Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Εθελοντική αιμοδοσία από την ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Η ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, συνεχίζοντας την δέσμη των κοινωνικών της δράσεων, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία με σκοπό να ενισχύσει την τράπεζα αίματος της Οργάνωσης. Η τράπεζα αίματος της ΟΝΝΕΔ δεν απευθύνεται μόνο στα μέλη μας, αλλά όπως έχει αποδειχθεί στο παρελθον, σε οποιονδήποτε πολίτη έχει ανάγκη. Δεν δημιουργήθηκε για να διαιρέσει, αλλά, αντίθετα, για να μας θυμίζει έμπρακτα οτι αυτά που μας ενώνουν είναι είναι πολύ περισσότερα αφου η αλληλεγύη προς τον συνανθρωπο, δεν έχει ''χρώμα''.

Ως ΟΝΝΕΔ απευθύνουμε κάλεσμα όχι μόνο στα μέλη μας, αλλά σε όλους τους πολίτες να συμβάλουν σε αυτή μας την προσπάθεια, προσφέροντας μια φιάλη αίμα, η οποία αναπληρώνεται άμεσα από έναν υγιή οργανισμό, μπορεί, όμως, να σώσει μια ανθρώπινη ζωή σε μια κρίσιμη στιγμή.
Τους καλούμε επίσης, ακόμα και αν για οποιονδήποτε λόγο δεν συμμετάσχουν στη δράση μας, να ενισχύσουν τις τράπεζες αίματος της χώρας ως εθελοντές αιμοδότες.
Η αιμοδοσία άλλωστε, ειδικά για εμάς τους νέους, πρέπει να είναι στάση ζωής.

Η Δράση μας θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς, την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Απριλίου και ώρες 9:30 πμ - 12:30 μμ.

Νομαρχιακή Οργάνωση
ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

21 σχόλια:

  1. Πω πω!Δραστήρια κομμάτοσκυλα που είστε!Αντί να πάτε αθόρυβα να δώσετε το αίμα σας όπως κάνουμε όλοι,το διαφημίζετε μπας και πάρετε καμία ψήφο!Ποσοφθηνοι είστε και είστε και νέοι.Κριμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε μπολσεβικε αγραμματε διαβασε '' Τους καλούμε επίσης, ακόμα και αν για οποιονδήποτε λόγο δεν συμμετάσχουν στη δράση μας, να ενισχύσουν τις τράπεζες αίματος της χώρας ως εθελοντές αιμοδότες. ''

      Διαγραφή
    2. Άσε ρε κομμάτοσκυλο που περιμέναμε εσένα να μας το θυμίσεις!Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης ξέρει τι είναι καλό για το κοινωνικό σύνολο,δεν έχει ανάγκη από σκυλιά να του το θυμίζουν!Και αυτά περί οικουμενικότητας τα βάλατε για ξεκαρφωμα,για να μη σας βρίζουν.Αντε δουλέψτε και μορφωθείτε αντί να γλειφετε με μανία.





      Διαγραφή
    3. Μαλλον το Μπολσεβικε σε ενόχλησε συντροφε. Τι έγινε?? δεν εχεις διοριστει μετακλητος ακόμη απο την '' πρωτη φορα αριστερα'' και είσαι λίγο θυμωμένος???

      Διαγραφή
    4. Αυτά σας λένε τα γαλάζια βούρλα να λέτε?Ελεύθερος επαγγελματιας είμαι και άριστος στη δουλειά μου και δεν έχω ανάγκη κανένα Κούλη.Εσυ που είσαι άχρηστος Γλείψε να σε βολεψουν.Εξαλλου ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ έχουν την τεχνογνωσία σε διορισμούς από το παράθυρο.

      Διαγραφή
    5. Σε γνωστη εταιρεια παιχνιδιων στη Θηβα προσλαμβανουν γαλαζια βλημματα.Κομματοσκυλα του Κουλη σπευσατε

      Διαγραφή
  2. ΜΑ ΤΙ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ !!! ΝΑ ΜΗ ΔΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ...ΑΙΣΧΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα τι αμόρφωτος και βλάκας είσαι που περιμένεις από τα γαλάζια τσογλανια να σου θυμίσουν τα αυτονόητα!

      Διαγραφή
    2. Αυτοί που κάνουν ένα σωρο κοινωνικές δράσεις στην περιοχή μας τσογλάνια ενώ αυτοί οι νέοι που πινουν φραπέ αδιαφορώντας για οτιδηποτεε ή αυτοί που καίνε ελληνικες σημαίες & καταστρέφουν περιουσια του απλού λαού είναι οι σωστοί νέοι . Μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος !!!

      Διαγραφή
    3. Κοινωνικές δράσεις κάνουν οι απλοί άνθρωποι και ξέρω πολλούς!Δε χρειάζεται να το διαφημίζουμε.Οσο για τους που πίνουν καφέ είναι μάλλον όμοιοι σου.Μνημονια μέχρι να σβήσει ο ήλιος αφού τα έφαγαν όλα ΠΑΣΟΚ ΝΔ.Πληρωνετε και βουλωστε το

      Διαγραφή
  3. Δεν είμαι ΝΔ, ούτε ασχολούμαι με αυτά. Είναι άδικο να βρίζετε ειδικά τα συγκεκριμένα παιδιά επειδή αν και δεν ανήκω στον χώρο τους όταν ζήτησα αίμα για συγγενικό πρόσωπο ο επικεφαλής τους έτρεξε και με βοήθησε αμέσως από την τράπεζα αίματος που έχουν. Τους ευχαριστώ για ακόμη μια φορά και εύχομαι σε κανέναν να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας αλλά το να βρίζουμε τέτοιες ενέργειες από όπου κ αν προέρχονται είναι άδικο. φιλικά, Τάσος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσε αγοράκι μου και εγώ όταν είχα αντίστοιχο πρόβλημα πήγα στον πάπα της ενορίας μου και μου βρήκε αίμα.Μη σας πουλάνε εκδούλευση και μην φέρεστε σαν ιθαγενείς.Εσυ βέβαια ίσως είσαι μικρος και άπειρος αλλά μη σε κοροϊδεύουν οι γοηδες της Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα βρε ηλιθιοι εδω μεσα,ποσο ζωα ειστε!Δε γνωριζετε οτι αν γινετε εθελοντες αιμοδοτες και δινοντας μονο δυο φορες το χρονο αιμα,αν τυχει κατι σας δινουν αιμα?Τα κομματα περιμενετε να σας ενημερωσουν ΖΩΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ. ΣΕ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΟΥ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ Ν.Δ ΚΑΙ ΤΡΕΧΩ. ΜΑΚΑΡΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΑΤΑ Η ΑΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ. ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ .ΦΙΛΕ ΠΕΡΜΙΣΕ. ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΕ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καραγκιόζης είσαι εσύ που περιμένεις να σε ενημερώνουν τα κόμματα και δεν ενδιαφέρθηκες ο ίδιος ποτέ για τον συνάνθρωπο.Περιμενεις να στο πουν τα κομμάτοσκυλα! Διαφημίσει ς στην τηλεόραση παίζουν εδώ και χρόνια και εσύ τώρα ανακάλυψες την πυρίτιδα? Άντε βγες παραεξω και γίνε εθελοντής αιμοδότης από μόνος σου,χωρίς να στο υπαγορεύουν τα παιδάκια που θέλουν να παρουσιάσουν έργο στον αρχηγό τους!Ξυπνά βλάκα σε δουλεύουν!!!!

      Διαγραφή
  7. Καταρχάς μάθε ορθογραφία και κατά δεύτερον δεν έχουμε χούντα ώστε να λογοκρίνονται και να κόβονται τα σχόλια με τα οποία εσύ δε συμφωνείς.Τα χουντικά σχόλια σαν και τα δικά σου να κόβονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.42. ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝ; Ε. Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ. ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ; ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΙΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΑΤΑ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 10 45. ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ. ΝΑΙ. ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΩΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΤΕ ΝΑΙ.ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΩΝΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΛΟΓΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΗΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η βλακεία του σύμπαν?Αυτά δεν είναι ελληνικά και δε σε καταλαβαίνω.Επιπλεον,επειδή τα έχεις χύμα όλα στο κεφάλι σου,δε βρίζουμε εδώ αλλά κρινουμε το πώς πλασάρει ο καθένας τις απόψεις του.Ειναι τραγικό να διαφημίζουμε τον ανθρωπισμό για να δρεψουμε ψήφους.Τριτον,εσυ που κρίνεις την ανωνυμία γράφεις άνωνυμα.Τεταρτο, την ανθρωπιά δεν την μετράμε με το κιλό και τέλος θα στο πω λαϊκά,όπως καταλαβαίνεις:τόσο σου κόβει τόσο γράφεις.

      Διαγραφή
  9. Α. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ 10.45. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟΥΤΟ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΓΡΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΙΟΠΑΛΗΣ, ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εισαι γενικα αμορφωτος και εχεις θρασος!Να μην προσπαθεις να επιβληθεις οταν δε ξερεις τι σου γινεται.Κανε πισω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ