Τετάρτη 18 Μαΐου 2016

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

 ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ
ΠΙΚΑΣΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΝΕΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΕΛΥΦΩΝ - ΕΚΜΑΓΕΙΩΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΑΛΙΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΚΑΛΛΙΑΓΚΑΚΗ 19 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2014. Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ Κ ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ - ΕΙΔΙΚΟΣ ΑΚΟΟΠΡΟΘΕΤΙΣΤΗΣ, ΜΕ ΠΟΛΥΕΤΗ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΚΟΗΣ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΕΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΕΚΜΑΓΕΙΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ΑΠΛΕΣ Ή ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ. ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΒΑΡΗΚΟΙΑΣ.
ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΘΗΒΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ (ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΜΑΡΤΙΝΟ ΚΛΠ). ΕΠΙΣΚΕΨΕΙς ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9-2 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 18-21
ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
ΔΕΙΤΑ ΤΟ SITE πατώντας ΕΔΩ pikasishearing.gr



 ΚΑΛΛΙΑΓΚΑΚΗ 19 - ΛΙΒΑΔΕΙΑ

2261024530 - 6976979056

ΦΑΞ 2261024530

INFO@PIKASISHEARING.GR

WWW.PIKASISHEARING.GR


Περισσότερα στη σελίδα μας στο facebook

Διαβάστε Περισσότερα »

Κόβουν το ΕΚΑΣ από 90.000 συνταξιούχους


Το επίδομα θα δοθεί για τελευταία φορά τον Ιούνιο - Κάνουν και... σκόντο και ζητάνε πίσω τα λεφτά σε 12 δόσεις
Με τις συντάξεις του μηνός Ιουνίου θα δοθεί, για τελευταία φορά, το ΕΚΑΣ σε περίπου 90.000 από τους 380.000 χαμηλοσυνταξιούχους.

Το υπουργείο Εργασίας διαψεύδει ότι θα ζητηθεί η επιστροφή των αχρεωσθήτως καταβληθέντων ποσών έως του ενός τρίτου της σύνταξης και διευκρινίζει ότι τα ποσά θα επιστραφούν σε 12 δόσεις, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο γι' αυτούς που χάνουν το ΕΚΑΣ λόγω υπέρβασης του πλαφόν.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας αποσαφηνίζει: «Ο επανακαθορισμός γίνεται κάθε Ιούνιο, κατόπιν επεξεργασίας των φορολογικών δηλώσεων. Σε περίπτωση που έχουν καταβληθεί επιδόματα σε πρώην δικαιούχους που έχουν υπερβεί τα εισοδηματικά κριτήρια, αυτά επιστρέφονται ως αχρεωστήτως καταβληθέντα. Η ίδια, πάγια διαδικασία θα εφαρμοστεί και φέτος.

Η επιστροφή θα γίνει σε 12 μηνιαίες δόσεις με ισόποσο συμψηφιστικό υπολογισμό της σύνταξης. Όσα τρομολαγνικά γράφτηκαν περί, δήθεν, δέσμευσης του ενός τρίτου της σύνταξης για το συμψηφισμό δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και διαδίδονται αποκλειστικά και μόνο για προφανείς πολιτικές σκοπιμότητες »

Τα κριτήρια για τη χορήγηση του ΕΚΑΣ

Το ανώτατο όριο από συντάξεις για το ΕΚΑΣ (κύριες και επικουρικές πχ 486 κύρια + 178 επικουρική)  φέτος θα είναι τα 664 ευρώ από τα 850 ευρώ -το συνολικό οικογενειακό στα 11.000 ευρώ (αντί των 15.380 ευρώ) ενώ τα νέα εισοδηματικά κριτήρια που θα ισχύσουν και τα ποσά του Επιδόματος διαμορφώνονται ως εξής:

- 230 ευρώ το μήνα ΕΚΑΣ για εισόδημα μέχρι 7.216 ευρώ (αντί των 7.715,65 ευρώ).

- 172,50 ευρώ ΕΚΑΣ για εισόδημα από 7.216,01 ευρώ μέχρι 7.518 ευρώ (αντί των 7.715,66 μέχρι 8.018,26 ευρώ).

- 115 ευρώ ΕΚΑΣ για εισόδημα από 7.518,01 ευρώ μέχρι 7.720 ευρώ (αντί 8.018,27 μέχρι 8.219,93 ευρώ)

- 57,50 ευρώ ΕΚΑΣ για εισόδημα από 7.720,01 ευρώ μέχρι 7.972 ευρώ (αντί των 8.219,94 μέχρι 8.472,09 ευρώ.

Τέλος, καταργείται το ΕΚΑΣ των 30 ευρώ για όσους είχαν ατομικό εισόδημα από συντάξεις από 8.472,10 μέχρι 9.200,00 ευρώ και οικογενειακό έως 13.500 ευρώ.

Τα ποσά που χορηγήθηκαν για το διάστημα Δεκέμβριος 2015-Μάιος 2016 σε όσους δεν πληρούν τα παραπάνω κριτήρια, θεωρούνται ως αχρεώστητες παροχές οι οποίες θα μειωθούν περαιτέρω, μαζί με τα ποσά του ΕΚΑΣ, από την 1/1/2017 μέχρι τις 31/12/2019 έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η εμπροσθοβαρής μείωση της δαπάνης των 900 εκατ. ευρώ το χρόνο και η κατάργηση του επιδόματος την 1/1/2020 (φέτος πρέπει να εξοικονομηθούν 168 εκατ. ευρώ).


Διαβάστε Περισσότερα »

Αλλαγές στους όρους παροχής άδειας οπλοφορίας


Από την ΕΛ.ΑΣ. ανακοινώθηκε ότι με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, που εκδόθηκε στις 29-12-2015, τροποποιούνται οι όροι και οι προϋποθέσεις χορήγησης της άδειας.

Ειδικότερα «προβλέπεται η διεξαγωγή εξετάσεων που περιλαμβάνουν θέματα λύσης αρμολόγησης του όπλου, γέμισης, απογέμισης, ασφαλούς χρήσης, μεταφοράς και φύλαξης του τύπου του όπλου, για το οποίο αιτούνται την οπλοφορία» σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες συμμετέχουν στις εξετάσεις εφόσον με απόφαση του Διευθυντή της αρμόδιας Διεύθυνσης Ασφάλειας ή Διεύθυνσης Αστυνομίας Νομού κριθεί ότι:

• συντρέχουν στο πρόσωπό τους ιδιαίτερα σοβαροί λόγοι, ώστε για την ασφάλεια τους να είναι δυνατή η χορήγηση της αιτούμενης άδειας και
• δεν συντρέχουν στο πρόσωπό τους τα κωλύματα που ορίζει η νομοθεσία (άρθρο 18 του Ν. 2168/1993).

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνει:

Όσοι πολίτες είναι ήδη κάτοχοι άδειας οπλοφορίας για την ατομική τους ασφάλεια, πριν τη λήξη της άδειας και κατά το χρόνο υποβολής των δικαιολογητικών ανανέωσης της, εφόσον κριθεί με απόφαση του Διευθυντή της κατά τόπο αρμόδια Διεύθυνσης Ασφάλειας ή Διεύθυνσης Αστυνομίας ότι διαθέτουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα υποβάλλονται άπαξ στις εν λόγω εξετάσεις.

Επισημαίνεται ότι μόνο ο υποψήφιος που κρίθηκε ότι διαθέτει τις παραπάνω προϋποθέσεις θα υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ κατά το χρόνο παραλαβής της προαναφερόμενης Απόφασης, θα προσκομίζει παράβολο αξίας εκατόν πενήντα (150) ευρώ.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εξέτασης ή απουσίας του υποψήφιου:

• Αν η εξέταση ακυρωθεί χωρίς υπαιτιότητα του υποψηφίου, το παράβολο παραμένει σε ισχύ και χρησιμοποιείται στην επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής εξετάσεων.

• Αν ο υποψήφιος δεν συμμετάσχει σε προγραμματισμένη εξέταση, λόγω κωλύματος που καθιστά την παρουσία του αδύνατη, πρέπει αυτό να δηλώνεται με αίτησή του στην αρμόδια αστυνομική Υπηρεσία το αργότερο μέχρι την προηγούμενη ημέρα διεξαγωγής της εξέτασης. Σε αυτή τη περίπτωση η εξέτασή του προγραμματίζεται σε άλλη ημερομηνία και δεν καταβάλλει το παράβολο εκ νέου.
• Αν η απουσία του υποψηφίου από την προγραμματισμένη εξέταση είναι αδικαιολόγητη, η αξία του παραβόλου δεν επιστρέφεται.

Σημειώνεται ότι, εάν ο υποψήφιος αποτύχει στις εξετάσεις, έχει δικαίωμα επαναξέτασης και υποχρεούται στην εκ νέου καταβολή του παραβόλου.

Για την κατάλληλη προετοιμασία των ενδιαφερομένων πριν τις εξετάσεις, παρέχεται στους ενδιαφερόμενους η δυνατότητα να μελετήσουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr, ερωτηματολόγιο πολλαπλών επιλογών, ανάλογα με τον τύπου του όπλου, το οποίο επιθυμούν να φέρουν για την ατομική τους ασφάλεια (ερωτηματολόγιο για οπλοφορία με πιστόλι, ερωτηματολόγιο για οπλοφορία με περίστροφο και ερωτηματολόγιο για οπλοφορία με πιστόλι ή περίστροφο).
Πατήστε εδώ για να δείτε τα ερωτηματολόγια.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με τη διαδικασία των εξετάσεων, πατήστε εδώ
Διαβάστε Περισσότερα »

36 συλλήψεις στη Στερεά για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων σε περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, συνολικά τριάντα έξι (36) άτομα για διάφορα αδικήματα


Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, στο πλαίσιο του ευρύτερου επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν με σκοπό την πρόληψη ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο, συνολικά τριάντα έξι (36) άτομα και συγκεκριμένα:

Οκτώ (8) ημεδαποί και ειδικότερα πέντε στη Χαλκίδα από αστυνομικούς των Α’ & Β’ Ομάδων ΔΙ.ΑΣ., καθώς και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, δύο στη Λαμία από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Φθιώτιδας και ένας στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Κατασχέθηκαν, κατά περίπτωση, μικροποσότητες ηρωίνης, ακατέργαστης κάνναβης και δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Πέντε (5) ημεδαποί στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης, από κοινού με έτερες αστυνομικές δυνάμεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, κατηγορούμενοι για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος.

Τρεις (3) ημεδαποί και ειδικότερα δύο στη Λαμία και στη Στυλίδα Φθιώτιδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Στυλίδας & του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας αντίστοιχα, καθώς και ένας στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές Αποφάσεις.

Δώδεκα (12) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ειδικότερα:

•    δύο ημεδαποί και ένας αλλοδαπός στη Νέα Αρτάκη Ευβοίας, από αστυνομικούς της  Ο.Ε.Π.Τ.Α. Ευβοίας,
•    δύο ημεδαποί στη Νέα Αρτάκη & στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς των Αστυνομικών Τμημάτων Νέας Αρτάκης & Ιστιαίας αντίστοιχα,
•    δύο ημεδαποί στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας & της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας αντίστοιχα,
•    ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, στο Μαντούδι & στα Λούτρα Αιδηψού Ευβοίας αντίστοιχα, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας,
•    ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός, στη Θήβα & στον Ορχομενό Βοιωτίας, από αστυνομικούς της Ο.Ε.Π.Τ.Α Βοιωτίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού αντίστοιχα, καθώς και
•    ένας ημεδαπός στη Λαμία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λαμίας.

Τέσσερις (4) αλλοδαποί και ειδικότερα τρεις στη Χαλκίδα από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, καθώς και του Τμήματος Ασφαλείας & Τροχαίας Χαλκίδας αντίστοιχα και ένας στη Θήβα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βοιωτίας, διότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας.

Ημεδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας, για παραεμπόριο. Κατασχέθηκαν διάφορα είδη παραεμπορίου.

Τέλος, τρία (3) άτομα και ειδικότερα δύο ημεδαποί στη Λιβαδειά και ένας αλλοδαπός στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς και του Αστυνομικού Τμήματος Χαλκίδας αντίστοιχα, για επαιτεία.

Οι συγκεκριμένοι έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.
Διαβάστε Περισσότερα »

Επεκτείνεται το Rural Broadband στo Δήμο Λεβαδέων



Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Γιώτα Πούλου συναντήθηκε χθες στο Δημαρχείο Λιβαδειάς με κλιμάκιο του Ομίλου ΟΤΕ, το οποίο την ενημέρωσε για την επέκταση του Rural Broadband στο Δήμο Λεβαδέων, που αφορά στην παροχή υπηρεσιών γρήγορου internet στις αγροτικές ή «λευκές» περιοχές, δηλαδή σε απομακρυσμένες περιοχές χωρίς ευρυζωνική πρόσβαση.

Σημειώθηκε ότι μέσα στη χρονιά αναμένεται να δημιουργηθούν υποδομές σε 15 οικισμούς του Δήμου Λεβαδέων: Αγία Άννα, Αγία Παρασκευή, Άγιος Βλάσιος, Ακόντιο, Ανάληψη, Ανθοχώριο, Θούριο, Κορώνεια, Λαφύστιο, Μαυρονέρι, Παρόριο, Προσήλιο, Προφήτης Ηλίας, Ρωμαίικο και Σταθμός Δαυλείας.
Το γρήγορο internet θα διατεθεί στα τέλη του 2016 με την ολοκλήρωση τοποθέτησης οπτικής ίνας μήκους 120 χλμ και θα καλύπτει τις ανάγκες των κατοίκων.
Τα Δίκτυα Νέας Γενιάς είναι πολύ σημαντικά για τη χώρα και τις τοπικές κοινωνίες, καθώς έχουν κομβικό ρόλο στην προσπάθεια για ανάπτυξη, διευκολύνουν την καθημερινότητα καταναλωτών και επιχειρήσεων, ενώ ο χρήστης μπορεί να κάνει πολλές εργασίες ταυτόχρονα μέσω internet, και με πολλές ηλεκτρονικές συσκευές online. Ως εκ τούτου, το γρήγορο internet αναμένεται να ενισχύσει και την τοπική επιχειρηματικότητα.

Διαβάστε Περισσότερα »

Βραδιά Χορού και Χορωδίας στο Μάζι Αλιάρτου



Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκινούν οι εγγραφές στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Λιβαδειάς

Ο  Δήμος Λεβαδέων  ανακοινώνει  ότι  ξεκινούν  οι  εγγραφές  και  επανεγγραφές  νηπίων και βρεφών στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Λιβαδειάς από 23 Μαΐου 2016  έως   20  Ιουνίου 2016.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1.    Εργαζόμενη  μητέρα
2.    Ηλικία  παιδιού:  α)  από  ενός (1) έτους  έως  2,5  ετών  προκειμένου να  εγγραφεί σε βρεφικό  τμήμα  ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΥ  ΣΤΑΘΜΟΥ  και β) από  2,5  ετών  μέχρι  της  εγγραφής  του  στο  Δημόσιο Νηπιαγωγείο προκειμένου  να  εγγραφεί  σε  ΠΑΙΔΙΚΟ ή ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ  ΣΤΑΘΜΟ.

    ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΕΓΓΡΑΦΗΣ
1.    Αίτηση εγγραφής – επανεγγραφής. Δίνεται έντυπο από τους Παιδικούς Σταθμούς).
2.    Πιστοποιητικό  γέννησης  του  παιδιού.
3.    Πιστοποιητικό  οικογενειακής  κατάστασης.
4.    Βεβαίωση  γιατρού  για την  καλή  σωματική  και  πνευματική  υγεία του  παιδιού. (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΕΝΤΥΠΟ).
5.    Βεβαίωση  εργοδότη  ότι  και  οι  δύο  γονείς  εργάζονται.
6.    Απαιτείται, αντίγραφο μηχανογραφημένων ενσήμων του τρέχοντος έτους ή σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, ενώ για ελεύθερους επαγγελματίες αντίγραφο της δήλωσης έναρξης επιτηδεύματος στην Δ.Ο.Υ ή εκτύπωση των στοιχείων μητρώου της επιχείρησης.
7.    Αντίγραφο  της  δήλωσης  φορολογίας  εισοδήματος και εκκαθαριστικό φορολ. Έτους  2015.
8.    Για  την  εγγραφή  παιδιών  αλλοδαπών  γονέων  εκτός  των  προηγουμένων  δικαιολογητικών, απαραίτητη  προϋπόθεση  είναι  και  η  άδεια  νόμιμης παραμονής  στη  χώρα μας,  όπως  αυτή  αποδεικνύεται από  τις  ισχύουσες  κάθε  φορά  διατάξεις.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ  ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΗΣ
Όλα  τα  παραπάνω  εκτός  από  το  πιστοποιητικό  γέννησης  του  παιδιού.
Τηλέφωνα  επικοινωνίας και διευθύνσεις:
Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Αναλήψεως 20)    τηλ.:22610-29630
Β΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑ (Αχιλλέως 16) τηλ.:22610-20250
Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ(Λιάκουρας)         τηλ.:22610-24162
Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (Μ. Ασίας 2)       τηλ.:22610-24827
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΟΡΩΝΕΙΑΣ (ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ)  τηλ.:22610-43066
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΟΥ (ΚΥΡΙΑΚΙ)    τηλ.:22670-51060
ΠΡΟΣΟΧΗ
Οι αιτήσεις με τα δικαιολογητικά που αφορούν τους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς που βρίσκονται στη Λιβαδειά, θα κατατεθούν στον Α' Βρεφονηπιακό Σταθμό  στην κ. Αναστασίου Μαρία, Λιάκουρας – Λιβαδειά (τηλ.επικοινωνίας 2261024162).
Οι αιτήσεις του Κοινοτικού Παιδικού Σταθμού Κυριακίου και του Δημοτικού Σταθμού Κορώνειας θα κατατεθούν στο χώρο των αντίστοιχων σταθμών.



Διαβάστε Περισσότερα »

Στην Εφορία οι οφειλές των αγροτών για τα τέλη άρδευσης της Κωπαΐδας

Αγαπητοί Αγρότες
Όπως γνωρίζετε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας- Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας, στην οποία ανατέθηκε με νόμο η διαχείριση της άρδευσης της Κωπαίδας,  μετά την κατάργηση, από την πολιτεία  του Οργανισμού Κωπαΐδας,   έχει ξεκινήσει μια μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού των δομών και των υποδομών της Κωπαΐδας.
Είναι πλέον γεγονός ορατό σε όλους ότι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος έχει σχεδιάσει  και γίνονται,  για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια, σημαντικά έργα και παρεμβάσεις  στις  υφιστάμενες σχεδόν κατεστραμμένες δομές για την διευκόλυνση της άρδευσης και την αντιπλημμυρική προστασία   (οδοποιία, καθαρισμός αρδευτικών διωρύγων και αυλάκων, Μέλανα Ποταμού, ηλεκτρονικά συστήματα φύλαξης των αντλιοστασίων κ.λ.π).  
Χαρακτηριστικά επισημαίνουμε  ότι τον επόμενο μήνα θα προκηρυχθεί ο καθαρισμός των βασικών αρδευτικών και αντιπλημμυρικών καναλιών της Κωπαίδας με Προϋπολογισμό 1,5 περίπου εκατ ευρώ και μάλιστα οι όποιες εκπτώσεις θα επαναπροκηρυχθούν για καθαρισμό του μεγαλύτερου μέρους των καναλιών. Με τον τρόπο αυτό ευελπιστούμε ότι από την επόμενη αρδευτική περίοδο και πριν από τον χειμώνα όλα τα βασικά κανάλια θα είναι καθαρά και  σε θέση αφ’ ενός να διοχετεύουν το νερό κοντά και δίπλα στις καλλιέργειες και αφ’ ετέρου να αποφεύγονται οι πλημμύρες.   Ομοίως η Περιφέρεια έχει εγκρίνει πιστώσεις 1.2 εκατ. ευρώ για Αγροτική Οδοποιία μέσα στην Κωπαίδα που προγραμματίζεται να  έχει ολοκληρωθείς  πριν από την αρδευτική περίοδο του 2017.
Παράλληλα, σε συνεννόηση με το αρμόδιο Υπουργείο έχουμε  αναθέσει σε εξειδικευμένο Τεχνικό Σύμβουλο με μεγάλη εμπειρία στα αρδευτικά έργα, και σε συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας την προετοιμασία  φακέλου  διεκδίκησης ειδικής μεγάλης χρηματοδότησης από το  Πρόγραμμα  Αγροτικής Ανάπτυξης τον Σεπτέμβρη, για τα σύγχρονα έργα που απαιτούνται, για την δημιουργία αποτελεσματικού κλειστού συστήματος άρδευσης και  διαχείρισης των υδάτινων πόρων στην Κωπαΐδα..
Πέραν αυτών όμως πραγματοποιούνται  κάθε μέρα   και μια σειρά μεγάλες δαπάνες για την ετήσια λειτουργία των ανταποδοτικών υπηρεσιών της Κωπαίδας (βελτίωση οδικού δικτύου, διαχείριση άρδευσης, κλπ)_.
Ειδικά φέτος, λόγω της ανομβρίας, έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το αντλιοστάσιο της Υλίκης και προγραμματίζεται για να τεθεί σε λειτουργία και το αντλιοστάσιο του  Μόρνου στις 10 Ιουνίου. Έτσι όμως όπως όλοι καταλαβαίνουν  οι δαπάνες ΔΕΗ των αντλιοστασίων εφέτος θα εκτοξευτούν,  για να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες ποσότητες αρδευτικού νερού στην Κωπαίδα.
Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό το θέμα της εξόφλησης των τελών άρδευσης, που θα μας δώσουν την ευχέρεια χρηματοδότησης της συνεχούς αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών στην Κωπαίδα. 
Φίλοι αγρότες, 
Επειδή:
•    Αν και εξαντλήθηκε κάθε δυνατότητα παράτασης του χρόνου εξόφλησης και μέχρι στιγμής  έχουν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους  μόλις το 50% των καλλιεργητών.
•    Είναι άδικο και  θέμα  ισονομίας και δικαιοσύνης μεταξύ των καλλιεργητών και ιδιαίτερα για όλους εκείνους τους αγρότες που είναι συνεπείς στις πληρωμές τους ,
•    Από τα αρδευτικά τέλη χρηματοδοτείται η ομαλή και συνεχώς αναβαθμιζόμενη λειτουργία των ανταποδοτικών υπηρεσιών άρδευσης της Κωπαίδας
Σας ενημερώνουμε πως είμαστε υποχρεωμένοι να  εφαρμόσουμε την  απόφαση 129/2015 του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας (Κανονισμός Άρδευσης Κωπαιδικού Πεδίου) και  να αποστείλουμε όλες τις βεβαιωμένες οφειλές των ανταποδοτικών τελών Κωπαίδος στην αρμόδια ΔΟΥ  για είσπραξη.

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Π.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ

ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΘΩΜΑ

Διαβάστε Περισσότερα »

Δήμος Λεβαδέων:Απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο


Απαγόρευση διέλευσης βαρέων οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο σύμφωνα με τη νομοθετική παρέμβαση του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Με την ψήφιση, την προηγούμενη εβδομάδα, από την Ολομέλεια της Βουλής της νομοθετικής παρέμβασης του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων σχετικά με το ηλεκτρονικό σύστημα διοδίων θεσπίζεται παράλληλα και η απαγόρευση διέλευσης από το παράπλευρο οδικό δίκτυο οχημάτων επαγγελματικής χρήσης, που υπερβαίνουν μικτό βάρος άνω των 3,5 τόνων, με στόχο την ασφαλή διέλευση των οχημάτων και τη μείωση του μεγάλου αριθμού τροχαίων ατυχημάτων.
Με αυτή τη νομοθετική ρύθμιση επιλύεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν τα χωριά του Καλλικρατικού Δήμου Λεβαδέων από τη διέλευση βαρέων  οχημάτων στο δευτερεύον οδικό δίκτυο που δημιουργεί συνθήκες υψηλής επικινδυνότητας και απειλείται η ασφάλεια των κατοίκων των περιοχών.  Τέλος, σημειώνεται ότι η νομοθετική ρύθμιση λαμβάνει υπόψη την άποψη του  Τ.Ε.Ε. σύμφωνα με την οποία τα φορτηγά και τα βαρέα οχήματα θα πληρώνουν διόδια στις εισόδους της χώρας, ώστε να μην διέρχονται με ανορθόδοξο τρόπο από τη χώρα και να υπάρχουν έσοδα για τη συντήρηση του δικτύου που σήμερα βαραίνει τον ελληνικό λαό.


Διαβάστε Περισσότερα »

Ανατίναξαν ATM τράπεζας στο Κριεκούκι

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για την ίδια συμμορία που πριν λίγες ημέρες είχε "χτυπήσει" ΑΤΜ στα Οινόφυτα. Αυτή τη φορά οι δράστες, που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν τρεις και φορούσαν κουκούλες, έβαλαν στόχο το ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας στις Ερυθρές. Λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα οι κάτοικοι πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους από την δυνατή έκρηξη. Το μηχάνημα μπορεί σχεδόν να διαλύθηκε άλλα τα συρτάρια που είχαν μέσα τα χρήματα δεν ανοιξαν.

Οι θρασύτατοι ληστές παρά το ότι γινόταν χαμός από συναγερμούς που χτυπούσαν δεν έφυγαν. Με τις βαριοπούλες έσπασαν τις τζαμαρίες, μπήκαν μέσα στην τράπεζα, πήραν 50.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Λίγη ώρα αργότερα οι αστυνομικοί βρήκαν, στην περιοχή της Κάζας ένα Citroën Xsara καμμένο, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν αρχικά οι δράστες. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Θηβών.








Διαβάστε Περισσότερα »

ΑΛΙΑΡΤΟΣ:Με μεγάλη επιτυχία ο Διασυλογικός αγώνας ποδηλασίας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή 15/5/2016 στην Αλίαρτο διασυλογικός αγώνας αγωνιστικής ποδηλασίας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών, με διοργανωτή το ποδηλατικό τμήμα του Παναθηναϊκου, με συμμετοχές κορυφαίων αθλητών από όλη την Ελλάδα.
Ο Παναθηναϊκος Α.Ο. εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου.

Δελτίο τύπου-Παναθηναϊκού Α.Ο.

Την Κυριακή 15 Μαϊου,διοργανώθηκε από τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά,αγώνας ομαδικής χρονομέτρησης και ζευγών στην Αλίαρτο,για τις κατηγορίες Γυναικών,Ν.Αντρών-Αντρών και Μάστερς.

Η διαδρομή του αγώνα ήταν σε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο από τα συνηθισμένα,σε ένα καταπράσινο πέρασμα,την Κωπαϊδα.

Ο καιρός,με εξαίρεση τα δυνατά ρεύματα αέρα,έδειχνε από πολύ νωρίς το πρωϊ πως θα ήταν σύμμαχός.

Λίγο πριν δοθεί η εκκίνηση πραγματοποιήθηκε το Τεχνικό συνέδριο παρουσία εκπροσώπων ομάδων και έπειτα τοποθετήθηκαν όλοι οι εθελοντές στις θέσεις που είχαν οριστεί,προκειμένου να φυλαχθούν "επίμαχες"διασταυρώσεις,προς αποφυγή ατυχήματος και τον γιατρό με την διασωστική ομάδα να παραμένουν στον χώρο της εκκίνησης πανέτοιμοι για παν ενδεχόμενο.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 12.00 ακριβώς όπως ορίστηκε και στο πρόγραμμα,από την Αλίαρτο με κατεύθυνση το Ακραίφνιο και επιστροφή.

Εντός της διαδρομής του αγώνα δύο μηχανές και ένα Ι.Χ.Ε. έκαναν διαρκώς το δρομολόγιο Αλίαρτος -Ακραίφνιο και πίσω με σκοπό να αποτρέψουν οτιδήποτε χρειαστεί και να βοηθήσουν σε περίπτωση οποιασδήποτε ανάγκης.

Να τονίσουμε πως για την φύλαξη των διασταυρώσεων και την ασφάλεια των αθλητών πάνω απ'όλα, βοήθησαν εθελοντές από τον σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού της Λιβαδειάς και της Θήβας.
Επίσης σημαντικό και σίγουρα κάτι που δεν συναντάμε συχνά πλέον,ήταν η αστυνόμευση του αγώνα.
Συνολικά 5 περιπολικά της Τροχαίας Θήβας,Τροχαίας Λιβαδειάς και Αστυνομικού τμήματος Αλιάρτου,κάλυψαν τον αγώνα,τοποθετώντας τροχονόμους στην εκκίνηση και στην αναστροφή καθώς και ένα περιπολικό έκανε την διαδρομή συνεχώς.

Κατά την διάρκεια του ομαδικού των Μάστερ,ένας αθλητής είχε πτώση και μέσα σε ελάχιστο χρόνο έφτασε στο σημείο του ατυχήματος ο γιατρός του αγώνα καθώς και η διασωστική ομάδα,παρέχοντάς του τις πρώτες βοήθειες.

Ο αγώνας έληξε με τον τερματισμό της τελευταίας ομάδας στο ομαδικό χρονόμετρο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά πραγματοποιήθηκαν οι απονομές πλησίον του χώρου της εκκίνησης.

Ο Παναθηναϊκός Α.Ο. θέλει να ευχαριστήσει όλους τους αθλητές/τριες που έλαβαν μέρος καθώς και τους προπονητές,εκπροσώπους,συνοδούς,φίλους και γνωστούς που έδωσαν το παρόν.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία με τα Ελληνικά Αναψυκτικά-Frutop που κάλυψε και δρόσισε για άλλη μία φορά όλους τους παρευρισκόμενους.

Επίσης,στην Τροχαία Θήβας,Τροχαία Λιβαδειάς και Α.Τ.Αλιάρτου για την κάλυψη.
Στον γιατρό του αγώνα,Ιωάννη Περγαντά και την διασωστική ομάδα.
Στην αγωνόδικο επιτροπή Χριστίνα Λατσούδη,Ιωάννα Αγράφα,Αναστασία Λουκοπούλου,Νίκη Κατσιάδα και τον Αλυτάρχη μας,Δημήτρη Κωνσταντόπουλο.
Σε όλα τα παιδιά από την Λιβαδειά και Θήβα για την εθελοντική προσφορά τους.
Στον φωτογράφο μας Νάσσο Τριανταφύλλου.

Το επόμενο ραντεβού του Παναθηναϊκού είναι το Σάββατο στις 28 Μαϊου,με τον αγώνα "3ος Γύρος Ολυμπιακού χωριού Junior-Σπύρος Ντόκος"ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Άσκηση ετοιμότητας Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς και η Βάση Ετοιμότητας Αλιάρτου

Συνεχής εκπαίδευση και ετοιμότητα ! !

Η εμπειρία αποκτάται μέσα από συνεχή εκπαίδευση και πρακτική άσκηση και όταν την χρειαστείς σου δίνεται απλόχερα.
Έτσι η Ε.Ε.Ε.Δ Λιβαδειάς και η Βάση Ετοιμότητας Αλιάρτου δεν εφησυχάζουν ΠΟΤΕ .

Αυτή την φόρα ήταν η σειρά των μελών της Βάσης Ετοιμότητας Αλιάρτου να μας παρουσιάσουν μια άκρως εντυπωσιακή άσκηση με θέμα

<< Ανέλκυση θύματος από δύσβατο σημείο με μοναδική έξοδο >>

Συγχρονισμένες κινήσεις ,καθαρό μυαλό και ΣΥΝΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ έδωσαν αυτά τα καταπληκτικά καρέ φωτογραφιών . .



Μια υπέροχη μέρα ,γεμάτη γνώσεις ,νέες μεθοδολογίες ,χρήση νέου εξοπλισμού και υπενθύμιση του παλαιού έδωσαν αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα .
Είμαστε ΕΔΩ για να προσφέρουμε και αυτό θα το ΚΑΝΟΥΜΕ όσο ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ .
Διαβάστε Περισσότερα »

Προσφορά αγάπης στις έγκλειστες γυναίκες των Γυναικείων Φυλακών Ελεώνα


Το Δ.Ι.Ε.Κ ΘΗΒΑΣ και συγκεκριμένα οι Σπουδαστές/τριες και Εκπαιδευτές των τμημάτων «Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης» και «Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων» στα πλαίσια των δράσεων εθελοντισμού, πραγματοποίησαν προσφορά αγάπης στις έγκλειστες γυναίκες του Καταστήματος Γυναικείων Φυλακών Ελεώνα. Συγκεκριμένα οι Σπουδαστές/τριες μαζί με τους Εκπαιδευτές τους επισκέφθηκαν το Κατάστημα των Γυναικείων Φυλακών και προσέφεραν υπηρεσίες Κομμωτηρίου σε ένα μεγάλο αριθμό γυναικών, καθώς και υπηρεσίες φροντίδας στα νήπια τα οποία μένουν και αυτά μαζί με τις μητέρες τους στο Κατάστημα.
 Οι Σπουδαστές/τριες συμμετείχαν καθολικά για μια ακόμη φορά δίνοντας χαρά και αγάπη στους συνανθρώπους μας που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.
Το ΔΙΕΚ ΘΗΒΑΣ  θα συνεχίσει να συμμετέχει σε ενέργειες κοινωνικής ευθύνης, προκειμένου να μεταβιβάσει τις αξίες του εθελοντισμού και της ανθρωπιάς.

   
Ο Διευθυντής του Δ.Ι.Ε.Κ.
   
    Γεωργόπουλος Ευάγγελος

            
 Ευχαριστήρια επιστολή

           Μας τιμά ιδιαίτερα και μας συγκινεί το γεγονός  ότι επιλέξατε το Κατάστημά μας για να προσφέρετε υπηρεσίες φροντίδας στις έγκλειστες γυναίκες,  με την ευγενική συνδρομή των σπουδαστών σας από το τμήμα κομμωτικής τέχνης  και από το τμήμα των βρεφονηπιοκόμων της και επιθυμούμε να σας  ευχαριστήσουμε θερμότατα για την πρωτοβουλία και  τις  ενέργειές σας.
Μας έχει συγκινήσει η ευγενική  και  συλλογική δράση σας, σε ομολογουμένως δύσκολους καιρούς, όπου κάθε πρόσωπο  προσπαθεί να καλύψει τις ατομικές του ανάγκες και να περισώσει «τα κεκτημένα». Εσείς, με ανθρωπιστικά ιδεώδη, επικοινωνείτε, συνεργάζεστε, δραστηριοποιήστε και προσφέρετε ανεκτίμητη βοήθεια σε συνανθρώπους που βρίσκονται στο κοινωνικό περιθώριο και σε παιδιά που δεν μπορούν να έχουν την οικογένεια όπως θα  την ονειρευόταν! 
 Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε  τις θερμότατες ευχαριστίες εκ μέρους της υπηρεσίας μας,  
εκτός από την πρακτική βοήθεια λαμβάνουμε το μήνυμα ότι υπάρχουν άνθρωποι με πλούτο συναισθημάτων και κοινωνική ευαισθησία που προσφέρουν πολυεπίπεδα σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Προσφέρετε θετική ματιά σε συνανθρώπους που η ζωή τους δεν ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα, κι ο κόσμος πραγματικά αλλάζει όταν αλλάζει και η ματιά μας!
 Επιθυμούμε επίσης να σας μεταφέρουμε τα συναισθήματα ενθουσιασμού και από την συμπαράσταση που νιώθουν οι έγκλειστες γυναίκες  από  τη δράση σας.
ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΝΙΚΗ ΜΟΥΣΧΗ
                            
Διαβάστε Περισσότερα »

Ενημερωτική εκδήλωση για τον σακχαρώδη διαβήτη στη Θήβα

Στο πλαίσιο της καθιερωμένης Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας του Παγκοσμίου
Οργανισμού Υγείας (Π.Ο.Υ.) που είναι η 7η Απριλίου εκάστου έτους, με
ειδικό θέμα για το 2016 το Σακχαρώδη Διαβήτη και θέλοντας να
ευαισθητοποιήσουμε, να ενημερώσουμε και να πληροφορήσουμε τους
εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς τους για την αποτελεσματική
διαχείριση της συγκεκριμένης ασθένειας διοργανώνουμε με τη συνεργασία
της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:

Σακχαρώδης Διαβήτης

την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 και ώρα 19:00-20:15
στο Πνευματικό Κέντρο του Ευαγγελιστή Λουκά Θήβας.

Ομιλητές θα είναι:
1.    Ο κ. Θεόδωρος Μαριόλης, Ιατρός, Επίκουρος Καθηγητής Εθνικού και
Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Επιπλοκές της ασθένειας
και χειρουργικά νοσήματα».
2.    Η κ. Μαρία Ματσαγγούρα, Ιατρός, Ειδ. Διαβητολόγος, με θέμα: «Το
διαβητικό παιδί στο σχολείο».

Η Σχολική Σύμβουλος

Δρ Χριστίνα Κολοβού

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ