Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

ALFA-EXOPLISMOS:Επαγγελματικός Εξοπλισμός Μαζικής Εστίασης

Σ’ένα πλήρως ανταγωνιστικό περιβάλλον κάνει την εμφάνισή της η εταιρία Alfa-Exoplismos στον χώρο της μαζικής εστίασης. Νέα στο χώρο μα με πολυετή εμπειρία στον χώρο των ψυκτικών εφαρμογών. Στοχεύουμε στην παροχή εύχρηστου και λειτουργικού εξοπλισμού προς τους επαγγελματίες πελάτες μας. Στόχος μας είναι η ανάγκη του πελάτη. Επικεντρώνουμε την προσοχή μας στην ικανοποίηση και κατ’ επέκταση στην εμπιστοσύνη του επαγγελματία. Υποσχόμαστε συνέπεια, επιζητούμε σταθερές συνεργασίες. Σίγουρες, αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις.


Επαγγελματικός Εξοπλισμός Καταστημάτων μαζικής εστίασης.
     Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα  πατώντας ΕΔΩ http://www.alfa-exoplismos.gr/
   
      Εξοπλισμός μαζικής Εστίασης
      και Ανοξείδωτων Κατασκευών
          2Ο χλμ.  Π.Ε.Ο.  Αλιάρτου-Λιβαδειάς

                  ΑΛΙΑΡΤΟΣ – ΒΟΙΩΤΙΑΣ
        Τηλ.: 2268029431    Φαξ: 2268024121
                    
info@alfa-exoplismos.gr   www.alfa-exoplismos.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Μάχη με τις φλόγες στην Ελάτεια Φθιώτιδας

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 3:00΄ το μεσημέρι σε δασική έκταση κοντά στην Ελάτεια Φθιώτιδας.

Στο επιχειρησιακό κέντρο της Π.Υ. Στερεάς σήμανε συναγερμός, αφού στην περιοχή οι φλόγες με τη βοήθεια των δυνατών ανέμων πήραν γρήγορα μεγάλες διαστάσεις.

Αμέσως από το αεροδρόμιο της Λαμίας απογειώθηκαν τα δυο PZL, ενώ στη μάχη από αέρος ρίχτηκαν και δυο Canadair. Στο σημείο επίσης έχουν σπεύσει και ισχυρές επίγειες δυνάμεις από την ευρύτερη περιοχή, με 8 οχήματα και πεζοπόρα τμήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά καίει πουρνάρια και άλλες δασικές εκτάσεις στη θέση "Λιβαδίτσα" κοντά στην Ελάτεια.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΘΗΒΑ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ TΟ ΜΕΓΑΛΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΙΣ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!




Πριν από λίγο κλείστηκε μεγάλο φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ανδρικής ομάδας του Λεβαδειακού και του ΑΟ ΘΗΒΑ στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων.
Το μεγάλο φιλικό μεταξύ των δύο μεγάλων του βοιωτικού ποδοσφαίρου θα γίνει στο δημοτικό στάδιο Θήβας στις 3 Αυγούστου στις 19:00.  
Διαβάστε Περισσότερα »

Νέο χώρο φιλοξενίας προσφύγων αναζητά η Γιώτα Πούλου. Εμπλοκές – προβλήματα στο εργοστάσιο Καλαμπόκα;




Ραγδαίες εξελίξεις στο ζήτημα του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων στη Λιβαδειά με νέα δεδομένα και ανατροπές του αρχικού σχεδιασμού της κυβέρνησης και της κατά πλειοψηφίας απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Λεβαδέων.

Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν οτι τόσο οι μηχανικοί του υπουργείου Άμυνας όσο και η δήμαρχος Λεβαδέων με τη θεσμική της ιδιότητα αλλά και την ιδιότητα της αρχιτέκτονα, σε αυτοψία τους διαπίστωσαν προβλήματα στην καταλληλότητα του χώρου του παλιού εργοστασίου βάμβακος Καλαμπόκα, όπου προκρίθηκε κατά πλειοψηφία από το ΔΣ για την φιλοξενία 600-800 προσφύγων Συριακής καταγωγής, απορρίπτοντας το εργοστάσιο της πρώην unicot που η κυβέρνηση είχε αρχικά προτείνει.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν οτι η Δήμαρχος Λεβαδέων αναζητά νέο χώρο ώστε να υλοποιήσει την απόφαση της κυβέρνησης για την φιλοξενία προσφύγων στην περιοχή.
viotianet.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκτός ΕΝΦΙΑ τα αγροτεμάχια - Τον Σεπτέμβριο η πρώτη δόση

Σε 5 δόσεις και από τέλος Σεπτεμβρίου η καταβολή του φόρου, ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών
Τα αγροτεμάχια δεν θα υπολογίζονται στο συμπληρωματικό φόρο του ΕΝΦΙΑ των πολιτών, ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Οικονομικών. Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο, μετά από σχετικά δημοσιεύματα του Τύπου, επισημαίνεται μεταξύ άλλων, ότι:

"1) Τα αγροτεμάχια δεν θα υπολογίζονται στο συμπληρωματικό φόρο του ΕΝΦΙΑ των πολιτών. Αυτό γίνεται επειδή παρατηρήθηκε σωρεία λαθών στις δηλώσεις των πολιτών οι οποίοι και καλούνται το επόμενο διάστημα να διορθώσουν τις δηλώσεις τους.

2) Ο φετινός ΕΝΦΙΑ θα εξοφληθεί σε 5 δόσεις και όχι σε 4, αρχής γενομένης από το τέλος Σεπτεμβρίου. Τα δημοσιεύματα που μιλούν για Αύγουστο δεν ισχύουν.

3) Ο συνολικός λογαριασμός του ΕΝΦΙΑ θα είναι στο ίδιο επίπεδο με πέρυσι. Όσα δημοσιεύματα μιλούν για αύξηση του συνολικού ποσού του ΕΝΦΙΑ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Υπάρχει, βέβαια, ανακατανομή των βαρών από τις μικρές στις μεγάλες περιουσίες.

4) Οι απαλλαγές του ΕΝΦΙΑ θα ισχύουν ακριβώς όπως και πέρυσι. Δηλαδή δεν χάνουν την απαλλαγή όσοι έχουν εισοδήματα από υψηλούς τόκους.

5) Δεν αλλάζει τίποτα σε σχέση με το ύψος των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων. Δηλαδή δεν χάνουν την απαλλαγή άνεργοι, πολύτεκνοι και άτομα με αναπηρία άνω του 80%, ανεξάρτητα του ύψους των τόκων που έχουν", καταλήγει η ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών.
protothema.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Απο τη Νίκη στη Βράβευση η Χρυσή Βαλκανιονίκης Νίκη Ξυδώνα-ΒΙΝΤΕΟ

Απο Νίκη σε Νίκη η Νίκη μας!!!
Συγκινητικές στιγμές εκτιλύχθηκαν το Σάββατο στη πλατεία Μαυρομματίου,αιτία, η βράβευση της Χρυσής Βαλκανιονίκης Νίκης Ξυδώνα απο τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων.
 Η νεαρή αθλήτρια απο το Μαυρομμάτι  κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο έπταθλο με 4.956 β  στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ε/Ν, στο Μπολού της Τουρκίας .

 
Τιμητική πλακέτα απένειμε ο  Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων κος Ντασιώτης, ο οποίος ανέφερε τα εξής:Ως Δήμαρχος Αλιάρτου Θεσπιέων,είμαι πολύ χαρούμενος γιατί  σήμερα είμαι στην ευχάριστη θέση να βραβεύω μια άξια  βαλκανιονίκη που  με τις επιδόσεις της μας έχει κάνει πολλές φορές υπερήφανους. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή της Θοδωρή Ξυδώνα.
Ο κόσμος καταχειροκρότησε την αθλήτριά μας η οποία  τους ευχαρίστησε όλους,αλλά και την οικογένειά  της  που όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται δίπλα της και τη στηρίζει.


Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση Μπακομήτρου με τον Διευθυντή Εκπαίδευσης για τα σχολεία της Στερεάς

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας & Δια Βίου Μάθησης Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας  κος Κωνσταντίνος Μπακομήτρος πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειακό Διευθυντή  Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης  Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Χρήστο Δημητρίου στη Λαμία, για θέματα που αφορούν τα σχολεία μας  και τον προγραμματισμό δράσεων για τη νέα σχολική χρονιά 2016-2017.
Συγκεκριμένα ο  Αντιπεριφερειάρχης  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έγκαιρη  ενημέρωση όσον αφορά την εκπαίδευση στα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την προτροπή του Περιφερειάρχη κου Κ. Μπακογιάννη για την διευκόλυνση του παιδαγωγικού σκοπού  των μαθητών και των οικογενειών τους.
Σημαντικό είναι  να επιτυγχάνεται η μετακίνηση των μαθητών  και  η μεταφορά τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς  και σε όλες τις περιοχές των  Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Παράλληλα υπήρξε η διαβεβαίωση στον Αντιπεριφερειάρχη ότι δεν υφίσταται καμία ανησυχία για τις ελλείψεις και τα κενά των εκπαιδευτικών στα σχολεία και των δύο βαθμίδων.
Η ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έχει ακριβώς ως στόχο την επισήμανση και προώθηση  προβλημάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης του Υπουργείου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πυρά δημοτικών παρατάξεων κατά Δημάρχου Λεβαδέων για το προσφυγικό

Η Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Πούλου παραπλάνησε σκόπιμα, όπως αποδείχθηκε, όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού επί έξι μήνες σε ερωτήσεις και προτάσεις Δημοτικών Συμβούλων της μειοψηφίας να συζητηθεί ο σχεδιασμός αντιμετώπισης της προσφυγικής κρίσης, έτσι ώστε κάτω από συνθήκες ανθρώπινης και αξιοπρεπούς διαβίωσης να υποδεχθούμε συνανθρώπους, πρόσφυγες θύματα πολέμου  αν απαιτείτο, διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
Τώρα, υποτιμώντας τη νοημοσύνη μας ισχυρίσθηκε ότι όλα έγιναν αιφνιδίως και η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εγκαταστήσει 1.000 πρόσφυγες στο Δήμο Λεβαδέων.
Η προκλητική συμπεριφορά της απέναντι στην αλήθεια συνεχίσθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 13 Ιουλίου 2016 όταν δέχθηκε ότι η περιοχή του πρώην εργοστασίου UNICOT είναι ακατάλληλη για φιλοξενία προσφύγων, αλλά ότι τελικά είναι ενδεδειγμένη η ακριβώς απέναντι ευρισκόμενη έκταση του πρώην εργοστασίου ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ (ιδιοκτησίας EUROBANK).
Αφού ομόφωνα έγινε δεκτή η πρόταση της μειοψηφίας ότι η  περιοχή είναι ακατάλληλη για φιλοξενία ανθρώπων, στη συνέχεια με ψήφους ΜΟΝΟ της δημοτικής πλειοψηφίας έγινε δεκτή η πρόταση της Δημάρχου να εγκατασταθούν 600 πρόσφυγες στον προαναφερόμενο χώρο.
Περιχαρής ο κυβερνητικός βουλευτής κ. Νικόλαος Θηβαίος για την «εντυπωσιακή του επιτυχία», πανηγυρικά δήλωσε ότι οι φιλοξενούμενοι πρόσφυγες θα είναι 1.000 και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ
Τη συμπαιγνία τους, έβαλαν πάνω από την Πόλη και τους Δημότες τα κομματικά τους συμφέροντα, αδιαφορώντας για την ταλαιπωρία και την περιπέτεια που ενορχήστρωσαν σε βάρος των προσφύγων.
Παριστάνοντας ότι μόνο αυτοί έχουν αισθήματα ανθρωπισμού και αλληλεγγύης και αφήνοντας υπονοούμενα ότι όποιος έχει άλλες απόψεις και προτάσεις είναι ρατσιστής, επανέλαβαν τη γνωστή «καραμέλα» που χρησιμοποιούν όσοι εμπλέκονται με τις περίφημες Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, που στην κυριολεξία πολλές απ’ αυτές λυμαίνονται τα κονδύλια που είναι δρομολογημένα για τα θύματα του πολέμου, αφού τα διαχειρίζονται ανεξέλεγκτα.
Περηφανεύονται που θα μεταφέρουν σαν πρόβατα ανθρώπους – θύματα εκείνων που γεννούν τους πολέμους για να πωλούν πολεμικό υλικό, όπλα και να εξαθλιώνουν την ανθρώπινη ύπαρξη, σ’ ένα χώρο που είναι αν όχι χειρότερος από εκείνο που διαβίωναν στην Αθήνα τουλάχιστον ίδιος.
Κι’ όλα αυτά γιατί το απαίτησε η πλουτοκρατία της Αττικής και των αντίστοιχων Δήμων, που αδυνατούσαν να τους φιλοξενήσουν σαν ανθρώπους.
Σ’ έναν άθλιο χώρο, χωρίς υποδομές στοιχειώδους ανθρώπινης φιλοξενίας, σε εγκαταστάσεις ενός πεπαλαιωμένου εργοστασίου του 1970, που είναι σε περιοχή που επιτρέπεται μόνο η λειτουργία βιομηχανικών και βιοτεχνικών εγκαταστάσεων χαμηλής και μέσης όχλησης, επαγγελματικά εργαστήρια, πρατήρια υγρών καυσίμων και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ η εγκατάσταση ανθρώπων.
Αδιαφορούν, Δήμαρχος και κυβερνητικός βουλευτής, ότι ο αύλιος χώρος του παλαιωμένου εγκαταλελειμμένου εργοστασίου εφάπτεται της σιδηροδρομικής γραμμής και του σταθμού που εξυπηρετεί τις ανάγκες Λιβαδειάς, Ορχομενού και περιχώρων.
Αδιαφορούν ότι όλοι οι οδικοί κόμβοι επικοινωνίας της πόλης με Αθήνα, Λαμία, Δελφούς, Ορχομενό κλπ είναι σε ακτίνα 100 μέτρων.
Κλείνουν τα μάτια στο γεγονός ότι οι ίδιοι είχαν κάνει σημαία (πριν γίνουν Δήμαρχος και βουλευτής) τα προβλήματα του νοσοκομείου Λιβαδειάς, που το θεωρούσαν υποβαθμισμένο και υποστελεχωμένο και ιδιαίτερα η Δήμαρχος είχε καταφύγει στον κ. Εισαγγελέα Λιβαδειάς με σύσσωμη τη μειοψηφία αμέσως μετά την εκλογή της, γιατί είχε τεθεί σε κίνδυνο η υγεία και η ζωή των δημοτών.
Δεν υπολογίζουν τους κινδύνους, που είναι δυνατόν να προκύψουν αν επαναληφθούν από δικαιολογημένη αγανάκτηση, στάση, απεργία, εξέγερση των προσφύγων που αντιμετωπίζουν τόσα προβλήματα.
Αδιαφορούν για τις περιουσίες, τους ιδιοκτήτες, τους επαγγελματίες, τους κατοίκους, τους αγρότες, που καλλιεργούν εκτάσεις σε γειτονικά αγροκτήματα.
Αλήθεια, ποια ανάγκη τους υποχρέωσε να μην σταθμίσουν όλα αυτά τα πραγματικά γεγονότα;
Ο προκλητικός ισχυρισμός τους ότι θα ενισχυθεί η τοπική αγορά και ότι θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας;
Ή η μεγαλοψυχία τους κι ο ανθρωπισμός τους;
Αν πρυτάνευαν αυτά στην ψυχή και τη λογική τους, δεν θα έπρεπε να μεταφέρουν αυτά τα αθώα θύματα που στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες και παιδιά να ζήσουν σε συνθήκες εξαθλίωσης σ’ έναν «γκετοποιημένο» χώρο.
Έπρεπε να σεβασθούν την άποψη σύσσωμης της μειοψηφίας:
1) Να φιλοξενήσουμε μικρότερο αριθμό προσφύγων, ανάλογο του πληθυσμού και των δυνατοτήτων μας.
2) Να αξιοποιηθεί το νομικό και οικονομικό καθεστώς φιλοξενίας προσφύγων με τον απόλυτο έλεγχο από το Δήμο Λεβαδέων και άλλους φορείς της πόλης.
3) Να εγκατασταθούν οι πρόσφυγες σε ξενοδοχεία της περιοχής ή σε μισθωμένες κατοικίες, αφού η φιλοξενία προσφύγων επιδοτείται με το ποσό των 50 ευρώ ημερησίως ανά άτομο.
4) Να υπάρξει σχεδιασμός, μελέτη, οργάνωση και ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας.
Αποδείχθηκε ότι η δημοτική πλειοψηφία και ο κυβερνητικός βουλευτής εξυπηρετούν ανάγκες και σκοπιμότητες της κυβέρνησης, αδιαφορώντας για τους πρόσφυγες και τους δημότες του Δήμου.
Σε καμία περίπτωση δεν θα κλείσουμε τα μάτια.
Όσοι σιωπούν γίνονται συνένοχοι.
Δεν είναι αργά να αναθεωρήσουν τη στάση τους όσοι ευθύνονται για τις πρωτοβουλίες και τις αποφάσεις που αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά σε βάρος των προσφύγων και των δημοτών.
Δυνατά φωνάζουμε ΝΤΡΟΠΗ σ’ εκείνους που δρομολόγησαν να ζήσουν άνθρωποι σαν ζώα, θα αγωνιστούμε να φιλοξενηθούν ανθρώπινα οι πρόσφυγες.

Λιβαδειά 24-7-2016
Οι δημοτικοί συνδυασμοί

Αριστείδης Ρούσσαρης
Αλέξανδρος Μητάς
Σπυρίδων Γκικόπουλος
Κων/νος Σωτηρόπουλος
Παναγιώτης Δελής    
       Γεώργιος Ζιώγας
        Γεώργιος Σλάβος
        Λουκάς Παπαϊωάννου    
        Θεόδωρος Θεοδώρου
Διαβάστε Περισσότερα »

Μειωμένη οστική μάζα έχουν τα παιδιά που βλέπουν πολλές ώρες τηλεόραση




    Οι επιπτώσεις της καθιστικής ζωής.



Τα παιδιά που παρακολουθούν τηλεόραση πολλές ώρες είναι πιθανόν να έχουν χαμηλότερη οστική μάζα ως ενήλικες, και έτσι να είναι πιο ευάλωτοι στην...οστεοπόρωση και τα οστικά κατάγματα, υποστηρίζουν αυστραλοί ερευνητές σε άρθρο που δημοσιεύεται στο επιστημονικό έντυπο Journal of Bone and Mineral Research.

Επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου «Curtin» στο Περθ, με επικεφαλής την Δρ Τζοαν Μακ Βειγχ, ζήτησε από τους γονείς περισσοτέρων από 1.000 παιδιών να αναφέρουν πόση τηλεόραση έβλεπαν τα παιδιά ανά εβδομάδα, σε ηλικία 5, 8, 10, 14, 17 και 20 ετών. Βέβαια, όσο μεγάλωναν τα παιδιά ανέφεραν και τα ίδια τις ώρες τηλεθέασης. Σε ηλικία 20 ετών, τα παιδιά υποβλήθηκαν σε ακτινογραφίες για να καταγραφεί η οστική πυκνότητά τους.

Εν συνεχεία, οι επιστήμονες κατέταξαν τα παιδιά σε τρεις ομάδες ανάλογα με το χρόνο παρακολούθησης τηλεόρασης και διαπίστωσαν ότι το 20% έβλεπε λιγότερες από 14 ώρες την εβδομάδα σε παιδική και εφηβική ηλικία. Αυτή η ομάδα θεωρήθηκε ως χαμηλής τηλεθέασης, ενώ το 40% των παιδιών έβλεπε τηλεόραση περισσότερες από 14 ώρες την εβδομάδα και θεωρήθηκε ως ομάδα πολύωρης τηλεθέασης. Καταγράφηκε και μια ακόμη ομάδα που αναλογούσε στο 35% του δείγματος που με την πάροδο των ετών από λίγες ώρες κατέληξε τελικά να βλέπει πολλές ώρες τηλεοπτικά προγράμματα σε εβδομαδιαία βάση.

Οι ερευνητές συνεκτίμησαν ακόμα το ύψος, τη σωματική μάζα, την σωματική δραστηριότητα, την πρόσληψη ασβεστίου, τα επίπεδα της βιταμίνης D, το αλκοόλ και το κάπνισμα σε ηλικία 20 ετών.

Από την επεξεργασία των δεδομένων προέκυψε ότι τα παιδιά που σε νεαρή ηλικία έβλεπαν πολλές ώρες τηλεόραση είχαν χαμηλότερη οστική πυκνότητα, εν συγκρίσει με άλλους νεαρούς ενήλικες.

«Η ακινησία για μεγάλα διαστήματα είναι επιβλαβής για την οστική υγεία. Το να κάθεσαι οστά από την τηλεόραση, ενέχει δύο κινδύνους. Την έλλειψη σωματικής άσκησης και την αλλαγή της χημικής ισορροπίας στο σώμα που διατηρεί τα οστά γερά. Και είναι πολλές οι μελέτες που έχουν αναδείξει τη σχέση ανάμεσα στην καθιστική συμπεριφορά και την οστική υγεία» αναφέρεται στα συμπεράσματα της μελέτης.

Η κακή οστική υγεία έχει αποδειχθεί ότι προοδευτικά οδηγεί σε οστεοπόρωση και αυξημένη επιρρέπεια σε οστικά κατάγματα.

Η οστική πυκνότητα φτάνεις την κορύφωσή της όταν ήμαστε περίπου 22 ετών, και εν συνεχεία αρχίζει προοδευτικά να φθίνει. Βέβαια, όσο πιο δραστήριοι παραμένουμε σωματικά, τόσο επιβραδύνουμε την οστική εξασθένηση.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ