Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Η ομιλία του Νίκου Δένδια στη Λιβαδειά-ΦΩΤΟ

ΟΜΙΛΙΑ ΝΙΚΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ


Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η δημοτική τοπική οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Λιβαδειάς πραγματοποίησε ανοιχτή πολιτική ομιλία με προσκεκλημένο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. κ. Νίκο Δένδια.
Η πρόεδρος της ΔΗΜ-Τ.Ο. Λιβαδειάς Λένα Παπαγεωργίου ευχαρίστησε τους φίλους και τα μέλη της Ν.Δ. για την ανταπόκρισή τους και τους κάλεσε να πυκνώσουν τις  τάξεις της τοπικής οργάνωσης για να δημιουργήσουν όλοι μαζί ένα κομματικό μηχανισμό ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο κ. Νίκος Δένδιας, ο οποίος σε μία μεστή πολιτική ομιλία, αναφέρθηκε στη σημερινή πολιτική και οικονομική κατάσταση, καυτηρίασε τα λάθη της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό και στην εξωτερική πολιτική, στιγμάτισε τη φοροεπιδρομή που δέχονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες, αλλά και όλοι οι Έλληνες πολίτες, διαβεβαίωσε ότι η Ν.Δ. δε θα προχωρήσει σε απολύσεις στο δημόσιο τομέα και δεσμεύτηκε ότι η νέα κυβέρνηση θα στηρίξει τις επενδύσεις, θα καταπολεμήσει την ανεργία και θα οδηγήσει τη χώρα στην έξοδο από την κρίση.
Στην επιτυχημένη πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνέδραμαν η τομεάρχης του κόμματος στο νομό Βοιωτίας κ. Βασιλική Κακάλη καθώς και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΔΗΜ-Τ.Ο. Λιβαδειάς Νάνσυ Λύτρα, Μαρία Ξενούλη, Μαρία Παπαλουκά, Γιάννης Ντούσας,  Κώστας Καρβούνης, Θανάσης Ζησιμόπουλος, Μάκης Μωραϊτης, Γιάννης Καγιάς, Δημήτρης Σάκκος και Νίκος Μπελεσάκος.
Από τη ΔΗΜ-Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Λιβαδειάς




Διαβάστε Περισσότερα »

Έκανε του… κεφαλιού του ο Λεβαδειακός



Σε… πάρτι μετέτρεψε το «ντέρμπι παραμονής» ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί είδαν τον Ηρακλή να είναι ανταγωνιστικός για 60 λεπτά, αλλά κατάφερε να «κλειδώσει» το τρίποντο σε ένα τρίλεπτο με δύο κεφαλιές των Γιακουμάκη και Τόνι Σίλβα, για να έρθει ο Μάντζιος στο φινάλε να βάλει το… κερασάκι στην τούρτα (3-0).

Ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού ο Λεβαδειακός, καθώς έφτασε τους 12 βαθμούς, με τον Ηρακλή να συνεχίζει να βρίσκεται ουραγός με 3 και να έχει πάρα πολύ δύσκολο έργο για την σωτηρία του!

Το ματς
Τίποτα το ιδιαίτερο στο πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο και ψάχναμε τις ευκαιρίες με το… κιάλι! Ωστόσο, σιγά-σιγά το ματς άρχισε να αποκτά ρυθμό και να δημιουργούνται καλές στιγμές μπροστά στις δύο εστίες. Ο Ηρακλής θα μπορούσε δε να είχε προηγηθεί αλλά δεν του το επέτρεψε σε δύο στιγμές ο α’ βοηθός. Συγκεκριμένα, στο 19’ ο Καραϊσαρίδης υπέδειξε τον Λουκίνα σε θέση οφσάιντ ενώ καλυπτόταν από δύο παίκτες και έβγαινε στην πλάτη της άμυνας. Ένα λεπτό αργότερα, ο Λουκίνας σκόραρε με προβολή από κοντά, μετά από σέντρα του Κούρου αλλά ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε τον δεύτερο λανθασμένα σε θέση οφσάιντ!

Στο 24’ ο Λεβαδειακός είχε την πρώτη του ευκαιρία στο παιχνίδι αλλά ο Τόνι Σίλβα νικήθηκε από τον Χουάντερσον σε τετ-α-τετ. Οκτώ λεπτά μετά, σε μια παρόμοια φάση και με τους ίδιους πρωταγωνιστές, η φάση είχε την ίδια κατάληξη. O Bραζιλιάνος πορτιέρε βγήκε νικητής! Αυτή η ευκαιρία ήταν και η τελευταία του πρώτου μέρους για τους Βοιωτούς, με τους Θεσσαλονικείς να απειλούν στο 39’ με το σουτ του Λεοζίνιο έξω από την περιοχή, που πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη, ο Λεβαδειακός μπήκε με σαφή σκοπό να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να… ξεκλειδώσει την άμυνα του Ηρακλή. Απείλησε στο 51’ με το δυνατό σουτ του Μάντζιου να διώχνει σε κόρνερ ο Χουάντερσον και από την εκτέλεση αυτού, ο Βραζιλιάνος πορτιέρε «έβγαλε» δύσκολα την απευθείας εκτέλεση του Μιλιάζες. Τρία λεπτά μετά, πάντως, ο Γηραιός έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Κυριακίδης έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή αλλά ο αμαρκάριστος Κούρος έκανε… άψυχο πλασέ και έδωσε την ευκαιρία στον Ναμάσκο να μπλοκάρει. Στο 71’ ο Ηρακλής είχε νέα ευκαιρία με τον Λεοζίνιο να κάνει αδύναμο σουτ από τα όρια της περιοχής και ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ.

Ο Μάντζιος μετά από γέμισμα έκανε κεφαλιά προς τα πίσω και ο Γιακουμάκης με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Χουάντερσον, κάνοντας το 1-0. Τρία λεπτά μετά δε έπειτα από σέντρα του Μιλιάζες, ο Τόνι Σίλβα έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στην ίδια γωνία με το πρώτο γκολ, έγραψε το 2-0 και «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του. Το τελικό σκορ (3-0) διαμόρφωσε ο Μάντζιος στο 88’, όταν ο Σαραμαντάς με τον Χουάντερσον μπερδεύτηκαν και έδωσαν την ευκαιρία στον Έλληνα επιθετικό να βάλει και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Λεβαδειακός (Ράτκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Μαχαίρας, Ζεζίνιο (61’ Γιακουμάκης), Καραμπουέ (76’ Βασιλείου), Μάντζιος, Τόνι Σίλβα (87’ Καλτσάς).

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Μάγκας, Μεντί, Τόπι.

Ηρακλής (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Κούρος, Κυριακίδης, Ιντζόγλου, Καρακγούνης (76’ Μοντέιρο), Λουκίνας (70’ Περόνε), Λεοζίνιο, Λάμπρου (57’ Πασάς).

Στον πάγκο: Περνίς, Στάμου, Αγγελόπουλος, Βοσνακίδης.

Διαιτητής: Νικόλαος Ανούσος (Λακωνίας)

Γήπεδο: Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς

Γιώργος Τσανάκας
sport-fm.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Αποτελέσματα και Βαθμολογίες στη Β' Κατηγορία Βοιωτίας



Ποδοσφαιρο Β' Κατηγορια Βοιωτιας 1ος Ομιλος
Αποτελεσματα 7ης Αγωνιστικης
Παναλιαρτος - Πανδαυλειακος                       1-1
ΑΟ Παυλο - Πανγεωργικος                             2-3
Πηγασος Αγιας Αννας - ΑΟ Ασκρης              5-3
Νικη Λαφυστιου - Κυπαρισσος Αντικυρας   0-1
ΑΟ Θεσπιακος - Ρηξη Λιβαδειας                    2-0
Ρεπο ... ΑΟ Υψηλαντης

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 1ος Ομιλος
η Βαθμολογια σε 7 Αγωνες
1. Κυπαρισσος Αντικυρας    16*
2. ΑΟ Υψηλαντης                  13*
3. Πανδαυλειακος                  13*
4. Παναλιαρτος                      12
5. Πηγασος Αγιας Αννας      12
6. ΑΟ Θεσπιακος                    8
7. Νικη Λαφυστιου                 7*
8. Πανγεωργικος                    7*
9. ΑΟ Παυλο                           6*
10. ΑΟ Ασκρης                        3
11. Ρηξη Λιβαδειας                 0

*** οι Ομαδες με Αστερακι εχουν κανει το Ρεπο τους
*** ΑΟ Υψηλαντης και Θεσπιακος εχουν ενα παιχνιδι λιγοτερο

Β' Κατηγορια Βοιωτιας 2ος Ομιλος
7η Αγωνιστικη Κυριακη 27 Νοεμβριου
ΠΑΟΚ Κοκκινου - Α.Σ Λεονταριου                   5-0
Κεραυνος Αγιου Θωμα - Δοξα Μουρικιου      5-0
Α.Σ Χωστιων - ΑΕΣ Ελεωνας                             0-1
Ελλοπιακος - Ιωνικος Αστερας Θηβας            0-0
Ηρακλης Ασωπιας - Ελικωνας Δομβραινας   4-2
Ρεπο ... Πελοπιδας Θηβας

η Βαθμολογια σε 7 Αγωνες
1. ΠΑΟΚ Κοκκινου                 21
2. Κεραυνος Αγιου Θωμα     18
3. Ελλοπιακος                         13
4. Ηρακλης Ασωπιας            13*
5. ΑΕΣ Ελεωνας                      8*
6. Πελοπιδας Θηβας               7
7. Δοξα Μουρικιου                  5
8. Α.Σ Χωστιων                       5
9. Ιωνικος Αστερας Θηβας    5*
10. Α.Σ Λεονταριου                 2
11. Ελικωνας Δομβραινας      1*

*** οι Ομαδες με Αστερακι εχουν κανει το Ρεπο τους 

Διαβάστε Περισσότερα »

Κακοκαιρία: Ανασύρθηκε νεκρός ο 33χρονος στη Ζάκυνθο-Βίντεο,φωτο




Τραγικός ήταν ο επίλογος στις προσπάθειες εντοπισμού του 33χρονου άνδραυ που αγνοούνταν στη Ζάκυνθο. Το απόγευμα ανασύρθηκε νεκρός από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ.

Πρόκειται για τον Γιώργο Ζουπάνο τον οποίο η οικογένεια και οι οικείοι του αναζητούσαν από το βράδυ του Σαββάτου.

Ο νεαρός άνδρας παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό του από τα ορμητικά νερά που προκάλεσε η σφοδρή νεροποντή στη Ζάκυνθο. Ανασύρθηκε νεκρός σε μεγάλη απόσταση από το σημείο της εξαφάνισής του. Για πολλές ώρες η Πυροσβεστική και οι δυνάμεις της ΕΜΑΚ, όπως και η αστυνομία, αναζητούσαν τον 33χρονο άνδρα. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε σε βαθύ πλημμυρισμένο χαντάκι στην περιοχή του Βανάτου. Ο νεαρός άντρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 11 το βράδυ του Σαββάτου.

Η οικογένειά του ανησύχησε και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες ειδοποίησε την πυροσβεστική υπηρεσία, που ξεκίνησε τις έρευνες.


Απεγκλωβίστηκε οικογένεια

Στην περιοχή των Αμπελόκηπων, η πυροσβεστική απεγκλώβισε οικογένεια, που είχε αποκλειστεί στο σπίτι της με τη στάθμη του νερού να ανεβαίνει επικίνδυνα.

Η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο νησί, τόσο στην πόλη της Ζακύνθου, όσο και στα χωριά Πηγαδάκια, Σκουλικάδο, Τσιλιβή. Η πυροσβεστική έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα, κυρίως στην περιοχή της Αγίας Τριάδας. Η κατάσταση έχει γίνει ακόμη χειρότερη, εξαιτίας των βουνών από σκουπίδια που υπάρχουν στους δρόμους. 

Η επαρχιακή οδός Ζακύνθου - Κερίου έκλεισε, στο ύψος των Αμπελοκήπων, ενώ έγιναν κατολισθήσεις στο Βασιλικό και το Γερακαρίο. Ακόμη, αγροτικές καλλιέργειες καταστράφηκαν στο χωριό Κυψέλη.


Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον Άγιο Ανδρέα Θηβών


Διαβάστε Περισσότερα »

Πότε θα έρθουν τα ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας (πίνακες ποσών)

Μετά την ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών ότι η… μεταρρύθμιση για τα τέλη κυκλοφορίας αναβάλλεται για το 2018, δόθηκε στις υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων το πράσινο φως για να ανεβάσουν τα ειδοποιητήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikonomia.gr, στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΓΓΔΕ γίνονται οι τελικές προετοιμασίες ώστε τα τέλη κυκλοφορίας να “ανέβουν” στο Taxis στις αρχές της εβδομάδας. Όσον αφορά στα ποσά που θα κληθούν και φέτος να καταβάλλουν οι ιδιοκτήτες, μπορούν να τα θυμηθούν στον ακόλουθο πίνακα ο οποίος καλύπτει όλα τα ΙΧ που κυκλοφόρησαν μέχρι και τον Νοέμβριο του 2010.
Για τα αυτοκίνητα που κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά μετά τον Νοέμβριο του 2010, ισχύει ο υπολογισμός των τελών με βάση τους ρύπους. Για αυτές τις περιπτώσεις, ισχύει ο ακόλουθος πίνακας:


Τα τέλη κυκλοφορίας δεν αποτελούν βεβαιωμένο φόρο. Αυτό συμβαίνει ότι όποιος τα αφήσει απλήρωτα μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Δεκεμβρίου, δεν θα βρεθεί από την χρονιά αντιμέτωπος με ληξιπρόθεσμη οφειλή. Βέβαια, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το πρόστιμο μή καταβολής του προστίμου το οποίο είναι ισόποσο των τελών κυκλοφορίας.




Διαβάστε Περισσότερα »

Αναβάλλεται η εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θήβα

«Ακύρωση προγραμματισμένης εκδήλωσης »

Λόγω της ψήφισης νομοσχεδίων στην Ελληνική Βουλή και την απαραίτητη παρουσία του Βουλευτή επικρατείας της ΝΔ κ. Βασίλη Οικονόμου, αναβάλλεται η προγραμματισμένη εκδήλωση των Δημοτικών  Τοπικών Οργανώσεων  Δήμων Θηβαιων και Ταναγρας που επρόκειτο να γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 30/11 στην Θηβα.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Βοιωτιας
Γιώργος Λιανός


Διαβάστε Περισσότερα »

Ατύχημα στο Ράλι Λαμίας


Ατύχημα σημειώθηκε στο Ράλι Λαμίας με αποτέλεσμα δύο άτομα να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Το ατύχημα έγινε στην 1η ειδική διαδρομή Μπράλος-Σκαμνός, νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου.


Το Toyota Yaris με το Νο36 που οδηγούσε ο Μίλτος Πλατώνης με συνοδηγό τον Γιάννη Λιλλή, βγήκε εκτός δρόμου, έκοψε μια κολόνα και κατέληξε τουμπαρισμένο στο χαντάκι.

Ευτυχώς το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του. Μόνο ο συνοδηγός στην προσπάθειά του να βγει τραυματίστηκε λίγο στο χέρι από τα σπασμένα γυαλιά του τουμπαρισμένου αυτοκινήτου.

Οδηγός και συνοδηγός παρελήφθησαν άμεσα από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας, κυρίως για προληπτικούς λόγους.
lamiareport.gr
Δείτε το βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα »

Μετρητά τέλος για συναλλαγές πάνω από 500 ευρώ

Αλλαγές στις καθημερινές συναλλαγές των καταναλωτών, με στόχο την πάταξη της φοροδιαφυγής, φέρνει το σχέδιο νόμου για τη διευρυμένη χρήση χρεωστικών, πιστωτικών, προπληρωμένων καρτών και e-banking.

Το σχέδιο νόμου δημοσιεύει σήμερα η «Real News», και σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για το τελικό κείμενο που έχει προκύψει μετά την πολύμηνη διαβούλευση ανάμεσα στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης και τους δανειστές.

Αναλυτικά οι αλλαγές:

    Αγορές άνω των 500 ευρώ θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή μέσω e-banking.
    Οι δαπάνες που θα πρέπει να πραγματοποιούν οι φορολογούμενοι με πλαστικό χρήμα για να «χτίζουν» αφορολόγητο θα πρέπει να κυμαίνονται από 10% έως 20% των ετήσιων εισοδημάτων τους.
    Οι φορολογούμενοι που δεν θα συγκεντρώνουν τις απαιτούμενες δαπάνες για να «χτίσουν» αφορολόγητο όριο θα καλούνται να καταβάλουν περισσότερους φόρους, για τη διαφορά που προκύπτει με συντελεστή 22%.
    Οι ιατρικές δαπάνες θα συνυπολογίζονται για τον προσδιορισμό του ποσού μείωσης φόρου, μόνο όταν πληρώνονται με τη χρήση πλαστικού χρήματος.
    Εξαιρούνται από την υποχρεωτική χρήση πλαστικού χρήματος για το «χτίσιμο» του αφορολόγητου ορίου, μεταξύ άλλων, οι υπάλληλοι του υπουργείου Εξωτερικών, όσοι δημόσιοι υπάλληλοι και στρατιωτικοί υπηρετούν σε κρατικές υπηρεσίες που βρίσκονται στο εξωτερικό, όσοι υπηρετούν στη μόνιμη ελληνική αντιπροσωπεία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, όσοι διαμένουν σε οίκους ευγηρίας και σε ψυχιατρικά καταστήματα, καθώς και οι φυλακισμένοι.
    Οι επαγγελματίες που δεν θα αποδέχονται πληρωμές μέσω καρτών θα πρέπει να το αναγράφουν σε εμφανές σημείο στην είσοδο του καταστήματος και στο ταμείο, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα πληρώνουν πρόστιμο 1.000 ευρώ.
    Όσοι κάνουν συναλλαγές με πλαστικό χρήμα θα συμμετέχουν σε κληρώσεις, με το σύνολο των διανεμόμενων χρηματικών ποσών και δώρων να μην ξεπερνά τα 12 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα »

Κακοκαιρία την Κυριακή με ισχυρές βροχές και καταιγίδες

Iσχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, κυρίως στις νοτιότερες περιοχές, στη Στερεά Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στις Κυκλάδες και το ανατολικό Αιγαίο και πιθανόν στη Θεσσαλία προβλέπει για σήμερα, Κυριακή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις και τοπικά στα πελάγη θα φτάνουν τα 6 μποφόρ.

Αναλυτική η πρόγνωση του καιρού:
Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση από τα δυτικά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στις νοτιότερες περιοχές του Ιονίου, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική Στερεά θα είναι κατά τόπους ισχυρές.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στο νότιο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στην ανατολική Πελοπόννησο, τη Στερεά, και πιθανόν πρόσκαιρα την Εύβοια και τη Θεσσαλία θα είναι τοπικά ισχυρές.

Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και κυρίως στις Κυκλάδες καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές.

Άνεμοι: νότιο 4 α 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βόρεια, βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές του ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ στα Δωδεκάνησα. Τα φαινόμενα στα βόρεια πιθανόν να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Άνεμοι: νότιοι 4 έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Αττική

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι: νότιο νοτιοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Θεσσαλονίκη

Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως τις πρωινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες.
Μερομήνια 2016 -2017: Τι λένε για τον φετινό χειμώνα


Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 08 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
Πρόγνωση για Δευτέρα 28 Νοεμβρίου

Καιρός: Στη Μακεδονία και τη Θράκη νεφώσεις με βροχές και από το Βράδυ τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Στα υπόλοιπα βροχές και καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές στο Ιόνιο, τη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Σταδιακά τα φαινόμενα στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εξασθενήσουν.

Άνεμοι: Στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Σε βαθμιαία πτώση στα κεντρικά και βόρεια.

Διαβάστε Περισσότερα »

Τούμπαρε αυτοκίνητο έξω απο την Αλίαρτο-Ένας τραυματίας-ΦΩΤΟ

 Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 01:00 σήμερα το βράδυ στον δρόμο Θήβας Λιβαδειάς έξω απο την Αλίαρτο.
Κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία Λιβαδειάς, ένα επιβατικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Λιβαδειά, βγήκε από την πορεία του και ανετράπη, μετά το εργοστάσιο του Νομικού στην Αλίαρτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress,υπάρχει ένας τραυματίας και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.
 





Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ