Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Χρόνια Πολλά Λιβαδειά-Δείτε βίντεο και φωτο

Εκατοντάδες Λιβαδείτες συμμετείχαν στην γιορτή των Εισοδίων της Θεοτόκου, Πολιούχου της πόλης της Λιβαδειάς.
Την  εορτή των Εισοδίων τιμά  η πρωτεύουσα της Βοιωτίας και Αρχόντισσα της Ρούμελης, η χιλιοτραγουδισμένη πόλη των νερών, η Λιβαδειά, της οποίας ο Μητροπολιτικός Ναός είναι αφιερωμένος στα Εισόδια της Θεοτόκου.
Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική κατάνυξη η Βοιωτική Εκκλησία για μια ακόμη χρονιά τίμησε το πρόσωπο της Υπεραγίας Θεοτόκου, της μητέρας του Κυρίου μας με αφορμή τα Εισόδια, τα οποία αποτελούν προοίμιο της επερχόμενης Δεσποτικής εορτής των Χριστουγέννων.
Ανήμερα της εορτής τελέστηκε  πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευσταθίου και συλλειτουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου,  Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμοθέου και του Θηβών και Λεβαδείας  κ. Γεωργίου.
 Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας έγινε  η λιτάνευση της εικόνας  στους δρόμους της Λιβαδειάς.Την εικόνα συνόδευε  άγημα του ΚΕΠΒ Θηβών και η Φιλαρμονική του Δήμου.

  Στις εορταστικές εκδηλώσεις   παρέστησαν η αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ.α Παπαθωμά,η Δήμαρχος Λεβαδέων κ.α. Πούλου,ο Βουλευτής κ.Θηβαίος οι Διευθυντές  Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Βοιωτίας, ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς κ.Ταγκαλέγκας,ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αγνιάδης, και άλλοι εκπρόσωποι φορέων της πόλης.


 






 

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ





Διαβάστε Περισσότερα »

Ενημερωτική Συζήτηση με ομάδα Γυναικών (ινδικής υπηκοότητας)


Την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016 υποδεχτήκαμε στο Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας τμήμα Αλλοδαπών γυναικών(ινδικής υπηκοότητας) από περσινό Τμήμα Εκμάθησης Ελληνικών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης.

Συνοδευόμενες από την δασκάλα τους , ήρθαν στο Κέντρο στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για θέματα δικαιωμάτων ,ισότητας και ένταξης τους στην τοπική κοινωνία.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι μεταξύ άλλων η θέση της γυναίκας στην Ινδία, η σχέση των γυναικών με τους συζύγους τους καθώς και   θέματα που αφορούν την κουλτούρα των Ινδών Γυναικών και έχουν να κάνουν με τα έθιμά τους, τις παραδόσεις τους και τα πιστεύω τους σε  τομείς της καθημερινότητας τους (συμβίωση με τους συζύγους, παροχή εκπαίδευσης στα παιδιά τους, αντιμετώπιση φαινομένων ρατσισμού κλπ)

Πληροφορήσαμε για τις υπηρεσίες που προσφέρει το Συμβουλευτικό Κέντρο, σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτου καταγωγής,μορφωτικού επιπέδου και κουλτούρας καθώς και για την  λειτουργία των άλλων κοινωνικών δομών του Δήμου Θηβαίων όπως το κοινωνικό φροντιστήριο , το Κοινωνικό παντοπωλείο κλπ.

Η ενημερωτική αυτή συνάντηση, συγκαταλέγεται στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών (25 Νοέμβρίου).


Διαβάστε Περισσότερα »

Eκδήλωση για την Βία κατά των Γυναικών στην Δομβραίνα

Ενημερωτική εκδήλωση για την Βία κατά των Γυναικών στην ΤΚ Δομβραίνας

Στην Τοπική Κοινότητα της Δομβραίνας της ΔΕ Θίσβης  του Δήμου Θηβαίων βρέθηκαν τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Δήμου Θηβαίων  την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 στο πλαίσιο ενημερωτικής συζήτησης για την Βία Κατά των Γυναικών με την υποστήριξη των τοπικών συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Αναλύθηκε  το φαινόμενο της Βίας κατά των Γυναικών . τις μορφές άσκησης της βίας ,τις συνέπειες που έχει η άσκηση της βίας στις γυναίκες καθώς και το νομικό πλαίσιο που ισχύει για την Ενδοοικογενειακή Βία ενώ τις πληροφορήσαμε για  το δίκτυο  Δομών  Υποστήριξης Σε Γυναίκες Θύματα Βίας και τα  Παιδιά τους.
Η  εκδήλωση συγκαταλέγεται στις δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του γενικού πληθυσμού  σε θέματα βίας του Συμβουλευτικού Κέντρου Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών
(25 Νοεμβρίου).

Χ.Κ.



Διαβάστε Περισσότερα »

Δωρεάν άθληση για Α.με.Α. διαθέτει ο Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων


Ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων, μοναδικός δήμος στο Νομό Βοιωτίας, ξεκινάει την υλοποίηση ενός πρωτοποριακού αθλητικού προγράμματος για Α.με.Α. εντελώς δωρεάν, μέσω της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και του «Προγράμματος Άθληση για Όλους», περιόδου 2016-2017.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην κινητοποίηση των Α.με.Α. που επιθυμούν και μπορούν να αθληθούν με σκοπό τη δημιουργική τους απασχόληση και την έξοδο από την απομόνωση. Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και στις δυνατότητες αυτών και περιλαμβάνει ήπιες ασκήσεις που θα υλοποιούνται από Πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με σχετική εμπειρία.
Τα τμήματα είναι ολιγομελή για καλύτερη εποπτεία, έχουν δημιουργηθεί με γνώμονα τις κοινές ανάγκες των ατόμων και είναι ανοιχτά σε οποιοδήποτε άτομο με ειδικές ανάγκες (νοητική υστέρηση - Σύνδρομο Down) επιθυμεί να συμμετέχει. Κατόπιν αξιολογήσεως από εξειδικευμένη προπονήτρια, και εφόσον τα άτομα αυτά είναι κινητικά κατάλληλα, θα ενταχθούν στο πρόγραμμα, ώστε να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες πάνω στον αθλητισμό.
Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται ή στην Γραμματεία του Δημαρχιακού Καταστήματος Αλιάρτου ή στο Δημοτικό Κατάστημα Θεσπιέων καθημερινά 09:30 – 12:00 από 22/11/2016 έως 02/12/2016.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 22683-50.235 (κα Μαρίνα Λέτη)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Περιοδεία του ΚΚΕ στους καταυλισμούς προσφύγων στα Οινόφυτα και στη Ριτσώνα

 Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί περιοδεία κλιμακίου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Κώστα Παπαδάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ευρωβουλευτή, στους καταυλισμούς προσφύγων στα Οινόφυτα και στη Ριτσώνα.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα της περιοδείας:
9.30 π.μ. στον καταυλισμό των Οινοφύτων
11.00 π.μ. στον καταυλισμό της Ριτσώνας. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στο χώρο του καταυλισμού.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκπαιδευτική επίσκεψη μαθητών 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας στο Δημαρχείο


Εκπαιδευτική επίσκεψη στο Δημαρχείο της Θήβας πραγματοποίησαν  οι μαθητές της Γ2’ Τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Θήβας, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, μαζί με το Διευθυντή τους κ. Ηλία Τραμπάκουλο και τη δασκάλα τους κα Παναγιώτα Κατσαγάννη προκειμένου να γνωρίσουν τον Δήμαρχο Θηβαίων κ. Σπύρο Νικολάου, να ενημερωθούν για τη λειτουργία του Δήμου και το αντικείμενο εργασίας των Υπηρεσιών του.

Ο κ. Δήμαρχος υποδέχθηκε τους μαθητές, προσφέροντάς τους αναψυκτικά και γλυκίσματα και στη συνέχεια απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του υπέβαλαν, οι οποίες αφορούσαν το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής των δημοτών, την παιδεία  και τον πολιτισμό.  Ακολούθησε ξενάγηση σε όλα τα γραφεία του Δήμου και ενημέρωση από δημοτικούς υπαλλήλους.




Διαβάστε Περισσότερα »

Στερεά Ελλάδα «Βρέξει - χιονίσει»



Με το σύνθημα Στερεά Ελλάδα «Βρέξει - χιονίσει» της εφετινής καμπάνιας για τον τουρισμό, συμμετείχε η Περιφέρεια στην τουριστική έκθεση «Philoxenia» της Θεσσαλονίκης. Από το περίπτερο της προωθήθηκαν και προβλήθηκαν οι τουριστικές υποδομές, οι υπηρεσίες αλλά και τα προϊόντα ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, εκπρόσωποι δήμων, επιμελητηρίων και ενώσεων επαγγελματιών του τουρισμού είχαν τη δυνατότητα να συναντηθούν με επισκέπτες, αλλά και εκπροσώπους ξένων τουριστικών φορέων και επιχειρήσεων με σκοπό την ενίσχυση του χειμερινού, και όχι μόνο, τουρισμού στην Στερεά Ελλάδα.

«Η συμμετοχή μας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε όλο τον κόσμο αλλά και σε αυτή, είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής, της γραμμής που έχουμε χαράξει για το πώς βλέπουμε εμείς τον τουρισμό στον τόπο μας. Επενδύουμε στην εξωστρέφεια, αλλά και στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών που παρέχουμε. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι κάθε γωνιά της Στερεάς είναι μαγική. Αυτή είναι η προσπάθειά μας και εφέτος, να μάθουν όλοι ότι και ο χειμώνας στις πόλεις και τα χωριά μας είναι μία διαφορετική εμπειρία» τόνισε χαρακτηριστικά στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την συμμετοχή της Περιφέρειας στην έκθεση.

Διαβάστε Περισσότερα »

Εισόδια της Θεοτόκου: Τι γιορτάζουμε σήμερα 21 Νοεμβρίου

Μία από τις κυριότερες και μεγαλύτερες Θεομητορικές εορτές του έτους είναι τα Εισόδια της Θεοτόκου. Η Εκκλησία μας την τιμά στις 21 Νοεμβρίου, με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Η σημασία της εορτής αυτής είναι μεγάλη και ιερή. Αποτελεί τήν βάση και την αρχή για όλη την μετέπειτα ζωή της Θεοτόκου.

Όπως γνωρίζουμε, η Παναγία Θεοτόκος, γεννήθηκε από γονείς γηραιούς, τον Ιωακείμ και την Άννα, που είχαν παρακαλέσει με πολύ πόνο τον Θεό να τους δώση ένα τέκνο και να το αφιερώσουν στο Ναό Του. Πραγματικά, αυτό και έκαναν. Οταν δηλαδή η Μαρία έγινε τριών ετών την έφεραν οι ίδιοι οι γονείς της στο Ναό και την παρέδωσαν στα χέρια του Ζαχαρία του ιερέα. Αυτός την αγκάλιασε, την ευλόγησε και είπε: «Εμεγάλυνε ο Κύριος το ονομά σου σε όλες τις γενεές. Με σένα θα ευλογηθούν τα έθνη και ο Κύριος θα λυτρώση τους υιούς του Ισραήλ». Και ανέβασε την τριετή Μαρία στο εσωτερικό του θυσιαστηρίου, όπου ο Θεός την χαρίτωσε. Και ευφράνθηκε η Παναγία και με αγαλλίαση ψυχής εσκίρτησε και όλοι πνευματικά πανηγύρισαν που έμεινε στο Ναό τον Άγιο, για να αγιασθεί και να γίνει αργότερα η Μητέρα του ίδιου του Θεού.

«Σήμερον της ευδοκίας Θεού το προοίμιον, και της των ανθρώπων σωτηρίας η προκήρυξις. Εν ναώ του Θεού τρανώς η Παρθένος δείκνυται, και τον Χριστόν τοις πάσι προκαταγγέλλεται. Αυτή και ημείς μεγαλοφώνως βοήσωμεν˙ Χαίρε της οικονομίας του Κτίστου η εκπλήρωσις».

Διαβάστε Περισσότερα »

Κεραία κινητής τηλεφωνίας δίπλα στα σπίτια στο Δήλεσι



Έντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους

Με έγγραφο του προς τη Δημοτική Αρχή Τανάγρας ο Συνδυασμός “Ο Δήμος Στους Πολίτες”, αναφέρει ότι δέχτηκε καταγγελίες για την ύπαρξη κεραίας κινητής τηλεφωνίας επί της οδού Αρτέμιδος στο Δήλεσι πολύ κοντά σε κατοικίες. Οι κάτοικοι ετοιμάζουν κινητοποιήσεις για την απομάκρυνσή της. Η καταγγελία έχει ως εξής:
ΠΡΟΣ:
   

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουγέση Γεώργιο

 ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΣΤΗ ΟΔΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

Δεχθήκαμε καταγγελίες από δημότες για τοποθέτηση κεραίας στο Δήλεσι, την Παρασκευή χθες το βράδυ, στην ταράτσα του πρώην σούπερ μάρκετ PROTON, επί της οδού Αρτέμιδος.

Όσοι κατοικούν γύρω από την κεραία βρίσκονται σε αναβρασμό και προετοιμάζουν κινητοποιήσεις για την απομάκρυνσή της.

Από την πλευρά της Δημοτικής Παράταξης «Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ» επιβεβαιώσαμε τις καταγγελίες και διαπιστώσαμε πως πράγματι η κεραία απέχει λίγα μέτρα από τα γύρω σπίτια.

Ζητάμε από την αρμόδια αντιδήμαρχο και το Δήμαρχο να διερευνήσουν άμεσα το θέμα της νομιμότητας και από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βουγέση Γεώργιο να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, αφενός μεν για να ενημερωθούν οι δημότες και αφετέρου να ληφθεί απόφαση για το μέλλον της κεραίας.

Δήλεσι 19-11-2016

ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

«Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ»

ΛΑΖΑΡΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ
anparatiritis.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Εφυγε από τη ζωή ο Κωστής Στεφανόπουλος


Ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος εξέπνευσε στις 23:18 , στο Νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», όπου νοσηλευόταν, από επιπλοκές πνευμονίας.

Είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου, «με εμπύρετο και σοβαρή αναπνευστική δυσχέρεια.

Στο ιατρικό ανακοινωθέν του Σαββάτου η κατάσταση της υγείας του πρώην Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας χαρακτηριζόταν ως «επιδεινούμενη με ανεπάρκεια πολλαπλών οργανικών συστημάτων».

Ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών.

Ποιος ήταν ο Κωστής Στεφανόπουλος


Ο Κωστής Στεφανόπουλος γεννήθηκε στην Πάτρα τον Δεκαπενταύγουστο του 1926. Ήταν γιος του δικηγόρου Δημητρίου Στεφανόπουλου ο οποίος χρημάτισε κατ' επανάληψη βουλευτής Αχαϊας και υπουργός. Η μητέρα του ήταν η Βρισηίδα Φιλοπούλου, κόρη του δημοσιογράφου Κωνσταντίνου Φιλόπουλου.

Στα νεανικά του χρόνια ήταν αθλητής της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, αρχικά στον ανεξάρτητο σύλλογο Κολυμβητικός Όμιλος Γλυφάδας και από το 1949 στον Αχιλλέα Πατρών.

Ο ίδιος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα ως μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών από το 1954 και άσκησε τη δικηγορία έως τον Ιούλιο του 1974.

Δέκα χρόνια νωρίτερα, το 1964 είχε εκλεγεί για πρώτη φορά βουλευτής Αχαϊας με το ψηφοδέλτιο της ΕΡΕ, ύστερα από τρεις ανεπιτυχείς συμμετοχές στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Το 1974, έγινε μέλος της Νέας Δημοκρατίας και στη συνέχεια εξελέγη μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο Κωστής Στεφανόπουλος συμμετείχε στις κυβερνήσεις του Κωνσταντίνου Καραμανλή ως υφυπουργός Εμπορίου, υπουργός Εσωτερικών και  υπουργός Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Στις εκλογές του 1977 επανεξελέγη βουλευτής Αχαΐας και ανέλαβε υπουργός Προεδρίας της κυβέρνησης από το 1977 έως το 1981, αρχικά υπό τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και στη συνέχεια υπό τον Γεώργιο Ράλλη.

Το Δεκέμβριο του 1981, μετά την ήττα της ΝΔ στις εκλογές και την παραίτηση Ράλλη από τη θέση του προέδρου, διεκδίκησε την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας αλλά στη σχετική ψηφοφορία πήρε 32 ψήφους καθώς η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος επέλεξε για πρόεδρο τον Ευάγγελο Αβέρωφ.

Τέσσερα χρόνια αργότερα και μετά τη δεύτερη ήττα της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ που οδήγησε στην παραίτηση Αβέρωφ, ο Κωστής Στεφανόπουλος έθεσε για δεύτερη φορά υποψηφιότητα για το αξίωμα του προέδρου της ΝΔ αλλά γνώρισε ξανά την ήττα αυτή τη φορά από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη καθώς συγκέντρωσε 42 ψήφους.

Ένα χρόνο αργότερα αποχώρησε από τη ΝΔ και στις 6 Σεπτεμβρίου του 1985 ίδρυσε τη Δημοκρατική Ανανέωση (ΔΗΑΝΑ) μαζί με εννέα νεοδημοκράτες βουλευτές που προσχώρησαν στο νέο κόμμα.

Τον Απρίλιο του 1991, με πρότασή του στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΑΝΑ που προέκυψε από το 2ο Συνέδριο του κόμματος το ποσοστό συμμετοχής των γυναικών ανήλθε σε 25%, το υψηλότερο για τη συγκεκριμένη περίοδο σε ανώτατο κομματικό όργανο.

Το 1994, ωστόσο, τρεις ημέρες μετά την αποτυχία της ΔΗΑΝΑ στις ευρωεκλογές της 12ης Ιουνίου, στις οποίες προσέγγισε αλλά δεν εξασφάλισε το 3%, ώστε να εκλέξει ευρωβουλευτή, ανακοίνωσε τη διάλυσή της και την αποχώρησή του από την πολιτική.

Στις 8 Μαρτίου 1995, με την υποστήριξη 11 βουλευτών της Πολιτικής Άνοιξης (ΠΟΛΑΝ), η οποία τον είχε προτείνει για το ανώτατο αξίωμα και 170 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, εξελέγη, στην τρίτη ψηφοφορία, Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Πέντε χρόνια αργότερα, στις 8 Φεβρουαρίου του 2000, επανεξελέγη από τη Βουλή πρόεδρος της Δημοκρατίας αυτή τη φορά με 269 ψήφους καθώς τον υποστήριξαν τα δύο μεγάλα κόμματα της εποχής (161 από το ΠΑΣΟΚ, 101 από τη ΝΔ και 7 από ανεξάρτητους βουλευτές).

Με την εκλογή του αυτή, -η επίσημη ορκωμοσία ετελέσθη στις 11 Μαρτίου-, έγινε ο πρώτος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που υποστηρίχθηκε από τα δύο μεγάλα κόμματα και συγκέντρωσε τόσο μεγάλη πλειοψηφία, καθώς και ο πρώτος πρόεδρος που εξελέγη για δύο συνεχείς θητείες.

Το Νοέμβριο του 2000, ανακηρύχθηκε επίτιμος διδάκτορας της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και το Φεβρουάριο του 2005, ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ