Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

Αρνείται ο γυναικολόγος τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 34χρονης – «Δεν ήταν ιατρικό λάθος» (βίντεο)

Την δική του εκδοχή έδωσε ο γιατρός που ήταν υπεύθυνος για τον τοκετό της άτυχης 34χρονης από την Λειβαδιά που έχασε την ζωή της κατά την διάρκεια της γέννας σε μαιευτήριο της Αθήνας. Όπως ο ίδιος είπε, δεν ισχύουν τα όσα ισχυρίζεται η οικογένεια της 34χρονης περί θρομβοφιλίας και πως αυτό δεν λήφθηκε υπ' όψιν το ιατρικό επιτελείο.
Μιλώντας στο δελτίο του Star, ανέλυσε το χρονικό της τραγωδίας. Όπως είπε, αφού η γυναίκα γέννησε εύκολα το αγοράκι γύρω στις 14:30 το μεσημέρι, κατά την έξοδο του πλακούντα είχε μεγάλη αιμορραγία.

Της χορηγήθηκα 3 φιάλες αίμα όμως και πάλι δεν σταματούσε. Αφού οδηγήθηκε στο χειρουργείο, κατά τις 15:30 υπέστη ανακοπή. Όπως τονίζει για περίπου 2 ώρες προσπαθούσαν να την επαναφέρουν, αλλά τελικά στις 17:15 κατέληξε.


Όπως αναφέρει επίσης ο γυναικολόγος, ο κρατικός ιατροδικαστής που ήταν παρών στην νεκροτομή υπέγραψε πως δεν βρέθηκε τίποτα στην κοιλιά της γυναίκας, άρα δεν υπήρξε κάποια ιατρογενής βλάβη.

Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η 34χρονη είχε μια επιπλοκή που παρουσιάζεται σε 1 έως 12 γυναίκες στις 100.000 και που όταν εκδηλώνεται έχει ποσοστό θνησιμότητας 89%. Σημειώνει επίσης πως πριν το περιστατικό, ο τοκετός είχε εξελιχθεί ομαλά.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ???? ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ