Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

Φρικτό τροχαίο στη Θήβα:Διαμελίστηκε ο οδηγός-Εικόνες-Σοκ





Ασύλληπτη τραγωδία πριν λίγη ώρα στη Θηβών Χαλκίδος
Ακόμα και οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες σοκαρίστηκαν από τις εικόνες που αντίκρισαν. 
Σφοδρή σύγκρουση Ι.Χ. αυτοκινήτου με νταλίκα, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθεί ένας άνθρωπος και να τραυματιστεί άλλος ένας,  σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:00' το μεσημέρι  στον δρόμο Θήβας Χαλκίδας, στο ύψος του εργοστασίου WINTER
  Σύμφωνα με πληροφορίες του  permisospress νεκρός είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου, αγνώστων στοιχείων και τραυματίας ο οδηγός της νταλίκας.
   Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, ωστόσο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το Ι.Χ.το οποίο κινούμενο στη Θηβών Χαλκίδος, ο οδηγός του, επιχείρησε προσπέραση με αποτέλεσμα  να συγκρουστεί διαδοχικά με δυο φορτηγά.
Το σημείο έχει αποκλειστεί, με αποτέλεσμα να έχουν σχηματιστεί ουρές με ακινητοποιημένα οχήματα.
 Έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί η Τροχαία

Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
ΝΕΟΤΕΡΑ
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  του  permisospress. ο άτυχος άνδρας ήταν 48 χρονών και καταγόταν από την Αθήνα.


Σε άμορφη μάζα σιδερικών μετατράπηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας Mercedes
που συγκρούστηκε μετωπικά με τη νταλίκα ενώ ο  οδηγός του  διαμελίστηκε από την σφοδρή σύγκρουση και είναι αδύνατη μέχρι στιγμής η αναγνώρισή του.

 
 ΦΩΤΟ ΑΠΟ Γαβρήλος Γερονικολός







11 σχόλια:

  1. εληψει παιδιας...Και οδηγικης συμπεριφοράς.....Και αν ερχοταναι Ένας με ιχ με την οικογένεια του...η Ένα λεωφορείο με κόσμο..φανταστιται το μέγεθος τις καταστροφείς που θα είχε προκαλέσει ένας ανεγκεφολος Οδηγός ο οποίος βάσει τον φωτογραφιών πρέπει να κινουτανε πάνω από 180χιλ..σε ένα δρόμο με όριο 80..ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει..Περμισος ανέβασε πληροφορίες όταν γνωρισες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο άνθρωπος όμως μπορεί να άφησε πίσω οικογένεια..Και μην κάνεις υποθέσεις....Γιατι πολλοί κάνουν τέτοιου είδους μαγκιές και την πατάνε.Αυτος ο άνθρωπος καλή ανάπαυση να εχει πρώτον και δεύτερον να σκεφτόμαστε λίγο πριν μιλήσουμε...

      Διαγραφή
  2. Απο που ειναι ρε παιδια αυτος ο ανθρωπος υπαρχουν πληροφοριες.Συλληπητηρια στην οικογενεια του ο θεος να τον αναπαυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δρόμος καρμανιόλα, χαμός από φορτηγά & νταλίκες για αποφυγή διοδίων ... τύχη καθαρή να μην σούρθει κανείς πάνω ... αλλά τα μοιραία εγκληματικά λάθη συνεχίζονται! Αφού επιλέγεις τον παράδρομο, ξέρεις τι αντιμετωπίζεις, δεν είσαι στην Εθνική, προσπεράσεις και μαγκιές τις ξεχνάς ... αλλιώς καταδικάζεις εαυτόν και οικογένεια σε τραγωδία μιας ζωής ... άξιζε τον κόπο? Όχι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ δρόμοι είναι καρμανιόλα. Το θέμα είναι πως οδηγείς σε αυτούς τους δρόμους Και μεγα λάθος η εμπιστοσύνη που δίνουν στα αυτοκίνητα τους μερικοί.

      Διαγραφή
  4. Πανω απο 150 τα χιλιομετρα της Mercedes...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συλλυπητήρια στην οικογενεια αλλά θα έπρεπε να τον εμποδίσει λίγο το μυαλό και να πήγαινε πιο νορμάλ σε αυτό το δρόμο. Ευτυχώς που δε πήρε κι άλλους στο λαιμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα σε ολους. Πολυ συνετός χαρακτήρας ολα τα χρόνια της ζωής του. Οικογενειαρχης με 3 κόρες. Μηπως όλοι μας δεν εχουμε κάνει κάποια προσπέραση στην ζωή μας ? Και οταν προσπερνάμε συνηθως το "παταμε" για να φύγουμε γρήγορα. Θα έπρεπε λοιπόν και η πολιτέια να έχει μεριμνησει να προφυλάξει τους οδηγούς παντού στην Ελλάδα. Όπως λετε δρόμος καρμανιόλα και γεματο απο φορτηγά λόγω διοδίων.

    Ασ συγχωρεθεί λοιπόν ο Γιαννάκης, ασ γίνει καλά ο τραυματίας, ας κάνει επιτέλους κάτι η πολιτέια (που αφηνει να χάνονται τόσοι, οσοι δεν χάνονται σε πραγματικό πόλεμο) κι ας βάλουμε λίγο ακόμη μυαλό όλοι μας.

    Μάνος Κουμιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γνωρίζουμε από που ήταν ο ατυχος Οδηγός Και τι ηλικιας ηταν

      Διαγραφή
  7. ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΑΜΙΩΝΤΑΣ ΟΛΟΙ,ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΠΕΣΩ ΑΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΩ ΛΙΩΜΑ ΡΙΞΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΕΣΥ...ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΙΠΛΗ ΓΡΑΜΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΟΡΙΟ 50 ΧΛΜ.. ΑΝΤΕ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΝΑ ΠΑΣ 90-100 ΟΧΙ 150 ΦΙΛΕ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΕΙ..ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟ ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ. ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΟΠΩΣ ΤΡΑΚΤΕΡ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΚΕΣ...ΚΡΙΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ Ι.Χ. ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μου φίλε, ποτέ δεν φταίει μόνο η μία πλευρά.Συμφωνώ πως ο άτυχος Γιάννης πηγε να κάνει προσπέρασμα αλλά ηταν ακόμη πιο άτυχος επειδή ήθελε να προσπεράσει κάποιον που αποφάσισε για τιμωρία να μην τον αφήσει να το κάνει.Κάποιον δηλαδή σαν και εσένα.Πρίν πάρεις αυτή την σκληρή θέση θα μπορούσες να πας πρωτα στον τόπο του ατυχήματος (Εγώ εχω πάει 2 φορές).Μόνο τότε θα καταλάβεις ότι έφταιγε και ο οδηγός του ανατρεπόμενου.Εάν δεν είχε ιδιο μυαλό με το δικό σου,τότε 3 παιδάκια θα ήταν ακόμη με τον πατέρα τους.Αφού ο εν λόγο οδηγός είχε τα α@&€@@α να πατήσει το γκάζι στέλνοντας έναν συνάνθρωπο μας στο θάνατο,τον προκαλώ να δείξει τον ίδιο ανδρισμό και τώρα και να βγεί να ομολογήσει ότι ο εγωισμός του δεν τον άφησε να επιτρέψει στον άτυχο "Μερσεντεδάκια" όπως λένε οι κουραδόμαγκες σαν εσένα να καταφέρει να προσπεράσει.Αυτά λοιπόν αγαπητέ "Ανώνυμε" και ελπίζω όταν θα έχεις πάλι κάποια "Εγκεφαλική κλανιά" να μην την εκφράσεις δημόσια γιατί μπορεί να διαβάζουν και κάποιοι που πονάνε με τον άδικο αυτό χαμό.
      Υ.Γ.
      Αν κάποιος δεν έχει κάνει προσπέραση σε δρόμο που δεν επιτρέπεται,τότε να μιλήσει.Όπως είπε και ο Κύριος μας "Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο".

      Διαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ