Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνησε τη λειτουργία του το Νέο Ελαιοτριβείο σύγχρονης τεχνολογίας στον Υψηλάντη Βοιωτίας


Μια νέα επιχείρηση στον τομέα της παραγωγής ελαιολάδου ξεκίνησε τη λειτουργία της στη Βοιωτία, πριν από λίγες ημέρες, με στόχο να καλύψει τον τομέα της βέλτιστης επεξεργασίας του ελαιόκαρπου για την παραγωγή του ελαιόλαδου. ΄Ένας νέος άνθρωπος ο Σπύρος Μαρτζούκος, με πολύ μεράκι και αγάπη για το αντικείμενο δημιούργησε την " Pure Olea" η  οποία  έχει τις εγκαταστάσεις της , στον  Άγιο Βλάση στον Υψηλάντης Βοιωτίας.
Διαθέτοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον εξοπλισμό για την παραγωγή ελαιόλαδου , η  " Pure Olea"εγγυάται την παραγωγή αγνού, παρθένου λαδιού , με την καλύτερη δυνατή ποιότητα. Ευχόμαστε καλές δουλειές!

Καινούριο ελαιοτριβείο σύγχρονης τεχνολογίας
Πρότυπη μονάδα-Εξαιρετική ποιότητα ελαιολάδου – Άμεση εξυπηρέτηση

Η προσπάθειά μας για καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου συνεχίζεται και στην φετινή ελαιοκομική περίοδο. Το σύγχρονο ελαιοτριβείο μας Pure Olea στις εγκαταστάσεις μας στον Υψηλάντη (θέση Άγιος Βλάσης) φροντίζει σε συνεργασία με τους ειδικούς την τήρηση των κανόνων υγιεινής σε ένα απόλυτα καθαρό περιβάλλον. Το ελαιοτριβείο ως μονάδα υγειονομικού ενδιαφέροντος, γιατί παράγει ένα τρόφιμο που απαιτεί αυστηρούς κανόνες ασφάλειας και υγιεινής, ώστε το τελικό προϊόν να διατηρήσει χωρίς αλλοιώσεις όλα τα θρεπτικά συστατικά του και την οργανοληπτική του αξία.

Μας απασχολεί η έκθλιψη και η παραγωγή εκλεκτού ελαιολάδου που το επιτυγχάνουμε, αφού διαθέτουμε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας τα πιο σύγχρονα μέσα προηγμένης τεχνολογίας παρέχοντας ιδανικές συνθήκες επεξεργασίας και αποθήκευσης του ελαιοκάρπου και του ελαιολάδου, σε συνδυασμό με τις άριστες συνθήκες υγιεινής που εξασφαλίζουμε.
Το ελαιοτριβείο μας είναι διφασικό, ώστε το τελικό μας προϊόν να περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα φυσικά αντιοξειδωτικά χαρακτηριστικά προσφέροντας καλύτερης ποιότητας ελαιολάδου. Αμέσως μετά την παραγωγή του, το ελαιόλαδο αποθηκεύεται σε αεροστεγείς ανοξείδωτες δεξαμενές, όπου παραμένει σε ιδανικές συνθήκες.
Η Pure Olea δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχή ενημέρωση σχετικά με τις σύγχρονες εξελίξεις. Η τεχνολογία των ελαιουργικών μηχανημάτων συνεχώς εξελίσσεται, συνεπώς ο ρόλος της Pure Olea καθίσταται ολοένα και πιο κρίσιμος.
Η ομάδα της Pure Olea, ως σύγχρονος επιχειρηματίας επενδύει στις συνεχείς γνώσεις που καλύπτουν θέματα γεωπονίας, χημείας, τεχνολογίας έως και οικονομίας.
Συνεπώς, η καινοτομία στο ελαιοτριβείο, ο αποτελεσματικός συνδυασμός τεχνολογίας και μεθοδολογίας που ακολουθούμε στοχεύει στο οικονομικό κέρδος του παραγωγού αφού εγγυάται ελαιόλαδο κορυφαίας ποιότητας.
Pure Olea
Θέση: Άγιος Βλάσης, Υψηλάντης Βοιωτία
Τηλ: 2268771672, 6948410012
Email: info@pureolea.gr












Διαβάστε Περισσότερα »

Λαοθάλασσα και μια μεγάλη γιορτή στη "Λευκή Νύχτα" Λιβαδειάς-Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Η 4η «Λευκή Νύχτα» και πάλι «έγραψε» στη Λιβαδειά!!!
Τα είχε όλα η γιορτή της αγοράς που «έφερε» ολόκληρη τη Βοιωτία στη Λιβαδειά.
Ο κόσμος συνέρρεε από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής,στους δρόμους της Βοιωτικής πρωτεύουσας,  προμηνύοντας αυτό που θα ακολουθούσε, μια διοργάνωση ακόμα πιο επιτυχημένη από την προηγούμενη. 
Βραδιά γεμάτη  εκδηλώσεις και συμφέρουσες αγορές, ήταν η Λευκή Νύχτα Λιβαδειάς, που διοργανώθηκε την Παρασκευή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας και τον Δήμο Λεβαδέων.

 Χιλιάδες κόσμου πλημμύρισαν κάθε γωνιά της πόλης, δημιουργώντας το αδιαχώρητο στα καταστήματα όπου έσπευσαν να κάνουν τις αγορές τους, καθώς όλα τα προϊόντα και αγαθά προσφέρονταν σε χαμηλές τιμές.
 Παράλληλα, οι πολυποίκιλες εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν σε διάφορα σημεία και συνόδευαν τη «Λευκή Νύχτα, έδωσαν έναν άλλο, γιορτινό τόνο, στην πόλη προσελκύοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, με αποκορύφωμα η συναυλία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς.
  Μιλώντας στην κάμερα του Permissospres, ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Λιβαδειάς κ.Καλογρηάς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ.Αγνιάδης, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένοι  από το αποτέλεσμα.
Δείτε τη "Λευκή Νύχτα" Λιβαδειάς και τη συναυλία του Χατζηγιάννη με πλούσιο φωτορεπορτάζ και βίντεο,μέσα από τον φακό του Permissospress


 

 
 
 
 
 



Όλες οι φωτογραφίες ΕΔΩ
Διαβάστε Περισσότερα »

Και άλλες διακρίσεις από τους Αλιαρτίστας!!!-Φωτογραφίες

Σήμερα οι Αλιαρτίστας συμμετείχαν στο Oropos Seaside Run...Ωραία μέρα, ωραία διαδρομή δίπλα στη θάλασσα, ωραία διοργάνωση αν εξαιρέσεις το...φιάσκο των απονομών.Στα 21χλμ έτρεξαν ο Γιώργος Τσιώλης (έσπασε τα χρονόμετρα)η Παλαντζά Σπυριδούλα (3η στην ηλικιακή κατηγορία 40+ plus...αν και οι διοργανωτές της αφαίρεσαν μία δεκαετία, ο φίλος Δημήτρης Βούρλος. Στα 10χλμ έτρεξαν η Δρίτσα Μαρία, ο Τρανταφύλλου Τάκης, ο Παναγιώτης Κατρισιώσης και η Μαγγόγια Όλγα ( 1η στη γενική κατάταξη)
Επόμενο ραντεβού στο Καλλιμάρμαρο!









Διαβάστε Περισσότερα »

Παρέλαση 28ης Οκτωβρίου στην Αλίαρτο-Φωτογραφίες

Με την πατροπαράδοτη δοξολογία, τον πανηγυρικό της ημέρας, την κατάθεση στεφάνων και την σχολική παρέλαση τιμήθηκε η Εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Αλίαρτο.Παρουσία σύσσωμης της δημοτικής αρχής Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων και στρατιωτικών αρχών, οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την εντυπωσιακή παρέλαση των μαθητών των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών  Σχολείων του Γυμνασίου,  ΕΠΑΛ και Λυκείου Αλιάρτου.Ο πανηγυρικός της ημέρας εκφωνήθηκε από τον διευθυντή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου κ.Ντασιώτη Δημήτρη.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ


 
 
 

 
Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ