Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Ζητείται προσωπικό ασφαλείας με άδεια security στη Βοιωτία

Ζητείται προσωπικό ασφαλείας με άδεια security σε ισχύ για εργασία σε περιοχές της Βοιωτίας.
Αποστολή βιογραφικών
mail: respectsecuritygr@hotmail.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Capital Controls: Τι αλλάζει από 1η Σεπτεμβρίου στις αναλήψεις μετρητών

Ανανεώθηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής το όριο αναλήψεων μετρητών των 840 ευρώ για τους καταθέτες όλων των τραπεζών.

Από 1η Σεπτέμβρη ισχύουν οι νέες διατάξεις της απόφασης.

'Έτσι, οι καταθέτες θα μπορούν να κάνουν ανάληψη οποτεδήποτε μέσα στον μήνα και μέχρι τα ποσά των αναλήψεων να φτάσουν σωρευτικά το όριο των 1.800 ευρώ.
Περαιτέρω ανάληψη άνω του ποσού αυτού, ισχύει μόνο για όσους καταθέτουν φυσικό χρήμα στην τράπεζα (ανάληψη έως και το 100% των ποσών που καταθέτουν) και για εμβάσματα από το εξωτερικό (ανάληψη του 50% του ποσού του εμβάσματος).
Διαβάστε Περισσότερα »

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων

11η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, στις 30 Αυγούστου 2017
25 Αυγούστου 2017   ανακοινώσεις


Δείτε τα θέματα ΕΔΩ 11η Τακτική Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, στις 30 Αυγούστου 2017
Διαβάστε Περισσότερα »

Οι τετράδυμες από τον Πύργο που πέτυχαν στο πανεπιστήμιο


Τετραπλή χαρά για την οικογένεια της Μαρίας και του Νίκου Καρυανού από τον Πύργο, καθώς τα τετράδυμα κορίτσια τους πέτυχαν στην ανώτατη εκπαίδευση, 18 χρόνια μετά τη γέννησή τους, που είχαν γίνει και πάλι πρώτη είδηση.

Οι τετράδυμες Νικολία, Αιμιλία, Χριστίνα και Μαριάννα Καρυανού πέτυχαν σε τέσσερις διαφορετικές πανεπιστημιακές σχολές. Η Αιμιλία στη Σχολή Κοινωνιολογίας Αθήνας, η Μαριάννα στην Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού ΣΜΥΝ, η Χριστίνα στο τμήμα Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ και η Νικολία στη Σχολή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Οι ίδιες, είπαν στη εφημερίδα Πρωινή του Πύργου, ότι είναι πολύ ευτυχισμένες. Η απάντησή τους ήταν κοινή στο ερώτημα της εφημερίδας για το πώς νοιώθουν:  «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, γεμάτη εντάσεις και άγχος, παρ’ όλα αυτά προσπαθήσαμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας και πιστεύουμε ότι το πετύχαμε έχοντας τη στήριξη η μια της άλλης, αλλά και των γονιών μας που στάθηκαν δίπλα μας. Είμαστε ευχαριστημένες με τα αποτελέσματα και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την φοιτητική μας ζωή…»
ilialive.gr 
Διαβάστε Περισσότερα »

Παράταση της προκήρυξης για προσλήψεις στην Υγεία-Ποιες οι θέσεις στη Βοιωτία


«Παράταση για τις αιτήσεις για πρόσληψη στις ΤΟΜΥ»


Με απόφαση του Υπουργείου Υγείας, παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 8/9/2017 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την πρόσληψη συνολικά 2.868 ατόμων που θα στελεχώσουν τις Τοπικές Ομάδες Υγείας (ΤΟΜΥ) των δημόσιων δομών παροχής υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ), λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος εν μέσω θερινής περιόδου και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων.
Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής λήγει την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 23:59 και η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει με την πάροδο της 15ης  Σεπτεμβρίου 2017.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Υγείας ( www.moh.gov.gr ).

Υπενθυμίζουμε πως στο νομό Βοιωτίας οι θέσεις κατανέμονται ως εξής:
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ: Λιβαδειά 4 Θέσεις, Θήβα 4 θέσεις
ΠΕ ΙΑΤΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ: Λιβαδειά 1 θέση, Θήβα 1 θέση
ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ: Λιβαδειά 2 θέσεις, Θήβα 2 θέσεις
ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ: Λιβαδειά 1 θέση, Θήβα 1 θέση
ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ: Λιβαδειά 2 θέσεις, Θήβα 2 θέσεις
ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ/-ΤΡΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ: Λιβαδειά 2 θέσεις, Θήβα 2 θέσεις
ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ: Λιβαδειά 2 θέσεις, Θήβα 2 θέσεις
ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ: Λιβαδειά 1 θέση, Θήβα 1 θέση
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ: Λιβαδειά 2 θέσεις, Θήβα 2 θέσεις
ΔΕ ΒΟΗΘΩΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ: Λιβαδειά 2 θέσεις, Θήβα 2 θέσεις
ΔΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ ΣΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΟΝΑΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ: Λιβαδειά 2 θέσεις, Θήβα 2 θέσεις

Από το γραφείο του βουλευτή Βοιωτίας,
Νίκου Θηβαίου

Διαβάστε Περισσότερα »

Απαγόρευση κυκλοφορίας αυτοκινήτων και πεζών στο Δήμο Θηβαίων

Περιοχή Δήμου Θηβαίων :
Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων και πεζών λόγω κινδύνου εκδήλωσης πυρκαγιάς μέχρι 26/8/2017


Με την υπ' αριθ. 186594/668/25-8-2017 απόφαση της Αντιπεριφερειάρχου της Π.Ε. Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά και λαμβανομένου υπόψη τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γ.Γ.Π.Π. (κατηγορία κινδύνου 4) που ισχύει για το Σάββατο 26/8/2017, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  η  κίνηση και η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών από την 12η βραδινή της 25ης Αυγούστου, ημέρα Πaρασκευή, έως και την 12η βραδινή της 26ης Αυγούστου, ημέρα Σάββατο, στις  ακόλουθες περιοχές του Δήμου Θηβαίων:

Δάσος Μοσχοποδίου
Δάσος Αγίας Τριάδας
Δάσος Κιθαιρώνα
Συνιστούμε στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση αγρών.
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό 199. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Λεβαδέων-Δείτε τα θέματα

Με την παρούσα, σας προσκαλούμε σε  συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/10, που θα πραγματοποιηθεί την  30η του μηνός Αυγούστου  του έτους 2017, ημέρα Τετάρτη  και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λεβαδέων στο Παλαιό Δημαρχείο – Πλ. Εθνικής Αντίστασης,

           Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι :
1. Υποβολή αιτήματος στο Τ.Π & Δανείων για την έγκριση σύναψης δανείου  ποσού 676.855,14 € με αποκλειστικό σκοπό την χρηματοδότηση του έργου: “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ”
2. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσίας για την εργασία “ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΩΝ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ” (ανάδοχος Ι. Γκώνιας)
3. Έγκριση Β΄ Πρωτοκόλλου Παραλαβής της Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ”
4. Έγκριση Γ΄ Πρωτοκόλλου Παραλαβής της Παροχής Υπηρεσίας με τίτλο: “ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΑΡΔΕΥΣΗΣ”
5. Έγκριση γενομένων δαπανών από την πραγματοποίηση της πολιτιστικής εκδήλωσης στην Τ.Κ. ΠΑΡΟΡΙΟΥ του Δήμου Λεβαδέων
6. Έγκριση γενομένων δαπανών από την πραγματοποίηση εκδήλωσης εορτασμού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στην Τ.Κ. ΑΛΑΛΚΟΜΕΝΩΝ του Δήμου Λεβαδέων
7. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσίας για την ΠΑΡΟΧΉ ΥΠΗΡΕΣΙΏΝ “ΤΕΧΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ” (ανάδοχος Α. ΓΚΛΑΒΙΝΗΣ)
8. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής Παροχής Υπηρεσίας για εργασίες μετά από μίσθωση γερανοφόρου οχήματος για μεταφορά του υπ΄αριθμ. ΚΗΗ 4465 απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου  (ανάδοχος “Δ  & Ν. ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΟΕ”)
9. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού & Τακτοποιητικού Πίνακα Εργασιών για την εκτέλεση του έργου: “ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Λ\ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ”
10. Επικαιροποίηση  του υπ΄αριθμ. 164/2017 Φακέλου του Έργου (ΦτΕ) με τίτλο “ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΝΕΟΥ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ Τ.Κ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ”
11. Επικαιροποίηση  του υπ΄αριθμ. 163/2017 Φακέλου του Έργου (ΦτΕ) με τίτλο “ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΟΥ  Δ.Κ. ΛΙΒΑΔΕΑΣ”
12. Έγκριση 4ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΛΑΒΩΝ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΩΝ”
13. Αποδοχή της υπ΄ αριθμ. 22282/8-8-2017 (ΑΔΑ: 6ΟΔΨ465ΧΘ7-7ΤΡ) απόφασης του  Υπουργού Εσωτερικών περί χρηματοδότησης του Δήμου Λεβαδέων για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών & καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055) για το έργο με τίτλο “ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΣΤΙς 17 &18  ΙΟΥΝΙΟΥ 2017”
14. Αναμόρφωση προϋπολογισμού  οικ. έτους 2017
15. Έγκριση γενομένων δαπάνης για την πραγματοποίηση εκδήλωσης “ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ” στην Τ.Κ. Δαύλειας
16. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 71/2017 απόφασης της ΚΕΔΗΛ  περί έγκρισης Ισολογισμού-Απολογισμού-Εκθεσης Πεπραγμένων οικ. Έτους 2016
17. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 69/2017 απόφασης της ΚΕΔΗΛ  περί της 2ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικ. Έτους 2017.
18. Έγκριση διοργάνωσης αθλητικής εκδήλωσης 2ης ετήσιας “ΕΛΙΚΩΝΙΑΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ” και σχετική διάθεση πίστωσης.
19. Εξέταση αίτησης ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΗΜ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ περί διαγραφής βεβαιωμένης οφειλής από κατάλογο ΤΑΠ λόγω λανθασμένου τρόπου υπολογισμού της φορολογητέας ύλης
20. Έγκριση Πρωτοκόλλου Οριστικής Παραλαβής Υπηρεσίας για την εργασία “ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΩΝ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΒΑΔΕΩΝ” (ανάδοχος Θ. Κάλλης)
21. Έγκριση δαπάνης & διάθεση εγγεγραμμένης πίστωσης σε βάρος Κ.Α. της παγίας προκαταβολής τρέχοντος προϋπολογισμού 2017”
22. Επικαιροποίηση  του υπ΄αριθμ. 167/2017 Επικαιροποιημένου Φακέλου του Έργου (ΦτΕ) με τίτλο “ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΕΥΧΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ “ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ, ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΕΝΕΡΓΙΕΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ”
23. Έγκριση της υπ΄αριθμ. 6/2017απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής περί  τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος Εκτελεστέων Έργων & Ετήσιου Προγράμματος Δράσης του Δήμου
                                           O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ




                                                     
                                                     ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Διαβάστε Περισσότερα »

Eυχές στους νέους φοιτητές από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Πλαταιών

Συμμετέχω κι εγώ με τη σειρά μου στη  χαρά τη δική σας, των γονέων σας και των εκπαιδευτικών σας, για την είσοδό σας στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα .
Δικαιώθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειες των τελευταίων ετών.
Ένα άλλο κεφάλαιο ανοίγει μπροστά το οποιο θα σας εφοδιάσει με γνωσεις οι οποίες  θα σας βοηθήσουν στο σκληρό στίβο της ζωής.Ο αγώνας  σας δικαιώθηκε αλλά ταυτόχρονα συνεχίζεται.
Συγχαρητήρια και σε οσους δεν τα καταφεραν σημερα !!!
Να ξερετε οτι απλα δεν ανοιξε μια πορτα απο τις εκατονταδες που εχετε μπροστα στη ζωη σας!!!!!
Όλες και όλους θα σας συνοδεύουν  οι ευχές μας για υγεία και καλή πρόοδο.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Πλαταιών

Αλέξανδρος  Δ.  Φίλης
Διαβάστε Περισσότερα »

Στην πλατεία Δημαρχείου τα 20 χρόνια του Χορευτικού Συλλόγου Αλιάρτου

 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μια καθυστέρηση  ελάχιστων ημερών στην παραλαβή των φωτιστικών της ανακαινισμένης πλατείας Αλιάρτου, που προέκυψε την τελευταία στιγμή λόγω των αργιών του Αυγούστου, δυστυχώς δε μας επιτρέπει την παραχώρησή της  στον Πολιτιστικό Χορευτικό Σύλλογο Αλιάρτου για την εκδήλωση  των 20 χρόνων λειτουργίας του, το Σάββατο 26-8-2017.  Οι λόγοι προφανείς και αφορούν την ασφάλεια των πολιτών.
Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Δημαρχείου την ίδια μέρα και ώρα  και είναι βέβαιο πως  θα είναι εξαιρετική. Ο Σύλλογος εγγυάται και την ποιότητα και το κέφι.

Επιτροπή πολιτιστικών εκδηλώσεων
Δήμου Αλιάρτου -Θεσπιέων

Διαβάστε Περισσότερα »

Μεγάλη συμμετοχή στους Διεθνείς αγώνες Μπάντμιντον στη Λιβαδειά


ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2017 -
Διεθνές Πρωτάθλημα Badminton Hellas Open International 2017 στη Λιβαδειά
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης ( Badminton ) σε συνεργασία με την Παγκόσμια και Ευρωπαική Ομοσπονδία διοργανώνουν το Διεθνές Πρωτάθλημα HELLAS OPEN INTERNATIONAL στην πόλη της Λιβαδειάς από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017.
Συνδιοργανωτές σε αυτό το διεθνές γεγονός είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , ο Δήμος Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.
Συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 17 χώρες ( Φιλανδία – Σουηδία – Σκοτία – Δανία – Γερμανία – Ολλανδία – Τσεχία – Βουλγαρία – Τουρκία – Ινδία – Ισραήλ – Κύπρος – Τρίνταντ Τομπάγκο – Πορτογαλία – Λευκορωσία – Ελβετία και φυσικά από την Ελλάδα).
Το σύνολο των συμμετοχών είναι 162 entries στα πέντε αγωνίσματα του αθλήματος ( απλό ανδρών – απλό γυναικών – διπλό ανδρών – διπλό γυναικών – διπλό μικτό)
Πυρετώδης είναι η προετοιμασία από πλευρά του Δήμου Λεβαδέων και των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και να είναι έτοιμο στην έναρξη των αγώνων την Πέμπτη 31 Αυγούστου.
Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Πέμπτη 31/8 από τις 11:00 έως 15:00 όπου θα γίνουν τα προκριματικά.
Παρασκευή 1/9 από τις 9:30 έως τις 21:00 με τους αγώνες των κυρίως ταμπλό.
Σάββατο 2/9 θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί και ημιτελικοί από τις 10:00 το πρωί έως 7:00 το απόγευμα
Κυριακή 3/9 από τις 10:00 το πρωί για τους πέντε (5) τελικούς.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης , η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών.
Με τιμή
Το Δ.Σ
Διαβάστε Περισσότερα »

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς και Δήμαρχο Ορχομενού για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας
και Δήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανο
για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων
   Μετά τη σημερινή ανακοίνωση των επιτυχόντων κατά τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017, θέλω να συγχαρώ όλες και όλους τους επιτυχόντες και να τους ευχηθώ από καρδιάς "καλή σταδιοδρομία".
Από σήμερα έχουν μπροστά τους μια περίοδο της ζωής τους που μπορούν να χρησιμοποιήσουν ωφέλιμα όχι μόνο για την επιστημονική κατάρτιση και αργότερα για την επαγγελματική αποκατάστασή τους αλλά και για την προσωπική τους ολοκλήρωση που θα τους καταστήσει χρήσιμους και ενεργούς πολίτες στις ιδιαίτερες πατρίδες τους και μοχλό ανάπτυξης για τη χώρα μας.
   Συγχαρητήρια επίσης στους εκπαιδευτικούς και στις οικογένειες των επιτυχόντων γιατί και η δική τους συμβολή σίγουρα υπήρξε καθοριστική.
   Σε όσους δεν κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους θέλω να θυμίσω πως η πορεία για μια άξια και επιτυχημένη ζωή δεν καθορίζεται από μία εξέταση. Δεν υπάρχουν αποτυχημένοι. Απλά σε κάποιους η επιτυχία μπορεί να έρθει την επόμενη ημέρα. Τώρα αρχίζουν τη ζωή τους και πρέπει να συνεχίσουν τις προσπάθειες αφού υπάρχουν πολλοί δρόμοι για επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία.
   Και πάλι συγχαρητήρια. Ιδιαίτερα στους επιτυχόντες των Λυκείων της Περιφέρειας μας της Στερεάς Ελλάδας και ξεχωριστά των Λυκείων του Ορχομενού και Ακραιφνίου.
Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας
και Δήμαρχος Ορχομενού

Λουκάς Υπερήφανος
Διαβάστε Περισσότερα »

Προσλήψεις καθαριστριών στο Δήμο Θηβαίων

Ανακοινώνεται ότι η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θηβαίων, πρόκειται να προσλάβει δύο (2) καθαρίστριες με σύμβαση μίσθωσης έργου για το σχολικό έτος 2017-2018 για τον καθαρισμό των παρακάτω Σχολείων: 1. 7ο Νηπιαγωγείο Θήβας 2. Δημοτικό Σχολείο –Νηπιαγωγείο Ελαιώνα.

΄Εργο των προσλαμβανομένων θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας, των γραφείων διδασκόντων , των κοινοχρήστων χώρων και των προαυλίων των παραπάνω Σχολικών Μονάδων. Η Επιτροπή για την διενέργεια του διαγωνισμού είναι η κάτωθι:

1. Γιαννίκας Δημήτριος με αναπληρωτή τον Μητσάκη Γεώργιο

2. Καμούτσης Αναστάσιος με αναπληρωτή τον Κατσάρα Βασίλειο

3. Τούτουζας Δημήτριος με αναπληρώτρια την Μακούλη Θεώνη

Οι ενδιαφερόμενοι , πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση έως 31/8/2017 ,ώρα 12.00 το μεσημέρι , στη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημαρχείο- Κύπρου 3- Θήβα), συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση

2. Φωτοτυπία ταυτότητας

3. Εκκαθαριστικό τελευταίας φορ. δήλωσης 4. Ανεργία 5.

Πιστοποιητικό Οικ. Κατάστασης 6. ΑΜΕΑ (ΠΡΟΣΤ.ΜΕΛΗ)

Τα κριτήρια μοριοδότησης είναι τα κάτωθι: Εισόδημα : από 0 έως 3000€ =5μόρια από 3000€ έως 6000€=3 μόρια από 6000€ έως 10.000€=1 μόριο από 10.000€ και άνω = 0 μόρια Ανεργία έως ένα έτος: μέχρι 4 μήνες = 1 μόριο μέχρι 8 μήνες = 2 μόρια μέχρι 12 μήνες = 3 μόρια Ανήλικα τέκνα: 2μόρια /ανήλικο τέκνο ΑμεΑ (προστατευόμενα μέλη) =3 μόρια Μονογονεϊκή Οικογένεια : =2 μόρια Πολυτεκνία:10% επί του συνόλου της ανωτέρω μοριοδότησης .

Η προκήρυξη αυτή θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα και στον πίνακα ανακοινώσεων του Δήμου Θηβαίων.


Διαβάστε Περισσότερα »

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΚΟΡΔΑΤΖΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Γ. ΚΟΡΔΑΤΖΗ
    ΙΑΤΡΟΥ  -  ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Συγχαρητήρια στις νέες και τους νέους του τόπου μας που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια Δημόσια εκπαίδευση και τους εύχομαι κάθε επιτυχία στην προσπάθειά τους να διευρύνουν τις γνώσεις και τους ορίζοντες τους. Η επιτυχία τους αποτελεί δικαίωση για τη θέληση και την μακροχρόνια και επίπονη προσπάθεια να επιτύχουν τους στόχους τους.
Συγχαίρω παράλληλα τους γονείς σας και τους εκπαιδευτικούς μας για την πολυεπίπεδη συμπαράσταση και συμβολή τους στην επιτυχία σας.
Διεκδικήστε καλές σπουδές, συμβάλλετε στην αναβάθμιση των σχολών σας, συνδέστε την ατομική σας πρόοδο με την κοινωνική γιατί εσείς θα είστε οι δημιουργοί της νέας κατάστασης στη πατρίδα μας.  
Τα Πανεπιστήμια και οι τεχνολογικές μας σχολές είναι διεθνώς αναγνωρίσιμες γιατί πρώτα από όλα προάγουν την δημιουργική σκέψη και όχι την απόκτηση μιας στείρας γνώσης. Αυτό είναι που διακρίνει τους δικούς μας επιστήμονες και τους κατατάσσει στις ψηλότερες θέσεις της παγκόσμιας κοινότητας.
Επίσης εύχομαι καλή τύχη σε όλους τους νέους που ενώ έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στις εξετάσεις, δεν κατάφεραν να πραγματώσουν το μέγιστο των προσδοκιών τους. Θέλω να τους επισημάνω πως η επιτυχία στη ζωή δεν κρίνεται από μία μόνο μάχη, αλλά πρόκειται για ένα διαρκή αγώνα για το καλύτερο.

Διαβάστε Περισσότερα »

Μουσική Βραδιά από την ομάδα του Λεονταρίου


Διαβάστε Περισσότερα »

Οι επιτυχόντες μαθητές από το Εσπερινό Λύκειο Θήβας

1) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΩΝ
2)ΚΑΡΠΑΘΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΧΟΛΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
3)ΜΠΑΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ( ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝ. ΑΘΗΝΑΣ)
4)ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ  ΝΟΜΙΚΗ ΑΘΗΝΑΣ
5)ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ Τ.Ε.Ι. ΜΗΧΑΝΙΚΏΝ  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
6)ΦΑΛΙΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τ.Ε.Ι. ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Διαβάστε Περισσότερα »

Σκακιστική εκδήλωση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών


ΠΙΝΔΑΡΕΙΑ 2017
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ 10.00 -12.00 π.μ.

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΑΣ
ΦΙΛΙΚΟ ΝΕΑΝΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και
ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΣΙΜΟΥΛΤΑΝΕ από τη ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 2016

ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΘΗΒΑΣ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΑΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του Αρχαιολογικού Μουσείου Θήβας.
Σας παραθέτουμε παρακάτω τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης:
Ημερομηνία: Σάββατο 02 Σεπτεμβρίου 2017, Ώρα 10:00 -11:30 π.μ , Απονομές επάθλων: 11:30-12:00 π.μ
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν ομάδες μαθητών δημοτικών σχολείων που προτείνονται από τους σκακιστικούς συλλόγους της Στερεάς Ελλάδας. Η σύνθεση κάθε ομάδας περιλαμβάνει 6 βασικά μέλη (4 αγόρια + 2 κορίτσια) και ένα αναπληρωματικό μέλος ανεξαρτήτου φύλου. Ο αριθμός των ομάδων θα είναι 8. Το σύστημα αγώνων θα είναι παρόμοιο με το Κύπελλο Ελλάδος, θα παιχτούν δηλαδή συνολικά 3 γύροι για όλες τις ομάδες με προημιτελική, ημιτελική και τελική φάση ώστε να καταταγούν οι ομάδες στις θέσεις 1-8. Ο χρόνος σκέψης θα είναι 10 λεπτά για όλη τη παρτίδα και θα ισχύουν οι κανονισμοί της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας.
Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί η πρωταθλήτρια κόσμου νεανίδων στο σκάκι 2016 (στην κατηγορία κάτω των 18 ετών) Σταυρούλα Τσολακίδου. Παράλληλα με το νεανικό φιλικό τουρνουά ομάδων, η Σταυρούλα Τσολακίδου θα αντιμετωπίσει σε επίδειξη σιμουλτανέ 20 μαθητές δημοτικού μέλη των ομάδων που θα συμμετέχουν στην εκδήλωση.
Θα παρευρεθούν επίσης, εκπρόσωποι της Διεθνούς και Ελληνικής Ομοσπονδίας Σκακιού καθώς και εκπρόσωποι φορέων της Θήβας και της Στερεάς Ελλάδας.
Κατά την διεξαγωγή των αγώνων θα υπάρχει επιτήρηση από εκπαιδευτικούς των Θηβών.
Έπαθλα: Οι τρεις πρώτες ομάδες θα βραβευτούν με κύπελλα και μετάλλια. Όλοι οι αγωνιζόμενοι και οι πρόεδροι των ομάδων θα λάβουν αναμνηστικό συλλεκτικό μετάλλιο με τη παράσταση του Ηρακλή με το Λιοντάρι, παράσταση η οποία απεικονίζεται σε αρχαιολογικό εύρημα που φυλάσσεται στο μουσείο.
Οι αγώνες θα συνδυαστούν με επίσκεψη-ξενάγηση των μαθητών στον εσωτερικό χώρο του μουσείου. Οι γονείς-συνοδοί των συμμετεχόντων μαθητών και οι εκπαιδευτικοί-συνοδοί δεν θα πληρώσουν αντίτιμο εισιτηρίου του Μουσείου.
Ο Σκακιστικός Όμιλος Θήβας θα έχει την τιμή να πραγματοποιήσει την 1η σκακιστική εκδήλωση πανελλαδικά σε χώρο μουσείου. Πιστεύουμε πως μία τέτοια κίνηση θα αποτελέσει μία χρήσιμη εκπαιδευτική δραστηριότητα.
Για τον Σκακιστικό Όμιλο Θήβας θα αποτελούσε τιμή να παρευρεθείτε στην εκδήλωση.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε:
Διευθυντής Aγώνων:
Κος Αναστάσιος Τζούμπας, 6940460097, anastasis.tzoumpas@gmail.com
Πρόεδρος Σ.Ο. Θήβας:
Κος Γεώργιος Συκαράς, 6978843403, skakithiva@gmail.com


Με τιμή,
Ο πρόεδρος                            O Γενικός Γραμματέας
Γεώργιος Συκαράς                  Ελευθέριος Κτιστάκις
Διαβάστε Περισσότερα »

Ηλεκτρονικό τσιγάρο (VS) κανονικό τσιγάρο: Κίνδυνοι και διαφορές – Τι πρέπει να ξέρετε-ΒΙΝΤΕΟ


Ηλεκτρονικό τσιγάρο
Παρά το γεγονός ότι η μετάβαση από το κανονικό τσιγάρο στο ηλεκτρονικό τσιγάρο δείχνει να είναι συμφέρουσα για τις εταιρείες των ηλεκτρονικών τσιγάρων, εντούτοις πρέπει κανείς να αναρωτηθεί αν είναι εξίσου καλύτερα (ή λιγότερο επιβλαβή, αν προτιμάτε) για την υγεία ενός καπνιστή.

Η AsapSCIENCE συγκέντρωσε στο παρακάτω βίντεο όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για το ηλεκτρονικό τσιγάρο για να απαντήσει σε μια ερώτηση που είναι στο μυαλό σχεδόν όλων των καπνιστών: Μεταξύ ατμίσματος (ηλ. τσιγάρο) και καπνίσματος, ποιο είναι χειρότερο για την υγεία;

Με πάνω από 4.000 χημικές ουσίες, συμπεριλαμβανομένων 43 καρκινογόνων ενώσεων, το κάπνισμα φαίνεται να είναι η προφανής απάντηση. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται λίγο πιο περίπλοκα, αφότου ληφθεί υπόψη το τι θα μπορούσε να κρύβεται στο υγρό που μπαίνει στα ηλεκτρονικά τσιγάρα και καίγεται, παράγοντας τον ατμό που εισπνέει ο χρήστης. Τι συμβαίνει με τη νικοτίνη και τις αρωματικές ουσίες στο ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Η πλειονότητα των υγρών αυτών περιέχει νερό, νικοτίνη, αρωματικές ουσίες και μία βάση. Δεδομένου ότι αυτό το υγρό δεν ελέγχεται προς το παρόν από κάποια κεντρική αρχή (παγκοσμίως) το τι μπορεί να βρεθεί σε ένα τέτοιο υγρό διαφέρει ανάλογα με την εταιρεία. Για παράδειγμα, ορισμένοι κατασκευαστές χρησιμοποιούν γλυκερίνη, μία οργανική ένωση, η οποία βρίσκεται συνήθως στα λαχανικά. Άλλοι χρησιμοποιούν διακετύλιο (diacetyl), το οποίο έχει συνδεθεί με την ανώμαλη λειτουργία των πνευμόνων μακροπρόθεσμα.

Οι γιατροί και οι φορείς υγείας δεν είναι ακόμη βέβαιοι για το τι κινδύνους μπορεί να εμπεριέχει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο σε βάθος χρόνου για τους καπνιστές,επειδή είναι ακόμα πολύ πρόσφατη η εισαγωγή του στην καθημερινότητά μας.

Έτσι, πώς μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για το ποιο είναι πιο ασφαλές: το άτμισμα ή το κάπνισμα; Είναι σαφές ότι οι χημικές ενώσεις στο ηλεκτρονικό τσιγάρο γενικά θεωρούνται λιγότερο επιβλαβείς από ό,τι εκείνες που υπάρχουν στο κανονικό τσιγάρο και είναι εξακριβωμένο ότι προκαλούν καρκίνο. Αλλά το “λιγότερο επιβλαβή” δεν σημαίνει απαραίτητα και ασφαλή.

Η διακοπή του καπνίσματος, από την άλλη πλευρά, είναι σίγουρα η καλύτερη επιλογή και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι καπνιστές είναι 60% πιο πιθανό να κόψουν εντελώς το κάπνισμα με την “ενδιάμεση βοήθεια” μιας ηλεκτρονικής συσκευής ατμίσματος.
Iatropedia.gr
Δείτε το βίντεο από την AsapSCIENCE για περισσότερες πληροφορίες:
Διαβάστε Περισσότερα »

Ανοιχτή συνέλευση του συλλόγου Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς

Σας καλούμε όλους στην ανοιχτή συνέλευση του συλλόγου Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 28 Αυγούστου και ώρα 7μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Λιβαδειάς, Δωδεκανήσου 5 (απέναντι από το ΚΑΠΗ).
Σας περιμένουμε όλους εκεί !!!

Εθελοντές Φιλόζωοι Λιβαδειάς
Διαβάστε Περισσότερα »

Πρόσκληση στη Γιορτή Πέστροφας από την Π.Ε. Βοιωτίας και το Δήμο Ορχομενού


Διαβάστε Περισσότερα »

Συγχαρητήριο Μήνυμα Νίκου Θηβαίου προς τους συμμετέχοντες στις πανελλαδικές εξετάσεις




Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κόπιασαν, αλλά και στους γονείς που στήριξαν με όλες τους τις δυνάμεις, καθώς και στους εκπαιδευτικούς που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο εαυτό τους. Ευχές για μια γόνιμη ακαδημαϊκή χρονιά και καλή πρόοδο σε όλες και σε όλους.

Νίκος Θηβαίος
Διαβάστε Περισσότερα »

Καλός ο καιρός σήμερα -Βοριάδες σε ολόκληρη τη χώρα

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ
Σήμερα Παρασκευή αναμένεται αίθριος καιρός και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Αναλυτικά ο καιρός:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά η ελάχιστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια, η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ