Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕ 4 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Ο Σ.Δ.Υ.Μ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ “ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ” 2017!

   
Σ’ έναν από τους δυσκολότερους, ιστορικούς αγώνες υπεραποστάσεων με παγκόσμια εμβέλεια, θα συμμετάσχουν το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου 2017 , 4 καταξιωμένοι δρομείς του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας, αναβιώνοντας τα βήματα του αρχαίου ημεροδρόμου Φειδιππίδη σε απόσταση 246 χλμ από την Αθήνα έως τη Σπάρτη.
Οι δρομείς Κώνστας Λουκάς, Λυμπερίου Κων/νος, Μπουτσίνης Νικόλαος και Χρήστου Δημήτριος, θα αγωνιστούν με τα χρώματα του Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας στον φετινό “35ο Σπάρταθλον”σε σύνολο 400 αθλητών από 50 χώρες και από τις 5 ηπείρους της γης.
Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την έναρξη του αγώνα, ο σύλλογός μας εύχεται στους δρομείς του δύναμη, αγωνιστικό φρόνημα και επιτυχία σ ‘ αυτήν την γιγάντια δρομική αναμέτρηση.
Ο γεν.γραμματέας             Ο πρόεδρος
Νικολακόπουλος Ξ.       Σκουρτανιώτης Γ.
Διαβάστε Περισσότερα »

Έρχονται βοριάδες, βροχές και κρύο

Aλλάζει άρδην το σκηνικό του καιρού με τα κύρια χαρακτηριστικά για τις επόμενες ημέρες την κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και τους ισχυρούς βοριάδες.


Μετά και τα ισχυρά φαινόμενα στη Σαμοθράκη, αλλά και τις βροχές στην υπόλοιπη χώρα, αλλού πιο ήπιες και αλλού πιο επιλεκτικές,συνεχίζεται το πρώτο φθινοπωρινό σύστημα με ανέμους που θα φτάσουν τα 7 με 8 Μποφόρ στα πελάγη. Το φθινόπωρο λοιπόν ξεκινά φυσιολογικά, αλλά με πολύ χαμηλότερες θερμοκρασίες από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα. Χαρακτηριστικά, από την Πέμπτη έως τη Δευτέρα, η χώρα μας θα καταγράψει θερμοκρασίες έως και 8 βαθμούς χαμηλότερα από τα κανονικά για την εποχή. Το κρύο θα είναι αισθητό, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 20 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί αναμένονται μονοψήφιες θερμοκρασιακές τιμές.Ασταθείς αέριες μάζες και αρκετή υγρασία

Για το υπόλοιπο της Τετάρτης στη χώρα μας προβλέπεται υγρός καιρός και σε συνδυασμό με τις ασταθείς αέριες μάζες θα έχουμε μπόρες μέσα στη διάρκεια της ημέρας. Από τις απογευματινές - νυχτερινές ώρες , οι ισχυροί βοριάδες στο βόρειο Αιγαίο θα κάνουν αντιληπτή την σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας που θα γίνει περισσότερο αισθητή την Πέμπτη στα βόρεια , κεντρικά , ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας και σε συνδυασμό με τις βροχές το μοτίβο διαμορφώνεται ως αμιγώς Φθινοπωρινό.Από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πυκνές νεφώσεις στη Μακεδονία και τη Θράκη και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες , τοπικά έντονες. Ανάλογη εικόνα θα υπάρχει  και το απόγευμα στη Θεσσαλία , την κεντρική Στερεά Ελλάδα και την ανατολική Πελοπόννησο με πυκνές ορογραφικές νεφώσεις οι οποίες θα δώσουν μπόρες. Τη νύχτα ο καιρός θα επιδεινωθεί σταδιακά με εκτεταμένες βροχοπτώσεις από τη Μακεδονία και νοτιότερα και καταιγίδες εντός του Αιγαίου πελάγους όπου θα επηρεάσουν τις Σποράδες , την Εύβοια και τμήματα της κεντρικής - ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου , τη Κρήτη και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι καλύτερος, ενώ μόνο ορογραφικές νεφώσεις με πιθανή βροχή θα σημειωθούν στα ορεινά της Κρήτης.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Στο Αιγαίο αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις και από τη νύχτα βορειοανατολικοί με τάση σημαντικής ενίσχυσης.Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική τη νύχτα ο καιρός θα επιδεινωθεί με εκτεταμένες βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά - νοτιοδυτικά του νομού και εντός του Σαρωνικού κόλπου.Οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ. Από τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους - βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.
Διαβάστε Περισσότερα »

Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Ηλικιωμένων στο ΚΑΠΗ Θήβας



Διαβάστε Περισσότερα »

Έκλεψαν 16 μπαταρίες από σταθμό κινητής τηλεφωνίας στα Οινόφυτα

Συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, οι οποίοι ενέχονται σε κλοπή (16) μπαταριών από υποσταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στα Οινόφυτα Βοιωτίας


Συνελήφθησαν, χθες (26-09-2017) τις πρώτες πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή του Βασιλικού Ευβοίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 30 & 21 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα οι συλληφθέντες, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών τους, αφαίρεσαν (16) μπαταρίες, συνολικής αξίας (3.200) ευρώ, από υποσταθμό εταιρείας κινητής τηλεφωνίας, στα Οινόφυτα Βοιωτίας.

Στο πλαίσιο άμεσων και επιστάμενων αστυνομικών αναζητήσεων, οι δράστες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενώ πλησίον αυτών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οι ανωτέρω μπαταρίες, οι οποίες αποδόθηκαν νομότυπα.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Τανάγρας, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 
Διαβάστε Περισσότερα »

Εκπαιδευτικά προγράμματα της Εφορείας Αρχαιοτήτων Βοιωτίας 2017 - 2018

  ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ KΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Έναρξη εκπαιδευτικών δράσεων 2017 - 2018

Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Βοιωτίας από τις 10-10-2017 έως τις 29-05-2018 θα διεξάγει τα κάτωθι εκπαιδευτικά προγράμματα:

Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών (τηλ. επικοινωνίας: 22620 80945)
Ανακαλύπτοντας το παρελθόν
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου και διαρκεί 2 ώρες. Ώρες διεξαγωγής: 10-12πμ, Ημέρα διεξαγωγής: κάθε Πέμπτη.
Ηρακλής. Ένας ήρωας γεννιέται στη Θήβα
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου και διαρκεί 2 ώρες. Ώρες διεξαγωγής: 10-12πμ, Ημέρα διεξαγωγής: κάθε Τρίτη.

Αρχαιολογικό Μουσείο Σχηματαρίου (τηλ. επικοινωνίας: 22620 58220)
Ανακαλύπτοντας το παρελθόν
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου και διαρκεί 2 ώρες. Ώρες διεξαγωγής: 10-12πμ, Ημέρα διεξαγωγής: κάθε Πέμπτη.

Αρχαιολογική Συλλογή Διστόμου (τηλ. επικοινωνίας: 22670 2000)
Οι μυκηναϊκές σφραγίδες του Μεδεώνα
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας Δημοτικού και Γυμνασίου και διαρκεί 2 ώρες. Ώρες διεξαγωγής: 10-12πμ, Ημέρα διεξαγωγής: Κατόπιν συνεννόησης.

Για όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα απαιτείται δήλωση συμμετοχής. Κάθε ομάδα είναι έως 25 παιδιά.

Μουσειοσκευές
Τίτλοι: Οργανώνοντας τη ζωή, Ο Κώδων και το Καβίρειο, Οι Κόρες της Τανάγρας, Το χωμάτινο βιβλίο των Θεσπιών, Βυζαντινοί – Δυτικοί – Οθωμανοί.
Για το δανεισμό των μουσειοσκευών απαιτείται αίτηση στο efavio@culture.gr ή στη διεύθυνση Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών, Θρεψιάδου 1, Θήβα, Τ.Κ. 32200.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκπαιδευτικές δράσεις και τις μουσειοσκευές θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας (www.mthv.gr).

Διαβάστε Περισσότερα »

Σοκ για 14χρονη μαθήτρια στα Βάγια-Δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στη μέση του δρόμου


Συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Βάγια Βοιωτίας, ένας 45χρονος Πακιστανός κατηγορούμενος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Permisospress, χθες το απόγευμα οι γονείς της 14χρονης  κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι   σε δρόμο των Βαγίων,άγνωστος άνδρας,προσέγγισε  την κόρη τους  και προέβη σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της, προσβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Αστυνομικοί,του Α.Τ. Θηβών  που ανέλαβαν άμεσα τη διερεύνηση της υπόθεσης, κατάφεραν να εντοπίσουν τον κατηγορούμενο και αφού τον προσήγαγαν, αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από την  καταγγέλλουσα.
Σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών ο 45χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα μας από τα τέλη Ιουλίου και  έπρεπε να είχε απελαθεί.
Σε βάρος του συλληφθέντα Πακιστανού σχηματίσθηκε δικογραφία με τις κατηγορίες της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας και την παράνομης παραμονής στη χώρα μας,ενώ οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Θηβών.
Παντελής Μπατσούλης

Διαβάστε Περισσότερα »

Με παρέμβαση Παπαθωμά λύθηκε το πρόβλημα της μεταφοράς μαθητών από την Δ.Ε.Θίσβης


                                                       ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Θέλουμε  μέσω του παρόντος να ευχαριστήσουμε  την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας κυρία Φανή Παπαθωμά  για την άμεση λύση του προβλήματος σχετικά με τις μετακινήσεις των μαθητών από την περιοχή της Δομβραίνας προς το Λύκειο Βαγίων. Δείχνοντας πραγματικό ενδιαφέρον, αφιερώνοντας μας πολύ από το πολύτιμο χρόνο της και κάνοντας προσωπικές παρεμβάσεις απέδειξε ότι δεν υπάρχουν άλυτα προβλήματα.
Μακάρι η Δημόσια διοίκηση μας να είχε πολλά τέτοια άξια στελέχη.
Οι μαθητές μας όπως ήδη έχουν ενημερωθεί θα μετακινούνται με τις γραμμές του ΚΤΕΛ δωρεάν και για όσο χρόνο απαιτηθεί, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της νέας προκήρυξης η οποία έχει ξεκινήσει.
Τέλος, ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο μας Σωτήρη Δρένιο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν μαζί μας κατά τη διάρκεια όλων των επαφών με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και του οποίου η παρουσία  ήταν καταλυτική.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ
    ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ ΒΑΓΙΩΝ        ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΓΙΩΝ                                         


         Παπακωνσταντίνου Δημήτριος                           Χαρακόπος     Κωνσταντίνος  
Διαβάστε Περισσότερα »

Παρουσίαση Βιβλίου της Γεωργίας Βουγέση "Οδοί Ηρώων" στον Άγιο Θωμά Τανάγρας

Παρουσίαση Βιβλίου στον Άγιο Θωμά Βοιωτίας
Μια εκδήλωση επιτυχημένη, ζεστή και μεστή μηνυμάτων είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν, όσοι παραβρέθηκαν στον Άγιο Θωμά, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, με την ευκαιρία της παρουσίασης του τέταρτου βιβλίου της εκπαιδευτικού Γεωργίας Βουγέση, «ΟΔΟΙ ΗΡΩΩΝ»-ωδή στους ήρωες του τόπου μου.
 Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς από το Δήμαρχο Τανάγρας κ.Βασίλη Περγάλια, τον εφημέριο του Αγίου Θωμά π.Γεώργιο Μανωλόπουλο, το Δήμαρχο Στυλίδας κ.Απόστολο Γκλέτσο και τον κ.Μπατσιούλα.
Στη συνέχεια μίλησαν με ζωντανό και γλαφυρό τρόπο για το βιβλίο ο π.Σπυρίδων Βασιλάκος, ο δάσκαλος Αθανάσιος Καραπέτσας, η φιλόλογος Αικατερίνη Γκαραβέλα-Ζωγράφου και η συγγραφέας Γεωργία Βουγέση, η οποία τόνισε, καταλήγοντας την ομιλίας της, ότι ο ηρωισμός και η θυσία των Λιαταναίων ηρώων θα πρέπει να γίνει συνείδηση ιερού χρέους, ιστορικής δικαίωσης και απόδοσης οφειλόμενης τιμής.
Η χαρά και η συγκίνηση όλων ήταν ολοφάνερη για την ωραία βραδιά που έζησαν.
Τίμησαν με την παρουσία τους:Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τανάγρας κ. Πολύκαρπος, οι ιερείς,π. Γεώργιος Μανωλόπουλος, π.Γεώργιος Θραψανάκης, π.Γεώργιος Αντζουλάτος, ο Δήμαρχος Τανάγρας κ.Βασίλης Περγάλιας, ο Δήμαρχος Στυλίδας κ.Απόστολος Γκλέτσος, ο Αντιδήμαρχος Τανάγρας κ.Ιωάννης Αναστασίου, η Αντιδήμαρχος Στυλίδας κ. Γεωργία Κοντού,  ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Θηβαίων κ. Σωτήριος Δρένιος,οι δημοτικοί σύμβουλοι Τανάγρας κ.Γωγώ Καμπιώτου,κ. Κώστας Αναστασίου,κ. Γεώργιος Βουγέσης, κ.Ιωάννης Γκίνης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Σωτήρης Κοκώσης, η Διευθύντρια του Δημοτ. Σχ. Αγ.Θωμά Σπυριδούλα Παπαδημητρίου, ο διευθυντής του Γυμνασίου Σχηματαρίου κ.Πέτρος Δημητρίου, η Δ/ντρια του 1ου Δημοτικού Σχηματαρίου κ.Ευγενία Στρατή, ο Δ/ντης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σχηματαρίου κ.Γιώργος Τσαπραϊλης, Εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι Συλλόγων και πολλοί φίλοι του βιβλίου και της συγγραφέα.



Διαβάστε Περισσότερα »

«ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ «ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑ»



Αγαπητοί συνάδελφοι,
Όπως θα γνωρίζετε, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης «Αυτοδιαχείριση», έχουν συνάψει μια σημαντική και πρωτοπόρο συμφωνία συνεργασίας, αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα.
Η συμφωνία αυτή κατέληξε σε ένα αμοιβολόγιο δίκαιο και κοινά αποδεκτό, με το οποίο οι επιχειρήσεις-μέλη των Επιμελητηρίων, που είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων και επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να καταβάλλουν λιγότερα χρήματα, ενώ και οι δικαιούχοι δημιουργοί θα εισπράττουν περισσότερα από όσα, όταν τον χώρο καταδυνάστευε η ΑΕΠΙ.

Στο πλαίσιο αυτό, θα ισχύσει προσφορά και όσοι πάρουν την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ από σήμερα και μέχρι 31.12 2017, τότε, με το ποσό της άδειας για το 2017, εξοφλούν και το 2018.
Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουν την άδεια και τη χρήση της μουσικής της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ  για δύο έτη, με το ίδιο χαμηλό αμοιβολόγιο του 2017.

Ειδικότερα, η διαδικασία περιλαμβάνει τα εξής: οι ενδιαφερόμενοι χρήστες προσέρχονται στα Επιμελητήρια της περιοχής τους και αφού ενημερωθούν σχετικά με το Συμφωνητικό, καθώς και τον Πίνακα με το Αμοιβολόγιο, συμπληρώνουν σχετική Αίτηση και αφού τακτοποιήσουν την ετήσια συνδρομή τους ως μέλη του Επιμελητηρίου τους και καταθέσουν το ποσό της ετήσιας Άδειας στους τραπεζικούς λογαριασμούς της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, εισέρχονται στη Συμφωνία, η οποία περιλαμβάνει:

ü  Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης Μουσικής
ü  Ποιοτικό ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο από 12 θεματικά κανάλια 24 ώρες το 24ωρο
ü  Προσιτές τιμές από Αμοιβολόγιο κοινής διαπραγμάτευσης

Το καθαρό (100 %) ρεπερτόριο των μελών της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ διατίθεται στους χρήστες σε μουσικές λίστες με τη λήψη ενός ατομικού κωδικού, όταν τους αποσταλεί το τιμολόγιο για την ετήσια άδειά τους.  Με τον κωδικό αυτό οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε 12 κανάλια μουσικής από τις μουσικές λίστες, 24 ώρες το 24ωρο.

Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει μουσική λίστα ανάλογα με το μουσικό είδος που επιθυμεί, κάνοντας απλή αναπαραγωγή της λίστας online (συνδεδεμένος στο internet), είτε offline (εκτός σύνδεσης) κατεβάζοντας απλά τη λίστα στον υπολογιστή του.

Αυτή  τη στιγμή οι προσφερόμενες λίστες είναι οι ακόλουθες και αριθμούν πάνω από 2000 κομμάτια.

ΕΝΤΕΧΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΛΑΪΚΟ & ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΡΕΤΡΟ

ΚΛΑΣΙΚΗ & ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΟΣ - BACKGROUND MUSIC

FOLK, COUNTRY, SONGMAKERS

ETHNIC & WORLD MUSIC

POP, INDIE ROCK, ELECTRONICA

JAZZ, BLUES, WOLRLD FUSION

DANCE & CLUB HITS (R’N’B, FUNK, SOUL, LATIN, DISCO, HIP HOP, REGGAE)

LOUNGE & CHILL OUT MUSIC


Ο χρήστης επιπλέον έχει τη δυνατότητα να επιλέξει κομμάτια από το σύνολο των προσφερόμενων μουσικών έργων δημιουργώντας το δικό του playlist ανάλογα με τη χρήση που θέλει και θα λάβει ένα mail με τις οδηγίες αυτής της εφαρμογής μαζί με την σχετική άδεια.

Πληροφορίες για το ρεπερτόριο της «Αυτοδιαχείρισης» και τεχνικά θέματα: κ. Αναστάσης Γρίβας, τηλ. 2103252192, 2103215278

Πληροφορίες για την διαδικασία εγγραφής και πληρωμής: κα Γαρυφαλλιά Θεοχαροπούλου, τηλ. 2261028281(Επιμελητήριο Βοιωτίας).
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ