Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ χορεύει... Michael Jackson-ΒΙΝΤΕΟ

Ποιός είπε ότι η ελληνική αστυνομία δεν διαθέτει κρυφά ταλέντα και κλίση σε κάποια τέχνη, όπως ο χορός;

Ο λόγος για έναν άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, όπως φαίνεται και στο κλιπάκι που ανέβηκε στο διαδίκτυο, χορεύει καταπληκτικά ένα τραγούδι του Michael Jackson.

Παρά το γεγονός ότι φορά στολή και κράνος, οι φιγούρες του είναι εντυπωσιακές και φαίνεται ότι έχει μελετήσει καλά τις κινήσεις του «βασιλιά της ποπ».
Διαβάστε Περισσότερα »

Επίσκεψη Γερμανών ακτιβιστών στο Ε.Κ.Λιβαδειάς



     Επίσκεψη πραγματοποίησαν Γερμανοί ακτιβιστές, αντιφασίστες και συνδικαλιστές στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς , στο Σωματείο «Ένωση Εργαζομένων στην Εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδος» και στο Μαυσωλείο Διστόμου.
Ανταλλάχθηκαν θέσεις και απόψεις σχετικά με την εφαρμοζόμενη πολιτική των αντιλαϊκών μέτρων , των προσφύγων και την άνοδο του  φασισμού – ναζισμού τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.

                                          Για       το       Δ.Σ.

            Ο       ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο      ΓΕΝ.  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


     ΣΤΑΘΑΣ    ΙΩΑΝΝΗΣ                      ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ   ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Μεγάλη πυρκαγιά κοντά στα Καμένα Βούρλα



Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κορυφογραμμή του Καλλιδρόμου, στη Φθιώτιδα, ανάμεσα στα χωριά Άγναντη και Καρυά, κοντά στα Καμένα Βούρλα, χωρίς, προς το παρόν, να απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί, από άγνωστη αιτία, και αμέσως πήρε μεγάλες διαστάσεις.

Στην περιοχή έχουν σπεύσει 20 πυροσβέστες με 12 οχήματα, ενώ επιχειρούν ακόμη 4 πυροσβεστικά αεροπλάνα, από τα οποία 2 PZL, από το αεροδρόμιο της Λαμίας και 2 καναντέρ.

Ήδη, συγκεντρώνονται πυροσβεστικές δυνάμεις και από του όμορους Νομούς, ενώ έχουν μεταφερθεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Δήμο Αγίου Κωνσταντίνου-Μώλου, χωματουργικά μηχανήματα και υδροφόρες.

Πρέπει να σημειωθεί, πως η φωτιά απέχει περίπου 6 χιλιόμετρα από τους οικισμούς και η συγκεκριμένη τοποθεσία είναι δασώδης, ενώ είναι από τις λίγες περιοχές στην κορυφογραμμή του Καλλιδρόμου που δεν έχει παραδοθεί στις φλόγες τα τελευταία 30 χρόνια.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε Περισσότερα »

Το ΠΑΜΕ Λιβαδειάς για την επίθεση στους συνταξιούχους

Όταν δε φτάνουν η κοροϊδία και η εξαπάτηση, όταν δεν αρκεί η μετατροπή του άσπρου σε μαύρο, το βάφτισμα των περικοπών σε αυξήσεις, τότε χρησιμοποιείται η γνώριμη μέθοδος της καταστολής και των χημικών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθώντας το ίδιο μονοπάτι των προηγούμενων κυβερνήσεων επιτέθηκε σήμερα στους συνταξιούχους, στους απόμαχους της δουλειάς αλλά όχι του αγώνα.

Η Γραμματεία Λιβαδειάς του Π.Α. ΜΕ. καταγγέλλει την ένταση της τρομοκρατίας και τη σημερινή επίθεση των δυνάμεων καταστολής στους συνταξιούχους και τους καλεί να οργανωθούν στα σωματεία τους, να δυναμώσουν τους αγώνες τους, να πάρουν αγωνιστική θέση πλάι στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους, για να διεκδικήσουμε αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, αναπλήρωση των απωλειών μας που για εμάς δεν είναι "περασμένα - ξεχασμένα", να απαντήσουμε αγωνιστικά στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση - ΕΕ - κουαρτέτο

Διαβάστε Περισσότερα »

Τοποθέτηση Προέδρου ΠΕΔ Στερεάς στη συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων



Τους έντονους προβληματισμούς του για την άδικη κατανομή των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020, έθεσε ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας κ. Λουκάς Υπερήφανος στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων, κ. Αποστόλου, στα πλαίσια της ημερίδας που διοργάνωσε το Υπουργείο, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στη Λαμία.
Ο κ. Υπερήφανος, αφού αναφέρθηκε στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Περιφέρειας καθώς και στη σημαντική υστέρηση σε σύγχρονες υποδομές,οι οποίες θα μπορούσαν να συνδράμουν στην αναστροφή του κλίματος και την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα, εστίασε στην πρόσφατη ανακοίνωση της κατανομής των πόρων του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης στις Περιφέρειες και παραθέτοντας επίσημα συγκριτικά στατιστικά στοιχεία, κατέδειξε την κατάφορη αδικία, την οποία για άλλη μία φορά υφίσταται η Στερεά Ελλάδα. Απευθυνόμενος στον Υπουργό  κ. Αποστόλου επεσήμανε: «Αναγνωρίζουμε το γεγονός ότι έχουν ήδη γίνει ενέργειες έτσι ώστε η Περιφέρειά μας, όπως και δύο ακόμη υποχρηματοδούμενες Περιφέρειες σε σχέση με την προηγούμενη προγραμματική περίοδο 2007-2013, να ενισχυθούν με ένα μικρό τμήμα των πόρων από αυτούς που κατευθυνόταν στις υπόλοιπες δέκα. Σίγουρα η κίνηση αυτή είναι προς τη σωστή κατεύθυνση, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν λύνει το πρόβλημα και θα πρέπει στη δεύτερη φάση της κατανομής, η Περιφέρειά μας να ενισχυθεί ουσιαστικά και να αποκατασταθεί η ισονομία σε σχέση με τις υπόλοιπες Περιφέρειες. Προκειμένου να μπορέσουμε να είμαστε ωφέλιμοι στις τοπικές κοινωνίες και τους πολίτες, πρέπει να κάνουμε έργα, αλλά για να κάνουμε έργα πρέπει να μας δοθεί επαρκής χρηματοδότηση. Στην προσπάθεια αυτή σας καλούμε κι εσάς προσωπικά, κ. Υπουργέ, να σταθείτε αρωγός και σύμμαχός μας».
Διαβάστε Περισσότερα »

Ποιοι προλαβαίνουν να κλειδώσουν σύνταξη στα 60 από όλα τα Ταμεία




Σύνταξη στα 60 προλαβαίνουν να κλειδώσουν όσοι ασφαλίστηκαν πριν από το 1992 σε οποιοδήποτε ταμείο, με εξαίρεση τον ΟΓΑ, όπου η σύνταξη γήρατος βγαίνει μόνο στα 67 ή στα 62 εφόσον υπάρχουν 40 χρόνια με διαδοχική ασφάλιση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου», η έξοδος στο 60ό έτος προβλέπεται στο ΙΚΑ, στο Δημόσιο, στον ΟΑΕΕ, στο ΕΤΑΑ (ΤΣΜΕΔΕ, ΤΣΑΥ, Ταμείο Νομικών) και στα ειδικά Ταμεία για το προσωπικό της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, των ΕΛΤΑ, της ΕΥΔΑΠ, του ΟΣΕ των Συνεταιριστικών Οργανώσεων, του ΟΑΣΑ (αστικές συγκοινωνίες) καθώς και για τους εργαζομένους στα ταμεία Τύπου (ΕΤΑΠ-ΜΜΕ).

Στις παραπάνω κατηγορίες προστίθενται και όσοι ασφαλίζονται με καθεστώς «βαρέων και ανθυγιεινών».

Το κριτήριο εξόδου με όριο το 60ό έτος είναι η ηλικία που έχουν σήμερα οι ασφαλισμένοι και ο χρόνος ασφάλισης σε δυο περιόδους: Μέχρι το 2012 και μέχρι την ημερομηνία που συμπληρώνουν την ηλικία συνταξιοδότησης.

Η ηλικία συνταξιοδότησης έχει να κάνει με το χρόνο ασφάλισης που είχαν μέχρι το 2012, ενώ ο συνολικός χρόνος ασφάλισης είναι αυτός που καθορίζει αν έχουν θεμελιωμένο δικαίωμα και πότε μπορούν να κάνουν αίτηση.

Η ηλικία συνταξιοδότησης κατοχυρώνεται με τα ένσημα που είχαν οι ασφαλισμένοι ως το 2012, πλην όμως η αλλαγή που έγινε τον Αύγουστο του 2015 στο ασφαλιστικό καθόρισε νέα όρια ηλικίας που αυξάνουν τα παλιά ως το 67ο έτος.

Παρά την αύξηση των ορίων όμως, ένας μεγάλος αριθμός ασφαλισμένων διατηρεί το δικαίωμα να αποχωρήσει νωρίτερα, και εν προκειμένω στο 60ό
Διαβάστε Περισσότερα »

Πότε θα πάρουν τις επιστροφές ΦΠΑ και ΕΦΚ οι αγρότες



Υπογράφηκαν οι αποφάσεις και σύντομα θα πραγματοποιηθούν πληρωμές στους αγρότες που δικαιούνται επιστροφές ΦΠΑ και επιστροφές ΕΦΚ στο πετρέλαιο για τα έτη 2103 – 2014, συνολικού ύψους περί τα 150 εκατ. ευρώ.

Η αναφορά έγινε από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλης Αποστόλου, σε ενημερωτική εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε στη Λαμία.

Ο υπουργός επισήμανε ότι μέχρι σήμερα έχουν καταβληθεί το 2016 συνολικά για τις άμεσες ενισχύσεις 2,1 δισ ευρώ ενώ εντός του έτους θα ολοκληρωθούν όλες οι εκκρεμότητες του 2015 και των παλαιότερων χρόνων.

Όπως είπε σύμφωνα με το Εθνος, θα καταβληθούν τέλη Οκτωβρίου το 70% της βασικής ενίσχυσης του 2017, μέσα Νοεμβρίου το 60% της εξισωτικής του 2016 και περί τα μέσα Δεκεμβρίου το υπόλοιπο της βασικής και το πρασίνισμα, φτάνοντας συνολικά στα 2 δισ. ευρώ.

Σε ότι αφορά το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, ο κ. Αποστόλου ανέφερε τα εξής:

«Το ΠΑΑ (2014-2020) ύψους 4,7 δισ. κοινοτικής συμμετοχής, που μαζί με την εθνική και την ιδιωτική συμμετοχή θα κινητοποιήσει συνολικούς πόρους της τάξης των 6 δισ. ευρώ, είναι το βασικό εργαλείο για την υλοποίηση του στρατηγικού σχεδιασμού του Υπουργείου.

Μάλιστα στο πλαίσιο της αντίληψής μας για αποκέντρωση και ενίσχυση της Αυτοδιοίκησης, εκχωρούμε το 37% των πόρων του νέου ΠΑΑ για να το διαχειριστούν οι Περιφέρειες . Υπογράφεται εντός των ημερών η σχετική πράξη .

Μέχρι τέλους του χρόνου θα πραγματοποιηθούν προκηρύξεις σε σημαντικής χρηματοδοτικής βαρύτητας μέτρα, κινητοποιώντας πόρους της τάξης των 1,5 δισ. €.

Ειδικότερα θα προκηρυχθούν τα μέτρα:

Των νέων γεωργών, προϋπολογισμού 300 εκ. ευρώ περίπου, το οποίο θα προσφέρει εργασία σε συνολικά 24.000 νέους αγρότες.

Το ποσό ενίσχυσης, για κάθε νέο αγρότη, ηλικίας κάτω των 40 ετών διαμορφώνεται από 17.000 ευρώ έως 22.000 ευρώ.

Της Μεταποίησης, προϋπολογισμού 170 εκ. €, που αναμένεται να ενισχύσει 400 περίπου νέα επενδυτικά σχέδια.

Τα σχέδια μπορούν να ανέλθουν έως 10 εκ. €, ενώ τα ποσοστά ενίσχυσης από 40% – 75%

Της Βιολογικής Γεωργίας και Κτηνοτροφίας, προϋπολογισμού 555 εκατ. Ευρώ. Οι ενισχύσεις χορηγούνται ετησίως, ανά εκτάριο γεωργικής έκτασης για να αποζημιώνουν τους δικαιούχους για το διαφυγόν εισόδημα και τις πρόσθετες δαπάνες ως αποτέλεσμα των δεσμεύσεων που ανελήφθησαν.

Τα Σχέδια Βελτίωσης, προϋπολογισμού 360 εκ. €, που αναμένεται να ενισχύσουν 5.000 περίπου νέα επενδυτικά σχέδια, ύψους επένδυσης έως 500.000€, ενώ για συλλογικές επενδύσεις από ομάδες παραγωγών έως 2 εκ. €. Τα ποσοστά ενίσχυσης κυμαίνονται από 40% – 75% και προσαυξάνονται κατά 20 ποσοστιαίες μονάδες μέχρι το 75%, στις περιπτώσεις που δικαιούχοι των επενδύσεων είναι νέοι ή ομάδες παραγωγών.
Διαβάστε Περισσότερα »

Σημαντική επιτυχία της θηροφυλακής της Δ' ΚΟΣΕ στη Λιβαδειά



Στις 18 Σεπτεμβρίου, στις 1:40 το πρωί, σε περιπολία τους (στην περιοχή του Δήμου Ορχομενού στην θέση < ΛΑΜΔΑ)  οι Ομοσπονδιακοί θηροφύλακες της Δ' ΚΟΣΕ Γ.ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ  και ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΕΧΡΕΜΕΛΗΣ  που εδρεύουν στην Λιβαδειά εντόπισαν άτομο, κάτοικο Aθηνών με αγροτικό Φ.Ι.Χ  χωρίς αριθμό κυκλοφορίαs,  να έχει στο κάθισμα του συνοδηγού  μια καραμπίνα έκτοι θήκης γεμάτη με πέντε φυσίγγια εννιαβολα και δεκαβολα και στην κάννη του όπλου προσαρμοσμένο ειδικό  φανό  για τον εντοπισμό θηραμάτων.
Σε έλεγχο του ατόμου ευρέθησαν επίσης (οκτώ) φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων σε εννιάβολα και δεκάβολα.

Συντάχθηκε  η προβλεπομένη Έκθεση  Κατασχέσεως ,και τα κατασχισμένα μεστά παράνομου θήρας δια μέσου Δασαρχείου Λιβαδειάς  θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Σημαντικές επιτυχίες της Δ' ΚΟΣΕ στην καταπολέμηση της λαθροθηρίας. Πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι η δεύτερη σύλληψη μέσα σε λίγες ημέρες που οι ίδιοι ομοσπονδιακοί θηροφύλακες πραγματοποιούν παράμοια σύλληψη.
ihunt.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 6.339 θέσεις σε 34 δήμους

Σήμερα Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016, ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για 6.339 θέσεις, οκτάμηνης απασχόλησης, που δημιουργούνται στο πλαίσιο της νέας γενιάς προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, σε 34 δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας, οι 34 δήμοι που εντάσσονται, σε αυτήν τη φάση, στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας είναι, ανά Περιφέρεια, οι κάτωθι:
α) Αττικής: Ίλιου, Πετρούπολης, Αγ. Βαρβάρας, Λαυρεωτικής, Νίκαιας-Αγ. Ιων. Ρέντη, Αχαρνών, Μεγαρέων, Αιγάλεω, β) Κεντρικής Μακεδονίας: Λαγκαδά, Νεάπολης-Συκεών, Δέλτα, Θεσσαλονίκης, Νάουσας, Χαλκηδόνας, Κιλκίς, Βέροιας, γ) Δυτικής Μακεδονίας: Γρεβενών, Κοζάνης, Φλώρινας, Καστοριάς, δ) Δυτικής Ελλάδας: Πύργου, Ήλιδας, Ναυπακτίας, Πατρέων, ε) Ηπείρου: Πρέβεζας, στ) Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης: Ξάνθης, Αλεξάνδρειας, Δράμας, Ορεστιάδας, ζ) Θεσσαλίας: Καρδίτσας, Τρικκαίων, η) Στερεάς Ελλάδας: Λαμιέων, Λεβαδέων, Κύμης-Αλιβερίου.


Οι ενδιαφερόμενοι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ, θα μπορούν, από τις 10 το πρωί της Δευτέρας 3ης Οκτωβρίου 2016 και μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 13ης Οκτωβρίου 2016, να υποβάλουν αίτηση αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και ως πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της διαδικτυακής πύλης του ΟΑΕΔ, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης (ονομασία χρήστη και συνθηματικό). Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση σε έναν έως τρεις δήμους και για μία και μόνο ειδικότητα.

Για πρώτη φορά, οι 6.339 ωφελούμενοι θα εργαστούν σε κοινωφελή προγράμματα για οκτώ μήνες, με πλήρη ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, οι οποίοι είναι έως 25 ετών, θα λαμβάνουν, μηνιαίως, καθαρές αμοιβές 431,75 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 638,75), ενώ, όσοι είναι άνω των 25 ετών, θα λαμβάνουν 495,25 ευρώ (ακαθάριστες αποδοχές 732,54).

Στα κριτήρια μοριοδότησης των νέων προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας περιλαμβάνεται, για πρώτη φορά, το κριτήριο της εντοπιότητας και των ωφελουμένων του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), προκειμένου να πριμοδοτούνται οι δημότες των περιοχών με υψηλή μακροχρόνια ανεργία, αλλά και οι οικονομικά ασθενέστεροι.

Αναλυτικά, τα κριτήρια μοριοδότησης είναι τα εξής:

-Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας ωφελουμένου, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες

-Χρονικό διάστημα συνεχόμενης εγγεγραμμένης ανεργίας του/της συζύγου των ανέργων, με ανώτατο όριο τους 60 μήνες

-Αναπηρία (του υποψηφίου ωφελούμενου) με ποσοστό 50% και άνω

-Ετήσιο εισόδημα, ατομικό ή οικογενειακό

-Ηλικία

-Αριθμός ανήλικων τέκνων

-Αριθμός εξαρτώμενων τέκνων ΑμεΑ (ανήλικων ή/και ενήλικων) με ποσοστό αναπηρίας 67% και άνω

-Εντοπιότητα

-Ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (πρώην Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα)

Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν, θα περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, βοηθητικού φυλακτικού προσωπικού, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, για πρώτη φορά, τα νέα προγράμματα δίνουν τη δυνατότητα στον ωφελούμενο να βελτιώσει το βιογραφικό του, ώστε να διευκολυνθεί στην επανένταξή του στην αγορά εργασίας. Η αναβάθμιση των προσόντων θα γίνεται μέσα από υπηρεσίες συμβουλευτικής και κατάρτισης. Ο ΟΑΕΔ θα προσφέρει δύο συμβουλευτικές στους ωφελούμενους του προγράμματος, κατά την είσοδο και την έξοδο από αυτό.

Η Δράση της Κατάρτισης είναι προαιρετική. Ξεκινά, μετά το δεύτερο μήνα υλοποίησης του προγράμματος και περιλαμβάνει κατάρτιση με αντικείμενο την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνίας. Μετά το πέρας της κατάρτισης, οι ωφελούμενοι θα συμμετέχουν σε εξετάσεις πιστοποίησης στις γνώσεις και δεξιότητες πληροφορικής. Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος κατάρτισης, θα παρακολουθήσουν και σεμινάρια, με θέμα «Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα».

Εφόσον οι ωφελούμενοι επιλέξουν να παρακολουθήσουν το παραπάνω εκπαιδευτικό πρόγραμμα, η κατάρτιση/επιμόρφωση θα πραγματοποιείται την τελευταία ημέρα κάθε εβδομάδας. Στην περίπτωση που κάποιος ωφελούμενος δεν επιλέξει να παρακολουθήσει το παραπάνω πρόγραμμα κατάρτισης, θα εργάζεται και τις πέντε ημέρες της εβδομάδας.

Περισσότερες πληροφορίες για τους άνεργους-ενδιαφερόμενους του προγράμματος θα περιλαμβάνονται στο δελτίο Τύπου που θα εκδώσει και θα αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ο ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).
Διαβάστε Περισσότερα »

Τεράστια πεύκα έπεσαν σε τραπεζάκια καφετέριας στη Χαλκίδα


Από καθαρή τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί...
Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους...
Συνέβη νωρίς το απόγευμα σε πεζόδρομο της Χαλκίδας. Το τεράστιο πεύκο έγειρε και έπεσε πάνω στα τραπεζάκια της καφετέριας.

Ευτυχώς στα συγκεκριμένα τραπεζάκια εκείνη την ώρα δεν καθόντουσαν πελάτες και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ