Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

1ο Τουρνουά Τοξοβολίας στο Πνευματικό Κέντρο Δομβραίνας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΚΑΡΙΩΤΙΣΣΑ’’
1ο τουρνουά τοξοβολίας

Στις 29/12 διεξήχθη το 1ο τουρνουά τοξοβολίας στο πνευματικό κέντρο Δομβραίνας. Συμμετείχαν αθλητές από όλα τα ηλικιακά ‘’γκρουπ’’. Σε όλους τους συμμετέχοντες/νικητές-νικήτριες απονεμήθησαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δάσκαλο/προπονητή μας κ. Νίκο Μπαλιάμη και να σας ενημερώσουμε ότι το επόμενο ραντεβού μας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018. Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή και ευλογημένη χρονιά με υγεία, αγάπη και ευτυχία.

Το Δ.Σ του Συλλόγου



Διαβάστε Περισσότερα »

Αρβανίτικα Κάλαντα-Βίντεο

Τα Κάλαντα αποτελούν δημοτικά ευχετικά τραγούδια που ψάλλονται εθιμικά κάθε χρόνο κυρίως την παραμονή μεγάλων θρησκευτικών εορτών ( Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Θεοφανίων, ακόμη και των Βαΐων (ή Λαζάρου), με εξαίρεση της Μεγάλης Παρασκευής που είναι κατανυκτικά.Τα αρβανίτικα κάλαντα που είναι καταγεγραμμένα στο Νομό Βοιωτίας είναι:

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς περιοχής Στειρίου Βοιωτίας
Σίν Βασίλη βγιέν
μπόρα η πιλκιέν.
Βγιέν μ΄ντα νε μές ε νάτες
δεμάτ τε κα γιάπιν .
Σίν Βασίλη βγιέν
Γενάρη ντίχετ.
Ζόνιεν περιμένιμ
τσί βγιέν σίπερ πάρ
δίπλιετ γκαρκούαρ νε γκομάρ.
Απόδοση στα Ελληνικά.

Ο Άγιος Βασίλης έρχεται
το χιόνι του αρέσει.
Έρχεται μέσα στη μέση της νύχτας
δώρα να μας δώσει.
Ο Άγιος Βασίλης έρχεται
ο Γενάρης προβάλει.
Την κυρά περιμένουμε
που έρχεται από τον επάνω δρόμο
δίπλιες( γλυκά) φορτωμένες στο γαϊδούρι.
Δίπλιες = Πρωτοχρονιάτικο παραδοσιακό γλυκό
Διαβάστε Περισσότερα »

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής

Διαβάστε Περισσότερα »

Ανατίναξαν ΑΤΜ στα Οινόφυτα και δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε ευρώ



Στα Οινόφυτα χτύπησαν χριστουγεννιάτικα οι βομβιστές των ΑΤΜ ο Αι - Βασίλης όμως δεν τους έφερε χρήματα, καθώς έφυγαν με άδεια χέρια!

Οι δράστες γύρω στις 4:30’ τα ξημερώματα του Σαββάτου, με τη γνωστή μέθοδο της διοχέτευσης αερίου στο μηχάνημα της Eurobank που βρίσκεται σε αυτόνομο οίκισμα, κατάφεραν να το ανατινάξουν, όχι όμως και να προσεγγίσουν τις κασσέτες με αποτέλεσμα να φύγουν χωρίς χρήματα.

Οι ζημιές που προκάλεσαν ωστόσο ήταν σημαντικές, ενώ και οι κάτοικοι πετάχτηκαν έντρομοι από τα κρεβάτια τους από το δυνατό θόρυβο.

Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που δοκιμάζονται από ανάλογη ενέργεια, όπως και οι κάτοικοι αρκετών άλλων περιοχών απομακρυσμένων από τις κεντρικές αστυνομικές υπηρεσίες, τις οποίες βάζουν στόχο οι βομβιστές – διαρρήκτες.

Για το συμβάν ενεργεί η Ασφάλεια Θηβών.
lamiareport.gr
Διαβάστε Περισσότερα »

Υπαίθριο γλέντι για τους μαθητές στο Δίστομο, με ντόπιους καλλιτέχνες!-Φωτογραφίες

Σε ξεχωριστή νότα χαράς - με πολλές; ...μουσικές νότες και εξαιρετικές φωνές -εξελίχτηκε η εκδήλωση του Πολιτισμικού Συλλόγου Διστόμου για την νεολαία, για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Σχολείων της κωμόπολης, ενόψει του Νέου Έτους, την Παρασκευή!
Όλοι και όλες - συμπεριλαμβανομένων και πολλών γονέων που ήρθαν μαζί με τα παιδιά τους- όπως και άλλων κατοίκων, απόλαυσαν την πρωτόγνωρη αυτή εκδήλωση και τραγούδησαν μαζί με την επαγγελματία τραγουδίστρια Σταυρούλα Τζιτζώκου και τους μαθητές Θάνο Κουνούκλα και Αστερία Σιδέρη-Τσάμη, όμορφα εορταστικά τραγούδια, χωρίς να λείψουν και οι...παραγγελίες- για το καλό! Όπως και επίσης μαθήτριες Κατερίνα Καρανάσου,  Ασημινα Φιλίππου και  Βέρα Λουλεμέα, που και αυτές τόλμησαν στην συνέχεια και ...πήραν το μικρόφωνο, ενθαρρυμένες από την Σταυρούλα Τζιτζώκου!

Με τον συντονισμό της Σταυρούλας Τζιτζώκου

Ο Σύλλογος επέλεξε σε αυτή την γιορτή  να δώσει ...μικρόφωνο σε ντόπιους ερασιτέχνες  που τους αρέσει η μουσική και το τραγούδι - και μάλιστα μαθητές. Κι αυτό με τον συντονισμό της έμπειρης τραγουδίστριας Σταυρούλας Τζιτζώκου, που εμφανίζεται συχνά και σε κέντρα στην Λιβαδειά- το ίδιο βράδυ μάλιστα τραγουδούσε στο ''Ρεμπέτικο'' στο Κυριάκι
Το κλου της όμορφης γιορτής μπροστα στον έλατο του Δημαρχείου ο μικρός Βασίλης Σεχρεμέλης που ως ...έμπειρος κονφερασιέ, αποφώνησε την εκδήλωση και ευχήθηκε καλές γιορτές, υγεία και ευτυχισμένο το Νέο Έτος!

Στην εξ αναβολής - λόγω της κακοκαιρίας της προηγούμενης εβδομάδας- εκδήλωση έγινε για ''το καλό'' και το <<άναμμα>> του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου ( το μεγαλο έλατο μπροστα στο Δημαρχείο Διστόμου- , ως ...προεόρτια για την άφιξη του Νέου Έτους! Αλλωστε ο ...Άγιος Βασίλης- μέλος του Συλλόγου έκανε την εμφάνισή του με τον κόκκινο σκούφο του και μοίρασε σε όλους γλυκά και αναψυκτικά!

Και οι παίκτες του Αμβρυσσέα!

Το ''παρών'' -  με πολλά χειροκροτήματα!- έδωσαν  μετά την προπόνησή τους, οι ποδοσφαιριστές του ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ Διστόμου, συνοδευόμενοι από την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία. Ευχήθηκαν στα παιδιά και  αυτά τους  ευχήθηκαν καλή πορεία και επίτευξη των στόχων τους στο Πρωτάθλημα της Γ ΕΘΝΙΚΗΣ!
Παρόντες ακόμα ο εντεταλμένος Σύμβουλος και τ. Αντιδήμαρχος του Δήμου Διστόμου, Αράχωβας, Αντίκυρας. Γ.Αγγελόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Διστόμου Θαν. Πανουργιάς και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Μουσείου Θυμάτων Διστόμου.
Το ΔΣ του <<ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ>> ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν για την διοργάνωση της εκδήλωσης - και ήταν αρκετοί. Κια αυτο καθως ηταν  ένα δύσκολο εγχείρημα για τον Πολιτισμικό Σύλλογο , αφου την ίδια ήμερα διοργανώνει βραδινό ΠΑΡΤΙ και το Τμήμα Ταε Κβο Ντο του Συλλόγου!


Διαβάστε Περισσότερα »

Πώς θα κάνετε αίτηση για επίδομα θέρμανσης. Βήμα - βήμα η διαδικασία

Άνοιξε το βράδυ της Παρασκευής η εφαρμογή του Taxisnet για την υποβολή αιτήσεων επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης, που θα είναι διαθέσιμη έως τις 31 Μαΐου.
Η εισαγωγή στην εφαρμογή γίνεται από εδώ.
Η είσοδος στην εφαρμογή γίνεται από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και τις «υπηρεσίες προς πολίτες», επιλέγοντας το «Επίδομα Πετρελαίου Θέρμανσης» και στη συνέχεια την «Είσοδο στην εφαρμογή» που θα οδηγεί στην παρακάτω σελίδα:


Στην οθόνη αυτή συμπληρώνονται οι κωδικοί πρόσβασης που διαθέτετε για τη χρήση του TAXISnet.

Εναλλακτικά μπορείτε να συμπληρώσετε τον Α.Φ.Μ. σας και τον Αριθμό ειδοποίησης ενός από τα πέντε τελευταία εκκαθαριστικά σημειώματα ή πράξεων προσδιορισμού φόρου Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων.

Μετά την επιτυχημένη σύνδεση εμφανίζονται οι κεντρικές επιλογές της εφαρμογής:

Βήμα - βήμα:

Συμπληρώνω τον Αριθμό παροχής της Δ.Ε.Η.

Επιλέγω αν διαμένω σε μονοκατοικία ή πολυκατοικία

Επιλέγω αν είμαι ιδιοκτήτης ή ένοικος οπότε συμπληρώνω τον Α.Φ.Μ. του ιδιοκτήτη

Συμπληρώνω τον IBAN λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθεί το επίδομα

Αποδέχομαι τους σχετικούς όρους

Επιλέγω υποβολή αίτησης

Δείτε εδώ αναλυτικά τις οδηγίες για τη συμπλήρωση της αίτησης

Συχνές ερωτήσεις-απαντήσεις

1. Με ποιους κωδικούς εισερχόμαστε στην Εφαρμογή Δικαιούχων του Επιδόματος πετρελαίου Θέρμανσης;

α. Οι πιστοποιημένοι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών συνδέονται χρησιμοποιώντας τους κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet.

β. Οι χρήστες που δε διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης TAXISnet, θα ταυτοποιούνται εναλλακτικά δίνοντας Α.Φ.Μ. και αριθμό ειδοποίησης κάποιου εκκαθαριστικού / πράξης προσδιορισμού φόρου Δήλωσης Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων των τελευταίων (5) πέντε ετών.

Εάν δε θυμάστε τους κωδικούς πρόσβασης και τυχαίνει το όνομα χρήστη (username) να ταυτίζεται με τον Α.Φ.Μ. σας, τότε δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εναλλακτικό τρόπο σύνδεσης. Για αυτό θα πρέπει να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας μέσω των σχετικών διαδικασιών.

2. Μέχρι πότε έχω προθεσμία υποβολής αίτησης στο Μητρώο Δικαιούχων Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης;

31 Mαΐου 2018

3. O προμηθευτής πετρελαίου δεν μου έδωσε στοιχεία για να υποβάλω αίτηση χορήγησης επιδόματος. Πώς θα γίνει η διασταύρωση των στοιχείων;

Ο προμηθευτής πετρελαίου δεν δίνει στοιχεία για την υποβολή της αίτησής σας. Κάθε παραστατικό αγοράς πετρελαίου υποβάλλεται από τον προμηθευτή στην Α.Α.Δ.Ε

Αυτά που πρέπει να προσέξετε είναι:

Η σωστή αναγραφή του Α.Φ.Μ. σας ή του Α.Φ.Μ. διαχειριστή-εκπροσώπου αν πρόκειται για πολυκατοικία ή του Α.Φ.Μ. της πολυκατοικίας εφόσον έχει δηλωθεί από το διαχειριστή. (βλ. ερώτηση 5)

Η σωστή αναγραφή του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. ή του κοινόχρηστου αριθμού παροχής, αν πρόκειται για πολυκατοικία.

ΠΡΟΣΟΧΗ! τα στοιχεία του Α.Φ.Μ. και του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. πρέπει να είναι τα ίδια στο παραστατικό του προμηθευτή και στην αίτησή σας.

4. Τι πρέπει να κάνει ο διαχειριστής σε ότι αφορά την εφαρμογή Διαχείρισης Χιλιοστών Θέρμανσης μιας Πολυκατοικίας;

Η Εφαρμογή Διαχείρισης Χιλιοστών Θέρμανσης Πολυκατοικίας απευθύνεται στους διαχειριστές των πολυκατοικιών ή σε εκπροσώπους κτισμάτων όπου υπάρχουν περισσότερες από μία κατοικίες (ολιγοκατοικίες) και για τις οποίες υπάρχει κοινός καυστήρας.

Ο διαχειριστής-εκπρόσωπος εισάγει τα στοιχεία των διαμερισμάτων της πολυκατοικίας/ολιγοκατοικίας, καθώς και τη συμμετοχή κάθε ενός από αυτά στις δαπάνες θέρμανσης σε χιλιοστά. Αλλαγές στα παραπάνω στοιχεία μπορεί ο διαχειριστής να πραγματοποιήσει μόνο πριν ενεργοποιήσει την δυνατότητα πληρωμής.

Είναι υποχρεωτικό να δηλωθούν τα χιλιοστά συμμετοχής σε δαπάνες θέρμανσης για όλα τα διαμερίσματα μιας πολυκατοικίας για να δημιουργηθεί η συνολική εικόνα της (ανοικτά - κλειστά - τα οποία ανήκουν σε φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Θα πρέπει να συμφωνήσετε σε μια κατανομή που θα ισχύει για όλο το χρόνο.

Το σύνολο των χιλιοστών των διαμερισμάτων πρέπει να είναι 1000, ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα πληρωμής.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα πληρωμής, όταν θα έχουν υποβληθεί όλες οι αιτήσεις από τους δικαιούχους. Πριν προβείτε στην ενεργοποίηση της δυνατότητας πληρωμής, επιβεβαιώστε την ορθή υποβολή των αιτήσεων των δικαιούχων. Η αίτησή τους είναι σωστή μόνο όταν δίπλα στα στοιχεία τους υπάρχει η ένδειξη <Υπάρχει αίτηση>.

Στα παραστατικά των αγορών πετρελαίου θέρμανσης τα στοιχεία του Α.Φ.Μ. και του αριθμού κοινόχρηστης παροχής της Δ.Ε.Η. θα πρέπει να ταυτίζονται με αυτά τα οποία έχετε εισάγει στην Εφαρμογή Διαχείρισης Χιλιοστών Θέρμανσης. Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί Α.Φ.Μ. για την πολυκατοικία και θέλετε τα παραστατικά αγοράς πετρελαίου θέρμανσης να εκδίδονται σε αυτόν τον Α.Φ.Μ., θα πρέπει να ορίσετε τον Α.Φ.Μ. αυτόν στα στοιχεία της πολυκατοικίας, επιλέγοντας το σχετικό δεσμό «Ορισμός Α.Φ.Μ.».

Ο Α.Φ.Μ. πολυκατοικίας δεν μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια, ούτε και να διαγραφεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Ακόμη και στην περίπτωση που έχει οριστεί Α.Φ.Μ. πολυκατοικίας, στις αιτήσεις των ενοίκων θα αναγράφεται ο Α.Φ.Μ. του διαχειριστή.

5. Είμαι διαχειριστής, αλλά δεν έχουμε κοινόχρηστο μετρητή ΔΕΗ (ρολόι ΔΕΗ) στην πολυκατοικία. Ποιο ρολόι ΔΕΗ πρέπει να δηλώσω σαν Κοινόχρηστο;

Δηλώστε το δικό σας (ως διαχειριστή/εκπροσώπου) ρολόι Δ.Ε.Η., ή εναλλακτικά επιλέξτε ένα ρολόι (αρ. παροχής Δ.Ε.Η.) που θα έχετε συμφωνήσει με όλους τους ενοίκους της πολυκατοικίας σας.

6. Τι πρέπει να γίνει στην περίπτωση αλλαγής διαχειριστή;

Στην Εφαρμογή Διαχείρισης Χιλιοστών Θέρμανσης Πολυκατοικίας, θα δηλωθούν τα νέα στοιχεία. Οι ένοικοι θα υποβάλουν τις νέες αιτήσεις με τον νέο Α.Φ.Μ. διαχειριστή. Ο διαχειριστής θα ενεργοποιήσει τη δυνατότητα πληρωμής.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι νέες διασταυρώσεις παραστατικών αγοράς πετρελαίου θέρμανσης, αφορούν τις αγορές που θα πραγματοποιηθούν μετά την ημερομηνία ενεργοποίησης της δυνατότητας πληρωμής.

7. Είμαστε μια πολυκατοικία, όπου κάθε διαμέρισμα έχει δικό του καυστήρα. Πρέπει να τη δηλώσουμε σαν πολυκατοικία ή ο κάθε ένοικος να κάνει αίτηση ως κάτοικος μονοκατοικίας;

Θα κάνετε χωριστή αίτηση ο καθένας ως κάτοικος μονοκατοικίας, με την προϋπόθεση ότι θα προμηθευτείτε πετρέλαιο με διαφορετικά παραστατικά αγοράς. Τα στοιχεία του Α.Φ.Μ. και του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. πρέπει να είναι τα ίδια στο παραστατικό του πρατηριούχου και αντίστοιχα στην αίτηση κάθε δικαιούχου.

8. Έχω υποβάλει την αίτησή μου στο Μητρώο Δικαιούχων Επιδόματος Πετρελαίου Θέρμανσης, το παραστατικό αγοράς όμως αναγράφει τον Α.Φ.Μ. της συζύγου μου. Θα υπάρξει πρόβλημα στην διασταύρωση των στοιχείων;

Η διασταύρωση των στοιχείων δεν θα ολοκληρωθεί. Τα στοιχεία του Α.Φ.Μ. και του αριθμού παροχής της Δ.Ε.Η. πρέπει να είναι τα ίδια στο παραστατικό του πρατηριούχου και στην αίτησή σας.

9. Η πίστωση του λογαριασμού μου δεν πραγματοποιείται λόγω ανενεργού IBAN που έχω δηλώσει. Πώς μπορώ να τον διορθώσω;

Θα προβείτε σε τροποποιητική αίτηση στην οποία θα διορθώσετε τον ΙΒΑΝ ή να δηλώσετε το νέο IBAN από την αντίστοιχη επιλογή στην οθόνη «Προβολή Διασταυρωμένων Αγορών Πετρελαίου».

Διαβάστε Περισσότερα »

Πτώση της θερμοκρασίας σήμερα -Σε ποιες περιοχές θα βρέξει

Μικρή πτώση σημειώνει η θερμοκρασία σήμερα, Σάββατο.

Βροχές και καταιγίδες, πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές, θα εκδηλωθούν στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές, βορειοδυτικές διευθύνσεις, εντάσεως 4-6 μποφόρ. Κατά τόπους θα υπάρξει παγετός το πρωί, στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ για το Σάββατο:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Στη Θράκη νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σταδιακή βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες παροδικές νεφώσεις.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές, κυρίως στο Ιόνιο και βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες νωρίς το πρωί και γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ, που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς το πρωί πρόσκαιρα ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων αργά το απόγευμα.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση και από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 3 με 5 και στον Θερμαϊκό, πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 1 έως 11 βαθμούς Κελσίου


Διαβάστε Περισσότερα »

ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας:Αυτά τα Χριστούγεννα υιοθετούμε τις ευχές μικρών παιδιών

Στα πλαίσια της δράσης “Δεν είσαι μόνος”, φέτος τα Χριστούγεννα η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας συμμετέχει στην προσπάθεια να κάνουμε πραγματικότητα τις ευχές μικρών παιδιών, μέσω του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Το Αστέρι της Ευχής του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) το οποίο υλοποιείται εδώ και 19 χρόνια δίνει τη δυνατότητα σε όλους με ένα μικρό συμβολικό ποσό να αποκτήσουν το δικό τους αστέρι! Ένα απλό αστέρι στο πίσω μέρος του οποίου ο καθένας μας μπορεί να γράψει τη δική του Ευχή, “μαγικά” μεταμορφώνεται σε Αστέρι Αγάπης και φωτίζει τη ζωή ενός λιγότερο τυχερού παιδιού, που παλεύει για τη ζωή του!

Ως ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας έχουμε ήδη διαθέσει πάνω από 100 αστέρια ενώ ο καθένας μπορεί να προμηθεύεται από τα γραφεία της Νομαρχιακής μας οργάνωσης ( Φίλωνος 7, Λιβαδειά).

Αυτά τα Χριστούγεννα υιοθετούμε τις ευχές των μικρών παιδιών.


Νομαρχιακή Οργάνωση
ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Διαβάστε Περισσότερα »

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ