Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

Ανακοίνωση Ντασιώτη για την εγκατάσταση προσφύγων στην Αλίαρτο



Απάντηση Δημάρχου Αλιάρτου Θεσπιέων στο δημοσίευμά μας για πιθανή εγκατάσταση προσφύγων στην Αλίαρτο.(Δείτε ΕΔΩ την σχετική ανάρτησή μας)

Με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα περί της εγκατάστασης προσφύγων στην Αλίαρτο και πιθανόν σε κτήρια ή κτήματα του τ. Οργανισμού Κωπαΐδας, ενημερώνουμε τους δημότες μας ως εξής:
1.    Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Αλιάρτου-Θεσπιέων ουδέποτε έως σήμερα κλήθηκε να συμμετάσχει σε σχετική συζήτηση και ουδέποτε περιήλθε σε γνώση της από τις αρμόδιες αρχές αίτημα για συμβολή στην εγκατάσταση-φιλοξενία προσφύγων στα όρια του Δήμου.
2.    Θεωρούμε αυτονόητο πως δεν μπορεί να μη ζητηθεί, από τις αρμόδιες αρχές ,η άποψη της  Δημοτικής Αρχής και των θεσμικών οργάνων του Δήμου  σε περίπτωση  που συμπεριλαμβάνεται σε τέτοιου είδους σχεδιασμό.
3.    Τις τοπικές συνθήκες είναι βέβαιο πως τις γνωρίζουμε καλύτερα παντός άλλου και δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση τετελεσμένα γεγονότα ,που δε θα λαμβάνουν υπόψη την ασφάλεια της περιοχής και των κατοίκων της, την  δημόσια υγεία, αλλά και την αξιοπρέπεια κατατρεγμένων ανθρώπων.
4.    Είμαστε στη διάθεση κάθε αρμόδιας αρχής να καταθέσουμε τις απόψεις μας, να παραθέσουμε τα στοιχεία της περιοχής μας, να εκφράσουμε τους προβληματισμούς μας χωρίς κραυγές και ακρότητες ,αλλά σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε πως δε δεχτούμε ειλημμένες αποφάσεις που αλλάζουν την καθημερινότητα των δημοτών μας, στους οποίους και απολογούμαστε, χωρίς να έχουμε καν ενημερωθεί.  

Ο Δήμαρχος
Ντασιώτης Γεώργιος


Δεν υπάρχουν κτίρια ή κτήματα για τη φιλοξενία... από LAMIASTARGR

39 σχόλια:

  1. εχουμε ηδη τοσα χρονια απολαυσει τον πολιτισμο και την προοδο απο τουσ γυφτουλες, μη μας αναγκαζεται να απαρνηθούμε τετοια προοδο κ ευημερια και να μασ φορτωσετε κι αλλη. δε θα αντεξουμε τοση αναπτυξη κυριοι προοδευτικοι. φεναιτε οτι ο ανθρωπισμόσ σας σταματα στους εκτος συνορων και για τουσ αυτοχθονες δε σας καιγεται καρφι. αγροτη θυμησου, η Γη ΔΕΝ ειναι δικη σου.να βρουν τουσ ψηφοφορουσ που τους εξελςξαν και να τουσ χρεωσουν καμια δεκαρια απο δαυτουσ με υπευθηνη δηλωση οτι θα τουσ εχουν μη βρεξει και μη σταξει, να περνα η αστυνομια να ελεγχει και οταν τους παραμελούν να τους επιβάλουν κυρωσεις. να τουσ ταϊζουν με τα λεφτα που περισεψαν απο την καταργηση του ΕΝΦΙΑ!!ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ετσι για να στρωσετε παλιο ρεζιλια ψευτονεοραγιαδες. να δω τωρα πού θα βγαινουν βολτα ολες οι STRING-λες που θα πηγαίνει ο βιασμος και το χουφτωμα γωνα σε ημερησια διαταξη. ετσι για να γουστερετε πολυπολιτισμο και κοινοκτημοσυνη προυχοντες, εχοντες, κατεχοντες και κυριαρχος λα(γ)ός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ, ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΕΡΙ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΛΗΜΜΕΝΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΤΟ ΙΚΑ ΕΦΥΓΕ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΟΥ, ΤΟ Κ.Υ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΗΚΕ ΕΠΙ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΘΥΜΙΣΩ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ; ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λογω γιορτων σε αφησαν η τους εφυγες;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε των 4.03 ζεις Αλίαρτο η αλλού.? Φταίει ο δήμαρχος για όλα αυτά? Εκτίμηση μου είναι ότι σε βάρεσε η ζέστη και γράφεις αρλούμπες. Εκτός αν εκτελείς άνωθεν εντολές. Είσαι πάντως μεγάλο νούμερο έτσι απλά. Περαστικά σου

      Διαγραφή
    3. 4:03 εισαι απιθανος.κατηγορεις τονδημαρχο οτι δεν ενημερωνει και γραφεις τις παπαριες σου κατω απο ανακοινωση του που βγηκε για αυτο το σκοπο ακριβώς.εκτος ανθελεις κατ οικον ενημερωση γιατι μαλλον δεν τα πιανεις και ευκκλα οπως φαινεται.

      Διαγραφή
    4. Γηπδα 5χ5 παντου.γηπεδα μπασκετ και βολει αψογα.σχκλεια στην πενα ολα.σταδιο με ταρταν.κλειστα γυμναστηρια αλαφτο και μαυροματι.αποχετευσεις σε ολο το δημο σχεδον.καινκυργιες δεξαμενες υδρευσης παντου.νεοι αγωγοι υδρευσηςπου καταργουν τον αμιαντο.παιδικες χαρες μοντερνες.πλατειες καινουργιες παντου.αγροτικοι δρομοι.και πολλα αλλα καξ με το δημο ξεχρεωμενο και καθαρο. ΔΗΝΜΑΡΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΓΕ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

      Διαγραφή
  3. MOYΡΙΑ 11.12.ΠΡΩΤΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ. 2/Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΧΟ ΑΠΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΥΜΕΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΟΙ ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΚΑΣ ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ.3/ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΧΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΟΥΦΟΥΤΟΣ. ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΤΕΜΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΧΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι φιλαρακο να στήριζαν όλοι το κέντρο υγείας και τα αγροτικά γιατρεια των χωριών οπως ο δήμαρχος. Αν δεν το έκανε θα τα ειχαν ηδη κλείσει. Πήγαινε και ρωτά μόνος σου στο κέντρο υγείας και θα σου πουν τι κάνει. Ρωτα και στο νοσοκομείο Λιβαδειάς να δεις τι σέρνουν για τον δημαρχο μας που δεν αφήνει να παρουν τους γιατρους. ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΆΘΕΙΣ. Όλοι ξέρουν εκτός απο καποιους σαν εσένα που δε θέλουν να ξέρουν. Το κέντρο υγείας θα ειχε κλείσει προ πολλου αν δεν αντιστεκόταν ο Δήμαρχος μας με μηνύσεις, αγωγές Και υλικοτεχνική στήριξη. Όλοι τα ξέρουν αυτα. Κινητοποίησε τον ΚΌΣΜΟ ΟΤΑ ακούστηκε οτι θα το κλείσουν και ηρθαν όλοι και απο όλος τα χωριά,εκτός απο την αντιπολίτευση του κου Σαγανα που δεν εμφανίστηκε κανένας και προφανώς και σένα που το μόνο που σε νοιάζει ειναι να λες μαλακιες. Κανε μια βολτα στο κέντρο υγείας και μάθε τι κάνει ο Δήμαρχος μας. Επειδή δε βγαίνει να τα διαφημίζει οπως κάνουν άλλοι δε σημαίνει οτι δεν προσφέρει. ΟΛΟΙ ΞΈΡΟΥΜΕ ΕΚΤΌς ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΈΝΑ. Το ΙΚΑ θα έκλεινε,οπως έκλεισαν τα περισσοτερα υποκαταστήματα σε ολη τη Ελλαδα γιατί οι περισσότερες συναλλαγές γινονται απο τα ΚΕΠ και απο το Ίντερνετ στο σπιτι μας. Αλλα και τότε έγινε κινητοποίηση και έκλεισε και το δρόμο ο Δήμαρχος μας. ΕΣΥ ήσουν εκει;ή μήπως το κόμμα δε σου επέτρεψε; Γιατί εγω που ημουν ειχα μετρήσει καμία τριανταρια αθρωπους που διαμαρτύρονταν,οι άλλοι οπως ΕΣΥ ηταν στα καφενεία και έκαναν κριτική. Αυτο με τη βλακεία ειναι καλο,αλλα μην εκπλαγεις αν μάθεις οτι αυτος που το ειπε ειχε τον τύπο σου στο μυαλό του. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΡΓΑΝΟ;

      Διαγραφή
    2. Το ανησυχητικο στον αλιαρτο ειναι οτι οσοι κανουν αντιπολιτευση ειναι φτηνιαριδες και πολυ χαμηλου επιπεδου σαν ετουτον εδω μεσα.αυτο απο τη μια δειχνει οτι ο δημαρχος ειναι δυνατος και αυτο δεν ειναι τυχαιο αλλα απο την αλλη δειχνει και ελλειψη σοβαρης αντιθετης αποψης. Με αλλα λογια οσο γουσταρει ο Ντασιωτης νε ειναι Δημαρχος θα ειναι.

      Διαγραφή
  4. Επισεις επειδή ο δήμαρχος δεν είναι ντίλερ να πηγαίνει πόρτα πόρτα οποιος θέλει να ενημερώνεται για τα κοινά υπάρχουν και τα δημοτικα συμβούλια. Αρκετά ποια έχουμε μάθει να περιμένουμε τα πάντα από τους άλλους . Ειμαι σίγουρη ότι εσύ που τα γράφεις αυτά ούτε τι βάζουμε στους μπλε κάδους δεν ξέρεις. Πήγαινε σε κανένα καφενείο με τους τεμπελιδες που περιμένουν από τι δήμαρχο ν φτιάξει παλάτια. Την ώρα που η χώρα πεινάει. Α και δεν θυμάμαι άλλο δήμαρχο να έφαγε ξύλο από τους γυφτους επειδή τολμισε να απει εκεί. Όταν δεν ξέρεις να μην μιλάς. Και θα σιου πω και αλλα πολλα εάν θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ανώνυμε που αποκαλείς τους ανώνυμους "μαλάκες" μιας που φαίνεται ότι γνωρίζεις θα ήθελες να μας πεις ποιος έφερε τους γύφτους στον Αλίαρτο γιατί μην μου πεις ότι πριν είκοσι χρόνια τους πουλάγανε σπίτια, χαλάσματα και γη. Θα μας πεις και ποιοι μπαίνανε εγγυητές για να τους δοθούν δάνεια και επιδοτήσεις ή δεν σ' έχουν δασκαλέψει γι αυτά.Αν δεν σου κάνει κόπο ενημέρωσε με για το ποιος έφτιαξε το δρόμο και τον αγωγό νερού που όλο σπάει για το ποιος άφησε τους κήπους να γίνουν σκουπιδότοπος μαραζωμένη και απεριποίητη έρμαιο τα βράδια σε χρήστες ναρκωτικών μηχανάκια και μεθυσμένους πιτσιρικάδες...αλήθεια της τουφεκιές από τους μερακλωμένους γύφτους τα βράδια τις ακούς η μένεις αλλού...

      Διαγραφή
    2. Ξέχασα πιο πριν να σε ρωτήσω, μπορείς να με ενημερώσεις σε παρακαλώ για την πολιτική του δήμου για τ' αδέσποτα, αν και δεν φημίζεστε η περιοχή για την φιλοζωία της αλλά έτσι για την ενημέρωση, πόσες από τις υποχρεώσεις του εφαρμόζει ο δήμος πχ έχει συμβληθεί με κτηνίατρο όπως υποχρεώνετε από το νόμο για να κάνει έλεγχο πληθυσμού έχει χώρο περισυλλογής κλπ κλπ γιατί εγώ βλέπω τους Αλιαρτιότες μόλις σουρουπώνει να κανουν βόλτες σαν να είναι πορεία αντίεξουσιαστών κρατώντας στειλιάρια και ραβδιά...

      Διαγραφή
  5. https://youtu.be/V29u93uA2o4

    Τουλαχιστον δεν τα μασαει τα λογια του. Τα λεει με το ονομα τους τα πραγματα και σε οποιον αρεσουν (αυτο το λενε ενημερωση φιλε που λες οτι δε ενημερωεσαι. Η συζητηση στο δημοτικο συμβουλιο,οι συνεντευξεις στο ΜΜΕ ,τα δελτια τυπου,η ιστοσελιδα του δημου,ενημερωνουν επισημα και επαρκως τον κοσμο. Αν δε σου φτανουν δωσε ωρες και μερες που ευκαιρεις ν ερχεται στο σπιτι σου δημαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υπαρχηγός συκοφαντιας... Σε πήραμε χαμπαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο απλως δειχνει τον πανικο σου.για την ουσια εχεις να πεις τιποτα;

      Διαγραφή
  7. Ποια ουσία ρε; Κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία και βριζεις. Γιατι δεν μου τα λες μπροστά μου; Όταν με ειδες κελαηδουσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και θα σου πω από κοντά πως μπορεις να μετρησεις το συμπαν και τη βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επειδή μπερδεύτηκαν οι "άγνωστοι" μπορεί κάποιος από εσάς να με ενημερώσει για τα ερωτήματα που έθεσα πιο πάνω. 1)Ποιοι έδωσαν γη, σπίτια, και μπήκαν εγγυητές σε δάνεια και επιδοτήσεις έτσι ώστε η πόλη να γίνει άντρο και ορμητήριο γύφτων με ότι επακόλουθα έχει αυτό για την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής της πόλης.Αλήθεια γιατί η άσκοπη χρήση όπλων,η πορνεία ανηλίκων, η εμπορία ναρκωτικών, η επαιτεία, τα αυτοκίνητα χωρίς πινακίδες και φώτα, οι μουσική στο διαπασών, είναι ποινικά αδικήματα για όλους εμάς τους πολίτες αλλά όχι για τους γύφτους 2)Γιατί οι κήποι εκτός από την βιτρίνα με τις κούνιες έχουν γίνει ένας απεριποίητος σκουπιδότοπος, χωρίς φωτισμό, επικινδύνως τις βραδυνές ώρες, με τα αυτοκίνητα και τα μηχανάκια μέσα να κόβουν βόλτες.Γιατί αυτοί που μπαίνουν μέσα (τα βράδια) είτε για να κανουν δόση (ξέρετε πολύ καλά για τις συριγγώδεις που έχουν βρεθεί στο μπάσκετ και τα σκαλάκια )είτε για να πιουν τις μπύρες τους (τα κουτάκια μένουν πίσω για ενθύμιο)ειδικά το καλοκαίρι κανουν φασαρία είναι μεχρι τις πρωινές ώρες δίχως κανένας να τους ελέγχει.3)Αυτό το φοβερό έργο του αγωγού που σπάει συνεχώς, υποχρεώνοντας μας να ζούμε με τον φόβο για το ποιανού το σπίτι θα είναι το επόμενο που θα πλημμυρίσει, ποιανού έργο είναι, γιατί δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα και το κυριότερο υπάρχουν κακοτεχνίες που επισύρουν περαιτέρω νομικές διεκδικήσεις.4)Με τα φουκαριάρικα τα αδέσποτα τι γίνετε, περιμένουμε πότε θα γίνει το "μοιραίο"(σοβαρή επίθεση μιας που βλέπω και αγέλες σιγά σιγά..) για να γίνει κάτι...κτηνίατρος για στειρώσεις και έλεγχο πληθυσμού υπάρχει; χώρος φιλοξενίας υπάρχει; αυτό είναι νόμος ότι έτσι πρέπει να είναι έτσι όχι φιλοζωική ευαισθησία που έτσι και αλλιώς απουσιάζει.Τους ανθρώπους που περπατάνε με τα ραβδιά τους βλέπετε ή όχι, πολύ τιμητική εικόνα για την πόλη.5)Διέλευση βαρέων οχημάτων μέσα από την Αλίαρτο με ότι ταχύτητα θέλουν ...ο κεντρικός δρόμος της πόλης είναι αδιανόητα επικίνδυνος. Δεν λέω είναι άκρος ενδιαφέρων να κάτσεις να πιεις ένα καφέ με την οικογένεια σου και να μετράς νταλίκες. Προφανώς τα συμφέροντα δυο τριών καταστημάτων είναι μεγαλύτερα από το κοινό συμφέρον.6)Όποιος γουστάρει ότι ώρα να είναι βγαίνει και πετά βαρελότα και πυροτεχνήματα μέσα στους κήπους πάνω από τα σπίτια χωρίς άδεια από την αστυνομία χωρίς την παρουσία πυροσβεστικού οχήματος τι θα γίνει εάν πάρουν φωτιά οι κήποι, αυτό έχει υποπέσει στην αντίληψη σας έχουν γίνει ενέργειες για να βρεθεί ο παραβάτης... που όλοι ξέρουν.Αυτά τα ολίγα επιφυλάσσομαι για τα υπόλοιπα σε άλλη συζήτηση.Ευχαριστώ για τον χρόνο σας είτε για να με διαβιβάσετε είτε για να μου απαντήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι luis δε μπερδευτηκαν οι "άγνωστοι". Ξέρει εκείνος που βρίζει ανώνυμα σε κάθε ανάρτηση σε ποιον απευθυνομαι.

      Διαγραφή
  10. Εγω αυτο που ξερω ειναι οτι τους γυφτους τους εφεραν καποιοι πατριωτες που τους πουλησαν τα χωραφια και οι μηχανικοι που τους εβγαλαν αδειες. Τον αγωγο που σπαει καθε μερα τον εφτιαξε ο πρωην δημοτικος εργολαβος Σαγανας. Για τα αδεσποτα αληθεια ειναι ντροπη,για τους δηθεν φιλοζωους που τα εγκαταλειπουν αλλα οπου κι αν εχω παει την ιδια εικονα εχω δει.στο ναυπλιο που ημουν πριν λιγες μερες ηταν κοπαδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκτός των "πατριωτών" που αναφέρεις υπάρχουν και πολιτικές αποφάσεις. Έχει κινηθεί ο δήμος εναντίον του εργολάβου που έκανε το έργο υπάρχουν περαιτέρω ευθύνες διεκδικεί κάτι η απλά συμβαίνει τι κάνουμε, όλοι κάποια υποχρέωση έχουν σε κάποιον εργολάβο και "κόρακας κοράκου μάτι..".Από που προκύπτει ότι τα αδέσποτα είναι εγκαταλελειμμένα και όχι ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή ακριβώς γιατί κανείς δεν στειρώνει...Ο 4235/2014 είναι απολύτως σαφής για τις υποχρεώσεις του δήμου αλλά και των πολιτών, το ότι δεν εφαρμόζετε από όλους είναι λόγο παιδείας.Για ρωτήστε και τον δήμο Ικαρίας πόσα πρόστιμα έχει πληρώσει από τις καταγγελίες και την διαπόμπευση του σε διεθνές επίπεδο για τα βαρελόσκυλα". Είναι να μην γίνει η αρχή. Σε επίπεδο πολιτών ο νόμος εφαρμόζεται αυστηρότατα οι χρηματικές ποινές είναι βαρύτατες και ήδη έχουμε δεδικασμένα με μη εξαγοράσιμες ποινές φυλάκισης εν καιρώ και στους υπολοίπους.Ευχαριστώ που μου απάντησες, να υποθέσω ότι για τα υπόλοιπα αστυνόμευση γύφτων και όχι μόνο αυτών , χάλι κήπων, επικινδυνότητα δρόμου-νταλίκες και το όποιος γουστάρει να θέτει σε κίνδυνο τους κήπους και τα σπίτια των ανθρώπων πετώντας εκρηκτικά δεν θα έχεις άποψη.

      Διαγραφή
    2. Luis.αν ξερεις κατι πες το και μην κανεις ερωτησεις γιατι μπορει και να μην ξερουμε εμεις. Για τον αγωγο το θυμαμαι πριν καμια εικοσπενταρια χρονια να τον φτιαχνει ο σαγανας,νομιζω επι παλμε,αλλα δεν ξερω αν μετα απο τοσα χρονια μπορει να ψαξει καποιος ευθυνες. Με προκαλει παντως το θρασος του σαγανα να μιλαει για κακοτεχνιες αλλων.για τα αδεσποτα ειμαι σιγουρος οτι οι δηθεν φιλοζωοι κανουν τη ζημια. Κοιτα σε λιγες μερες τι θα γινει στον αλιαρτο.θα γεμισουμε γιατι ανοιγει η κυνηγητικη περιοδος και οι "φιλοζωοι"θα παρατησουν εδω οτι δεν τους κανει. Ειμαι 58 χρονων και το εχω παρατηρησει τα τελευταια 20 χρονια τουλαχιστον.προσεξε το και συ . Για τα υπολοιπα δε εχω απαντηση εγω αλλα με ικανοποιει οτι ο δημαρχος εχει θεσει σοβαρα απο οτι ξωρω το θεμα της ιδρυσης αστυνομικου τμηματος.γιατι αλλιωςδε μπορει να γινει κατι.

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ μου ο πυρομανής φούρναρης είναι γνωστός...αλλά και χορηγός οπότε ομερτά στις ορέξεις του.Τα αδέσποτα δεν είναι κυνηγόσκυλα κοινά σκυλιά του δρόμου και είναι σε ποσοστό 99% και μερικά ημίαιμα τσοπανόσκυλα (μαντρόσκυλα)που θα λέγατε.Το πρόβλημα με αυτούς που αποκαλείς "φιλόζωους" δεν είναι η εγκατάλειψη αλλά το ότι τα χρησιμοποιούν σε καθεστος ημι αδέσποτου κάποιοι έχουν βάλει και σκυλοσπιτα έξω από το σπίτι τους τα ταΐζουν και τα ζωα αρχίζουν να φυλάνε τον δρόμο που μένουν με αποτέλεσμα μόλις βραδιάζει να γίνονται φόβος και τρόμος.Αυτή οι έλεγχοι εάν υπήρχε στοιχειώδη πολιτική για τα αδέσποτα θα ήταν εύκολη.Το πρόβλημα μας δεν είναι η δράση κάποιων αλλά η παντελείς απουσία πολιτικής σ' αυτό το θέμα πράγμα που επιτρέπει στον καθένα να κάνει ότι θέλει..κάτι σαν την αστυνόμευση που λέγαμε.

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμε υπαρχηγε ξεκινά νέο γύρο συκοφαντιών. Γιατί σταματησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα εσυ εισαι αλλου για αλλου. Αλλαξε κασσετα θα το καψεις το μηχανημα

      Διαγραφή
    2. Τα σκυλια τα ξεφορτωνουν ιχ.τα εχω δει με τα ματια μου και μαλιστα με εναν μπροστα στο ατλαντικ τσακωθηκα και τον απειλησα οτι θα τον καταγγειλω κακ το ξαναπηρε πισω. Ειναι συγκεκριμενα διαστηματα που γινεται κατα κορον.οπως τωρα και τον φεβρουαριο. Αυτο μπορειτε να το παρατηρησετε ολοι. Φυσικα υπαρχουν και οι περιπτωσεις που αναφερεις luis αλλα εκτιμω πως δεν εκναι τοσο πολλες για να δημιουργουν προβλημα γιατι ειναι και διασπαρτες στην πολη ενω αυτο που σου λεω εγω οταν συμβαινει γεμιζει το κεντρο.

      Διαγραφή
    3. Για εμένα και όσους μας αρέσει να περπατάμε την πόλη είναι σοβαρό θέμα...και δεν είναι λίγα αυτό τα σπίτια. Το ότι κάποιοι λειτουργούν ασυνείδητα δεν δικαιολογεί την απουσία νομικά επιβεβλημένων λειτουργιών ο νομοθέτης έχει προβλέψει όλο εκείνο το πλαίσιο για την σωστή λειτουργία και των θεσμών και των πολιτών ας το εφαρμόσουμε επιτέλους. Επί της ουσίας υπάρχει συμβεβλημένος κτηνίατρος με τον δήμο όπως είναι υποχρεωμένος από τον νόμο, υπάρχει οργανωμένος χώρος περισυλλογής υπάρχει πρόγραμμα ελέγχου των πληθυσμών..άσε αυτά που θα πετάξουν οι ασυνείδητη οι οποίοι και αυτοί έχουν ποινικές ευθύνες γιαυτό που κανουν.Για τα υπόλοιπα υπαρχή η νόμιμη μέριμνα απορροφούνται τα κονδύλια από τον προϋπολογισμό και την ΕΕ η απλά αδιαφορούμε για το θέμα γιατί το θεωρούμε άνευ σημασίας (όπως πιστεύω εγώ) ή γιατί έχει μικρή "μάσα" είναι γνωστό το επιχείρημα ότι υποφέρουν άνθρωποι με τα ζώα θα ασχολούμαστε...χωρίς να υπολογίζουν πόσοι θα μπορούσαν να απασχοληθούν γύρω από αυτό το θέμα και ότι είναι πρωτίστως θέμα πολιτισμού γιατί εάν υπήρχε μέριμνα για τα ζώα τότε είναι σίγουρο ότι θα προϋπήρχε και για τους ανθρώπους.Για μένα δεν υπάρχει άνθρωπος που πραγματικά ασχολείται και προσφέρει στα ζώα και να μην προσφέρει και στον συνάνθρωπο του. Συνήθως αυτοί που απαξιώνουν τους φιλόζωους είναι αυτοί που δεν κανουν τίποτα πέρα από τον εαυτό τους και το συμφέρον τους και προσπαθούν να απαξιώσουν και να μειώσουν τους άλλους για να κρύψουν την πραγματική ανεπάρκεια τους στο να προσφέρουν κάτι πέρα από αυτό που επιβάλει ο καθωσπρεπισμός.

      Διαγραφή
    4. Ξερεις καπου να γινεται αυτο;ποσοι δημοι εχουν αυτα τα κεντρα περισυλλογης;εγω παντου αδεσποτα βλέπω κι λογω δουλειας γυρναω σχεδον ολη την ελλαδα. Λεφτα δινουν στους δημους η μονο υποχρεώσεις; Γιατι καλοι ειναι οι νομοι και σοφοι αλλα να δινουν και κανενα φραγκο

      Διαγραφή
    5. Δημοσιεύτηκε η ΚΥΑ του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών και του Υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (ΦΕΚ Β’ 2082/06-07-2016, ΦΕΚ Β’ 2204/15-07-2016) με την οποία καθορίζονται οι προϋποθέσεις και η διαδικασία για τη χρηματοδότηση Δήμων και Συνδέσμων Δήμων για τα αδέσποτα ζώα.H χρηματοδότηση έχει σκοπό τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισης των ζώων αυτών, δηλαδή την περισυλλογή, την ηλεκτρονική σήμανση, την καταγραφή, την αποπαρασίτωση, τη στείρωση, τον εμβολιασμό, την αποθεραπεία (συμπεριλαμβανομένης της αντιμετώπισης της λεϊσμανίασης), τη διατροφή τους, την υιοθεσία ή την επανένταξή τους, ώστε να εξασφαλίζεται η συμμόρφωση με τις διατάξεις του Ν. 4039/2012, όπως ισχύει, και η έγκριση διάθεσης των σχετικών πιστώσεων.Στην εν λόγω ΚΥΑ αναφέρονται αναλυτικά οι επιλέξιμες και οι μη επιλέξιμες δαπάνες, οι δυνητικοί δικαιούχοι και τα δικαιολογητικά που πρέπει να υποβάλλουν.Η χρηματοδότηση των φορέων ανέρχεται σε ποσοστό μέχρι 70% του συνόλου των επιλέξιμων δαπανών που έχουν πραγματοποιήσει και εξοφλήσει.Στην περίπτωση της σίτισης των ζώων η χρηματοδότηση των φορέων ανέρχεται σε ποσοστό μέχρι 50%.
      Δήμος Πυλαίας Χορτιάτη,Δήμος Πεντέλης,Δήμος Παλλήνης,Δήμος Κοζάνης,Δήμος Συκεών,Δήμος Χαϊδαρίου,Δήμος Σαρωνικού,Δήμος Χερσονήσου μερικοί από τους δεκάδες άλλους. Ήδη 49 Δήμοι της Αττικής συνεργάζονται με την φιλοζωική εταιρεία.Μην νομίζεται ότι όλοι αυτοί είναι πιο φιλόζωη από εμάς απλά έχουν καλύτερο νομικό τμήμα και ξέρουν τι τους περιμένει από τις αλλαγές της νομοθεσίας και την εναρμόνιση της με τις κοινοτικές οδηγίες.
      Αφού πρέπει να σας ενημερώσω εγώ δεν έχω πρόβλημα...αν και την ΚΥΑ θα πρέπει να την έχουν στον Δήμο...

      Διαγραφή
    6. Διαβαζεις καλα παραμυθια

      Διαγραφή
    7. Ευχαριστώ πολύ.. δεν μου δείχνεις όμως την πραγματικότητα για να δω το φως μου...μια προσπάθεια ρε παιδί μου που το υπουργείο αρνήθηκε να χρηματοδοτήσει ..μια αίτηση που έμεινε στα χαρτιά....το ξέρετε εκ των προτέρων γιαυτό και δεν κάνετε τίποτα ή απλά η παιδεία σας και ο πολιτισμός σας δεν φτάνει μεχρι αυτού του σημείου... όταν θα αναγκαστείτε από τις περιστάσεις μην δω καμιά ανακοίνωση για επιτυχία γιατί θα γελάνε και τα τσιμέντα...

      Διαγραφή
    8. Luis . Σε ειχα παρει σοβαρα γιατι νομιζα οτι εκφραζεις καποια αποψη. Εσυ ομως αλλου το πας. Εγω ειμαι ενας πολιτης που σε πολλα συμφωνω με οσα λες. Εχω ομως και τη δικη μου αποψη αν μου το επιτρεπεις φυσικα. Εσυ ομως στο απο πανω σχολιο παρουσιαζεις μαντικες ικανοτητες και με ταυτιζεις με καποιον που εχεις στο μυαλο σου και μαλιστα με προκαταληψη. Δεν μου επιτρεπεις λοιπον να ειμαι ο πολιτης και να εχω αποψη που πιθανον δε συμφωνεις και με βαφτιζεις στο μυαλο σου αλλιως. Οπως αντιλαμβανεσαι αν εσυ θεωρεις οτι εχεις αυτο το δικαιωμα κανεις δε μου απαγορευει να το εχω και γω,επωμενως λοιπον απο τωρα δεν εισαι για μενα καποικς ψαγμενος συμπολιτης με αποψη αλλα καποιος που εχει προκαταληψεις με αλλους και τις βγαζει αλλου. Και σκεφτομαι να σε βαφτισω και γω στο μυαλο μου. Εχω κανα δυο ονοματα υποψη μου,θα διαλεξω και θα σου πω.

      Διαγραφή
    9. Δεν αποκάλεσα την άποψη σου παραμύθια...για ξαναδές τα γραπτά σου και θα δεις ποιος απαξίωσε ποιον και ποιος δεν αποδέχθηκε την άποψη του άλλου.Να ξέρεις ότι η άποψη σου δεν μοιάζει με πολίτη που έχει ανησυχίες αλλά με κάποιον που έχει σχέση με τον δήμο (Δήμαρχο) ή που είναι ένθερμος υποστηρικτής του Δημάρχου και προσπαθεί να περνά γραμμή,κοινός να τρολάρη την επικαιρότητα υπέρ του, γιαυτό και στο έθεσα σε αυτή την βάση.Σε κανένα μέρος των γραπτών σου δεν υπαρχή αναφορά για παραλήψεις και ευθύνες του δήμου μόνο οι άλλοι φταίνε και αυτός τα κάνει καλά .... αυτό δεν είναι προκατάληψη αλλά υποκειμενική αξιολόγηση κειμένων.Ούτε σε συνδέω με κάποιον για τι αντικειμενικά δεν θα μπορούσα να το κάνω πίστεψε με σε αυτό ...θα σου πρότεινα να μην κάνεις τον κόπο να με συνδέσεις ούτε με άτομα ούτε με πολιτικούς χώρους γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου...όπως θα προσέξεις πουθενά δεν απευθύνομε προσωπικά στον Δήμαρχο αλλά στο σύνολο του δήμου σαν διαχρονικό θεσμό...εάν δεν έχεις σχέση με τον δήμο τότε θα σου ζητήσω συγνώμη που σε συνέδεσα μαζί του, αν όμως έχεις....τότε μην μου ζητάς τα ρέστα αλλά απάντα μου με εμπεριστατωμένα επιχειρήματα και κυρίως με ενέργειες που έχουν γίνει και όχι με ανούσιες και αστοιχείωτες κατηγορίες για παραμύθια και προκατειλημμένη συμπεριφορά από μέρους μου. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    10. Φιλε δεν ειμαι εγω που θα σου απαντησω για το δημο.αλλα στα 58 μου και εχοντας κανει ενα σωρο δουλιες καταλαβα οτι ο σοβαροτερος λογος για την καταντια μας ειναι οτι εμειςδε φταιμε για τιποτα και καποιοι αλλοι φταινε για ολα.η πλακα ειναι οτι δεν ειναι προσωπικο γι αυτον που φταιει ,οποιος ειναι στη θεση του φταιει. Ενω η πραγματικοτητα ειναι σκληρη.εγω φταιω,εσυ φταις,ολοι μας και φυσικα και η διοικηση. Δε σου ειπα οτι λες παραμυθια,αλλα οτι διαβαζεις.τα λεει αυτος που τα γραφει. Με τα αδεσποτα εχω ασχοληθει λιγο λογω αγαπης μου προς τα ζωα. Δεν υπαρχει εθνικη πολιτικη και κυριως ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ για τα αδεσποτα. Οποιος δημος εφτιαξε χωρο συγκεντρωσης και φιλαξενιας καταδικαστηκε για κακοποιηση ζωων. Αν εμενα μου κανει αυξηση δη.οτικων τελων ο δημαρχος για το λογο αυτο θα αντιδρασω γιατι με τα 830 ευρω που παιρνω δε μπορω.αλλα ολοι αυτοι οι "φιλοζωοι"που κανουν την πλακα τους με τα ζωα και οταν τα βαριουνται τα κανουν κοινωνικο προβλημα δε μπορει να ειναι στο απυροβλητο. Και ουτε εγω ,ουτε εσυ ,κανενας πολιτης και φυσικα η διοικηση δε μπορει να του χαρξζεται.αυτο εννοω οτι φταιμε ολοι γιατι σαν πολιτες δεν εχουμε μονο δικαιωματα αλλα και υποχρεωσεις που δεν εξαντλουνται στην κριτικη μονο. Απο μενα αυτο το θεμα εξαντληθηκε.δεν δχω κατι αλλο να πω.

      Διαγραφή
    11. Η ατομική ευθύνη είναι δεδομένη.Όταν όμως δεν υπάρχει γιαυτό υπάρχει η συντεταγμένη πολιτεία για να θέτει τα όρια της ασυδοσίας και όχι για να την συντηρεί ή να την επαυξάνει με την ανοχή της.Θα μου επιτρέψεις να έχω αντίθετη άποψη για τους δήμους που έχουν δραστηριότητα. Οποιος πραγματικά θέλει κάνει πράξεις και βρίσκει και δημόσια αλλά και ιδιωτικά κονδύλια πίστεψε με εάν εσύ έχεις ασχοληθεί λίγο εγώ ασχολούμαι δεκαετίες και όχι στην Αλίαρτο φυσικά, οπότε επέτρεψε μου να έχω πλήρη εικόνα για το τι γίνετε και για καλό και για κακό και το πως λειτουργούν οι δήμοι που έχουν πραγματικό ενδιαφέρων και πως λειτουργούν αυτοί που το κανουν μόνο από το φόβο καταγγελιών και αυτοί που υπεκφεύγουν βρίσκοντας φτηνές δικαιολογίες και οι υποτιθέμενοι "φιλόζωοι" και αυτοί που πραγματικά νοιάζονται για τα ζώα. Μόνο από το υποχρεωτικό τσιπάρισμα τα έσοδα αρκούν για πολλές δραστηριότητες και βάζει και στην θέση τους τους υποτιθέμενους "φιλόζωους" που απλά έχουν χρηστική σχέση με τα ζώα και όταν πάψουν να τους είναι χρήσιμα τα παρατάνε.Αλήθεια πες μου ποιοι δήμοι έχουν καταδικαστεί και θα σου πω ακριβώς τι έχει γίνει. Αποκλείετε να είναι λόγο δημιουργίας χώρων.Μήπως έφτιαχναν χώρους για τα μάτια του κόσμου και πέταγαν μέσα ότι σκυλί έβρισκαν δίχως υγειονομική περίθαλψη και τροφή με αποτέλεσμα τα ζώα να τρώγονται αναμεταξύ τους όπως στο Βύρωνα..

      Διαγραφή
    12. συμβαίνει κι αλλου
      http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2016/08/blog-post_3595.html

      Διαγραφή
  12. Εγώ σε ενημέρωσα παντως. Εσύ κάνε ότι νομίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ