιλόξενη στους λουόμενους.
Αν και το θέμα έχει απασχολήσει και παλαιότερα τους κατοίκους, ο Δήμος Θηβαίων δεν έχει επιληφθεί μέχρι στιγμής, προκειμένου να δώσει ένα τέλος σ’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση.
  Η εικόνα αυτή ΔΕΝ μπορεί να συνεχιστεί άλλο,έλεγαν οι κάτοικοι,η Δημοτική  αρχή πρέπει το συντομότερο να λάβει μέτρα για να καθαρίσει το τοπίο.





 




 
 Περισσότερες εικόνες ΕΔΩ





Διαβάστε Περισσότερα »

Ερώτηση Μπασιάκου στη Βουλή για τη ΛΑΡΚΟ

ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΛΑΡΚΟ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ.

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και καταγγελίες των Σωματείων των Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, σε σχέση με την έλλειψη επικοινωνίας και συνεργασίας με τη Διοίκηση της ΛΑΡΚΟ και τα αρμόδια Υπουργεία για τη βιωσιμότητα και την τύχη της ΛΑΡΚΟ (φερόμενες ως «Κρατικές Ενισχύσεις»-Μισθοί-ΦΠΑ-Ρύθμιση Ηλεκτρικής Ενέργειας), ο Βουλευτής Βοιωτίας Βαγγέλης Μπασιάκος κατέθεσε, για μια ακόμη φορά, την πιο κάτω Ερώτηση στη Βουλή, αναμένοντας πειστικές απαντήσεις και όχι άρνηση διαλόγου, ενημέρωσης και απαντήσεων για το τόσο σοβαρό αυτό πρόβλημα της περιοχής μας, όπως συμβαίνει ως τώρα:

«ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΒΟΙΩΤΙΑΣ – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΠΡΟΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

ΕΡΩΤΗΣΗ

Για τους Υπουργούς
1.    Οικονομικών.
2.    Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

ΘΕΜΑ: Εξέλιξη πορείας ΛΑΡΚΟ σε ευρωπαϊκό επίπεδο μετά το τελεσίγραφο.

Μετά την παρέλευση 1 μηνός από την τελευταία κατάθεση, για μια ακόμη φορά, στη Βουλή αναπάντητων Ερωτήσεων μου (με τελευταίες τις με αριθ.1810/10.12.2015, 3473/24.02.2016 και της πιο πρόσφατης με αριθ.4673/11.04.2016) για τις οποίες δηλώνουν αναρμόδιοι οι Υπουργοί Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενώ δεν απαντούν, δυστυχώς και πάλι, οι αρμόδιοι Υπουργοί Οικονομικών, και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, όπως όφειλαν εντός 25 ημερών από την κατάθεση στη Βουλή της Ερώτησης, που αφορά το πολύ σοβαρό πρόβλημα της επιβίωσης της ΛΑΡΚΟ, ιδιαίτερα μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να παραπέμψει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο την υπόθεση των 160 εκ.Ευρώ, και έτσι θέτει σε κίνδυνο τη λειτουργία της μεγαλύτερης μονάδας παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρώπη, υπονομεύοντας την ανάπτυξη, την απασχόληση και την επιβίωση περιοχών της χώρας, όπου λειτουργούν εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ, όπως της Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας.

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ
τους αρμόδιους Υπουργούς

1.    Ποια η εξέλιξη της πορείας της ΛΑΡΚΟ, σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, πώς διασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία της, καθώς και οι θέσεις και όροι εργασίας, και ποια η ενημέρωση και συνεργασία των αρμόδιων Υπουργείων και της Διοίκησης με τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς και εργαζόμενους;
2.    Ποια η κυβερνητική δράση και στρατηγική για την αντιμετώπιση του προβλήματος;

                                                                                            Ο ερωτών Βουλευτής


ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ »

Διαβάστε Περισσότερα »

Πανελλαδικές: Κείμενο του Παπανούτσου για τη φιλία στο μάθημα της Γλώσσας



Σε κείμενο του Παπανούτσου που αφορά τη φιλία διαγωνίστηκαν στην πρεμιέρα των Πανελληνίων εξετάσεων οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών.

Σε κείμενο του Έλληνα φιλόσοφου, παιδαγωγού και δοκιμιογράφου Ευάγγελου Παπανούτσου με θέμα τη φιλία κλήθηκαν να διαγωνιστούν οι υποψήφιοι σήμερα στη Νεοελληνική Γλώσσα. Το κείμενο είναι παράγραφοι από το βιβλίο "Πρακτική φιλοσοφία".
Το θέμα είναι: "Τα χαρακτηριστικά της γνήσιας φιλίας και ο ρόλος των ΜΜΕ, δηλαδή των κοινωνικών δικτύων και η διαμόρφωση της γνήσιας φιλίας"
Διαβάστε ΕΔΩ το θέμα στο οποίο διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι


Διαβάστε Περισσότερα »

ΕΛΓΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Πυρκαγιές 2013»

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων στον ΕΛΓΑ για την χορήγηση ενίσχυσης από το πρόγραμμα Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων «Πυρκαγιές 2013».

Ο ΕΛ.Γ.Α καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αιτήσεις, με συνημμένα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά από Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 έως και Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016, για το σύνολο των γεωργοκτηνοτροφικών τους εκμεταλλεύσεων που ζημιώθηκαν από πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν το έτος 2013 και κρίθηκαν επιλέξιμες ενίσχυσης (πίνακας επιλέξιμων πυρκαγιών 2013 – θα αποσταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο).

Για πληροφορίες ή διευκρινήσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις m.loukidou@elga.gr, a.belesioti@elga.gr και a.spanou@elga.gr ή να απευθυνθείτε τηλεφωνικώς στο Υποκ/μα ΕΛ.Γ.Α της περιοχής σας .»

Διαβάστε Περισσότερα »

Ζευγάρι στην Οινόη βίωσε τον τρόμο στα χέρια ληστών - ΒΙΝΤΕΟ




Μάχη σώμα με σώμα με αδίστακτους κακοποιούς έδωσε ένα ζευγάρι στην Οινόη Αττικής. Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι τους και επιτεθήκαν αρχικά στην γυναίκα και στη συνέχεια χτύπησαν άγρια τον σύζυγο της. Δείτε το βίντεο του ALPHA.
Διαβάστε Περισσότερα »

Αίθριος ο καιρός -Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιροι όμβροι στα βόρεια κυρίως ορεινά, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 πρόσκαιρα στο νότιο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.


Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

    Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ βόρειοι με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασια: από 11 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα δυτικά η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

    Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες στην Ηπειρο και τα ορεινά της δυτικής Στερεάς. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το βράδυ δυτικοί βορειοδυτικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασια: από 12 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 4 χαμηλότερη.

    Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές - απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά της Θεσσαλίας.

Ανεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 10 έως 28 βαθμούς κελσίου.

    Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στη Κρήτη τις πρωινές ώρες.

Ανεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 14 έως 27 βαθμούς κελσίου.

    Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα.

Ανεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 15 έως 27 βαθμούς κελσίου.

    Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 14 έως 26 βαθμούς κελσίου.

    Θεσσαλονίκη

Καιρός: αρχικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους κυρίως στα ορεινά.

Ανεμοι: ασθενείς και βαθμιαία νότιοι 3 με 4 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασια: από 11 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ