Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Νέο κατάστημα PLAY ΟΠΑΠ στη Λιβαδειά

ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ PLAY ΟΠΑΠ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Η περιέργεια μας οδήγησε στο νέο κατάστημα PLAY ΟΠΑΠ με μηχανήματα VLTs που άνοιξε στην Αισχύλου 11,στη Λιβαδειά.

Τα παιχνίδια PLAY (VLTs) είναι ηλεκτρονικά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων. Τόσο τα παιχνίδια PLAY, όσο και τα τυχερά παίγνια που προσφέρονται μέσω αυτών, έχουν πιστοποιηθεί από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ).
Τα μηχανήματα VLTs θα έχουν πολύ μεγάλη ανταποδοτικότητα σε ποσοστό 90%, που σημαίνει ότι ο παίκτης θα έχει πολλές πιθανότητες να πάρει πίσω τα χρήματα που ξόδεψε για να παίξει ή να φύγει κερδισμένος.
Μέσω των 25 μηχανημάτων που υπάρχου στο χώρο, ο παίκτης θα μπορεί να παίξει σε διάφορα παιχνίδια και μηχνήματα (το κάθε μηχάνημα έχει τουλάχιστον 4 παιχνίδια) και θα μπορεί να ποντάρει από 0,10 ώς 2 ευρώ μάξιμουμ ανά 10 δευτερόλεπτα (ανά κλικ), διότι η εποπτεύουσα αρχή θέλει να κρατάει το παιχνίδι σε χαμηλούς ρυθμούς. Με βάση το νομοθετικό πλαίσιο το μέγιστο συνολικό κέρδος ανά κύκλο παιχνιδιού είναι 5.000 € συμπεριλαμβανομένων των κερδών από Μπόνους/Βασικό παιχνίδι και Ρίσκο (εξαιρείται το ποσό από Τζακποτς)

Για να παίξει κάποιος στα VLTs πρέπει να είναι άνω των 21 ετών, να εκδώσει Ατομική Κάρτα Παίκτη και χρειάζεται να έχει την αστυνομική του ταυτότητα.
Την πρώτη φορά βγάζουν την αστυνομική ταυτότητα φωτοτυπία για χρήση του ΟΠΑΠ και ακολουθεί η συμπλήρωση αίτησης με τα προσωπικά στοιχεία
Ο παίκτης στη συνέχεια παίρνει την Ατομική Κάρτα Παίκτη, που είναι μοναδική, φέρει 17 ψηφία και έχει ένα 6ψήφιο PIN το οποίο το  αλλάζει ο ίδιος σε 4ψήφιο.
Ο παίκτης μπορεί να προσθέσει χρήματα στην κάρτα του, μετρητά από το ταμείο του Play OPAP ή απευθείας στο μηχάνημα που επιλέξει να παίξει.


Βέβαια, χρειάζεται σύνεση και υπευθυνότητα από τον καθένα, ώστε να μη χάνει πολλά χρήματα, αλλά να παίζει με μέτρο, καθώς ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ορίζει το ανώτερο ποσό που θα παίζει στα μηχανήματα.
Στην περίπτωση κερδών ο παίκτης μπορεί να πάρει στα χέρια του ολόκληρο το υπόλοιπο που έχει μέσα η Ατομική Κάρτα Παίκτη ή να επιλέξει να πάρει μόνο ένα τμήμα και το υπόλοιπο να εξαργυρώσει άλλη μέρα ακόμη και σε άλλο πρακτορείο ή Play OPAP, σε άλλη περιοχή.. Σε κάθε περίπτωση, από κάθε Play OPAP, μπορεί να πάρει κάθε μέρα μέχρι 1.500 ευρώ μετρητά.Για να εξαργυρωθούν μεγαλύτερα κέρδη στον λογαριασμό του παίκτη χρειάζεται να δηλώσει IBAN τραπεζικού λογαριασμού και να έχει μαζί του βιβλιάριο λογαριασμού ή κάρτα λογαριασμού , που βγαίνει φωτοτυπία και επιστρέφεται, αφότου πιστωθεί η συναλλαγή ανάληψης.
Αισχύλου 11, Λιβαδειά.
 Τηλ.2261028516





Διαβάστε Περισσότερα »

Επετειακό γλέντι για τα 20 χρόνια του Χορευτικού Συλλόγου Αλιάρτου-Βίντεο, φωτογραφίες


Με κάθε μεγαλοπρέπεια, όπως αρμόζει άλλωστε στην ιστορία ενός τόσο μεγάλου Συλλόγου, γιορτάστηκε η επέτειος συμπλήρωσης είκοσι  χρόνων, του Πολιτιστικού Χορευτικού Συλλόγου Αλιάρτου.
Η εκδήλωση  που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην πλατεία του Δημαρχείου,ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του κόσμου από τον  πρόεδρο  κ.Γιώργο Χαλιμούρδα,ο οποίος αναφέρθηκε στο  ιστορικό και στις δράσεις του συλλόγου που τον έχουν καταστήσει έναν από τους πλέον δραστήριους της ευρύτερης περιοχής της Βοιωτίας.
Αφού ευχαρίστησε όλα τα μέλη του χορευτικού για την συνεργασία τους και την προσφορά τους,  αναφέρθηκε  και στους στόχους του συλλόγου για το επόμενο διάστημα, κάνοντας έκκληση στους νέους της Αλιάρτου να τον  πλαισιώσουν.
Ακολούθησε χαιρετισμός   του Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων κ.Ντασιώτη.
Αμέσως μετά προβλήθηκε  βίντεο με την δραστηριότητα του Χορευτικού Συλλόγου και στη συνέχεια τα χορευτικά που καταχειροκροτήθηκαν, άνοιξαν την εκδήλωση και η βραδιά συνεχίστηκε με  παραδοσιακό γλέντι.
Στο τέλος της εκδήλωσης τιμήθηκαν για την παρουσία τους  τα χορευτικά τμήματα  Παλαμά Καρδίτσας, Ιτέας Φωκίδος, Πέτρας Αλιάρτου και Κάστρου Βοιωτίας .





Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες απο την εκδήλωση
Διαβάστε Περισσότερα »

3ος ο Θηβαίος Δημήτρης Δελής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brazilian jiu jutsu-ΒΙΝΤΕΟ


Μεγάλη Επιτυχία για το Βοιωτικό Brazilian jiu jutsu.
 Ο  Θηβαίος Δημήτρης Δελής κατέκτησε την 3η  θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Brazilian jiu jutsu της ibjjf στην κατηγορια 70 κιλων master 1 στις μπλε ζώνες με την ομαδα της farz forca team που πραγατοποιήθηκε στο Λας Βέγκας στις 25 Αυγούστου 2017
Τα Συγχαρητήρια και από εμάς στον Δημήτρη.
Διαβάστε Περισσότερα »

Προσλήψεις 10 ατόμων στο Δήμο Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας


Ο δήμος Διστόμου-Αράχοβας-Αντίκυρας ανακοινώνει ότι θα προσλάβει εργατικό προσωπικό για απασχόληση μέχρι πέντε (5) ημερομίσθια κατ΄ατομο για τον μήνα Σεπτέμβριο 2017 , συνολικού αριθμού 10 ατόμων, προκειμένου να απασχοληθούν σε πρόσκαιρες ή εποχικές ή κατεπείγουσες ανάγκες οι οποίες θα διαπιστώνονται κάθε φορά με την απόφαση του αρμοδίου προς διορισμό οργάνου.
Δείτε την
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Διαβάστε Περισσότερα »

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων

Ο Δήμος Λεβαδέων ενημερώνει ότι την Τρίτη 29 Αυγούστου  και την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017 και ώρες 10:00 – 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων (Δωδεκανήσου 12),
διανομή τροφίμων στους δικαιούχους του  Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Διαβάστε Περισσότερα »

Αιφνίδια αλλαγή του καιρού: Πτώση θερμοκρασίας, βροχές, καταιγίδες, χαλάζι -Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μπορεί η θερμοκρασία να είναι σήμερα ελαφρώς ανεβασμένη, αλλά, όπως φαίνεται, από αύριο και για το επόμενο διήμερο θα παρουσιάσει πτώση, ενώ αναμένονται έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως βροχές, καταιγίδες αλλά και χαλαζοπτώσεις.

Δείτε τι έγραψε σχετικά ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στο Facebook:

«ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΞΠΡΕΣ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Η κυκλοφορία των βαρομετρικών συστημάτων θα είναι τέτοια που από αύριο η χώρα μας θα επηρεαστεί από μια διήμερη κακοκαιρία με βροχές και καταιγίδες, ενώ στη συνέχεια αναμένεται και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΕΞΠΡΕΣ ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΡΙΤΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ

Ενώ η θερμοκρασία παρουσιάζει μικρή άνοδο τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα σήμερα Δευτέρα να αγγίξει τους 36-37°C στα δυτικά και βόρεια, ενώ αύριο θα αγγίξει πάλι τους 36-37°C στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά, από την Τρίτη το μεσημέρι όλα θα αλλάξουν στη βόρεια Ελλάδα.

Από το μεσημέρι της Τρίτης θα πυκνώσουν οι νεφώσεις στη Μακεδονία, τη Θράκη αλλά και σε περιοχές της Θεσσαλίας και θα ξεκινήσουν να εκδηλώνονται μπόρες, βροχές, τοπικές καταιγίδες και πιθανώς τοπικές χαλαζοπτώσεις. Τα φαινόμενα αυτά, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης και προς το ξημέρωμα της Τετάρτης, θα έχουν την τάση να κατέβουν νοτιότερα και να επηρεάσουν και μεγάλο μέρος της υπόλοιπης κεντρικής και νότιας ηπειρωτικής Ελλάδας.

Μικρή πιθανότητα υπάρχει για να εκδηλωθούν λίγες τοπικές βροχές η και μεμονωμένες καταιγίδες στο κεντρο-νότιο Ιόνιο αλλά και στη Δυτική Κρήτη.

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΤΟ "ΜΕΙΓΜΑ" ΤΗΣ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ

Καθώς μελετούσα τις προγνωστικές παραμέτρους, μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι σε αρκετές περιοχές της χώρας οι δείκτες αστάθειας θα είναι πολύ ανεβασμένοι. Αυτό σημαίνει ότι οι καταιγίδες κατά τόπους θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρές με αποτέλεσμα να περιμένουμε ακόμη και τοπικές χαλαζοπτώσεις σε συνδυασμό με πολλές ηλεκτρικές εκκενώσεις.

Τα τμήματα που τα φαινόμενα θα έχουν ιδιαίτερη δυναμική θα είναι τα ακόλουθα :

Τρίτη απόγευμα έως Τρίτη βράδυ :

    Κεντρική Μακεδονία και Ανατολική Μακεδονία

Τρίτη μεσάνυχτα έως Τετάρτη πρωί :

    Κεντρική Μακεδονία
    Ανατολική Θεσσαλία και Σποράδες
    Κεντρική Στερεά
    Βόρεια Εύβοια

Τετάρτη μεσημέρι έως Τετάρτη απόγευμα :

    Μεγάλο τμήμα των εσωτερικών περιοχών της Πελοποννήσου

Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Μπορεί η κακοκαιρία να περνάει τελικά "ξυστά" από την Αττική, όμως θα καταφέρει να επηρεάσει την Τετάρτη με τοπικές βροχές ή και τοπικές καταιγίδες τα βόρεια τμήματα του νομού, ωστόσο τα φαινόμενα δεν θα προβληματίσουν. Στον υπόλοιπο νομό, οι νεφώσεις κατά διαστήματα θα είναι αρκετά πυκνές με αποτέλεσμα να υπάρχει μικρή -ωστόσο υπαρκτή- πιθανότητα για να εκδηλωθούν λίγες ασθενείς κατά βάση τοπικές βροχοπτώσεις. Λογικά πάντως, αν διατηρηθούν τα υπάρχοντα στοιχεία, αναμένουμε μόνο στα βόρεια της Αττικής τα πιο αξιόλογα φαινόμενα.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ ΤΟ ΜΕΛΤΕΜΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ

Την Τετάρτη, σταδιακά, θα επιστρέψει το μελτέμι και μάλιστα θα είναι αρκετά ενισχυμένο. Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Τετάρτης η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες με αποτέλεσμα, Τετάρτη και Πέμπτη ο υδράργυρος να μην ξεπεράσει τους 28-29°C και τοπικά τους 30°C για τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΖΕΣΤΗ

Από την Παρασκευή αναμένεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας και έτσι το προσεχές Σαββατοκύριακο, εάν όλα κυλήσουν όπως φαίνεται, θα επικρατήσει πάλι αρκετή ζέστη ιδιαιτέρως στην κεντρική και νότια Ελλάδα, με τον υδράργυρο να φλερτάρει με τους 36-37°C για τις ευπαθείς στη ζέστη περιοχές της κεντρονότιας πεδινής ηπειρωτικής Ελλάδας.

Αυτή την εξέλιξη όμως θα τη συζητήσουμε και τις επόμενες ημέρες, όταν θα είμαι σίγουρος 100% ότι αυτό θα συμβεί.

Καλή εβδομάδα σε όλες και όλους τους φίλους μου αλλά και στους απανταχού Έλληνες!».









Διαβάστε Περισσότερα »

Παιδική θεατρική παράσταση "Το δένδρο της γνώσης" στο Θέατρο Κρύας


Παιδική θεατρική παράσταση
“ Το δένδρο της γνώσης ”
ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ώρα 20:30
ΑΝΟΙΚΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΡΥΑΣ

Η παράσταση που αγαπήθηκε από το κοινό και έγινε μία από τις πιο δημοφιλείς της φετινής θεατρικής σεζόν στην Αθήνα φτάνοντας και στο Νο1 σύμφωνα με την προτίμηση του κοινού, έρχεται να σας ταξιδέψει στον υπέροχο κόσμο των συναισθημάτων !
ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ μαγεύει μικρούς και μεγάλους θεατές με την μοναδική του προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από πέντε διαφορετικές ιστορίες με ταυτόχρονες εναλλαγές 57 ευφάνταστων κοστουμιών και σκηνικών.
Ένα παιδί, διαφορετικό από τα υπόλοιπα, προσπαθεί να κατανοήσει τους ανθρώπους γύρω του και να γνωρίσει τα συναισθήματά τους.
Τα παιδιά γίνονται ένα με τους ήρωες και συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση... το παιχνίδι ξεκινά και το θέατρο αρχίζει!
Το νησί των λωτοφάγων, η κουκουβάγια Μελπομένη, ο κεραυνός Λεοντίσιος και ο άνεμος Τσουράνεμος, τα εργατικά μυρμήγκια που φυλάνε τις ευχές όλων των παιδιών, το Κλαψοχώρι, το Γελιοχώρι και ένας ημίαιμος κούκος, είναι οι ιστορίες- ήρωες που εμφανίζονται γύρω από το δέντρο της γνώσης.
Κάθε καρπός του κρύβει και από ένα συναίσθημα που μόνο τα παιδιά μπορούν να ζωντανέψουν !
Ετοιμαστείτε μικροί και μεγάλοι για την πιο μαγική παιδική παράσταση του καλοκαιριού με τις υπέροχες κέλτικες μουσικές των ΝΟΡΙΑΝΑ, την πρωτότυπη μουσική του Νίκου Σπηλιώτη και την μαγευτική μελωδία της Ειρήνης Τριανταφυλλίδη.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Kείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης, Eικαστική επιμέλεια- Σκηνικά : Γιάννης Σπανόπουλος. Κοστούμια: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης - Τέτα Βασιλάτου, Φωτισμοί: Ηρακλής Γεωργιάδης, Χορογραφίες : Ιωάννα Μουλιάκου, Tina Brandon, Μακιγιάζ: Φρέντυ Καλομπράτσος-Χαρά Αλάτζα -Έφη Αργυροπούλου, Πρωτότυπη μουσική : Noriana, Νίκος Σπηλιώτης, Ειρήνη Τριανταφυλλίδη Video art: James P
Συμπαραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου & Δη.Πε.Θε Ρούμελης

Γενική είσοδος 10 €, προπώληση 8 €, φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι 7 €, δωρεάν σε ΑμεΑ

Προπώληση :
ΜΟΥΣΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΛΥΤΡΟΠΟ (Πεζόδρομο Μπουφίδου 16, Λιβαδειά)
Διαβάστε Περισσότερα »

Ολοκληρώθηκε η αρδευτική περίοδος του Κωπαϊδικού Πεδίου

Αρδευτική Περίοδος Κωπαϊδικού  Πεδίου  2017

   Ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά η φετινή αρδευτική περίοδος .
Κάθε χρόνο προσπαθούμε να βελτιώνουμε τα μέσα εκείνα τα οποία διευκολύνουν την ομαλή άρδευση του  Κωπαϊδικού Πεδίου.

   Η φετινή αρδευτική περίοδος για το σύνολο του Κωπαϊδικού Πεδίου εξελίχθηκε ομαλά  χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα . Κι αυτό οφείλεται στην αγαστή συνεργασία των αγροτών, των Δημάρχων, των Προέδρων των τοπικών κοινοτήτων και φυσικά των υπηρεσιακών παραγόντων της Π. Ε. Βοιωτίας  , τους οποίους και προσωπικά ευχαριστώ.

   Βεβαίως παραμένουμε πάντα σε ανοιχτό διάλογο με τους φίλους αγρότες , ώστε να βελτιώνουμε τα ώριμα αιτήματά τους.
             
    Τους παρακαλώ  για άλλη μια φορά με σεβασμό να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους , ώστε να μπορέσουμε όλοι μαζί  να προγραμματίσουμε  τη νέα αρδευτική περίοδο του 2018».
Διαβάστε Περισσότερα »

Θήβα:Γέμισαν τρία αυτοκίνητα με κλεμμένα καλώδια-ΦΩΤΟ



Συνελήφθησαν (4) ημεδαποί στην περιοχή της Θήβας, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει το τελευταίο 15νθήμερο από εργοστάσιο της περιοχής, καλώδια χαλκού συνολικής αξίας (14.000) ευρώ

Κατασχέθηκαν (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα & (800) μέτρα καλώδια χαλκού


Συνελήφθησαν, χθες (27-08-2017) το βράδυ στην περιοχή της Θήβας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 48, 41, 26 & 16 ετών αντίστοιχα, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, οι δράστες μετέβησαν με (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα σε εργοστάσιο της ευρύτερης περιοχής και αρχικά αφαίρεσαν (800) μέτρα καλώδια χαλκού, αξίας (8.000) ευρώ, από τα (1.600) συνολικά μέτρα που είχαν κόψει και αποχώρησαν από το σημείο.

Οι αστυνομικοί, μετά από άμεσες και επιστάμενες αναζητήσεις, εντόπισαν τους δράστες να κινούνται με τα ανωτέρω οχήματα, τη στιγμή που επέστρεφαν στην ανωτέρω επιχείρηση, προκειμένου να αφαιρέσουν τα υπόλοιπα (800) μέτρα καλώδια χαλκού, τα οποία κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς.

Στο πλαίσιο της έρευνας διαπιστώθηκε ότι οι δράστες, λίγες ημέρες πριν και συγκεκριμένα μεσημβρινές ώρες της 12-08-2017, είχαν προβεί στην κλοπή (600) μέτρων καλωδίων χαλκού, αξίας (6.000) ευρώ, πάλι από το ίδιο εργοστάσιο.

Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις Διωκτικές Αρχές, για συναφή αδικήματα, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ως μέσα διευκόλυνσης διάπραξης κλοπών.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.




Διαβάστε Περισσότερα »

Μπαίνουν φανάρια στον Περιφερειακό της Λιβαδειάς

Ενημέρωση για την έναρξη λειτουργίας φωτεινών σηματοδοτών στο Πέρα Χωριό Λιβαδειάς, από την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τετάρτη 30 Αυγούστου θα τεθούν σε κανονική λειτουργία τα φανάρια στην διασταύρωση προς Πέρα Χωριό, στον Περιφερειακό της Λιβαδειάς.
Με αυτόν τον τρόπο ικανοποιείται ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής οι οποίοι και παρακαλούνται να επιδείξουν την απαραίτητη πειθαρχία.
Έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος δοκιμαστικής λειτουργίας των φαναριών (παλλόμενη λειτουργία), και είναι πλέον ώριμες οι συνθήκες για την κανονική λειτουργία των φαναριών στον συγκεκριμένο κόμβο.
Επαναλαμβάνεται η θερμή παράκληση προς τους οδηγούς, για να επιδείξουν την απαραίτητη πειθαρχία και αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις.

Διαβάστε Περισσότερα »

Ο Δήμος Λεβαδέων καταδικάζει τη δολοφονία 2 αδέσποτων σκυλιών, στο πάρκο Έρκυνα

Ο Δήμος Λεβαδέων
καταδικάζει απερίφραστα τη δολοφονία 2 αδέσποτων σκυλιών, στο πάρκο Έρκυνα, από τη ρίψη δηλητηριασμένων δολωμάτων  τροφής.

Ο Δήμος Λεβαδέων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την περισυλλογή, στείρωση και επανατοποθέτηση των αδέσποτων ζώων, όπως προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία, ενώ παράλληλα καταβάλει προσπάθειες για την εξάλειψη του ανήθικου και παράνομου φαινομένου δηλητηρίασης ζώων που δεν τιμά κανέναν μας.
 
Ο Αντιδήμαρχος Λεβαδέων
           Χρήστος Παπαθανασίου
Διαβάστε Περισσότερα »

Δείτε πότε πληρώνονται οι συντάξεις Σεπτεμβρίου 2017 όλων των Ταμείων

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου ξεκινά η καταβολή των συντάξεων Σεπτεμβρίου 2017, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 4 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά:
- Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.
- Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.
- Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
- Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την 1η Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Παρασκευή.
- Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.
- Το ΕΤΕΑ θα καταβάλλει τις επικουρικές συντάξεις στις 04 Σεπτεμβρίου 2017 ημέρα Δευτέρα.
- Τα υπόλοιπα Ταμεία του Υπουργείου Εργασίας θα καταβάλλουν τις συντάξεις στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.
- Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν στις 30 Αυγούστου 2017 ημέρα Τετάρτη.


Διαβάστε Περισσότερα »

Λαμπάδιασε αυτοκίνητο στην Εθνική έξω από τη Θήβα- Δείτε Βίντεο

Αυτοκίνητο μάρκας Golf λαμπάδιασε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής (27/8) στην Εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας και συγκεκριμένα στο 111ο χιλιόμετρο λίγο έξω από τη Θήβα.

Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσε επιβάτης, ωστόσο το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς παρά την επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θήβας.
lamiareport.gr

Διαβάστε Περισσότερα »

Περιφέρεια Στερεάς:Έκτακτο οικονομικό βοήθημα για τα παιδιά της Α’ τάξης Δημοτικού





Την παροχή έκτακτου οικονομικού βοηθήματος για τους μαθητές της Α' τάξης Δημοτικού της Στερεάς Ελλάδας ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος κοινωνικής παρέμβασης "Γέφυρα". Πρόκειται για βοήθημα προς γονείς και κηδεμόνες των παιδιών που έχουν εγγραφεί στην Α’ τάξη δημοτικού του νέου σχολικού έτους (2017-2018), σχολείων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, οι οποίοι διαβιούν με εισοδήματα κατώτερα του ορίου της φτώχειας. Αντικείμενο της δράσης αποτελεί η παροχή ενός «Κουπονιού αγορών» (Voucher) για την αγορά σχολικών ειδών, αξίας εξήντα ευρώ (60€), για κάθε παιδί τους.

Ο κ. Μπακογιάννης, τόνισε ότι η παροχή του συγκεκριμένου βοηθήματος αποτελεί μία από τις δράσεις της "Γέφυρας" και πραγματοποιείται με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). " Η "Γέφυρα" είναι συνδετικός κρίκος για όλη την κοινωνία της Στερεάς Ελλάδας και για κάθε οικογένεια που χρειάζεται τη στήριξή μας" είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι πρόκειται για δομή παρέμβασης με ένα πλήθος δράσεων που σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Περιφερειακή αρχή, με τη χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και τη χρηματοδότηση ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

"Η συγκεκριμένη δράση, της παροχής οικονομικού βοηθήματος, "Αρχή...ΖΩ!", είναι για εμάς μία από τις πιο σημαντικές του προγράμματος. Είναι απαραίτητο, η πρώτη επαφή των παιδιών με το σχολικό περιβάλλον, να είναι ομαλή, αξιοπρεπής και χωρίς κοινωνικές ανισότητες. Στόχος μας, με όλες αυτές τις δράσεις, είναι να μην αισθάνεται κανένα παιδί αποκλεισμένο. Να έχει όλες τις ευκαιρίες και τις υγιείς συνθήκες που πρέπει να έχουν όλα τα παιδιά της Στερεάς και οι οικογένειές τους. Είτε με τα σχολικά γεύματα, είτε με τις δομές και τις υπηρεσίες μας, καταβάλλουμε μία μεγάλη προσπάθεια ώστε η παρουσία μας δίπλα σε κάθε οικογένεια που μας χρειάζεται να είναι άμεση αλλά και ουσιαστική, να κάνουμε πράξη την κοινωνική συνοχή. Ευχαριστούμε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος για την δωρεά και την άψογη συνεργασία." δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης.

Η  Πρόσκληση για την ένταξη των εν δυνάμει ωφελουμένων στο πρόγραμμα έχει διάρκεια 12 ημερών (από την 24/08/2010 έως 4/9/2017), ενώ η Δράση θα ολοκληρωθεί έως 31/10/2017.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ενημερωθούν από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας www.pste.gov.gr  και να απευθύνονται στα παρακάτω γραφεία:

Α/Α

ΓΡΑΦΕΙΑ/ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

1.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ
Πλατεία Ελευθερίας 3, 35131, Λαμία

Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης –ΠΣΤΕ, Δομή ΓΕΦΥΡΑ

2ος όροφος, Τηλ.: 2231028725

2.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ
Διοικητήριο Π.Ε. Βοιωτίας

Φίλωνος 35-39 , 32131 , Λειβαδιά

4ος όροφος, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, Τηλ.: 22613 50301

3.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ
Διοικητήριο Π.Ε. Φωκίδας

Ι. Γιδογιάννου 31 , 33100, Άμφισσα

3ος όροφος, Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη, Τηλ.: 22653 50656

4.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ
Διοικητήριο Π.Ε. Ευρυτανίας

Γ. Καραϊσκάκη 1 , 36100, Καρπενήσι

1ος όροφος, Δ/νση Υγείας, Τηλ.: 22373 50790-1

5.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Διοικητήριο Π.Ε. Εύβοιας

Λ. Χαϊνά 93, 34132, Χαλκίδα

1ος όροφος, Γραφείο 102, Τηλ.: 22213 53412

Επιπλέον Πληροφορίες: Αντιπεριφερειάρχης κ. Χειμάρας Θέμης (Τηλ. 2231028725)

Διαβάστε Περισσότερα »

Σοβαρό εργατικό ατύχημα στη ΛΑΡΚΟ

Καταγγελία του Συνδικάτου Μετάλλου και απεργία την Τρίτη.

Ένας 40χρονος εργάτης στα ηλεκτροκαμίνια της ΛΑΡΚΟ υπέστη σοβαρά εγκαύματα το μεσημέρι της Κυριακής, από ανάφλεξη του μίγματος κατά τη διάρκεια καθαρισμού.

Μάλιστα η σοβαρότητα της κατάστασής του 40χρονου οικογενειάρχη, επέβαλλε την μεταφορά του στο ΚΑΤ όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Όλα αυτά λίγες ώρες πριν την απεργία που διοργανώνει το Συνδικάτο Μετάλλου για την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 με συγκέντρωση στο χώρο της πύλης του εργοστασίου στις 5:30 το πρωί. Μάλιστα η «σύγκρουση» αναμένεται μετωπική, καθώς δε θα υπάρξει προσωπικό ασφαλείας όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση με τα αιτήματα των εργαζομένων:

«…Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να σταματήσει την απαξίωση της ΛΑΡΚΟ και των εργαζομένων που παράγουν αυτόν τον πλούτο, το νικέλιο, που το παίρνουν τζάμπα οι πολυεθνικές και θησαυρίζουν.

Καλούμε  Συνδικάτα και  φορείς να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα μας.

Διεκδικούμε:

1. Την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων και την κατάργηση του σκλαβοπάζαρου όλων των εργολαβιών, (συντήρηση, σεκιούριτι, καθαρισμοί, καθαρίστριες). Ενσωμάτωση όλων των εργαζομένων από τις εργολαβίες στην ΛΑΡΚΟ με συμβάσεις αορίστου χρόνου.

2. Ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας. Απαιτούμε οργανόγραμμα που να περιέχει αναλυτικά όλες τις ειδικότητες ανά τμήμα. Που θα παίρνει σοβαρά υπ’ όψιν την δεκαετία ’80-’90 στην οποία δεν υπήρχαν εργολαβίες που εξυπηρετούσαν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της παραγωγής και της συντήρησης, αλλά το εργοστάσιο λειτουργούσε επανδρωμένο τόσο στις παραγωγικές θέσεις όσο και στις θέσεις συντήρησης με εργατοτεχνικό προσωπικό, με επιστημονικό προσωπικό, με εξοπλισμό και εγκαταστάσεις. Τότε οι εργαζόμενοι ξεπερνούσαν τους 1100 και είναι η μοναδική δεκαετία στην οποία δεν είχαμε συχνά και σοβαρά ατυχήματα.

3. Να γίνουν νέες προσλήψεις εργατοτεχνικού, διοικητικού και επιστημονικού προσωπικού αξιοποιώντας με προτεραιότητα τους επιστήμονες που εργάζονται ήδη στην ΛΑΡΚΟ ως εργατικό προσωπικό σήμερα.

4. Αναγνώριση και καταβολή τριετιών και βασικών μισθών σε όλους τους εργαζόμενους με τον υπολογισμό που δίνονταν στους εργαζόμενους που είχαν προσληφθεί πριν το 2007. Αναγνώριση ως χρόνο προϋπηρεσίας στην ίδια την ΛΑΡΚΟ το χρονικό διάστημα που οι εργαζόμενοι δούλεψαν μέσω του καθεστώτος των εργολαβιών ή με Δ.Π.Υ. και ενσωμάτωση αυτής της προϋπηρεσίας στις τριετίες, στον υπολογισμό της αποζημίωσης, στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο.

5. Καταβολή των χρημάτων σε αναβαθμίσεις που έγιναν και γίνονται με τον τρόπο και τον υπολογισμό που δίνονταν πριν το 2013.

6. Καταβολή όλων των αναδρομικών με τόκους που έχουν προκύψει από την καταπάτηση  των παραπάνω.

7. Να δίνονται τα σπίτια στους οικισμούς σε όποιο εργαζόμενο αιτείται, φτιαγμένα από τη ΛΑΡΚΟ και να συντηρούνται από αυτή.

8. Να εκπληρώνει η ΛΑΡΚΟ ανελλιπώς τις υποχρεώσεις της στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο των εργαζομένων.

9. ΣΣΕ που να περιέχει όλα τα κεκτημένα των προηγούμενων (δάνεια, εκδρομές κλπ).

Τονίζουμε προς κάθε αρμόδιο και κάθε κατεύθυνση, πως την ημέρα της απεργίας, στη ΛΑΡΚΟ, σε αυτό το εργοστάσιο, δεν θα υπάρχει προσωπικό ασφαλείας με αποκλειστική ευθύνη της Διοίκησης. Παρά την επιμονή μας να μπει προσωπικό ασφαλείας στο εργοστάσιο, αυτή αρνείται βάζοντας σε κίνδυνο εργαζόμενους και εγκαταστάσεις».
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Γιορτή Κρασιού στην Άσκρη



Διαβάστε Περισσότερα »

"Τρολάρει" τον Παναθηναϊκό ο Λεβαδειακός! "0-0 αντί 0-3"!


Ο Λεβαδειακός θα μπορούσε να είχε φύγει με σκορ 3-0 από την Λεωφόρο και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, όπως τονίζεται στην ιστοσελίδα του Λεβαδειακού.


Αναλυτικά το κείμενο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ

Τον βαθμό της ισοπαλίας «χάρισε» ο Λεβαδειακός στον Παπαναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Το τελικό 0-0 δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την αγωνιστική εικόνα του παιχνιδιού όπως αυτό εξελίχθηκε στο αποτέλεσμα αφού οι «πράσινοι» δικαιούταν πέρα για πέρα όχι μόνο τη νίκη αλλά και ένα θριαμβευτικό σκορ.

Ο Λεβαδειακός του Ζοσέ Ανιγκό είχε δείξει τα δόντια του από την πρεμιέρα. Δεν ήταν χειρότερος του ΠΑΟΚ, είχε πάρει με ευκολία το εντός έδρας 0-0. Παρατάχθηκε στη Λεωφόρο για να το παλέψει σοβαρά με 3-4-3. Δεν “έφαγε” ούτε μια καθαρή ευκαιρία στο 11 Vs 11 και μετά την αποβολή του Στέφανου Ευαγγέλου στο 49? πέταξε στα σκουπίδια πέντε φάσεις.

Από το 65? έως το 74? – όταν ο Παναθηναϊκός αγωνιζόμενος με δέκα παίκτες λόγω της σωστής αποβολής του Ευαγγέλου ο Λεβαδειακός έχασε πέντε γκολ. Τρία με τον Γιουσούφ και δύο με τον Μπραντάο. Ο Γάλλος προπονητής της ομάδας της Λιβαδειάς «έπνιξε» τους γηπεδούχους στη μεσαία γραμμή, αλλά τα τελειώματα των ποδοσφαιριστών του, του στέρησαν τη νίκη.

Η αριθμητική υπεροχή έδωσε θάρρος στους παίκτες του Λεβαδειακού, που θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ στο 56ο λεπτό με την ωραία εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Στο 70?, ο Βλαχοδήμος είπε «όχι» στο σουτ του Γιουσούφ σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ενώ ένα λεπτό αργότερα, η κεφαλιά του Μπραντάο μετά από σέντρα του Γιακουμάκη, δεν βρήκε στόχο.

Τα λάθη στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού γίνονταν κατά κόρον, αλλά οι παίκτες του Λεβαδειακού δεν τα εκμεταλλεύονταν. Στο δίλεπτο 73?-74?, οι Γιουσούφ και Μπραντάο έχασαν ανεπανάληπτες ευκαιρίες για να παραβιάσουν την εστία του Βλαχοδήμου. Ειδικά το τετ-α-τετ του Μπραντάο στο 74? ήταν η καλύτερη στιγμή του Λεβαδειακού στον αγώνα, αλλά ο Βραζιλιάνος έχασε μοναδική ευκαιρία να χαρίσει στην ομάδα του το «διπλό» μέσα στη Λεωφόρο.

Στα τελευταία λεπτά, το παιχνίδι απέκτησε τρελό ρυθμό, αλλά το γκολ δεν ήρθε για καμία από τις δύο ομάδες.
Διαβάστε Περισσότερα »

Ξανανεβαίνει σήμερα η θερμοκρασία -Στους 34 ο υδράργυρος

Μικρή εξασθένηση των ανέμων και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα, Δευτέρα.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 και μέχρι τις πρωινές ώρες 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος. Στα ορεινά τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 20 έως 36 και τοπικά στην δυτική στερεά 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη τοπικά 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: γενικά αίθριος.

Ανεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: από 18 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις στη βόρεια Κρήτη.

Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 22 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: αίθριος.

Ανεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 23 έως 32 και τοπικά 33 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια τοπικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική

Καιρός: αίθριος.

Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.

Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη

Καιρός: γενικά αίθριος.

Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και τις απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση.

Θερμοκρασία: από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου



Διαβάστε Περισσότερα »

Πέρασε στη σχολή που ήθελε αλλά σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σπαραγμός για τον 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη, που άφησε την τελευταία του πνοή στο δρόμο για το σπίτι. Ένα παιδί που ήξερε να μάχεται, να κάνει θυσίες και να εκπληρώνει τους στόχους του...

Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά, σήμερα θα είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος. Ο λόγος για τον 18χρονο Μιχάλη Λαζανάκη που τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Μόλις μερικές ημέρες μετά το τραγικό συμβάν ήρθε ένα νέο που δυστυχώς δεν απάλυνε τον πόνο των δικών του ανθρώπων, ωστόσο τους έκανε ακόμα πιο περήφανους για εκείνον.

Ο Μιχάλης είχε καταφέρει να εισαχθεί στο Τμήμα Μηχανικών Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Κρήτης στα Χανιά. Αλλά δεν είναι πια εδώ για να γιορτάσει και να κάνει σχέδια για μέλλον του.

Ο Μιχάλης Λαζανάκης δεν πρόλαβε να ζήσει για να χαρεί την επιτυχία του. Έφυγε σε ηλικία μόλις 18 ετών, όταν επιστρέφοντας από την εργασία του στη Μεσαρά, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα, λίγα μέτρα πριν το χωριό του, τον Αμπελούζο.

Είχε σχολάσει μετά από πολύωρη εργασία στο νυχτερινό κέντρο όπου εργάζονταν ως σερβιτόρος κι επέστρεφε στο σπίτι για να ξεκουραστεί.

Για άγνωστο ως τώρα λόγο, το όνομα του Μιχάλη σβήστηκε από τις λίστες των επιτυχόντων. Ίσως γιατί κάποιοι θεώρησαν πως με αυτό τον τρόπο θα τιμήσουν τη μνήμη του. Ίσως γιατί έτσι προβλέπεται.

Όπως και να έχει, η επιτυχία του Μιχάλη οφείλει να αναδειχθεί. Πραγματοποιήθηκε πριν τον αιφνίδιο θάνατο του και δείχνει πως ο Μιχάλης, από πολύ νωρίς ήξερε να παλεύει, να μάχεται, να προσπαθεί και να κερδίζει.

Πηγή: cretalive.gr 
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ