Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή στο σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαζίου-ΦΩΤΟ

Η ιδέα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαζίου η "ΚΙΣΣΟΥΣΑ"μετουσιώθηκε σε πράξη!
Με μεγάλη επιτυχία και πρωτοφανή  αριθμό  συμμετεχόντων,πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Απριλίου,το 1ο σεμινάριο Παραδοσιακών Χορών του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μαζίου η "ΚΙΣΣΟΥΣΑ" στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλιάρτου.
 Η άρτια οργάνωση και το υψηλό επίπεδο των εισηγητών του κ.Καρφή και της κ.α.Ζιάκα οι οποίοι δικαίως θεωρούνται από τους κορυφαίους του είδους στη χώρα μας, σηματοδότησαν τη μεγάλη επιτυχία του 1ου σεμιναρίου παραδοσιακών χορών που συνδιοργάνωσαν ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαζίου η "ΚΙΣΣΟΥΣΑ" και ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων.
Περισσότεροι απο 150 συμμετέχοντες χόρεψαν,ενδεικτικά αναφέρουμε ότι εκτός απο τη Βοιωτία  υπήρχαν συμμετοχές από Φθιώτιδα και Αττική.
 Το σεμινάριο αποτελούνταν από δυο  θεματικές ενότητες:
    Χοροί και Τραγούδια από τις περιοχές της Δράμας και της Τζιάς.
Στην ομιλία της η  αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Ευγενία Νικηφόρου,ανέφερε ότι σκοπός του σεμιναρίου  είναι,  η διάσωση και η διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, είτε αυτό λέγεται μουσική, είτε χορός, ενδυμασία, δημοτικό τραγούδι. Τέλος ευχαρίστησε  θερμά τον κ. Καρφή  για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση των χορών, καθώς και για την αναλυτική διδασκαλία των κινητικών μοτίβων.Παράλληλα εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς τους μουσικούς Γιώργο  Μαυρίδη,Λάζαρο Σαβίδη,τους συμμετέχοντες,τους χορηγούς,τους συλλόγους  και τον Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων για την παρουσία του,την υλική βοήθειά του και για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλιάρτου.
Πολλά συγχαρητήρια στον Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Μαζίου η "ΚΙΣΣΟΥΣΑ" που συνεχίζει την παράδοση!!!

 Πλούσιο φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Βίντεο: Ανοιξιάτικος χιονιάς στο Καρπενήσι



Παρά το ότι μπήκε ο Απρίλης

Χιόνισε τις τελευταίες ώρες, και οι φωτογραφίες γυρίζουν το θεατή σε εποχές Χριστουγέννων, καθώς όλο το τοπία ντύθηκε εκ νέου στα λευκά
Τι κι αν ο υδράργυρος φλερτάρει τις τελευταίες μέρες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας με τους 20 και πλέον βαθμούς Κελσίου; Τι κι αν οι περισσότεροι σκέφτηκαν ότι πέρασε επιτέλους ο χειμώνας που, φέτος ομολογουμένως, ήταν βαρύς;

Το Καρπενήσι μάλλον είναι σε ζώνη... Σκανδιναβίας, καθώς χιόνισε τις τελευταίες ώρες, και οι φωτογραφίες γυρίζουν το θεατή σε εποχές Χριστουγέννων, καθώς όλο το τοπία ντύθηκε εκ νέου στα λευκά, παρά το ότι έχει αισίως μπει ο Απρίλης.
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνάντηση της ΟΕΒΕ Θήβας με τον νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ

«Συνάντηση της ΟΕΒΕ Θήβας με  τον νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ , Ταξίαρχο κ. Αλεξόπουλο»
Συνάντηση με το νέο Διοικητή του ΚΕΠΒ  κ.Αλεξόπουλο είχε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Θήβας κ. Χαρατσής συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας  κ. Καραμαγκιώλη, την Πέμπτη 30/03/2017 στο γραφείο του Ταξίαρχου, στο στρατόπεδο της Θήβας.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η οποία  πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, ο κ. Χαρατσής παρουσίασε στο νέο Διοικητή τις προτάσεις του σχετικά με τη παροχή ειδικών πακέτων, για τους νεοσυλλέκτους και μόνιμους αξιωματικούς στα εστιατόρια, καφέ, κομμωτήρια, αρτοποιία της πόλης άλλα και σε όλα τα επαγγέλματα που ανήκουν στην Ομοσπονδία της Θήβας , τονίζοντας παράλληλα τη σημαντική συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στη τοπική οικονομία. Επίσης, σημείωσε πως ανέκαθεν για τη Θήβα το στρατόπεδο ήταν μία σημαντική πηγή εσόδων.
Από την άλλη ως προς αυτή τη κατεύθυνση τάχθηκε και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Καραμαγκιώλης αναφέροντας πως θεωρεί και εκείνος ζωτικής σημασίας τη παραμονή των στρατιωτών στη πόλη και κατ’ επέκταση για τον κλάδο του, καθώς είναι Πρόεδρος του ραδιοταξί «Ο ΚΑΔΜΟΣ».
Στο τέλος της συνάντησης επιβεβαιώθηκε από όλες τις πλευρές η θέληση για συνεργασία και στήριξη της Ομοσπονδίας προς το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων που υπηρετούν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού Θήβας.

                ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΘΗΒΑΣ
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ            Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΧΑΡΑΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                   ΧΡΗΣΤΟΥ ΗΛΙΑΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοιχτή Πρόσκληση για τη συγκρότηση Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ανοικτή πρόσκληση συγκρότησης Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου – Θεσπιέων

Έχοντας υπόψη :

    Τις διατάξεις του άρθρου 76 «Δημοτική  Επιτροπή Διαβούλευσης» του Ν.3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα  Καλλικράτης» (ΦΕΚ 87/Α/07-06-2010), καθώς και της εγκυκλίου 59/74896/30-12-2010 του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης  µε θέμα  «Θεσμικές  αλλαγές του προγράμματος  Καλλικράτης», περί συγκρότησης Δημοτικής  Επιτροπής Διαβούλευσης (Δ.Ε.Δ).
    Το γεγονός ότι η θητεία των µελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, όπως ορίστηκαν με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων, έληξε.

Προσκαλεί να καταθέσουν εγγράφως τη βούλησή τους για συμμετοχή στην Δημοτική  Επιτροπή Διαβούλευσης (Δ.Ε.Δ)  του Δήμου  Αλιάρτου – Θεσπιέων  και να ορίσουν εκπροσώπους τους και αναπληρωματικούς αυτών, οι παρακάτω εκπρόσωποι των φορέων της Τοπικής Κοινωνίας, ήτοι:

α) των τοπικών εμπορικών και επαγγελματικών  συλλόγων  και οργανώσεων

β) των επιστημονικών συλλόγων και φορέων

γ) των τοπικών οργανώσεων εργαζομένων και εργοδοτών

δ) των εργαζομένων στο δήμο και τα νομικά του πρόσωπα

ε) των ενώσεων και συλλόγων γονέων

στ) των αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων και φορέων

ζ) των εθελοντικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών

η) άλλων οργανώσεων και φορέων της κοινωνίας των πολιτών

θ) εκπρόσωποι των τοπικών συμβουλίων νέων και

ι) δημότες

για την περίοδο 2017-2019

Υποβολή υποψηφιοτήτων:
Οι υποψηφιότητες υποβάλλονται εγγράφως μέχρι και την 18η Απριλίου 2017, ημέρα Τρίτη,  κατά τις εργάσιμες  ημέρες  και ώρες. Όλες οι υποψηφιότητες πρέπει να περιλαμβάνουν τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας [Επωνυμία/Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, φαξ, διεύθυνση, Τ.Κ., ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (εφόσον υπάρχει)].

Πληροφορίες:
Η πρόσκληση και η αίτηση συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένες και στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων www.aliartos.gov.gr
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι  μπορούν  να παραλαμβάνουν έντυπη αίτηση και να απευθύνονται κατά τις εργάσιμες  ημέρες και ώρες και στο γραφείο Δημάρχου του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπιέων  (Λ. Αθηνών – Αλίαρτος , ΤΚ 32001 ΑΛΙΑΡΤΟΣ).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ο Δήμαρχος
*Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση εδώ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Π. ΝΤΑΣΙΩΤΗΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ


Μετά τις τρεις επιτυχημένες μαθητικές του συναυλίες, το Δημοτικό Ωδείο Λιβαδειάς κλείνει τις εκδηλώσεις του  για το Πάσχα, με Συναυλία Μουσικής Δωματίου.
Έργα για Πιάνο και Κιθάρα θα ερμηνεύσουν οι καθηγήτριες του Ωδείου Στέλλα Παπανικολάου και Φιλιώ Στάμου, το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 ώρα 8 μ.μ. στο Θολωτό της Κρύας.

Σας περιμένουμε!!!

Διαβάστε Περισσότερα »

Open Στερεά Ελλάδα: Το πρώτο Περιφερειακό Κέντρο Καινοτομίας




Με στόχο να αποτελέσει η Στερεά Ελλάδα το κέντρο υποδοχής και υποστήριξης έξυπνων, δημιουργικών και καινοτόμων εφαρμογών για όλους τους τομείς δημόσιας πολιτικής, ξεκίνησε τη δραστηριότητά του το Κέντρο Καινοτομίας “Open”. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο πλαίσιο της στρατηγικής “Έξυπνη Περιφέρεια”, που υποστηρίζεται από τις υπηρεσίες της περιφερειακής αυτοδιοίκησης, πρωτοβουλίες και πολίτες.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, δημιουργήθηκε ένα δίκτυο ανθρώπων με εμπειρία και ενθουσιασμό για καινοτόμες δράσεις, που υποστηρίζουν τις προσπάθειες της Περιφέρειας, ενώ θα εισάγουν νέες ιδέες και προτάσεις στο μέλλον. Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, κ. Κώστα Μπακογιάννη, το Open δεν είναι μια γραφειοκρατική δομή, αλλά ένα δυναμικό δίκτυο ανθρώπων και ομάδων μέσα από το οποίο θα «ανοίξει» τη Στερεά Ελλάδα στην καινοτομία, στις νέες ιδέες, στη δικτύωση και στη γνώση. «Φιλοδοξία μας είναι το Κέντρο να μετεξελιχθεί σε μια ζωντανή κοινότητα ανθρώπων και οργανισμών που δουλεύουν με ενθουσιασμό πάνω σε προκλήσεις της καθημερινότητας χιλιάδων πολιτών και μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους και σε άλλες περιφέρειες και δήμους της χώρας. Η φιλοσοφία μας είναι απλή: έχεις μια καλή ιδέα που θα μπορούσε να βελτιώσει τη ζωή των συμπολιτών μας; Φέρ’ την στη Στερεά Ελλάδα και εμείς θα προσπαθήσουμε να την υλοποιήσουμε», αναφέρει ο κ. Μπακογιάννης.

Στο πλαίσιο αυτό, μέσα από το Κέντρο αναμένεται να αναπτυχθούν δομές έρευνας, ανάλυσης, δικτύωσης, δημοσιότητας, κατάρτισης και παροχής καλών πρακτικών από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε τομείς που σχετίζονται με την ενίσχυση των δημοκρατικών διαδικασιών, τη διαφάνεια, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την επιχειρηματικότητα, τον πολιτισμό, την παιδεία, την προστασία του περιβάλλοντος, μεταξύ άλλων. «Δημιουργούμε και υποστηρίζουμε δίκτυα φέρνοντας κοντά καινοτόμους ερευνητές, επιχειρηματίες και ειδικούς με τις τοπικές και περιφερειακές διοικήσεις για τη δημιουργία πολιτικών και εφαρμογών που εστιάζουν σε λύσεις», επισημαίνει ο κ. Μπακογιάννης, συμπληρώνοντας ότι «στόχος είναι η κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη σε τοπικό επίπεδο». Μάλιστα, η Περιφέρεια θα είναι σε θέση (υπό προϋποθέσεις) να παρέχει χώρους και υλικοτεχνικές υποδομές που βοηθούν τη συνεργασία τοπικών κοινοτήτων και ομάδων πολιτών με τοπικές και περιφερειακές διοικήσεις.

Παράλληλα, βασική προτεραιότητα του Κέντρου είναι να προάγει την καινοτομία για το δημόσιο συμφέρον και πέρα από τα γεωγραφικά όρια της Στερεάς Ελλάδας, φέρνοντας κοντά και άλλες Περιφέρειες και Δήμους, εντός και εκτός Ελλάδας. Στόχος είναι η οργάνωση και διάδοση δράσεων και προγραμμάτων που θα συμβάλλουν στην αναβάθμιση της διοικητικής ικανότητας των δήμων και των Περιφερειών, προάγοντας τη χρήση δεδομένων, μεθόδων συνεργατικότητας, αποτελεσματικότητας, λογοδοσίας και ενίσχυσης της συμμετοχής του πολίτη στο σχεδιασμό και την εφαρμογή παρεμβάσεων με κοινωνικό αντίκτυπο. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα, θα πραγματοποιηθεί σειρά ενημερωτικών εκδηλώσεων, ενώ κάλεσμα για συμμετοχή έχει σταλεί σε όλες τους οργανισμούς τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης.

Περιηγηθείτε στη σελίδα του Κέντρου  opencentralgreece.gr για να διαβάσετε αναλυτικά σχετικά με το δίκτυο και τα projects του Open.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΔΗ.Κ.Ε. Θήβας :Δωρεάν μαστογραφίες για άνεργες και ανασφάλιστες γυναίκες

   ΔΗ.Κ.Ε. Θήβας : Δηλώσεις συμμετοχής για εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας για γυναίκες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άνεργες, άπορες, ανασφάλιστες, χαμηλού εισοδήματος) και είναι ηλικίας 40 έως 69 ετών.
 Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Θηβαίων, δραστηριοποιείται, μεταξύ άλλων, στον Τομέα της Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης στον οποίο περιλαμβάνεται η πληροφόρηση των δημοτών για θέματα δημόσιας υγείας με τη λειτουργία Κέντρου Προληπτικής Ιατρικής & Δημόσιας Υγείας, μέσω του οποίου πραγματοποιείται η μελέτη, οργάνωση και υλοποίηση προγραμμάτων έρευνας, αγωγής υγείας, προληπτικής ιατρικής, με στόχο την προαγωγή της υγείας του γενικού πληθυσμού της περιοχής, καθώς την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου, με:
•    Ενημερωτικές ομιλίες - παρουσιάσεις σε σχολεία, συλλόγους, πολιτιστικά και αθλητικά σωματεία, σε συνεργασία με Κοινωνικούς και Επιστημονικούς Συλλόγους κ.λ.π.
•    Διοργάνωση σεμιναρίων, ημερίδων και ενημερωτικών προγραμμάτων που αφορούν στην έγκαιρη διάγνωση παθήσεων και νοσημάτων σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς.
•    Προγράμματα δωρεάν εξετάσεων (μαστογραφία, οστεοπόρωση, οδοντιατρικές – ορθοπεδικές εξετάσεις κ.λ.π.)
   Ειδικότερα στο πλαίσιο των παραπάνω προγραμμάτων πραγματοποιήθηκαν τα κάτωθι:
Α) 28/3/2017: εξέταση για την πρόληψη της Οστεοπόρωσης, στην οποία συμμετείχε το Δημοτικό Διαμέρισμα Υπάτου με 20 ωφελούμενες και
Β) 30/03/2017: εξέταση της ψηφιακής μαστογραφίας στην οποία συμμετείχε το Δημοτικό Διαμέρισμα Προδρόμου με 14 ωφελούμενες και με συμμετοχή 6 ωφελούμενων από τη Θήβα.
     Την 05/05/2017 και την 09/06/2017 έχουν προγραμματιστεί ραντεβού για την εξέταση της ψηφιακής μαστογραφίας για ωφελούμενες πρώτη φορά εξεταζόμενες και οι οποίες ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού (άνεργες, άπορες, ανασφάλιστες, χαμηλού εισοδήματος) και είναι ηλικίας 40 έως 69 ετών.
Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενες θα πρέπει να προσκομίσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:
1.    Φορολογική δήλωση τελευταίου οικονομικού έτους
2.    Φωτοτυπία πρώτης σελίδας βιβλιαρίου ασφάλισης
3.    Πιστοποιητικό Οικογενειακής κατάστασης
4.    Κάρτα ανεργίας (εάν υπάρχει)
    Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο Πρόληψης στο τηλέφωνο 22620-28971 από τις 8.00 έως 14.30 (αρμόδια υπάλληλος Κατσιφή Αναστασία).

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΤΗΣ ΔΗΚΕΘ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΜΗΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Ενημέρωση Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς για την ανακύκλωση σε σχολεία της Θήβας

Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το 7ο & 8ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας και τους αντίστοιχους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων πραγματοποίησε ενημέρωση στο προαύλιο των σχολείων.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Απριλίου, από στελέχη του Περιφερειακού Φο.Δ.Σ.Α Α.Ε με στόχο την ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών και των γονέων τους σε δράσεις ανακύκλωσης.
Επίσης έγινε παρουσία οχήματος που πραγματοποιεί την ανακύκλωση (αυτοκινήτου τύπου πρέσας) και την αποκομιδή των μπλε κάδων.
Ακολούθησε πρόγραμμα σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ), όπου τα παιδιά μέσα από το Λούνα Πάρκ της Ανακύκλωσης είχαν την δυνατότητα να παίξουν, να ζωγραφίσουν και να ενημερωθούν για την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας.
Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας θα συνεχίσει την συνεργασία με τα σχολεία της Περιφέρειας των Δήμων – Μελών του, προωθώντας τις περιβαλλοντικές δράσεις με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών.
Από τον Περιφερειακό Φο.Δ.Σ.Α
Στερεάς Ελλάδας Α.Ε





Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λεβαδέων-Δείτε τα θέματα



Με την παρούσα σας προσκαλούμε σε συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί την  4η   Απριλίου   2017, ημέρα  Tρίτη  και ώρα  13.00   στο Δημοτικό Κατάστημα.

Σε περίπτωση απουσίας σας , παρακαλείσθε να ενημερώσετε τη γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής στο τηλέφωνο  2261350817 προκειμένου να προσκληθεί αναπληρωματικό μέλος.


Τα   θέματα   της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:


1.    Aνατροπή  Αποφάσεων Ανάληψης Υποχρέωσης.
2.    Υποχρεωτική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού  του Δήμου οικονομικού έτους 2017 σύμφωνα με το άρθρο 6 της ΚΥΑ 23976/2017 «παροχή οδηγιών για την κατάρτιση του προϋπολογισμού έτους 2017».
3.    Κατάρτιση των όρων Διακήρυξης του έργου : «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΟΜΒΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΜΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΧΑΙΡΩΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΥΛΟΥ».
4.    ΄Εγκριση πρακτικού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΕΤΟΥΣ 2017».
5.    ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 425,07 ευρώ και διάθεση πίστωσης για δημοσίευση περιληπτικών διακηρύξεων που αφορούν εκμισθώσεις ακινήτων του Δήμου.
6.    Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης 14 στρεμμάτων στην θέση «ΠΕΤΣΑΛΑ & ΜΕΛΙΣΣΙΑ» της Τοπικής Κοινότητας Ακοντίου στη Δημοτική Ενότητα Χαιρώνειας Δήμου Λεβαδέων με φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό.
7.    Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης 18 στρεμμάτων στη θέση «ΜΑΡΜΑΡΙΑ» της Τοπικής Κοινότητας Ακοντίου στη Δημοτική Ενότητα Χαιρώνειας Δήμου Λεβαδέων με φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό.
8.    ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης 29.999,47 ευρώ για προμήθεια οικοδομικών υλικών.
9.    Καθορισμός όρων διακήρυξης για Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών έτους 2017.
10.  ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης 14.998,18 ευρώ για συντήρηση και επισκευή αντλιοστασίων άρδευσης.
11.  ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης 14.999,02 ευρώ για προμήθεια ανταλλακτικών και σωλήνων άρδευσης.
12.  ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 7.985,60 ευρώ και διάθεση πίστωσης για προμήθεια σιδηρών κιγκλιδωμάτων και φρεατίων
13.  ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 5.528,80 ευρώ για εξόφληση τελεσίδικης απόφασης.
14.  ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 4.999,99 ευρώ και διάθεση πίστωσης 3.278,16 ευρώ για συντήρηση ρολογιών Δήμου Λεβαδέων.
15.  ΄Εγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 2.500,00 ευρώ για έξοδα είσπραξης κλήσεων τροχαίας από ΕΛΤΑ.
16.  ΄Εκδοση εντάλματος προπληρωμής για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων  «Πάσχα 2017».
17.  ΄Εγκριση δαπάνης ποσού 1.909,60 ευρώ και διάθεσης πίστωσης για δημοσίευση προκηρύξεων για πρόσληψη προσωπικού ορισμένου χρόνου.

                                                       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

                                                                ΠΟΥΛΟΥ ΓΙΩΤΑ      
                                                           ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΒΑΔΕΩΝ



Διαβάστε Περισσότερα »

Εφημερίες Φαρμακείων τον Απρίλιο στη Θήβα

ΣΑΒΒΑΤΟ    01/04/2017    ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ-ΚΑΡΒΕΛΗ    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39    29922    22883
ΚΥΡΙΑΚΗ    02/04/2017    ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ    ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 46 -ΠΥΡΙ    21560    21560
ΔΕΥΤΕΡΑ    03/04/2017    ΖΗΚΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 1                 (ΕΝΑΝΤΙ ΣΦΕ)    27866    29381
ΤΡΙΤΗ    04/04/2017    ΛΟΥΚΙΔΟΥ ΧΡ.    ΠΙΝΔΑΡΟΥ 70    22577    29381
ΤΕΤΑΡΤΗ    05/04/2017    ΜΑΜΑΛΗ Κ.    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 136    24555    29662
ΠΕΜΠΤΗ    06/04/2017    ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΞΕΝ.    ΔΙΡΚΗΣ 35    29366    26986
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    07/04/2017    ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΞΕΝ.    ΔΙΡΚΗΣ 35    29366    26986
ΣΑΒΒΑΤΟ    08/04/2017    MATTEO PEZZI                    (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Σ. ΖΗΚΑΣ)    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 1                      (ΕΝΑΝΤΙ ΣΦΕ)    27866    29381
ΚΥΡΙΑΚΗ    09/04/2017    ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 66 -ΠΕΖΟΔΡOMΟΣ    25990    21813
Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ    10/04/2017    MEΛΙΣΣΑΡΗΣ ΚΩΝΣ/ΝΟΣ    ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 8-  ΠΥΡΙ    23443    81448
Μ.ΤΡΙΤΗ    11/04/2017    ΜΗΝΑ ΑΝΝΑ    AΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 23-Π.ΣΦΑΓΕΙΑ    22642    6980375836
Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ    12/04/2017    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 9 & ΠΕΛΟΠΙΔΟΥ    27729    6936709006
Μ.ΠΕΜΠΤΗ    13/04/2017    ΠΑΠΑΕΥΣΤΑΘΙΟΥ  ΜΑΡ.    Λ.ΦΑΛΑΓΓΟΣ 5    26196    22830
Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    14/04/2017    ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΞΕΝ.    ΔΙΡΚΗΣ 35    29366    26986
Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ    15/04/2017    ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 66 (ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ)    25990    21813
ΚΥΡΙΑΚΗ    16/04/2017    ΖΗΚΑ-ΛΟΥΚΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ    ΠΙΝΔΑΡΟΥ 70    22577    29381
ΔΕΥΤΕΡΑ    17/04/2017    ΣΙΝΝΗ-ΧΟΥΧΟΥΜΗ ΜΑΡΙΑ    ΠΙΝΔΑΡΟΥ 42    23703    23378
ΤΡΙΤΗ    18/04/2017    ΣΤΡΑΤΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ    ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 46 -ΠΥΡΙ    21560    21560
ΤΕΤΑΡΤΗ    19/04/2017    ΤΖΩΝΗ  ΙΩΑΝΝΑ
    ΣΕΦΕΡΗ 2 –ΤΑΧΙ
(ΠΑΝΩ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ)    89209    28286
ΠΕΜΠΤΗ    20/04/2017    TΣΕΚΕΣ ΙΩΑΝΝΗΣ    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 101    22444    2262102375
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    21/04/2017    ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ ΑΛΕΞ.    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39    29922    22883
ΣΑΒΒΑΤΟ    22/04/2017    ΨΑΡΡΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ    ΠΙΝΔΑΡΟΥ &ΤΣΕΒΑ 1    22555    23311
ΚΥΡΙΑΚΗ    23/04/2017    ΑΓΓΕΛΟΥ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ    ΠΟΤΝΙΩΝ 27-ΤΑΧΙ-ΕΝΑΝΤΙ  ΔΕΗ    89778    89778
ΔΕΥΤΕΡΑ    24/04/2017    ΧΟΥΧΟΥΜΗΣ -ΚΑΡΒΕΛΗ    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 39    29922    22883
ΤΡΙΤΗ    25/04/2017    ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ Ν.    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 113    27812    23302
ΤΕΤΑΡΤΗ    26/04/2017    ΖΗΚΑΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 1                 (ΕΝΑΝΤΙ ΣΦΕ)    27866    29381
ΠΕΜΠΤΗ    27/04/2017    ΛΟΥΚΙΔΟΥ ΧΡ.    ΠΙΝΔΑΡΟΥ 70    22577    29381
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ    28/04/2017    ΜΑΜΑΛΗ Κ.    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 136    24555    29662
ΣΑΒΒΑΤΟ    29/04/2017    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 9 & ΠΕΛΟΠΙΔΟΥ    27729    6936709006
ΚΥΡΙΑΚΗ    30/04/2017    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ    ΟΙΔΙΠΟΔΟΣ 9 & ΠΕΛΟΠΙΔΟΥ    27729    6936709006
ΔΕΥΤΕΡΑ    01/05/2017    MATTEO PEZZI                    (ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ Σ. ΖΗΚΑΣ)    ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ 1                    (ΕΝΑΝΤΙ ΣΦΕ)    27866    29381
ΤΡΙΤΗ    02/05/2017    ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΠΑΓΩΝΑ    ΑΥΛΙΔΟΣ 40 - ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ    28110    23335


ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ
ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 2017


  10/4    ΜΕΓ. ΔΕΥΤΕΡΑ     8:30 – 2:00   &   5:30 – 9:00
  11/4    ΜΕΓ. ΤΡΙΤΗ     8:30 – 2:00   &   5:30 – 9:00
  12/4    ΜΕΓ. ΤΕΤΑΡΤΗ    8:30 – 2:00   &   5:30 – 9:00
  13/4    ΜΕΓ. ΠΕΜΠΤΗ     8:30 – 2:00   &   5:30 – 9:00
  14/4    ΜΕΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ     11:00 – 3:00
  15/4    ΜΕΓ. ΣΑΒΒΑΤΟ       9:00–2:00
  16/4    ΚΥΡΙΑΚΗ     ΠΑΣΧΑ ΑΡΓΙΑ
  17/4    ΔΕΥΤΕΡΑ     ΚΛΕΙΣΤΑ

 
Σημείωση: Το Σάββατο 29/4 τα φαρμακεία είναι κλειστά λόγω τοπικής εορτής.
ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΗΒΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΥΜΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΌ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΘΗΒΩΝ!!!

Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού με βροχές και καταιγίδες στη δυτική Ελλάδα

Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Ηπείρου, τις Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας - Μέχρι το βράδυ, τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα εξασθενήσουν σημαντικά
Επιδείνωση του καιρού στο Ιόνιο και στα ηπειρωτικά, με βροχές και κυρίως στα δυτικά - όπου τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά - σποραδικές καταιγίδες, περιμένουμε σήμερα Δευτέρα.

Τα ισχυρά φαινόμενα θα εντοπίζονται στο Κεντρικό Ιόνιο, στη Δυτική και Κεντρική Στερεά, στη Δυτική και Βορειοδυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Αντίθετα, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές τις βραδινές ώρες. Παράλληλα, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινότερα τμήματα της Ηπείρου, τις Θεσσαλίας και της Δυτικής Μακεδονίας.

Μέχρι το βράδυ, τα φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές της χώρας θα εξασθενήσουν σημαντικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Στη Μακεδονία νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στη Θράκη αρχικά αίθριος ενώ από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Από ανατολικές διευθύνσεις 2 με 4 και στα ανατολικά τοπικά ως 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 6 ως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς στη Δυτική Στερεά και τη βορειοδυτική Πελοπόννησο να είναι ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
ΑΝΕΜΟΙ: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοανατολικοί 6 πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 11 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στις βορειότερες περιοχές σποραδικές καταιγίδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 8 ως 19 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές στις βόρειες Κυκλάδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι και από τα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 9 ως 21 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: Λίγες νεφώσεις οι όποιες βαθμιαία στα βόρεια θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα βόρεια τις πρωινές ώρες βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 12 ως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα.
ΑΝΕΜΟΙ: Από μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 10 ως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες.
ΑΝΕΜΟΙ: Μεταβλητοί ασθενείς.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: Από 7 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Εκδήλωση της ΕΛΜΕ Βοιωτίας για το ασφαλιστικό - συνταξιοδοτικό σύστημα των εκπαιδευτικών


Διαβάστε Περισσότερα »

Σοβαρό τροχαίο: Σύγκρουση μηχανής με Ι.Χ στον Περιφερειακό Λιβαδειάς-27χρονος Θηβαίος σοβαρά τραυματισμένος-ΦΩΤΟ




Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:00 σήμερα το βράδυ στον Περιφερειακό Λιβαδειάς στο ύψος της Shell.

Κάτω από άγνωστες  συνθήκες, στο ύψος της Shell,στον Περιφερειακό Λιβαδειάς μηχανή,  στην οποία επέβαινε ένα ζευγάρι που ερχόταν απο  Αράχωβα, συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο,  με αποτέλεσμα, τον σοβαρό τραυματισμό του οδηγού της μηχανής, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο γενικό  νοσοκομείο Λιβαδειάς. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του 27χρονου οδηγού κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του permisospress ο 27χρονος οδηγός της μηχανής κατάγεται απο τη Θήβα.
Στο Ι.Χ. εκτός απο την μητέρα οδηγό επέβαιναν και τα δυο παιδιά της, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.Η νεαρή συνοδηγός της μηχανής νοσηλεύεται με κατάγματα στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Τα αίτια που προκάλεσαν το τροχαίο  διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λιβαδειάς.
Ρεπορτάζ Παντελής Μπατσούλης
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ