Σάββατο 22 Ιουλίου 2017

Μια Νεοφυής Επιχείρηση του τόπου μας, που έχει ξεπεράσει τα όρια της Βοιωτίας!!!



Σε μια δύσκολη εποχή για επαγγελματικές δραστηριότητες, η εταιρία Φάρμα Τσέλλος που εδρεύει στα Βάγια Βοιωτίας, κατάφερε με τις καινοτόμες ενέργειές της να κάνει το όνομά της γνωστό στο ευρύ κοινό αλλά και να διαφημίζει επάξια την περιοχή μας μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μια εταιρία που παράγει γαλακτοκομικά προϊόντα και απαρτίζεται από νέους ανθρώπους.
Με γνώμονα την ποιότητα και την αυθεντική παραδοσιακή γεύση, κέρδισε και συνεχίζει να κερδίζει τις εντυπώσεις του ευρύτερου αγοραστικού κοινού. Η Φάρμα Τσέλλος  με πάνω από 210 σημεία πώλησης  σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα, Φωκίδα μάχεται καθημερινά να πείσει τον καταναλωτή να την εμπιστευτεί και να δοκιμάσει τις παραδοσιακές αυθεντικές γεύσεις των προϊόντων της.
Έτσι με σηκωμένα μανίκια συνεχίζει την πορεία της, δίνοντας για ακόμη μια φορά σάρκα και οστά στο Ελληνικό επιχειρηματικό δαιμόνιο.


Τηλ επικοινωνίας 2262062944 κιν 698 0070392 – 69784 44760
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων

Διαβάστε Περισσότερα »

Τι ζητούν οι 25 δήμαρχοι της Στερεάς από τον πρωθυπουργό

Με την περιοδεία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου ξεκινάει η επόμενη εβδομάδα έντονης παρουσίας κυβερνητικών στελεχών στη Στερεά Ελλάδα ενόψει του δεύτερου Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στη Λαμία όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Τη Δευτέρα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα επισκεφτεί τη Βοιωτία και τη Φθιώτιδα, θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων αλλά και δημάρχους της περιοχής ενώ θα επισκεφθεί και δύο παραγωγικές μονάδες, μία αγελαδοτροφική στην Αλίαρτο της Βοιωτίας και ένα συσκευαστήριο κελυφωτού φιστικιού στη Βιομηχανική περιοχή της Λαμίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η έναρξη του Αναπτυξιακού Συνεδρίου που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση στις έδρες των Περιφερειών έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να παραστεί και να μιλήσει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί το επίσημο πρόγραμμα.

Ιδιαίτερα έντονη είναι η προετοιμασία των φορέων της περιοχής για να θέσουν στους υπουργούς που θα είναι παρόντες αλλά και στον πρωθυπουργό τα αιτήματα της περιοχής, μετά μάλιστα από την κίνηση του περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη να αποστείλει στον πρωθυπουργό μια 7σέλιδη επιστολή στην οποία αναλύει το μείζον θέμα για τη Στερεά Ελλάδα, που είναι η υποχρηματοδότηση από τους κοινοτικούς πόρους.

Στο ίδιο μήκος κύματος κατέληξαν και οι Δήμαρχοι της Στερεάς Ελλάδος, οι οποίοι σε συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων προσδιόρισαν πως το κατεξοχήν θέμα είναι να ανατραπούν οι συνθήκες που οδηγούν από το 2007 και μέχρι σήμερα σε μειωμένη χρηματοδότηση από τους κοινοτικούς πόρους της Στερεάς Ελλάδας λόγω του στατιστικού λάθους που επιβάλλει η άτυπη βιομηχανική περιοχή Οινοφύτων Σχηματαρίου που την αναδεικνύει ως «πλούσια Περιφέρεια».

Οι 25 δήμαρχοι της Στερεάς Ελλάδας ζητούν την εκπόνηση ειδικού αναπτυξιακού προγράμματος για τη Περιφέρεια ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ, επιπλέον ενίσχυση από τα τομεακά προγράμματα των υπουργείων, και ιδιαίτερα από το πρόγραμμα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Επίσης ζητούν και χρηματοδοτική ενίσχυση στο πλαίσιο της ανακατανομής των κοινοτικών πόρων με πρόσθετες χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγχρόνως οι δήμαρχοι από τη Στερεά Ελλάδα ζητούν την απρόσκοπτη εξέλιξη, επιτάχυνση και ολοκλήρωση των μεγάλων έργων είτε αφορούν το σιδηρόδρομο είτε αφορούν τον Ε65 αλλά και τους περιφερειακούς δρόμους, όπως είναι η περιφερειακή της Χαλκίδας, η εθνική οδός Λαμίας-Καρπενησίου, η εθνική οδός από τη Λαμία προς Άμφισσα, Ιτέα και Αντίρριο και επίσης η εθνική οδός Αθηνών-Δελφών.

Ακόμη, ζητούν πρόσθετες χρηματοδοτήσεις στον τομέα της υγείας και της παιδείας αλλά και κατανομή των πόρων τεχνικής βοήθειας των κοινοτικών προγραμμάτων με ενίσχυση ιδιαίτερα στους μικρούς δήμους, έτσι ώστε να μπορέσουν άμεσα να προχωρήσουν σε ωρίμανση των μελετών για να εντάξουν έργα στο ΕΣΠΑ.

Τέλος στο φάκελο που θα παραδώσουν στον πρωθυπουργό, οι δήμαρχοι θέτουν και θέματα που έχουν σχέση με τον Καλλικράτη και τις αλλαγές που προτείνουν, όπως επίσης ζητούν την απελευθέρωση των προσλήψεων στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Διαβάστε Περισσότερα »

Μοιραίο τροχαίο στην Κύμη: Οι τρεις νέοι που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο

Άλλοι δύο τραυματίες διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι
Σοκ προκαλεί το πολύνεκρο τροχαίο που σημειώθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης-Χανίων Αυλωναρίου, με τρεις νεκρούς και δύο τραυματίες.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, που διερευνώνται, το Jeep Wrangler που οδηγούσε 31χρονος και στο οποίο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το όχημα να πέσει στη θάλασσα και να χάσουν την ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι.

Σύμφωνα με το eviazoom.gr, νεκροί είναι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 38 ετών, αντίστοιχα, και μία 26χρονη κοπέλα, η μοναδική γυναίκα που επέβαινε στο μοιραίο όχημα, η οποία ήταν αρραβωνιαστικιά του 31χρονου τραυματία.

Οι δύο 31χρονοι (οδηγός και συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.


Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σήμερα (22-07-2017) πρωινές ώρες, στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, περιοχή «Μεγάλος Βράχος», Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη μία 26χρονη ημεδαπή και τρεις άνδρες ηλικίας 30, 31 & 38 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 26χρονη, ο 30χρονος και ο 38χρονος, ενώ οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.
Δείτε τα τρία πρόσωπα που τραυματίστηκαν θανάσιμα και «έφυγαν» άδοξα από τη ζωή:





Διαβάστε Περισσότερα »

Ξεκίνησε η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας του Παναλίαρτου

Ο  Α.Π.Ο.  Παναλίαρτος ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αθλητική περίοδο 2017-2018.

Με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας,στηρίζουμε την προσπάθεια της  ομάδας μας.

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια στα καταστήματα της πόλης μας:


Anima Espresso Bar
TOP CAFE
 Φούρνος ο Μάκης
Διαβάστε Περισσότερα »

Δεκάδες συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Στερεά

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο των οποίων συνελήφθησαν συνολικά (49) άτομα

Κατά τη διάρκεια της εξόρμησης, ελέγχθηκαν πάνω από (1.000) άτομα και περισσότερα από (1.100) οχήματα, προσήχθησαν (91) άτομα και βεβαιώθηκαν (277) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

Οι αστυνομικοί έλεγχοι αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, αλλά και στην τόνωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών  

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες (21-07-2017), σε περιοχές των Νομών Βοιωτίας, Ευβοίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.

Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας των ανωτέρω Νομών, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.

Οι συγκεκριμένες δράσεις πραγματοποιήθηκαν με στόχο την πρόληψη κλοπών και διαρρήξεων, την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, τον εντοπισμό φυγόποινων, τη διενέργεια ελέγχων σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, τον εξονυχιστικό έλεγχο οχημάτων και της νόμιμης κυκλοφορίας αυτών, την προσαγωγή υπόπτων τέλεσης αξιόποινων πράξεων και γενικότερα την αντιμετώπιση κάθε μορφής παραβατικής συμπεριφοράς.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης προέκυψαν τα ακόλουθα αποτελέσματα:

Ελέγχθηκαν: (1.209) άτομα, εκ των οποίων (1.021) ημεδαποί και (188) αλλοδαποί, καθώς και (1.113) οχήματα.

Προσήχθησαν: (91) άτομα, εκ των οποίων (59) ημεδαποί και (32) αλλοδαποί.

Συνελήφθησαν: (49) άτομα, εκ των οποίων (26) ημεδαποί και (23) αλλοδαποί και συγκεκριμένα:

(11) ημεδαποί και (1) αλλοδαπός, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
(1) αλλοδαπός, για κλοπή.
(1) αλλοδαπός, για εκκρεμή καταδικαστική Απόφαση.
(16) αλλοδαποί, για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
(10) ημεδαποί και (2) αλλοδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
(1) αλλοδαπός, για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα.
(1) αλλοδαπός, για εξύβριση και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
(1) ημεδαπός, για παράβαση του υγειονομικού κανονισμού.
(2) ημεδαποί, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
(2) ημεδαποί, για επαιτεία.


Κατασχέθηκαν:
Μικροποσότητες ηρωίνης.
(105,5) γραμμάρια κάνναβης.
Αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης, αναμεμειγμένα με καπνό.
(2) τρίφτες κάνναβης.
Λαθραία πακέτα τσιγάρων.
Προϊόντα κλοπής.
Διάφορα είδη παραεμπορίου.


Βεβαιώθηκαν συνολικά: (329) παραβάσεις και συγκεκριμένα:

(277) παραβάσεις περί Κ.Ο.Κ. {ήτοι: (45) για υπερβολική ταχύτητα, (4) για οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος (μέθη), (1) για παραβίαση προτεραιότητας, (4) για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, (1) για κίνηση στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, (7) για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, (20) για μη χρήση προστατευτικού κράνους, (5) για Κ.Τ.Ε.Ο. και (190) λοιπές παραβάσεις.}
(12) παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
(16) παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.
(19) παραβάσεις του υγειονομικού κανονισμού.
(5) λοιπές παραβάσεις.

Παρόμοιες επιχειρησιακές δράσεις, οι οποίες αποσκοπούν στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, θα συνεχιστούν σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Διαβάστε Περισσότερα »

«Οριστικά το Ειρηνοδικείο Αράχοβας στο Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας»

Μετά από επαφές του βουλευτή Νίκου Θηβαίου με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Σάρλη και με το Υπουργείο Οικονομικών, στο οποίο ανήκει το Ειρηνοδικείο Αράχοβας, το Ειρηνοδικείο Αράχοβας παραχωρείται στο Δήμο Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας για την κάλυψη στεγαστικών και λειτουργικών του αναγκών.
Ικανοποιείται, λοιπόν, το αίτημα που έθεσε ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας σε πρόσφατη συνάντησή του με τον βουλευτή για το συγκεκριμένο κτίριο.
Η σχετική ρύθμιση αναφέρεται στο κατατεθέν ν/σ κατά της φοροδιαφυγής του Υπουργείου Οικονομικών, στόχος της οποίας είναι η αξιοποίηση ανενεργών δημόσιων κτιρίων και η ικανοποίηση αντίστοιχων αιτημάτων και άλλων δήμων της χώρας.

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,
Νίκου Θηβαίου

Διαβάστε Περισσότερα »

Θρήνος: Πολύνεκρο τροχαίο στην Εύβοια- Αυτοκίνητο με παρέα παιδιών έπεσε σε γκρεμό-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ


Μαύρη μέρα ξημέρωσε για την Εύβοια αφού σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του lamiareport. ένα αυτοκίνητό που κινούνταν μεταξύ Πλατάνας και Στομίου, κοντά στην Κύμη, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε από γκρεμό στην άκρη της θάλασσας

Στο αυτοκίνητο επέβαινε μια παρέα πέντε παιδιών, ηλικίας από 25 - 37 ετών περίπου, όλοι κάτοικοι Κύμης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 3 νεκρούς και δυο πάρα πολύ σοβαρά τραυματίες.

Μεταξύ των νεκρών και η αρραβωνιαστικιά του οδηγού, ο οποίος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά και διακομίζεται εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Δεν έχει προσδιοριστει ακόμα η ώρα του τραγικού συμβάντος. Η αστυνομία ενημερώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το πρωί του Σαββάτου.

Οι πληροφορίες λένε ότι η 5μελης παρέα επέστρεφε από διασκέδαση.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες από τον σταθμό της Κύμης και ανέσυραν από τον γκρεμό, νεκρούς και τραυματίες.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια                                          


Σήμερα (22-07-2017) πρωινές ώρες, στην 5η χ/θ της Επαρχιακής Οδού Παραλίας Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου, περιοχή «Μεγάλος Βράχος», Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν ακόμη μία 26χρονη ημεδαπή και τρεις άνδρες ηλικίας 30, 31 & 38 ετών, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εκτός οδοστρώματος.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα η 26χρονη, ο 30χρονος και ο 38χρονος, ενώ οι δύο 31χρονοι (οδηγός & συνεπιβάτης), διακομίσθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας και παραμένουν νοσηλευόμενοι.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Χαλκίδας, για τον προσδιορισμό των συνθηκών του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Διαβάστε Περισσότερα »

Πίνακες κατάταξης υποψηφίων για την στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τανάγρας



Σας επισυνάπτουμε τους πίνακες κατάταξης υποψηφίων για την στελέχωση του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Τανάγρας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 01/2017 ανακοίνωση Σ.Ο.Χ.




Διαβάστε Περισσότερα »

Μουσική εκδήλωση στην Αλίαρτο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο


Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτάζει η Αγία Παρασκευή στα Βάγια



Διαβάστε Περισσότερα »

Προσλήψεις 37 ατόμων στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 8 ατόμων (προσωπικό φύλαξης) για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Επιπλέον ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 29 ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων ή επειγουσών περιστάσεων του ΓΝ Χαλκίδας, που εδρεύει στη Χαλκίδα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Σήμερα ο γάμος γίνεται -Πώς ξεκίνησε το love story Μπακογιάννη – Κοσιώνη

Στο σπίτι της μητέρας του Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπενησίου Γεωργίου Ρέμπελου, πρόκειται να παντρευτεί σήμερα το βράδυ ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης με την δημοσιογράφο Σία Κοσιώνη.

Πρόκειται για την ιδιαίτερη πατρίδα του πατέρα του Παύλου Μπακογιάννη αλλά και την περιοχή που διατέλεσε δήμαρχος από το 2011 έως το 2014.

Υπενθυμίζεται ότι ο γάμος του ζευγαριού που αναμένει σε λίγους μήνες το πρώτο του παιδί, ήταν να γίνει στις 10 Ιουνίου στη Σαντορίνη αλλά αναβλήθηκε λόγω του θανάτου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.  

Το ειδύλλιο μεταξύ Μπακογιάννη και Κοσιώνη ξεκίνησε το 2014 και ήρθε στο φως της δημοσιότητας από φωτογραφίες του ζευναριού σε διακοπές στην Αντίπαρο επιβεβαιώνοντας ότι “ο “βλαχοδήμαρχος”  έκλεψε την καρδιά της Σίας Κοσιώνη”. 
Διαβάστε Περισσότερα »

150 χρόνια από τα Εγκαίνια του Ιερού Ναού Μεγάλης Παναγίας Θηβών


Διαβάστε Περισσότερα »

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα -Αέρηδες στο Αιγαίο

Άγιος Νικόλαος Δομβραίνας
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, Σάββατο, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, κυρίως στα δυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο, εντάσεως τοπικά 6-7 μποφόρ.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ηπειρο.
Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η ελάχιστη τοπικά 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 28 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρος: αίθριος.
Ανεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νοτιά τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μεγίστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος.
Ανεμοι: μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Κως

Καιρός: αίθριος.
Ανεμοι: βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ